Som fett pickle i saltlake

 Som fett pickle i saltlake vet ikke hver kvinne. I dag kan du finne oppskriften på fett dressing med denne artikkelen. Her vi beskrive i detalj de mest vellykkede og enkel oppskrift for beising i saltlake fett "hjemme.

 Historien om salting bacon hjemme


 Saltet bacon - primordial slavisk, som dukket opp i Russland i tid med den mongolske-tatarisk åk. Erobrerne som bekjennende islam, kjørte nesten alle storfe slavere. Ikke berør muslimene bare griser som kjøtt er forbudt etter deres religion. Naturligvis, til de sultne ganger slavere hadde spiser nesten alt som var egnet til å spise. I tillegg, var det nødvendig å være i stand til å lagre og mat i en lang tid. Saltede matvarer er kjent, er fortsatt velsmakende og egnet mat i lang tid.

 Så i, men mer korrekt slaverne, var denne nye snack som salt bacon. Først dukket opp i saltlake salting bacon hjemme - snack som ikke kan nekte å i dag. Denne retten er etterspurt i alle segmenter av befolkningen. Salt bacon - ikke bare deilig, men også betydelig produktet. Det skal bemerkes at de små mengder av salt bacon som er nyttige for det menneskelige legeme, som inneholder stoffet som arakidonsyre. Denne syren bidrar til driften av hjertemuskelen. Å lære å sylte bacon hjemme, de vet ikke alt. Ved første øyekast, er det ganske enkelt. Men her, som i enhver profesjonell virksomhet, har sine finesser.

 Som fett pickle i saltlake - en tradisjonell oppskrift zasolky fett i saltlake


Som fett pickle i saltlake

 Bacon skåret i mellomstore biter (barer eller terninger). Fint crumble hvitløk, bland det med grovt salt, tilsett pepper eller rød søt (smak). Blandingen sjenerøst gni bacon biter på alle sider. Konkludere gnidd bacon i en stor gryte eller bolle. Forutsetning - skrelle ned. Øverste lagene igjen søler salt. På toppen må du opprette undertrykkelse, legg bacon på en stor tallerken, sirkel, som setter en tung belastning. En dag biter av bacon og røre igjen satt under press. Totale fettbeiseprosessen tar 3-4 dager. Mens du venter, kan du sylte laks (laks som pickle hjemme).

 Den enkleste oppskrift pickle som fett hjemme


 Det er en raskere måte å pickle bacon. Det gir gnagsår krydder innpakket i bacon bakepapir eller folie og umiddelbart satt i fryseren. Fordelen med denne metoden er at den er enklere. Det er ingen grunn til å bry seg med å snu skivene i saltlake. Imidlertid, i saltlake under åket av fett er en mer skånsom og myk.

 Hvordan å pickle bacon video


 Se en interessant video "hvordan å pickle fett" hjemme.
Hvordan å lære raskt og å lage mat? + Video leksjoner

Når vi vidryvayemosya fra morens skjørt og gå hjem, vi spiser fastfood og yoghurt, men er i våre liv kommer til din kjære, eller helse minne om at det ikke er jern, som vi begynner å ringe min mor og spørre hvordan du koker det eller parabol. Så vil vi vise deg hvordan du kan lære å lage raske og velsmakende.

 Forbered deilig og rask


 •  For de første trinnene er ikke vanskelig å velge en tallerken eller trendy, er det mange retter velsmakende og lett å tilberede. De er egnet som et første eksperiment mye mer enn et fasjonabelt tallerken stekt eller nedohotovlennoe.

 •  Kokebøker bare tryllestav for deg. I tillegg til oppskrifter de ofte er triks for utarbeidelse av en tallerken. Du kan velge de hvor matlaging er bokstavelig talt utvidet i detalj og inkluderer bilder av det ferdige produktet.

 •  Prøv å kjøpe de ferskeste ingredienser. Lær å skille gode fra dårlige produkter, møter med leverandører, spør foreldrene, ikke vær redd for å kontakte venner. Med god mat dårlig mat ikke vil fungere.

 •  Bare for utarbeidelse av nødvendige kvalitet retter og forskjellige teknikker. Ikke kjøp noe som kommer hendig nok til å kjøpe et par ting som vil i stor grad forenkle livet ditt.

 •  Ser de profesjonelle koker vanskelig å se at de følger den tid, men nybegynnere bør ikke bli distrahert mens matlaging for fremmedlegemer og ikke å forlate rommet, forlater fatet på komfyren. Og hvis det er skrevet at det er nødvendig å kontinuerlig røre, bør du ikke ignorere det, før vi kan forberede velsmakende og rask, følg instruksjonene og oppskrifter. Husk også å prøve å finne ut om nok salt, sukker og krydder.

 •  Begynne å lage mat de rettene som du liker eller likte. Fornøyelig prosess - halve kampen

 •  Lære å tegne vakre fatet. En vakker tallerken og er fin og satt på bordet er ikke skamfull.

 •  Vi anbefaler også Internett for å finne video oppskrifter av en tallerken, er det mye enklere å tilberede. Noen av dem er listet opp nedenfor.

