Hvordan sende video e-post?
 E-post - er det veldig praktisk og allsidig verktøy. Det er like godt kan brukes til nettverksbygging med kolleger og samarbeidspartnere, og underholdning for å kommunisere med venner og kjære. Ved daggry av datamaskin internett e-postbrukere hovedsakelig utvekslet tekstmeldinger. Med utvidelse av kanalen og øke din Internett-tilkoblingen sluttbrukere muligheten til å sende og motta multimediefiler. Foreløpig e-post, kan du sende en video.
 Hvordan du sender e-post video liten
Send Video Email liten ganske enkel. For denne videoen skal være festet til brevet er vedlagt som vanlige vedlegg - dokumenter MS Word, Excel regneark og andre filer som er lagret på harddisken. Vurdere i detalj hele prosessen som et eksempel Yandex post.
 1.  Åpne nettleseren og logge seg på post ved hjelp av brukernavn og passord.
  Klikk på "Send" for å lage en ny melding.
  Hvordan sende video e-post?

  Fyll i "Til" og "Emne". "Emne" er valgfritt å fylle ut feltet, men svært ønskelig ikke å være lat og gjøre ham de nødvendige data. Temaet vises i listen over innkommende e-post, slik at du kan umiddelbart forstå hva som finnes i denne kunngjøringen.
  Skriv teksten. Det er mulig å angi instruksjoner for å åpne filen, eller en hvilken som helst annen nyttig informasjon eller ikke.
  Hvordan sende video e-post?

  For å legge til videoer i meldingen, klikker du på "Add Files".
  Hvordan sende video e-post?

  I velg filen fra disken på datamaskinen. Han lastet posttjeneste, som vil indikere inskripsjonen "Last ned" og "Slett" i filen.
  Hvordan sende video e-post?

  Klikk på "Send" for å overføre filen til mottakeren.
   Hvordan å sende store video via e-post
  Enhver e-posttjeneste har satt begrensninger på mengden av overførte filer. Sin verdi i ulike tjenestene kan variere. I Yandex maksimal filstørrelse som er festet til brev av 30 MB. Det må sies at ikke alle posttjenester kan gjøre filstørrelsen på 10MB. Så send stor videoen du trenger den andre veien.
  1.  Når du går inn i e-post og opprette en ny melding, klikker du på "Legg ved filer".
   Når store filer lastet, viser: "Følgende filer lastet opp til Yandeks.disk", som hadde i forrige eksempelet ovenfor hvor filen gikk små. Denne etiketten indikerer at denne filen ble lastet opp til depotet levert av Yandex store filer og din destinasjon i et brev for å få en lenke for å laste dem. Den maksimale filstørrelsen som er lastet på Yandeks.disk er 2 GB.
   Hvordan sende video e-post?

   Så all standard. Fyll i "Til" og "Emne", skriv meldingen og klikk på "Send".
   Hvis du er bekymret for personvernet, vi oppmerksom på at adressen på filen Yandeks.video kun tilgjengelig for deg og de du rapporterer. Men så snart dataene leddfadresse vil dukke opp et sted på internett i offentlige ressurser, tilgang til video kan få, og andre.  
Mygg på kjøkkenet - hvordan bli kvitt?

 Potensielle fiender inntrengende på komfort og bekvemmelighet av å bo der, de fleste ekkel kan kalles fjærmygg. Hvis mygg og fluer - det er en sesongmessig fenomen, myggene på kjøkkenet for å kvitte seg med mange husmødre er bekymret, kan forekomme hele året. Og det første skritt i kampen kan navngis med ødeleggelse er utledet kolonier, og finne sine kilder.

 Hvor er fjærmygg


 Uten å avsløre alt som var stedet for insekter fødsel, kan du ikke engang prøve å bekjempe dem, som å ødelegge mygg på kjøkkenet for å kvitte seg med noe som det er flere måter rett og slett ikke vil fungere: i deres sted kommer ny.
 De fleste mygg søke der noe begynner å råtne og gjære. Derfor kan kilden til deres utseende være noe frukt eller grønnsaker, juice drinker slike som åpen eller kompott som er varm, og selv vanlig syltetøy.
 De fleste insekter søke i tørket frukt eller nøtter, slik at den første løsningen på problemet - et søk etter produktet. Noen ganger for å bli kvitt fluene er rett og slett kaste preyuschye eple eller kål og drepe noen fluer mekanisk.

