Hvordan du rengjør semsket støvler, semskede støvler rengjøring

 Semskede støvler alltid ser veldig imponerende, men selv nayzatyatishi damene ofte kjøpe sko med semsket skinn, som hennes svært vanskelig å opprettholde. På våre gater semsket mister sin opprinnelige utseende svært raskt. Skallet, hvite salt flekker fra raskt ødelegge de vakre sko.
 Vær oppmerksom på at moderne semsket mer motstandsdyktig mot vær trøbbel. Produkter semsket impregnert med spesielle stoffer som frastøter vann og skitt. Derfor moderne semsket vakker å bære og krever minimalt med vedlikehold. Du må vite hvordan du rengjør semsket støvler fra skitt og hvite flekker.
 Kjøper semskede støvler, kjøpe en gang og ta vare på dem: kam semsket børste semsket vannavstøtende spray og spray farget semsket skinn. Rengjøring semskede støvler ikke ta lang tid hvis du gjør det regelmessig.

 Hvordan du rengjør semsket støvler fra skitt


 Så hvis våte semskede støvler, først av alt, de trenger å tørke. For dette natolkayte støvler inne i avisen. Papir absorberer fuktighet raskt og støvler vil ikke miste formen. Ikke tørk semskede støvler på batteriet eller i nærheten av det. Nå butikker selger spesielle elektriske tørketrommel for sko. De forsiktig tørke skoene inne.
 Tørket støvler renset fra hoved skitt spesialbørste for semsket skinn.
 Hvis støvlene dannet vikene, bør støvlene holder over damp. Par heve stempel villi. De ønskede skoene til en erstatning under en strøm av damp.

 Hvordan du rengjør semsket støvler fra salt skilsmisse


 Hvordan du rengjør semsket støvler fra salt skilsmisse? For å gjøre dette, bruk en såpe løsning. Gjør såpevann med mild såpe uten fargestoffer. Vaskemiddel er ikke brukt, det kan vaske av malingen. Myk svamp med såpe tørker riktige stedene. Suede krever delikat håndtering, så ikke gni hardt støvler. Såpe avskum fjerne ren svamp. Du kan tørke støvlene med myk klut og en løsning av ammoniakk. Etter vask, tørke støvlene trenger.
 Rensede støvler spesiell kam kam for semsket skinn. Rengjøring semskede støvler over.
 Etter vask, bruk en vannavvisende spray støvler. Spray bør påføres noen timer før avreise. Det er bedre å gjøre det i kveld.
 Hvis du oppdager at støvlene har mistet sin opprinnelige farge, deretter bruker dem farge spray for semsket skinn.  
Hvordan du rengjør Ugg hjemme? Tips spesialister Videoer
 Som våre liv blir en del praktisk, komfortabel og varm saueskinn støvler på - Ugg. Dette er en svært spesifikke sko. Hvis riktig ta vare på den, kan det zahrubet, deformert, er dekket med flekker fjernes ikke. Eierne av disse stilige støvler er nyttig å vite hvordan du rengjør Ugg.
 Rengjøring vann
 Den mest rimelig og enkel måte du kan rense Ugg hjemme - med vann. Men før det med sko fjernet støv og skitt. Bruk en myk børste eller klut til å rense semsket skinn. Det er uakseptabelt å bruke en børste med stiv bust grove eller svært presser sko pensel. Dannet bør da være vanskelig å fjerne. Forurensing mer utsatt for hæl og tær. De i tillegg kan rengjøres med en myk tannbørste.
 Nå suge svampen i kaldt vann og litt våt overflate av skoen. Ikke mye kan være våte støvler, ellers mister de sin form. For å unngå skilsmisse og flekker på overflaten, bør vannet være endret flere ganger.
 Ugg rengjort, innvendig ting de trenger til tett krøllete aviser og la tørke. Aviser har en god evne til å absorbere fuktighet og holde formen.
 Andre metoder for rengjøring
 Fire spiseskjeer 7% av th eddik oppløst i 5 ss vann. Svamp fuktet i en løsning allerede utryddet renses for skitt Uggs. Gi dem tørre. Igjen tørk med en svamp dyppet i kaldt vann.
 Du kan også kjøpe spesielle kjemikalier til å rengjøre skoene. Før du kjøper dem, må du forklare til selger at bilen er kjøpt for Ugg. Sørg for å lese instruksjonene, som må følges nøye.
Hvordan du rengjør Ugg hjemme? Tips spesialister Videoer


