Shade egne hender: forskjellige måter detaljering og videoer
 Hvis du ønsker å liksom oppdatere interiøret, ville den enkleste måten være litt omorganisere møbler, gardiner og erstatte kjedelig lysekrone. Du kan velge å gjøre skygge for bordlampe eller gulvlampe.
 Vi tilbyr tre enkle måter å gjøre en lampeskjerm med hendene.
 Vakre og originale skygge er laget av papir
 Vanlig kontorpapir (Whatman ingen spesiell behandling er ikke egnet for lampeskjerm) - det er nødvendig for å dekke saker silisium lim. Du kan bruke brannsikker tapet. Kom og glass fiber, limt til papir (fortrinnsvis papp) som gir tetthet.
 Begynne å arbeide
 Skjær en firkant (ca 50x50 avhenger av hvilken størrelse du trenger skygge). Bestemme sitt senter, deretter midten av hver side, koble den usynlig linje med midten av det motsatte.
 For linjer som forbinder midtpunktene av sidene, noe som gjør snitt til sentrum, kuttet til lengde 40cm.
 Kutt i sirkel diameter sentrum på 15-2sm mindre enn kjøre over pæren, som vil montere skygge (høyre lager for å fikse, kan for mye kuttes).
 Hold papiret ved senteret, la dannet de "vinger" henge fritt, få noe som ligner en bjelle. Justerer gi den ønskede formen, klippe bort de ekstra trekanter og fest kant stiftemaskin eller lim vnapusk. Din skyggen av papir klar!
 Hvis denne prosessen virket for komplisert for deg, kan du bare rulle rett trekant kjegle, som gjorde kulochky papir i dagligvarebutikker. Holde sammen, lage et hull i toppen - og alt!
 Klut skygge
 Skygge stoff å gjøre noen vanskelig siden du trenger en wire ramme. Som inspirasjon for dette arbeidet er hovedsakelig besøkt messen halvdel, vil det hjelpe deg å få hvor denne ledningen. Salget er svært lange stjerneskudd. Så, ikke kaste dem bort etter ferien metallstenger, gni, slipe sandpapir eller stiv kjøkken svamp - lett, fleksibel fremtid ramme nesten klar.
 Bøying og koble ledningene som du ønsker, kan du ringe og omfang, og bjelle, og en lilje, og asymmetrisk "abrakadabra". Stoffet må også arbeide for å forebygge brann. Du må fikse hele stykket på treramme med vanlige skrivesaker knapper (som i broderirammen) og dekk med et lag med lim, helst silika.
 Å ha tørr klut, klippe ut figurene ønsket form. Bedre bruk av maler i avisen, prøver å ramme den og overføre konturene på stoffet.
 Styrke stoffet på rammen er vanskelig, spesielt hvis lilje. Det er bedre å kutte hver brikke med en margin rundt kantene i 1-15 cm for den limt felles. Connect kan, sy sammen eller bruke kontorstiftemaskin.
Shade egne hender: forskjellige måter detaljering og videoer


 Lampeskjerm laget av garn
 God skygge med hendene kan gjøres med konvensjonelle faste strenger, PVA lim typen og ballonger.
 Det vil ta en stor ball. Blåses det er ikke helt som forble helt rund og ikke sprekke under drift.
 Etablerer spolen av tråd på et stativ, slik at den roterer fritt.
 Smører lim hele ball av myk kunst ved hjelp av en bred pensel.
 Tuppen av filament fikse for de "halen" baller og rulle ballen som om smatыvaem tråden til en ball. Imidlertid kan laget var delikat, bør tråden ikke gå tett. Hold tråden ikke glir. Hvis overflaten tørker, børste lim igjen, men ikke veldig mye, da produktet vil være en lang tid å tørke.
 Når laget er tørt, lett gjennombore den og tar ut gjennom hullet forsiktig gjort.
 Hvis lyset er ikke veldig stort, kan monteres sfærisk skygge - hvis bare det var ingen fare for overoppheting. Clay beskytter tråder fra brann. Hvis du trenger mer intense lys, er å trimme ballen, gir det form av en halvkule, i tillegg vil det gi ventilasjonsprodukter.
Hvordan å bake biff i ovnen?
 Biff eller svinekjøtt, bakt i en varm ovn, er det de mest delikate kjøttretter som er alltid mulig og tilbyr vanlig middag og feiring. Hvordan å bake biff i ovnen på riktig måte? Det er nok å kjøpe et stort stykke biff og et sett med tilsvarende krydder marinade. Biff, forresten, regnes som en kosttilskudd kjøtt, som ofte er nyttig å bruke mat til mennesker med ulike alvorlige sykdommer. Pasienter som gjennomgår kirurgi, leger sterkt anbefale å spise biff og koker selv på grunnlag av kjøttkraft. For best retter å velge ung okse eller kalvekjøtt.
 Bakt beef opp sin ermet og folie
Til kjøttet i ovnen slått myk og velduftende, følg den trinnvise instruksjoner for baking.
Du trenger ca 1 kg av okse, en klype salt, sort pepper, en liten gulrot.
 1.  Trening. Kjøtt, hentet fra butikken eller kjøpt på det lokale markedet, må du skylle og tørke. Hvis du har kjøpt frosset kjøtt, ikke begynne å lage mat til den er helt rozmorozytsya. Gjør brevet og spesielle retter, som vil roastbiff. Du kan ta en slange og folie. Forresten, biff, bakt i folie mat, du får ekstremt mør og deilig.
  Hvis du holder kjøtt i kjøleskapet, tar det omtrent en time før steking.
   Matlaging marinade. Du kan bruke alle marinade som er egnet til kjøttretter. Den enkleste oppskrift - en soyasaus (to spiseskjeer) finhakket hvitløk med (ca 6 normale segmenter).
