Hjem kit: hvordan du lagrer medisinene?

 I hver familie er det alltid noen medisin: Fra tid til annen vi kjøpe piller "fra hodet" eller "fra mors liv", hostemiksturer, salver og andre rusmidler. Hvordan å holde dem slik at når behovet oppstår, ikke forverre tilstanden din?
 Først av alt, aldri kaste emballasjen og merknader til narkotika. Emballasjen til den datoen som stoffet kan tas trygt. I tillegg er det noen piller eller dråper ikke tåler lys, må de være på et mørkt sted. Sammendraget skissert flere anbefalinger - inkludert lagring. Også på vår side har en artikkel om "Hvordan å uttrykke og hvordan å lagre morsmelk? »
Hjem kit: hvordan du lagrer medisinene?

 De generelle reglene er:
 •  - Forberedelser i pulver kan ikke lagres på kjøkkenet og på badet, kan de lett absorbere fuktighet og dette bortskjemt;

 •  - Drops, medisin og stearinlys beste å holde i kjøleskapet eller på nederste hylle midt dør, der temperaturen er over 10 ° C;

 •  - For salver og geleer ønsket romtemperatur - i kjøleskapet de fryse.

 •  Hvis du har til å ta medisin kurs nyttig tabletnytsu. Denne containeren, som lå medisiner for å bli tatt i løpet av dagen. Det er også tabletnytsы beregnet for en lengre periode, så som en uke. Det er bedre å kjøpe en boks, utstyrt med en timer, så du går glipp resepsjonen.

 •  Hvordan å akseptere og lagre medisin i varmt vær videoer


  Hvordan å holde en fisk yalenu

   Tørket fisk - er unik i sin smak produkt som er vanskelig å sammenligne med fisk, kokt i noen annen oppskrift.
   Ikke rart hennes kjærlighet, selv de som ikke drikker støttespillere, som det plassert som snacks.
   Men all sin fisk smak avslører bare de som vet hvordan du lagrer tørket fisk, mens enkelhet av prosessen (fordi den ikke ødelegge), er det ikke så enkelt.

   Hvordan du lagrer tørket fisk ut av kjøleskapet


   Denne metoden kom fra den tiden da de kalde rom ikke hørt i prinsippet, og tørket fisk zahotavlyvalas i slike tall, og var en av de få måtene å variere kostholdet i vinter, at spørsmålet om lagring var mer enn prinsipiell.
   Spesielle hemmeligheter her. Fisk liker ikke direkte sollys og høy luftfuktighet. Men den tørre luften, er det også merkelig, å miste saft og bli mer tørr og salt.
   På lignende transformasjon som den ikke påvirker bare tørket over det som ikke alle. For å unngå dette, må du finne et mørkt sted og sette tilbake fisken innpakket eller pergament, eller stoff, eller det kan kveles.

   Hvordan du lagrer tørket fisk i kjøleskapet


   Kjøleskapet anbefaler fisk tettere pakket, noe som passer poser med klipp. Dette vil forhindre for tidlig krymping.
   Etter samme prinsipp beholde fisken i fryseren, det rett og slett pakke det inn i papir. Men slik re-fryse fisken kan ikke være. Det er ikke dårlig, men smaken vil endre seg til det bedre.