 Bli kvitt fluer på kjøkkenet


 Finne mygg på kjøkkenet for å bli kvitt alle vet ikke hvor, ikke hastverk med å søke etter kjemikalier. Selvfølgelig, spray insektmiddel kan løse problemet i løpet av minutter, men hvem trenger giften i huset, hvis mygg kan ødelegge en ufarlig måter?
 Den første av dem - en enkel felle arbeid, så vel som de som er utformet for å bekjempe fluer.
 Du kan bruke butikken duct tape, og kan bli satt i en vanlig pakke et par stykker av frukt, vente på det økende antallet mygg sletytsya inne, deretter forsiktig knytte den opp og kaste den bort.
 Av samme prinsippet fungerer i en enkel felle banker med en brødskive om dagen, tilsett vann. Du må vente mygg og helle vann på dem ovenfra, gjenta prosedyren til omfanget av nye insekter som ønsker å spise.
 Vel, er den andre metoden sannsynligvis kjent til alle myggene ødeleggelse metoden gjelder en enkel mekanisk ødeleggelse. Men hvis du kjører på kjøkkenet med muhobiykoyu ikke ønsker medlidenhet eller tapet, som uunngåelig igjen spor av mygg, så de kan samle en støvsuger. Det er bare viktig ved slutten av prosedyren ikke glemme å riste posen for å hindre at insekter kontinuerlig minimum sannsynligheten siden.  
Så strålende grønn vask?
 Strålende grønn, eller, som det pleide å kalle det, Zelenka, en fin måte å helbrede enkle kutt og skrubbsår. Strålende grønne antiseptiske egenskaper hjelpe mange barn det lettere å overføre vannkopper, fjerne kløe og utslett besitter tørking flekker på kroppen. Løsningen av strålende grønne er i medisinskapet i alle hjem. Først nå etter vask brilliant grønt skinn veldig enkelt. Dette produktet er preget av en høy grad av penetrasjon i det behandlede plass og er ikke redd for å vanlig såpe.
Å være i offentligheten med en person eller hender forurenset grønn maling, høflig. Tenk deg at har barn og voksne som har hatt vannkopper når symptomene ikke er bekymret, følelsen stor, og skamme seg for å gå ut på gaten? Fra strålende grønne kvitt bedre raskere.
 Hvordan skylle hendene med grønn maling
Hvis du blir behandlet med grønn maling syk person, perforce det forbli på fingrene. Å vaske bort strålende grønne av hånden, er det nødvendig å få kits med hydrogenperoksid og tørk forsiktig med en bomullsdott dyppet i peroxide, grønne flekker på hånden. For dette formålet, perfekt og teknisk sprit, men forutsatt at du har hud uskadet. Fit og vanlig vodka, og med tillegg av alkohol lotion eller parfyme. Ikke dårlige fjerner flekker strålende grønn løsning av klorheksidin.
Normal babyen krem ​​med grønn maling vil vaske hendene mest effektivt hvis det for tre ganger om dagen for å sette på flekken og skyll med varmt vann og såpe.
Fra folk rettsmidler for å fjerne den strålende grønne er bedre egnet sorrel. Bare gni den ferske plukket bladene flekken og kaustisk syre som er i dem, vaske bort lett skjemmende flekker.
 Hvordan vaske strålende grønn lær kroppen etter vannkopper
Vannkopper, eller varicella sykdom heller ubehagelig. Men hvis du gjenopprette fra hennes tidlige barndom, har vi ingenting å frykte. Vanligvis barn enkelt overføres kopper og grønne flekker i ansiktet og kroppen er ikke spesielt kompleksuyut. Verre, hvis du flyttet vannkopper, som voksen. Strålende grønne flekker komme opp senere enn du gjenopprette. Vel, gå på jobb i verden etter en sykdom av stygge flekker på ansiktet og åpne områder av kroppen ganske pinlig. Derfor er det nødvendig å fjerne en påminnelse om barnesykdommer.
Rubbing alkohol og hydrogen peroxide vil sikkert hjelpe, men blir nødt til å bruke mye tid og disse stoffene til å gni hver flekk. Bare ta et bad, ta en hard svamp, såpe såpe henne og prøve å slette den strålende grønne av kroppen.
Hvis såpen ikke fungerer, prøv å skrubbe. Bruk den til dusjen, massere huden og skyll. Etter bruk av skrubbe kroppen Spre god nærende krem.
Hvis du har en datamaskin hjemme, har du sannsynligvis kjøpe med alkohol våtservietter for rengjøring av skjermer. De kan også brukes i håndteringen av grønne flekker. Den vasket strålende grønn skinn kan med parafin og bensin, men å bruke disse anleggene bør nøye.
Zelenka, penetrert interiørsaker og ting vyvitrytsya seg selv over tid. Men dette kan gå på i år.  
Hvordan vaske et vindu?