 Fjerning av salt
 Om vinteren, er gatene ofte overstrødd med salt, og det er en test for innehavere av australske støvler. Salt flekker penetrere vev, ødelegge den. Men dette kan håndteres.
 Først bør Ugg tørkes (ikke til batterier og andre varmekilder). De trenger å tørke ved romtemperatur. Nå suge kluten i kaldt vann og tørk støvlene som vanlig og skitt. Etter rengjøring av overflate Uggs må jernhånd.
 En annen måte å kvitte seg med salt skilsmisse inkluderer 3% eddik og ammoniakk. Begge væsker kommer i halvdel. Passende sted bør tørkes av med en klut eller børste spesiell dyppet i løsningen.
 Noen ganger anbefales å bruke oppvaskmiddel eller såpe for å bli kvitt flekker. Denne metoden for rengjøring er ikke bare ikke hjelpe, men forverre situasjonen. På grunn av at materialet er meget følsom, og det kan ikke brukes aggressive midler.
 Å gjenopprette støvler kan oppløse vaskemiddel, og dette kashopodibnu vekt satt på stedet. Tørk deretter av skitt.
 Etter rengjøring av støvler de må nødvendigvis tørke.
 Desinfeksjon og forebygging
 Etter tørking av behovet for å utføre desinfisering. Vi vet at saueskinn lett absorbere lukt, lenge forbli stabil. Maismel (tre spiseskjeer) blandet med natron eller salt (to spiseskjeer). Dryss blandingen inne i støvlene. Vent noen minutter og bland raskt riste ut sko. Dette kan lukt elimineres. Hvis du foretrekker det, kan du også bruke noen deodorant eller luftrenser.
 For å forhindre ved hjelp av spesiell impregnering som beskytter støvler fra støv og skitt. Med salven vil de være mye renere, til tross for den daglige driften.
 Til Uggs lange ben ga varme og komfort, for de må regelmessig vedlikeholde. Og da i all slags vær føttene vil være i komfort.
Hvordan å forsegle gummistøvler?
 Naypraktychnishoyu sko som er spesielt utviklet for å beskytte føttene i regnvær er gummistøvler. Men de kan også trenge reparasjon, samt eventuelle andre sko. Vanligvis gummi odds i krysset av hoveddelen av sålen slipes av, gjennomboret, sprengning. For ikke å bruke penger på et nytt par og spare på tjenester skomaker, kan du prøve å tette gummistøvler på egenhånd. På denne måten vil de vare du mer enn en sesong. Å reparere gummistøvler hjemme fortsatt trenger litt å bruke på forsyninger, hvorav noen er sannsynligvis allerede har i ditt hjem, og vil være nyttig i fremtiden. Men i alle fall, vil kostnadene være ikke så stor som hvis du måtte søke hjelp av veiviseren for å reparere sko. Så du trenger å ha på hånden:
 gummi patch;
 gummi sement;
 sko og normal hammer (kanskje ikke nødvendig);
 lite løsemiddel;
 stykke filler eller konvensjonell bomull;
 fil;
 sandpapir.
 Instruksjoner for å reparere gummistøvler hjemme
 1.  Først av alt, må du forberede prosessen med liming dine gummistøvler. Så først vaske dem innvendig og utvendig med såpe og en børste for å fjerne skitt, så tørr. Forberede en gummi lapp. Hvis du ikke kan finne den opprinnelige, klippet fra en gammel støvel, kan du bruke en sykkel kamera.
   På feil side av patcher og kvoter gå rundt punktering av en fil for å gjøre en grov overflate for et sikkert grep. Tilsvar behandle disse områdene med sandpapir med store korn.
   Fukt en klut eller bomullsdott i et løsemiddel og behandle en jordlapp og et gjennombrudd i gummistøvler. Hvis overflaten av partiklene var filler eller bomulls, bør de fjernes.
   Trim kanten av plasteret slik at den ikke fullt ut dekket behandlet ru overflate. Du kan nå gå videre til hovedscenen reparere gummistøvler.
   For liming patcher egnet spesielle limet i stand til stram gummi overflate (for eksempel "gummi" eller "Super Moment" for gummi). Du kan referere til master reparere sko og be ham om å helle i beholderen din for en liten avgift et spesielt lim.
