Rum og sigarer minibar


 En integrert del av seremonien, resepsjonen betraktet som en godbit. I tillegg til luksuriøse retter bygninger tilby besøkende noe sterkt å drikke eller røyke en sigar. For slike formål er utstyrt med mini hjem bar. Hver person har sine egne fordeler, men en integrert del av baren er rum og sigarer.
 Hva sigarer velger å ta gjester og skjem deg selv? Gode ​​sigarer produsert i Cuba, Den dominikanske republikk og noen andre stater. Duften av sigarer og styrke avhenger av deres eksponering, som kan være opp til ti år. I de fleste tilfeller, på grunn av festnings sigarer, har de ikke puste inn røyk. Her nyter duften av magi. Sigarer er forskjellige i størrelse, tykkelse og grad av tobakk. De mest interessante alternativer kan betraktes Montecristo Special # 2 (cubanske), Robert Burns "Black Watch" (USA), Gran Premio Garcia y Vega (USA), Garcia y Vega Senators, Garcia y Vega Elegantes, Corona de Luxe, White Owl Demi-Tip, Robert Burns sigarilloer, Garcia y Vega sigarilloer, kongelige Jamaica, "Arutro Fuente Inc.", etc. Pakking sigarer er også viktig. Vanligvis er dette trekasse.
 Rum er i topp fem ånder av planeten. Den er produsert i Canada, USA, India, Cuba og spansktalende land. I CIS cubansk rom har tre hoved merker: Santiago de Cuba, Varadero og Havana Club. Roma kan odelyt inn i to grupper. Noen er utformet, andre er opprettholdt (hvit, svart, gull). Smake på forskjellige varianter: krydret krydret, vintage enkelt merke, høy styrke proof, mørk Demerara av Guyana og andre. Blant merkene som fortjener oppmerksomhet, er det verdt å merke seg Santiago de Cuba, Bacardi Limon Captain Morgan Spiced, "Havana Club Carta Blanca". Men den beste rum "Matusalem Anejo Superior", som ble holdt i Santiago de Cuba.  
Hvordan bli kvitt mygg?
 Problemet med å bli kvitt mygg alltid være relevant. En annen stor poet Pusjkin skrev: "Å, sommer red! Jeg ville elske deg, var det ikke for varme og støv, og mygg og fluer. " Hvorfor vi ikke liker disse irriterende gjester? Mygg avgir irriterende lyder som buzz som særlig plaget oss om natten. Myggen biter ekkelt, og i noen tilfeller deres biter kan forårsake alvorlige allergiske reaksjoner. Fra tidlig vår til sen høst blodsugende insekter angriper oss.
Det finnes tre arter av mygg, blodsugere. Dette Aedes, anofeles og kuleks. Anofeles også kalt mygg, men i sentrale blodsuger dette er ikke så farlig som i tropene, hvor det bærer en alvorlig sykdom - malaria, som ofte fører til fatale konsekvenser.
Aedes mygg - uunnværlig følges Nightingale netter i midten av april og mai. Aedes sykdom ikke sprer seg. Popyvshy menneskeblod halv til to måneder, legger egg, har de ikke bry oss før neste sesong. Og da er det på tide anofeles arter og kuleks. Anofeles og Aedes som dammer med klart rent vann fordi innsjø eller elv med dem lettest å "møte". A kuleks heller glad i stående vann, myrer og bassenger. Han vil passe enhver beholder med vann som du lar i gården. Kuleks - den mest irriterende lille familien fra mygg.
Mygg kan leve komfortabelt og reprodusere, de trenger fuktighet i en mengde på 80-90%. Men den varme sol og regn - deres viktigste fiender. De mest irriterende insekter som er aktive i wee Western og klokke.
Når høsten kommer fra frost og kulde, mygg begynne å lete gunstig sted for et komfortabelt opphold. Sorry, men ofte de velger kjelleren, hvor de drikker blod av pasienter katter og grå rotter. Senere, jag de gjennom rørene og ventilene i våre leiligheter, infiserer organismer svekket våre ulike infeksjoner av innbyggerne i kjelleren.
 Hvor du skal sende en mygg?
Hvis ubudne gjester fast bosatte i hjemmet ditt, tenk på hvordan best å bli kvitt mygg og deres biter. Selvfølgelig bør det første myggnett gardin alle vinduer og dører, inkludert balkong rom. Flere alternativer:
 1.  Erfaren elektrofumihatory. Den består av plater og flasker som inneholder skadelige stoffer for mygg. Platen beskytter over natten, flaske effektiv 45 dager.
  Geranium anlegget. Denne houseplant myggen ikke liker. En bukett med syriner i en vase skremme dem også. De liker ikke mygg og tomat busker.
