Hvordan legge til Google Chrome bokmerker?
 Hver bruker av det globale Internett er en liste over utvalgte nettsteder som han besøkte oftest og som må ha rask tilgang til uten et sett nettadresse i nettleseren eller andre ekstra handlinger. Viser også interessant nytt nettsted, vil mange mennesker liker å holde det lett tilgjengelig for å utelukke muligheten for å miste tilgang til ressurser som finnes. For å løse slike problemer skaperne forskjellige nettlesere (nettlesere) gi sine funksjoner for å arbeide med faner.
Ikke noe unntak i denne forbindelse, og nettleseren Google Chrome, som tilbyr en praktisk måte for å arbeide med faner. Behandle bokmerker begynne å legge dem til forskjellige steder. For å lære hvordan du legger Google Chrome bokmerker vi beskriver i denne artikkelen.
Den enkleste måten å legge til Favoritter enkelt side i Google Chrome, er følgende. I nettleservinduet, som åpnet siden som interesserer du klikker på femkantet stjerne, til høyre for adresselinjen.
Hvordan legge til Google Chrome bokmerker?

Legg til bokmerke vindu vil dukke opp der du kan endre tittelen på et bokmerke, og velg mappen hvor det skal plasseres. Etter disse handlingene, klikk "Finish" for å fullføre operasjonen.
Hvordan legge til Google Chrome bokmerker?

Det finnes andre måter å legge til bokmerker Google Chrome.
 1.  Mens den siden du ønsker å legge til i bokmerkene dine, trykke tastekombinasjonen Ctrl + D i Windows, eller? + D i operativsystemet Mac OS. Denne handlingen erstatter trykke stjerne og som et resultat vil det ha en kjent måte ved forrige vindu der å utføre den samme sekvensen av handlinger som vist tidligere.
  Du kan også legge til siden til bokmerkelinjen som ligger under adressefeltet i nettleseren din. For dette formålet, noen skrape paneler gjør høyreklikke på hurtigmenyen, velg "Legg til side". I vinduet, om nødvendig, endre navnet på bokmerket, bokmerker og klikk "Lagre".
  Hvordan legge til Google Chrome bokmerker?

  Hvis du satser panel er deaktivert i innstillingene, så aktivere det via valgmenyen og kontroll Google Chrome, velge det i avsnittet "Bokmerker" og "Vis bokmerker Bar". Det samme kan gjøres ved å trykke på hurtigtasten Ctrl + Shift + B (engelsk) på tastaturet.
  Hvordan legge til Google Chrome bokmerker?

  I Google Chrome bokmerker bar fanen kan legges på en annen måte. Det er at du må dra ikonet side før det er URL-mu i din nettleser for å verktøylinjen for bokmerker.
  Hvordan legge til Google Chrome bokmerker?

  Hvis du ønsker å importere bokmerker fra en annen nettleser, trykk på ringeknappen nettleserinnstillingene, velg menypunktet "Bokmerker" og deretter "Importer bokmerker og innstillinger." Bokmerke denne måten kan importeres med nettlesere Firefox og Internet Explorer, og verktøylinjen Google.
  Hvordan legge til Google Chrome bokmerker?

  Bokmerker kan importeres fra en HTML-fil. For å gjøre dette, kjører du bokmerke manager ved å trykke hurtigtasten Ctrl + Shift + O (engelske bokstaver). Klikk Behandling-knappen "Organiser" og listen over handlinger, klikk på "Importer bokmerker fra HTML-fil".
  Hvordan legge til Google Chrome bokmerker?