   Hvis du bruker lim, kjøpt i en butikk, kan du lese instruksjonene og følg alle anbefalinger for sin bruk for å oppnå maksimale resultater. Spre et tynt lag med lim for å lappe og trimmet boot området og la stå i 10-20 minutter (tid, se bruksanvisningen).
   Påfør lim promazanu patch til området på støvelen og presse hardt. For større pålitelighet støvler satt på pads og prostukuyut hammer. Det bør følge at det ikke er i bevegelse. Tid liming patcher er ikke mindre enn en dag.
   Ved å følge denne enkle instruksjoner, kan du alltid reparere gummistøvler.  
Hvordan får jeg skoene ikke rakk? Ekspertråd
 Nærmer kaldt venter spent som verktøy og vanlige borgere. Dessverre finner disse og andre vinter vanligvis overraskelse. Og hovedproblemet er is årlig. For ikke å skli og falle ikke må nøye velge sko, og foretrakk modeller på preget såle. For ikke å nevne det faktum at det i dag er en skosåle med gummi frost som tåler temperaturer ned til -50 ° C.
 Mange modeller gir spesiell beskyttelse til sko ikke raste vinter. For å gjøre dette, ikke bare den eneste årsaken lettelse mønster, men også gjøre dem spesiell transformyruyuschymysya innstikk og selv montert metall pigger. Kort sagt, som i vinterdekk, alle designet for å gi best veigrep.
 Men hvis du ikke kan kjøpe denne modellen, er det mulig og dermed gjøre skoene ikke gled. Hva du trenger?
 Hvordan ikke å gli i vinter: enkle måter
 Den enkleste måten - er tidvis gjennomføre på såler støvler eller sko med sandpapir. Men fungerer denne metoden bare for sko med tykke såler nok. Ellers er det en risiko for skade.
 Det er en annen interessant folk måte. Å starte opp sålen er ikke gled, kan det rive poteter, nødvendigvis råolje.
 Billig alternativ - nalipyty såler vanlig gips. Et enkelt stykke for fem og en for nesen. Imidlertid er denne metoden meget kort levetid, det vil oppdatere hver dag.
 Antyhololed: andre nivå av kompleksitet
 La oss vende oss til mer kompliserte metoder. Selvfølgelig, den mest pålitelige (men dyreste) - skyldes støvler eller sko i studio og sette en polyuretan lettelse beskyttelse. Men du kan prøve å takle på egenhånd. For eksempel hjemme for å sette på såler (men tykk) lettelse mønster. Dette kan gjøres av godt oppvarmet metallstang.
 Radikale metoder
 Dersom støvler eller sko er ikke veldig nytt, og du er ikke redd for å ødelegge dem, kan du bruke følgende metode. Såler bør være så ren, tørk deretter med aceton (avfettet), tørket, påfør lim på det "Time" som ryddig "slange" og dryss med grov sand. Etter at sko bør tørke i minst en dag. Et billig alternativ effektiv, men bare synd Fashion Footwear håndtere denne metoden.
 Noen oppskrifter anbefale mest radikale oppvarmet grov sand på dekk i ovnen, og minst en time og ved en maksimal temperatur. Så ut pannen og sette sko på sand slik at han holdt såle. Selvfølgelig, vil utseendet på denne støvelen lide.
 Følte
 Hvis du er redd for å ødelegge sko, kan du bare stikke et lite stykke filt på hælen eller hæl støvler. Dette vil ikke skli. Istedenfor filt kan også limes et lite stykke sandpapir, bare stoffet basen.
 Spesielle tilbehør
 Også i dag, i skobutikkene du kan finne spesielle gummiputer som også kan brukes under isen. Deres fordel er at på slutten av sesongen kan de fjernes.
 Og ikke glem at skoene bør vaskes regelmessig, ved hjelp av en stiv børste og natron. Det hjelper å bli kvitt fossile biter av skitt, fordi de er grunnen til at vi er i ferd med å skli.
Hvordan får jeg skoene ikke rakk? Ekspertråd
Яндекс.Метрика