Hvordan velge en gasse på markedet
 Velge gås kjøtt for seg selv eller deres familier, er det viktig å ikke kjøpe utgåtte eller lav kvalitet på produktene. En ting er når du kjøper en fugl spesialitet butikken der kjøtt oppfyller alle relevante kvalitetsstandarder og hva du skal gjøre hvis du har på slutten av omstendighetene til å gå på en gås kadaver til nærmeste marked? For å unngå uønskede konsekvenser av kjøpet, må du vite hvordan du skal velge en gasse på markedet og hvordan å skille ferskt fjørfekjøtt fra defekt.
 Generelle krav
 Gås fett er fjærfe som har høy andel av ben i forhold til mørkt kjøtt. Når det er sagt, selv de mest enorme gås kadaver kan spise ikke mer enn seks til åtte personer proporsjoner i dette tilfellet er ikke forventet å være stor. I gåsa er fett som ligger under huden. Akkurat som i ferd med steking av and, gås fett vytoplyuyetsya, soaking alt kjøttet, og det er derfor det er saftig og smakfull. Gås kan velge både fersk og frossen. Som en stor gås fugl, kan ofte som markedet og finnes i butikken for seg vinger, bryster, lår fugler. Å velge en gasse på markedet for å være i stand til å skille den gamle fra ung fugl. Ung gås er gule poter, myke på beina på en liten mengde lo. Gamle fugler er tørre og harde svømmehud poter.
 Riktig skjer hvis gås vil bli matet og kjøttfulle klump av fleksibel bryst, hud voks lys gulaktig fargetone og tilstedeværelsen av magefett. De fleste kommersielt tilgjengelige frosne fjørfeskrotter. Ikke vær redd for å velge dem, fordi disse skrottene tendens til å ha høy kvalitet. Dette skyldes det faktum at denne fuglen tåler frysing fin.
 Det er viktig at fuglen var gammel og mye mer (opp til 2-4 kg), ellers dens fremstilling vil ta lang tid.
 Lær å velge fjærfe kadaver
 Før du kjøper en gås, nøye inspisere utvendig kadaveret, proschupuyemo sider. Med dette kan vi lære om hvordan kjøtt fjærkre før oss. Kjøtt som er fri til å bevege seg rundt halsen - frisk. Men det kan verifiseres bare fersk fjærkre, ikke frosset.
 Velge gås, sørg for at det ikke var is rosa skjær, som det er sagt at Bird var utsatt for frysing enn én gang. Dette kan bidra til utvikling av bakterier.
 Legg merke til at gås kjøtt hadde en klebrig følelse å ta på og ikke gled. Vær spesielt oppmerksom på nebbet, muntlige overflater, hud og hans gås fett. Fersk gås bør være blank, bouncy og tørre litt gulaktig nebb, munnen litt rosa fargetone som har en svak glans, rengjør overflaten av huden, rett farge skrotter, fett og kjøttfulle bacon.
 Husk, jo mer markedet hærskare, som lovpriste sine produkter og "slår seg for brystet og" ekko hva hans nyeste gås, bør du være mer villig til å teste hans ord.
 Så husk følgende funksjoner frisk og kvalitet kjøtt. Dersom kadaveret av fuglen er relativt fersk i hans enorme tvil deg - sikkert lukte kadaver. Vanligvis bør fra ferske fjørfeskrotter gå ingen lukt.
 Forresten, identifisere unge fuglene på flere måter. Først må du ta hensyn til sitater gås. Den unge fuglen er preget av myke, litt gulaktig ben på som de små skalaer. Men den gamle gås kan late til å være uhøflig, lyse gule og skjellende føtter. For det andre kan alders kjøpt godbiter finnes på spissen av brystbenet. Den unge fuglen har ennå ikke okostenevshuyu rib. Med andre ord, hryaschevydnuyu som svinger lett.