 •  Video Tutorials  Hvordan lære å lage mat?
   Først av alt, må du innse at absolutt alle kan lære å lage mat!
   * Mulighet til å lage mat bevisst likestille til sann kunst. Forberedelse virkelig deilig - er det nesten alltid en viss prosentandel av kreativitet og improvisasjon. Du må være i stand til å harmonisk kombinere mat og krydder, for å bestemme optimale proporsjoner av forskjellige ingredienser.
   * De sier at evnen til å lage mat - en reell gave gitt av Gud. Men i virkeligheten, ferdighet pryhotovlenyyayzыskannыh retter du kan utvikle.

   * Dette kan være i mer og mer forberedt - praksis og ytterligere erfaring vil hjelpe deg å oppnå dette målet. Og, du må eksperimentere - å få et godt resultat gang hver kvinne tenner et ønske om å fortsette sine studier, gradvis snu til mer og mer dyktig kokk.
   * Bare å huske at noen produkter med hverandre og ikke kan kombineres. For eksempel, fisk og pasta - ikke ideelt for andre retter, som prøver å unngå ytterpunktene. Enda viktigere ikke vær redd for å lage kompliserte retter - fordi det vanskeligere å forberede, vil resultatet bli vakrere.
   * Bruken av flere ingredienser (revet ost, vanilje, fløte eller rømme, for eksempel) i en rekke retter kunne gi nye smaksnyanser. Viktigst - ikke stoppe der, alltid prøve de nyeste oppskriftene, eksperimentere på kjøkkenet, og du kan ikke engang merke hvordan var fantastisk kokk for fort under deg vil finne muligheten til å lage mat.
   Lykke til!  
  Hvordan bytte trekket på stolene?
   Erstatning møbeltrekk på stolene kan trenge minst hvor gammel og allerede ganske slitt utseende eller gå tapt når nylig kjøpt stoler ikke passer inn i interiøret fargen på huset eller leiligheten. Eller kanskje du bare ønsker å endre farge og ulike løsninger for de vanlige "avføring". Uansett hva årsakene til ønsket om å gjennomføre det og erstatte møbeltrekk på stolene er ikke så vanskelig som mange tror. Selvfølgelig, det er mange avhengig av utformingen av stolen. I noen møbeltrekk vil erstatte ganske enkel og vil jobbe med andre lenger.
  For hver jobb må ha et minimum av noen håndverktøy og andre enheter. Hvis du skifter ut møbeltrekk på stolene kan være nødvendig:
  Bygge stiftemaskin.
  Symaskin.
  Sett stifter.
  Hammer.
  Slotted skrutrekker.
  Tang.
  Saks.
  Penner eller andre midler kalamarna.
  Selvfølgelig før du må Trekk Polstringen forhåndskjøp ved å besøke butikken vev. Materialet for møbeltrekk kan fungere som et spesielt stoff for møbeltrekk (det tettere vanlig) og lær (ekoshkira). Det er også anbefalt å kjøpe og erstatte skum padding, hvis de gamle stolene har lang tjene deg trofast. Ta nødvendige skum tykkelse på 3 cm eller mer hvis du liker å ha mykere avføring.
   Hvordan bytte trekket på stolene: praktiske råd
  1.  Ta av sete og rygg, hvis det også polstret materiale. I de demonterte delene dra møbeltrekk er enklere, raskere og resultatet er den høyeste kvalitet.
   Slå demontert polstring setet ned og plassere den på gulvet eller annet egnet og praktisk for arbeidsflate. Poddevom gammel drept stifter skrutrekker, fjerne dem én etter én med tang, frigjør møbeltrekk.
   Når den gamle møbeltrekk vil bli demontert kuttet til størrelsen av et stykke skumgummi sete og lage et mønster med polstring, gjenta kontur seter med et mellomrom på 4-5 cm, som vil gå på pidvorot og møbel stropper som fester bunnen.
   Lade stiftemaskin stifter. På toppen polstring sted, og skumstolsetet. Vel trekke møbeltrekk, fest stroppene til hennes plass på baksiden. Hold møbeltrekk ikke peretyanulas og "ikke gled" til den ene siden, som i dette tilfellet, kan du ikke fikse det på den motsatte siden. Vær spesielt oppmerksom på hjørnene til rynker møbeltrekk dem ut pent. Hvis noen av klippene blir drept ikke fordi det er nødvendig, fjerner du dem med en skrutrekker og tang og prystepleryte igjen.
   Hvordan bytte trekket på stolene?

   Hvordan bytte trekket på stolene?

   Når setet er drag, kan du trimme overflødig møbeltrekk fra holderen og fest sete tilbake til stolen.
   Hvordan bytte trekket på stolene?

   Med ryggen litt hardere. Avstand langs sømmen gamle møbeltrekk og basert på det, lage et mønster. Sy med møbeltrekk og sette dem tilbake i stolen.
   Fest baksiden av en stol. Stolen er nå fullt polstret.
   En stol tid brukt på å dra møbeltrekk varierer fra 1 til 15 timer, hvis du ikke trenger å slå tilbake. Hvis du trenger å jobbe med det, kan du øke tiden tilbrakt i to eller tre.  
  Яндекс.Метрика