  Konstruere strimler av pyrethrum pulver (et populært stoff som er i apotek). Smører papirstrimler stivelse pasta, gjelder dem pyrethrum, etter tørking, hengende rundt i leiligheten.
  Lukten av eteriske oljer, gjør det kjære hunnmyggen ikke liker. Dypp en bomullsdott fedd olje, eukalyptus eller furu, sette vinduet. En annen eterisk olje kan dryppe på puten at myggen ikke plager deg mens du sover.
  Hvis myggen er plassert på taket, røyke dem vil røyke kamfer. Hell i pannen kamfer og tenne bål. For en mann røyke en helt sikker.
  Finhakket kirsebær gir på vinduet heller ikke tillate mygg å komme i huset med alle fasiliteter.
   Fighting mygg i naturen
  At mye med ekle blodsugere i luften? Tross alt, de ødelegge friluftsliv. Hvor fint sommer la et stort selskap i skogen eller på sjøen, telt, tenne ilden, sette grillen med grill, mate fugler og fisk. Men det mest frustrerende fungere som fôr blodsugere. Bli kvitt mygg å nyte ferien din - at den første oppgaven av alle reisende. For de onde insekter lever overalt unntatt Antarktis, og gjennomføre mygg hvile eller tilbringe sommeren nær Sydpolen - ikke en god idé. Mot mygg i naturen vil hjelpe å bli kvitt de samme metodene som brukes i hjemmet:
  1.  Ta en pause på eteriske oljer. Smør dem eksponert hud og dryppe eterisk olje på bålet. Likeledes hjelpe kamfer og vendelrot.
   Unik og disse er vurdert frastøtende tea tree olje, som kan brukes etter et myggstikk.
   Hjelper biter og infusjon av malurt. Forberede seg på forhånd vskypyatyv halv liter vann og en håndfull hakket salvie røtter.
   Mygg ikke angripe deg i hagen eller hagen, sette hyllebær og tomater.
   Legg til einernåler brann og kok samovaren til gran kjegler.
   Ta en tur eller gi kvalitet kremer og spray, men husk at disse midlene ikke bør gis til barn. Effektiv og ultralyd repeller som leverer alle insekter alarm, og tvinger dem til å bevege seg bort fra deg i en avstand på 50 meter og utover.
   Hvis du liker å sitte i lysthuset sommerkveld eller på verandaen, sørg for å kjøpe insektmiddel lampe.
    Hva de skal gjøre med gjester fra kjelleren?
   Mygg, som bosatte seg i kjelleren - en virkelig katastrofe. Som i kjelleren bygninger ofte forekomme uhell, slik som sprukne rør, deretter en fuktig, noe som er svært godt egnet for levende og mygg avl kuleks. Hva de skal gjøre med dem? På grunn av kjelleren disse blodsugere komme inn i leiligheten vår. Og fumigators og folk rettsmidler ikke hjelper.
   Mygg forlot kjelleren, er det nødvendig å fjerne fuktighet og fuktighet, reparasjon av rør i kjelleren og ødelegge mygg plantevernmidler. I oversvømte kjellere slike desinfiserende resultatene vil ikke. Derfor, å finne komarynuyu sivilisasjon i kjelleren, sørg for å informere bolig avdeling og Senter for hygiene og epidemiologi av byen din.  
Hvordan du raskt lære gangetabellen?
 Eventuelle problemer bør møtes fullt bevæpnet. Vel, at memorere gangetabellen - er det et alvorlig problem, ingen tvil. Minner om de fleste av oss som forlot skolen 15-20 eller flere år siden, forbausende like. Vi bare lært mekanisk bord. Dag i arsenal av mange lærere og foreldre utviklingen og spesielle teknikker som i stor grad kan forenkle og akselerere prosessen med å huske tabellen. Husk at den beste måten å sette opp et barn i studien bordet og få et strålende resultat - er å bringe til prosessen med å lære noe helt nytt og annerledes for ham.
 På barnas hukommelse. Selv om det er en oppfatning at tilstedeværelsen av mekanisk minne gir den mest enkle og lett å huske gangetabellen, og det er vanskelig å akseptere. Det faktum at funksjonen mekanisk minne er å lære informasjon gjennom repetisjon uten forståelse som har unektelig ulemper. Som et resultat av dette vil den mekaniske Menneske barnet vite at "to pluss 2-4". Men målet om foreldre og lærere til å vise at bak dette eksempelet. For eksempel, hvis du putter i kurven to røde epler og to grønne, alt vil slå fire epler. Det vil si at barnet må forstå hvordan bordet.
Barn preget av ufrivillig minne når det er nødvendig informasjon er lagret uten innsats fra deres side. Lærings tabellen er ment å omfatte vilkårlig minne i prosessen - en som krever en viss anstrengelse på en del av barnet. Mekanisk minne, noe som også gjelder for vilkårlig minne, i stor grad dårligere formet minne. Sistnevnte er spesielt effektiv hvis den skal gi informasjon. For eksempel, for å understøtte sine lignende teknikker - grafer, diagrammer, tegninger. Sammen med visuelle metoder i å lære gangetabellen kan med hell brukes motor bevegelse.