 Og til slutt, jeg vil legge til en gasse på markedet kjøp, nøye kontroller kadaveret ble tørket opp, som er ganske typisk for markedet. Hvis du velger en gås du er i tvil om kvaliteten og friskhet, du bedre gi opp kjøpet!  
Hvordan skille kinesisk porselen
 Tonkokeramycheskye produkter har lenge vært standarden for husholdningsartikler. Mye rimeligere for masse bruk keramikk elementer. Snehvit kopp og skål med kontrastmønstre og originale glassert overflate på rimelige hver dag og brukes som bestikk. Men den luksus og kvalitet av porselen retter som er laget for en mer kompleks teknologi varierer betydelig i pris og tjene som dekorasjoner festlig bord dekorasjon eller spille en rolle i interiøret.
 Kina regnes hjemland porselen (engelsk te, som også betyr porselen). Følgelig kan porselen anses de beste tradisjonelle håndverk i Kina. Kinesisk porselen er de beste, så hvis du bestemmer deg for å kjøpe dette porselen produkt, må du vite hvordan å skille fra billig kinesisk porselen keramikk.
 Hjelpemidler
 Skiller kinesisk porselen hjelp fajanse sammenligning, direkte og full av lys og vanlig god, men alltid varm te.
 Hvordan skille porselen
 For å skille kvalitet porselen produsert i Kina forfalskning nok til å løfte en keramisk objekt til kilden av lyse farger og nøye inspisere produktet. På grunn av det større antall forurensninger (kaolin, kvarts, etc.), ved sin natur porselen er gjennomskinnelig utseende. Du bør se hvor tynn keramisk lag fotografert. Keramiske forfalskninger vanligvis ikke går gjennom seg lysstråler.
 Vi deretter ta produktet og svinger, og deretter holde hånden over overflaten nedenfor. Husk at vanligvis malt til en ekte porselen servise har en ru overflate. Land bord kopper eller plater laget av porselen, trenger vanligvis ikke trenger å være dekket med glasur. Defekt porselen kan dekkes, og har en karakteristisk glatt på alle sider. Forresten, kan en kinesisk porselen helt har ingen dekning i form av ising. Dette er først og fremst på grunn av det faktum at den sanne porselen - en helhetlig og svært slitesterkt materiale.
 Sjekk lyden
 Også sjekke kvaliteten på porselen kan, hvis fingrene banke på keramikk. Som et resultat av kvaliteten på kinesisk kokekar materiale skal utstede "spillet" høye tonene. Precious porselen ingen "Melody" er ikke å være. Forresten, med vilje til kjennere av ekte porselen er et begrep som "Singing porselen." En ting til - hver produkt med høy kvalitet keramikk kan "synge" på din individuelle rekkefølge.
 Sjekk vekten
 En god måte å skille porselen - sjekk den ut etter vekt. Ta heisen og på håndflaten av hans retter. I den annen side er vi gjenstand for porselen, noe som gjør oss mistenkt i sin autentisitet. Retter laget av høy kvalitet kinesisk porselen, vanligvis en lys volum. Dette er på grunn av sin eleganse og struktur, som er en kinesisk porselen.
 Sjekk ved oppvarming
 Ta en keramisk kopp og hell det bare brygget te (selvfølgelig, dette kan bare gjøres hvis du har kjøpt en tjeneste eller en kopp). Vis forfalskning kan umiddelbart som defekt porselen har en egenskap som te er varmt, og håndtaket kan sies ikke varm. "Riktig" porselen fra Kina har en lav varmeledningsevne gjennom subtilitet. Og en annen ting, i den langsiktige bruken te sett kan ses på de indre veggene dannes plakk mørke fargen på trakte te. Dette tyder på at før du er ikke sant porselen. Porselen overflate som er godt bakt i ovnen, ikke vil mørkne.
 Nyttige tips
 Kinesisk porselen ofte forskjellige klær. Forresten, betaler spesiell oppmerksomhet til det faktum at noen defekter på serviset lett maske ved hjelp av ulike tegninger. Selvfølgelig betyr ikke dette at eliten fargerike kinesiske antikk porselen servise elementer ikke trenger å ha mesteparten av bildene, de fleste som er gjort i gull.  