   Marina. Promo og tørkes med tørkepapir kjøtt gni med fine salt og sort pepper. Legg igjen for et par timer. Så ut og spionasje hvitløk og gulrøtter. Lage biff små åpninger og sett biter av rå grønnsaker der. Spesielt fete kjøttstykker bør gni tørr sennep å gi spesiell krydret biff smak og nøytralisere fett.
   Baking. Kjøtt pent bryte opp en to-lags folie bøye kanten å ikke lekke juice. Du kan smøre den med ostesaus, rømme og tomatpuré. Deretter fylt med grønnsaker biff send for å panorere i forvarmet ovn til 200-220 grader. Bakt biff ca to timer. Etter kjøttet bør sette folie eller ermene og sende ytterligere ti minutter i ovnen. Det beste side rett til å være bakt biff ris og grønnsaker. De som er igjen etter ferie bakt okse biter kan da bli kuttet for stuffing smørbrød.
   Biff med ananas, øm fatet gourmet
  Dine gjester vil sette pris på den gode og særlig appetittvekkende parabolen: biff, bakt med fersk eller hermetisk ananas. Hvis du raskt vil bake i ovnen biff med ananas, må du ta følgende produkter:
  liten frisk ananas;
  1 kg biff eller kalv;
  200 gram ost;
  3 løk;
  4 fedd hvitløk;
  en halv teskje muskat pulver;
  salt, sort pepper, koriander sprigs par.
  Kjøttet skjæres i små skiver om en centimeter tykk, reflekterer en tre hammer, gni marinaden. Strukturen i marinade inneholder salt, pepper, knust hvitløk, et par skiver av ananas. Kjøttet bør marinere i minst tre timer. Bedre å sette marinert kjøtt i kjøleskapet over natten, bake samme morgen.
  Tømme kjøtt fra marinaden, tørket med tørkepapir. Stek i en panne til en gylden skorpe myk. Deretter slår du på ovnen til 160 grader. Vi sprer kjøttet i pannen. Hver brikke må sette på en tynn skive av ananas og løkringer et par. Asleep kjøtt med revet ost, hakket koriander blandet med. Vi satt i en forvarmet ovn, holde omtrent en halv time. Slå av ovnen, la kjøttet i den i noen minutter. Velsmakende rett er tilberedt raskt!
  Bakt biff - en rett som er sikker på å glede dine gjester! Forresten, marinert og bakt med ananas kan også svinekjøtt.  
Som klapp skinnjakke?
 Utendørs kaldere eller vice versa - varmere, og du fikk ut av skapet en skinnjakke. Denne artikkelen av klær aldri svikter, uansett hvor mye tid som har gått, er huden alltid i mote, og gjøre en god og faktisk jakke ensemble med noen stil - enkel. Det eneste som kan ødelegge gleden av å møte med sesong favoritt ting - det er mange folder. I mint jakke utenfor, selvfølgelig, ikke gå. Huden var glatt, og jakken så perfekt, må det ha vært glatt. Og for at det er flere måter - forskjellig kompleksitet og effektivitet.
 Gi otvisetsya " Den enkleste metoden for justering - enkelt sagt jakken på skuldrene og la så få dager. Hvis huden er ganske tynn nok til en til to dager for en brute trenger tre eller fire dager.
Å fremskynde prosessen henge en jakke på badet og slå full bad med varmt vann, med damp jakke rozhladytsya noen få timer, vil du bare periodevis tørk med en tørr klut for å ikke samle kondens: en hud "ikke liker" long kontakt med vann
 Damp for å hjelpe
Å klappe skinnjakke, kan du se gjennom de metoder som brukes av selgere av huden. Når hundrevis av jakker få raiser der produktet bærer en lang reise, vente til alt kommer tilbake til normalen av seg selv, ikke kan bringe jakker for og starte handel du trenger raskt. I dette tilfellet, selgerne er spesielle Steamers. Hvis ingenting som ditt eget hjem er ikke - spiller ingen rolle. Strykejern med dampfunksjonen også fint. Det viktigste - husk at påvirke jakke varm damp kan være en avstand på minst 10 cm, ellers risikerer du å ødelegge en ting.
 Du kan stryke jern jakke?
En annen måte hvordan å stryke en skinnjakke hjemme og bringe produktet i utseende - en vanlig jern jern. De er noen ganger erfarne selgere. Hvorfor nettopp opplevd? Fordi de vet at huden overleve dette, og at - nei. For eksempel, nappa og planzhe - ekstremt tynn hud, er hennes innflytelse så skadelig.
Selv om alle av følgende måter, er dette trolig den mest effektive, det fortsatt krever litt dyktighet. Hvis du tviler på at du får riktig klapp skinnjakke, bedre bruke skuldre eller damp.
Strykejern og stryke lurt å koble paroutvoryuvach i jern og velger den laveste temperaturen. Nå trenger en veldig tykt brunt papir. Hvis det ikke er det, ikke erstatte det mindre tett vev eller papir - for den elskede jakke denne beslutningen vil være dødelig.
Iron skinnjakke du trenger raskt uten å stoppe jern lenge på ett sted, og nøye overvåkes for å sikre at det ikke berører huden. Samlet, igjen, kan det ta opp bare hvis du anser deg selv som en virtuos i saker av jern, og huden er ganske grov.
Når strykes jakke, ta deg tid til å prøve det, henge på kleshengere og vente førti minutter å gjøre det kaldt.
Likevel er det best å være tålmodig og vente på jakken kommer i ønsket fasong selv, eller være lat og gå til studio, der spesialist rozhladyt det med Steamers.  
Яндекс.Метрика