 De fleste husmødre ty til vaske vinduer i gjennomsnitt to ganger i året, rundt midten av våren og høsten.
 Men det finnes situasjoner der stadig må vaske vinduene hvis vinduene er nær veien eller andre kilder; vertinne veldig ryddig; zamaralos forhånd og ser veldig estetisk tiltalende.

 Selv om prosessen med å vaske vinduer er ikke vanskelig, og vi alle grundig kjent, men lære noen nyttige tips og spissfindigheter ikke vondt.


 1. Å vaske vinduene må velge en dag og tid. I svært solrik dag sterkt sollys vil falle på glasset, kjedelig, sprett og sleng deg.
 En sterk vind er bare ikke verdt det å begynne å vaske vinduer - flytende vaskemidler og tørker raskt, trenger du ikke har tid til å skikkelig distribuere dem til overflaten. Vinduene forbli plakk og flekker. Og som du kjører risikoen for å fange kaldt. Hvis du bestemmer deg for å vaske vinduene på kjøkkenet, deretter forberede mat på forhånd som fra dampen kommer fra komfyr og stekeovn, kan glass og tåke effektivt vaske dem mislykkes.
Hvordan vaske et vindu?

 2. Forbered alle nødvendige og sprer seg så det var praktisk, og du vil nok en gang ikke å hoppe opp og ned på vinduet og tilbake.
 For vindu rengjøring er nødvendig: Gummihansker (mange kvinner holde manikyr); spesiell gummi skraper; noen filler (beste alternativet tre) eller mikrofiberklut, gasbind og tilpasning; en bøtte med vann (helst to: for enkel og såpevann); og rengjøringsmidler (såpevann, flytende rengjøringsmiddel).
 3. Følg sekvensen. Vaske vinduer bør begynne med rammer. For moderne plast og trevinduer heller vaske dem med rent vann.
 Men hvis det er kraftig forurensning, er det mulig å bruke enkle såpeoppløsning (enkel og effektiv). Ikke bruk skurepulver. De kan lage riper i overflaten og ødelegge forseglingen. Etter midler må vaske enkel ramme med rent vann. Våt Tørk rammen gang tørr.
 Når vasket ramme fortsette å vaske briller, først på innsiden og deretter utenfor.
 4. Bruk den mest praktiske og du tenker mer effektivt vaske vinduer.
 De mest populære, ifølge husmødre måter:
 - Påfør spesielle husholdning kjemikalier (de er egnet ikke bare for windows, men også for speil og blanke overflater), er det ikke så langt fra dem og ikke blandes med andre tog;
Hvordan vaske et vindu?

 - Bruk en enkel såpevann er både økonomisk og miljømessig. For å gjøre dette trenger du to bøtter (ett med såpe, andre-ingen) og tre klut (for både containere og tørr og må absorbere vann). Drift algoritmen er: vaske vinduet med såpevann, og rent vann, tørk av med en ren absorberende klut. For at glass forble skilsmisse kan bruke den gamle "bestemor" metoden - gni glasset godt sammenkrøllet avispapir (denne metoden ikke overstiger den gjenværende fuktighet og polert overflate).
 - Hvis du bare ønsker å oppdatere vinduet glass og gi glans, tørk av med en kald løsning av potetstivelse (1 liter kaldt vann 1 ss av stivelse.);
 - Legg glans glass og ammoniakk eller eddik (1 liter varmt vann legge ammonium 2st.l. 2st.l. eller eddik.).
 5. Når vasket vinduer, glass polish tørr avis eller bomull (ull) klut.
 Men til riktig polsk, først på langs og deretter horisontalt. Også på vår side har en artikkel om "Hvordan velge gardiner for huset? »

 Hvordan å vaske vinduer inne og ute i 4 minutter video


Яндекс.Метрика