Det tryggeste stedet for et barn i bilen
 Alle foreldre føler seg forpliktet til å sette et barn i bilen i det tryggeste stedet. Mange tror at det tryggeste stedet for et barn i bilen plassert bak føreren. Dette synet er basert på det faktum at i tilfelle en nødsituasjon, vil driveren tilbake hjulet til venstre, instinktivt prøver å beskytte seg mot angrep.
 I tillegg, ifølge statistikk, har det største antall ulykker i Russland en frontkollisjon, og ofte selskapene gjør bilprodusentene venstre side av maskinen mer motstandsdyktig mot deformasjon ved frontkollisjoner enn høyre. Derfor, under kollisjonstest bil "hit" med venstre side.
 Benekter ikke og mange alternative syn, også basert på statistikk. Det antas at de fleste ulykker skjer på grunn frontkollisjon bil reiser på motsatt kjørefelt for slag faller på venstre side av maskinen. Ifølge den tryggeste stedet - rett foran føreren, fordi denne delen blir minst skade. Men i Russland ikke ble gjennomført studier for å bekrefte disse teoriene.
 I USA i 2006, University of Buffalo forskere analysert ulykkesstatistikken 2000-2003. Som et resultat, konkluderte de at det tryggeste stedet i bilsetet er baksetet sentrum. Generelt seter bak tryggere enn foran med ca 73%. Gjennomsnittlig sete bak romslig i forhold til andre steder i bilen, og kollisjonen oppstår ikke "komprimering" plass. Dette er en svært viktig grunn for sin sikkerhet. Men det er viktig å forstå at de amerikanske sidekollisjon mer enn frontal, fordi de striper på motorveier er ofte utstyrt med betong gjerde og svært spesifikke regler om kart lys. Amerikanske bilprodusentene har gjort dem mindre sårbare sider, men mer utsatt for deformasjon under frontale konsekvenser. I Russland, flere frontkollisjoner.
 Den mest satte enkelt baby sete i baksetet, som danner en slags "seng". Det er klart at den passer best mulig baksetene, som har tre separate senger i full størrelse. Av denne grunn vanligvis anbefalt å sette bilbarnestoler i bakerste rad midterste setet for Fives biler og det midterste setet i ryggen eller midtre kjørefelt semymisnyh maskiner.
 Imidlertid er det svært dårlig i de fleste biler hadde en mellomposisjon egnet for installasjon av bilbarneseter. Klasse-modeller vanligvis har bygget i det midterste setet folding armlene, og i mange kombi og sedan (og noen ganger vogn) baksetene kan felles i forholdet 60:40 på grunn av hva den gjennomsnittlige setet er ikke mer enn en femtedel av området.
 Foreldre som har tre (eller flere) barn ofte klager over at du ikke kan stille i baksetet babyen bil seter tre, men mens de overser det faktum at denne muligheten i stor grad avhenger av størrelsen på bilen. Hvis en familie har flere barn, vil vanligvis C-klasse bil lukke selv uten å installere bilseter. I de samme innenlandske biler, som "Nine", "ti" og andre steder enda mindre. Hvis en familie har mer enn fire barn, ville det mest fornuftige alternativet her kjøpe semymisnoho bil eller trenger å ha mer enn én bil, men to.
 Det er to hovedmåter å sikre inni bilen bilbarneseter. Den vanligste - gjøre dette ved hjelp setebelter, levert med bilen. Denne måten kan du løse de fleste bilseter. Den andre, mindre brukt alternativ - et system Isofix. Dette systemet består av en innebygd sete metallskinner som har spesielle låser på endene og solide braketter montert bilsete. Dette systemet er mer sikker og enkel, men har en ulempe - ikke hver bil kan være utstyrt på en slik måte, noe som forklarer den lave popularitet.  
Яндекс.Метрика