 Hvordan du raskt lære gangetabellen?
Først, er det best å forlate den mekaniske utenatlæring. Barnet vil bruke mye tid og krefter, men resultatet kan være svært beskjedne.
Siden starten av tabellen engasjere barnet. Velg materialet som du vil nyte. Det kan være spesielle dataprogrammer simulatorer; veldig interessant og effektiv hjelp utvikle assosiativ tenkning; Album og bærbare PC til å utføre praktisk arbeid. Noen av fordelene er enkel å lage og seg selv.
Før du fortsetter til studie bord, foreldre må innse at alt er bra i moderate mengder og overtrykk kan føre til et barn banal uvilje mot å mestre dette komplekset visdom. Derfor, i tillegg til de obligatoriske klassene for en periode på å skape et miljø som ville intensiveres mentale evnene til barnet og oppfordret ham til handling. I morgen, gå på jobb på kjøleskapet, på innsiden av bad døren og toalett på øyet nivå av barnet henge ark med enkle eksempler og sette en blyant neste. Si hva du vil bli veldig glad hvis du kommer tilbake fra arbeids eksempler vil bli løst. På kvelden, sjekk dem og ros barnet. Lite podarunochok være svært nyttig. Daglige endrings eksempler og sørg for å sjekke dem ut. Men små gaver eller overraskelser for riktig løst eksempler kan gjøres hver 2-4 dager, gradvis økende intervallet.
Til å lære raskt multiplikasjonstabellen, lage eller kjøpe ferdige kort med eksempler og svar. Lå babyen før 10 eksempler og nesten 10 riktige svar. Bland dem opp og be barnet å spre kortene i par: eksempel på respons. Uavhengig av utfallet etter denne øvelsen gi barnet ditt slappe av. Ros hvis han taklet oppgaven. Dersom barnet ikke var eksempler for de krefter som prøver å forstå at det er et problem.
Et utmerket verktøy i pugging gangetabellen har en datamaskin. Velg en av trenerne programmer. Ofte de har et element av konkurranse, spesielt tiltrekker seg barn med tilbøyeligheter lederskap. Essensen av målene er å sikre at du trykker på knappen, barnet får noen par eksempler, som skal pålegge svar. Datamaskinen tar hensyn til ikke bare riktig løst eksempler, men utførelsen av oppgaver. Raskt og riktig takle oppgaven, kan barnet komme inn på poenglistene. Og det er så fint! Hvis ikke, Quiet barn. Forklar at dagens ledere, de som løser hverdagslige eksempler, og hvis barnet ditt blir like hard, kan mamma og pappa se hans (hennes) navn øverst på resultatlisten.
Her er en annen måte å raskt lære gangetabellen. Det er lagt merke til at det er mer populært med jenter. Tegne en firkant 9x9 cm razlynuyte på sin celle side er lik 1 cm. Du vil sammenlagt med 81 bur. I den øverste raden fra venstre til høyre prostavte hver celle tall fra 1 til 9. På venstre side av plassen prostavte tall fra 2 til 9 (enhet allerede skrevet). Her er en tabell for å være ferdig multiplisere tall. Som læring jevnlig fylle bordet med nye tall. For å konsolidere materialet dekket tegne samme bord med tallene 1 til 9 bare ved toppen og den venstre linje. I disse cellene, er resultatene av disse allerede er kjent for barnet, Tegn grafisk design. Cube, sopp, hus foran tak og vinduer, etc. La barnet fylle ut svarene ikke hele tabellen, og bare da male bildet og dets farge maling.
Hvis du merker en tendens til barnelitteraturen, prøve å bruke dikt skrevet for å lette oppgaven med å huske barna tabellen. Ved å studere dem, vil barnet raskt forstå systemet av multiplikasjon.
Matematikk er til stede i vårt daglige liv. Bruk alle tilgjengelige muligheter. Vandre i høst park, spør barnet, at han ga deg tre vakre falt fra et tre blad. Og nå la så mange samles til bestemor. "Hvor mange kom? "Passing lekeplass notat:« Se, to gutter svingende på en swing, to jenter som spiller i sandkassen, og to mødre sitter på benken. Det betyr hvor mange mennesker i området? Det er riktig, to 3-6! ".
Prøv ikke å gå glipp av en eneste dag før bordet er fullt ut forstått. Selvfølgelig, regnes som stemningen av barnet og hans ønske om å engasjere seg i matematikk eller trenger å hvile. Men selv dette begrenset tid og kompleksitet klasser, men det er ikke nødvendig å ofre regularitet.  
Яндекс.Метрика