  Dermed riktig med bokmerker og du vil alltid ha på hånden favorittsidene og aldri miste tilgangen til dem.  
Hvordan beregne fødselsdato?
 I det øyeblikket hun hørt fra legen ventet setningen: "Gratulerer, du er gravid," er begynnelsen på en uforglemmelig og magisk ni måneder som gjengir hver eneste vordende mor å forberede et møte med et lite mirakel, barnet mitt. Gravid med beven bemerker hver endring i hans helsetilstand, med hengivenhet sonsy stryke magen og kjærlighet bli kjent med det kjæreste personen i verden. Når du venter på utbruddet av arbeidskraft? Hvordan beregne riktig fødselsdato?
Bare beregne dagen for fødsel er ikke mulig, fordi noen beregninger er omtrentlige, fordi i de fleste tilfeller, varer graviditet 40 uker. Gutten kan komme og 41 uker, og kan glede henne mor mye tidligere - i den 38. uke av svangerskapet. På fødselsdato er påvirket av mange faktorer:
 1.  Tilstedeværelsen av noen sykdom i den vordende mor.
  Den følelsesmessige tilstand av en gravid kvinne.
  Antall frukter. Når flere svangerskap fødsel vanligvis begynner mye tidligere enn enkelt.
  Antall fostervann.
  Når gravid første gang å besøke din gynekolog, han alltid ber om startdatoen for den siste perioden. Legen må vite denne datoen for å beregne SDA (foreløpig fødselsdato). Disse beregningene er gjort ved hjelp av en spesiell formel Kegel fra startdatoen for siste menstruasjon subtrahere 3 måneder og legge til 7 dager. Men disse beregningene er svært betinget, fordi vanligvis bruker flere metoder for å bestemme SDA i komplekset.
   Beregning av SDA fra datoen for unnfangelsen
  Denne metoden vil gi en omtrentlig resultat, siden den eksakte datoen for unnfangelsen kan bestemmes bare hvis kvinnen hadde bare ett samleie under den månedlige syklus. Det faktum at befruktning i de fleste tilfeller er ikke den samme dag, da det var samleie. Sædceller kan leve i en kvinnes kropp i 3-4 dager. Men hvis en kvinne ikke kan si nøyaktig når hun var eggløsning, beregne fødselsdato er ikke noe problem: du må legge til eggløsning dag 280 dager.
   Beregning av SDA på vitnesbyrd av ultralyd
  Ultralyd - den mest nøyaktige metoden for fastsettelse av SDA. Den første ultralyd ved 4-5nedel beregne SDA vil bli vanskelig, men på den andre planlagte ultralyd (16 uker) gynekolog størrelsen på fosteret nøyaktig kan si når du kan bli kjent med barnet sitt.
   Beregning av SDA i første shevelenyyu babyen
  Denne metoden ble brukt når det var ingen ultralydapparater. Så ta hensyn til at pervorodky vanligvis følte første babyen bevege på 20 uker av svangerskapet (før datoen for den første omrøring ble lagt til 20 uker) og deutipara - 18 og (for å gi den første omrøring ble lagt 22 uker). Denne metoden er unøyaktig på grunn av det faktum når en kvinne skyve en baby føler smerte, og vekt påvirker forventningsfull mor og hennes emosjonelle tilstand, og livsstil.
   Beregning av anmeldelsen SDA gynekolog på en stol
  Gynekologen kan avgjøre trafikkregler for gjennomgang på gynekologisk stol, men ikke senere enn 12 uker gravid. Legen vil avgjøre størrelsen og formen på livmoren, og grunnlaget for beregningen av SDA.
  Kun 17% av kvinnene føder akkurat i tide at de setter leger. Hver graviditet er unike og individuelle, og bare barnet vet når vil denne lenge etterlengtede og spennende arrangement - bursdag lille mann.  
Hvordan finne informasjon om personen?
 I dagens verden folk aktivt bruker Internett og sosiale nettverk til å kommunisere, finne mistet venner, tidligere kolleger, eller bare finne ut om jenta likte mye enklere enn si omtrent femten år siden. Så det eneste alternativet for å finne ut informasjon om personen var kompetente myndigheter i bruk og kan gjøre det et svært begrenset antall personer. Foreløpig kan alle kan med høy sannsynlighet punkter om rett person helt lovlig måte, uten å gå hvor som helst, og uten å vente på at data skal bli generert og utstedt. For å gjøre dette dyktig bruke kraften til Internett.
Det faktum at folk bruker tid på Internett eller kommunisere i sosiale nettverk uunngåelig la spor, som lett kan beregnes. Så innebygde søke mange områder bidra til raskt å finne folk og få informasjon om dem.
Vurdere de mest effektive måtene å hvordan folk finne informasjon på Internett.
 1.  Start søk av de beste nettsteder som er laget for dette og - søkemotor Yandex og Google. På den tiden andre søkemotorer kan ikke engang bruke som de bruker eller resultatene av de ovennevnte store selskaper som har mye verre database-søk, noe som reduserer sannsynligheten for å finne relevant informasjon.
  Skriv inn en søkestreng i en spørring navn i anførselstegn, eller fornavn og etternavn i anførselstegn hvis du ikke vet ved navn. For eksempel "Lyudmila Sidorova" eller "Lyudmila Sidorova." Etter sitatene kan avgrense søket ved å legge til fødselsdato, byen bosted av den aktuelle personen.
  Sjansene for å få nødvendig informasjon for å øke Som folk aktivt bruke tid på nettet og mer original kombinasjon av navn og etternavn han har. For en kombinasjon av "Ivan Ivanov" for å søke nødvendig informasjon vil bli svært vanskelig.
  Vanligvis, hvis informasjonen ikke er funnet ikke de første 5-10 sidene av søkeresultater, vil det ikke fortsette. Du kan ikke tape tid til å gå videre til neste trinn for å finne informasjon.
  Kontakt de populære sosiale nettverk. Denne motetrender mennesker kommuniserer med hverandre på nettet og med hendene, og de ville lære dem "dossier" på seg selv.
  Beskriv kort hvordan og hvor sosiale nettverk trenger å søke.
   Klassekamerater
  Av det sosiale nettverket bør foretrekkes i tilfelle du ville ha en mann gammel nok allerede, uteksaminert fra high school og muligens yrkesfaglig eller høyere utdanningsinstitusjon. Det følger logisk retningen på det sosiale nettverket.
  Gå til odnoklassnyky.ru med ditt brukernavn og passord. I søkefeltet øverst til høyre søk Tast inn en spørring som "etternavn by" bare uten anførselstegn. Umiddelbart en liste over personer funnet som samsvarer med søket. Med fokus på de bildene kan du enkelt finne den ønskede person hvis registrert på dette nettstedet.
  Hvordan finne informasjon om personen?

  Hvis du er interessert i en mann funnet, men du kan ikke se den nødvendige informasjonen fra konfigurasjonssiden, så det er bare synlig for sine venner, lage en forespørsel om å legge til venner og etter godkjenning vil du se de nødvendige data.
   OpenID
  Sosialt nettverk der aktiv publikum yngre enn klassekamerater. Dette er hovedsakelig skolebarn, studenter og unge under 30 år.
  For å finne informasjon om en person i tjenesten vk.com logge inn med ditt brukernavn og passord. I søkeboksen øverst til venstre hjørne, skriv inn navn og etternavn på personen. Fant folk vil bli presentert i en liste med bilder, basert på hvor du kan finne det du er interessert i mennesker og informasjon.
  Hvordan finne informasjon om personen?

   Facebook
  Den største sosiale nettverket i verden, men ikke i vårt land. Mest brukt av de som av en eller annen grunn ikke er fornøyd med OpenID. Antall registrerte brukere Bare 5 millioner kroner. Til 100 mln. I Vkontakte.
  For å finne informasjon om en person som bruker Facebook må logge deg på med ditt brukernavn og passord. Øverst på siden i søkeboksen skriver du inn søket som «Fornavn Etternavn By" (uten anførselstegn) og se resultatene. Prioritet vegne av navnet fordi utenlandsk nettsted og bruker i sitt arbeid standarder vedtatt i Vesten.
  Hvordan finne informasjon om personen?

   My World
  Bra for å finne folk som bruker mail mail.ru og andre relaterte tjenester. En av dem er "My World". Logg på med ham som e-postadresse og passord. Øverst til høyre, inn en spørring i form av "etternavn by" og klikk "Søk". Behandle resultatene.
  Hvordan finne informasjon om personen?

  Alle andre sosiale nettverk har en mye mindre publikum rekkevidde, noe som reduserer sjansene for å finne de riktige personene.
  Som du kan se i dag for å finne ut informasjon om en person er ikke så vanskelig.  
Яндекс.Метрика