   Eksotiske måter å lagre


   Det er ganske originale metoder for lagring tørket fisk som sikrer opprettholdelse av all sin smak i minst en fjerdedel.
   De er forbundet med dannelsen av vakuum eller likheter, som fisken anbringes i en glasskrukke, dekk med plastlokk som.
   I det første tilfellet er det anbefalt å helle bunnen 50 gram vodka, som ikke vil tillate mikroorganismer å formere seg selv i varmen og vil holde fisken fuktig, og den andre for å sette på bunnen av bankene stearinlys og tenne den, og deretter lukke lokket av banken.
   All oksygen går på brennende, og fisken vil bli holdt i et vakuum. Naturligvis, ved valg av den sistnevnte metode stearinlys høyde bør være slik at ikke å brenne seg selv dekke som er mellom dem må være en tilstrekkelig avstand.  
  Hvor lenge å holde agurker?
   Friske grønnsaker - et stort pluss varme årstid. Men i løpet av sommeren og tidlig høst, så vi begynner å bli vant til sin overflod og tilgjengelighet som med utbruddet av den første frosten lurer på: Hvor lenge kan jeg holde friske grønnsaker? For eksempel, hvordan å holde agurker lengre enn vanlig periode og hvordan du kan gjøre for å forlenge lagrings? Svaret er søkt og lenge før oss fordi, heldigvis, etter metoder for lagring friske grønnsaker utdypes. Du kan spare ganske lange agurker hjemme. Og hvis du er heldig, og sende dem til nyttårsbordet. For ikke å nevne godbiter på ferie bordet høst bursdager. Generelt, hvis du virkelig virkelig ønsker å holde lange agurker, ta vare på det så snart som mulig. Hvor lenge kan jeg holde agurker?
   Freske agurker holdes i minst to trinn. Først blir de lagret etter høsting og selge, da - etter kjøp av mat. Den første fasen er utenfor vår kunnskap, men han er best arrangert: Friske grønnsaker er matlagrene fra spesielt utvalgte luftfuktighet og lufttemperatur. Under slike omstendigheter, agurker og andre grønnsaker nesten ikke forandret seg, enten utenfor eller smak. Men så kjøper vi dem og bringe hjem, hvor de mest egnede steder for lagring er som et kjøleskap og / eller pantry. I utgangspunktet er det, og det kan lagres ferske agurker. Men du må vurdere følgende funksjoner friske agurker, direkte påvirke kravene til lagring:
   Frisk agurk for 95-97% vann, så det er fordampingen oppstår ved langvarig lagring. Å bevare agurker lenger behov for å begrense fordamping - logisk?
   Freske agurker vakker sommerdag i salater og som garnityr uavhengig. Men den kalde årstiden kroppen spør et solid måltid - salt eller skarp. Derfor, hermetikk og / eller pickles etterspørsel. Det kan være lurt å holde dem på den måten, og ikke frisk?
   Men hvis du setter ut for å holde den frisk agurk oppmerksom på at uten spesiell opplæring gjennomsnittlig agurk ligge i kjøleskapet i 3-5 dager, etter som uunngåelig begynne å falme og krympe. Hvis du ikke spiser det, og på dette stadiet av forfall, det snart pozhovknut og grønnsaker vil bare smake godt, og deretter helt dekket med slim uspiselige.
   Hvordan du lagrer ferske agurker?
  Hvor lenge å holde agurker?
   Forsvarlig oppbevaring av ferske agurker bør begynne selv under kjøpet. Ikke ta de første tilgjengelige agurker som koster deg fornøyd. Se etter en rekke agurker, som er egnet for langtidslagring enn andre. Fokusere på følgende funksjoner:
   Bakke agurker som har vokst i hagen miljø, forblir bedre enn drivhuset. Hovedvilkåret - naturlig belysning modus og temperatur.
   Jo tynnere hud - de verre holdt agurker. Derfor såkalt elite varianter som selges i pakker med flere stykker, ikke egnet for langtidslagring.
   De beste varianter av agurker bagasje - Kharkiv og Nizjinskij. Verst av alle lagrede sylteagurk og deres hybrider.
   Og, selvfølgelig, til å lagre fersk å velge bare absolutt mål, ikke skadet grønnsaker. Det anbefales å ta prøver med bevart stammen. Videre landbruks eksperimenter viser at renseteknologi påvirke holdbarheten av agurker bare marginalt, i motsetning til lagringsforhold etter høsting. Når shopping, kan du finne ut dette med antall frukt svak i den totale massen - se tellere, der de var så lite som mulig.
   De beste måter å lagre agurker
   Det er flere måter å holde lange agurker. Noen er bare egnet for private hjem, andre fullt mulig å gjennomføre i urbane leiligheter. Det er en universell måte, så håper du kan velge en av dem passer
  Hvor lenge å holde agurker?

 •  Nesten alle friske agurker i stand til å "live" i kjøleskapet i tre dager. Å utvide denne perioden, skriver i en bolle med kaldt vann og legg den i "bukett" av agurker, slippe halene ned. Denne sangen butikken i kjøleskapet i frukt og grønnsaker. Gradvis agurker vil absorbere fuktighet og derved kompensere for fordampning. Du kan videre bistå dem, hvis du daglig endre / oppdatere vann i bollen. Men ikke alle slags holde ut under slike forhold. Best av alt de blir oppfattet lange og mørke grønne agurker med en glatt hud, uten uttrykt boble.
   I stedet for en kontinuerlig tilførsel av vann, kan du ganske enkelt redusere sine tap. For denne friske, bare brakt fra markedet agurker bør vaskes grundig, fjerne all jorden og andre fremmedpartikler. Dette i noe tilfelle ikke bruke en børste og / eller skuresvamper, for å unngå å skade huden selv minimalt. Rengjør tørke agurkene og legg dem på en tørr serviett til å tørke helt. Deretter Spre agurk skrelle fersk eggehvite, uten å forlate den minste glimt. Når tørr protein på overflaten av agurker produsert gjennomsiktig, men tett film. På den ene side hindrer den fordampning av fuktighet på den andre - forhindrer oksygen til fosteret.
   Ganske gammel måte å lagre agurker innebærer nær elv, innsjø eller andre vannkilder. Agurker trenger for å lage en snare eller annen beholder, vel la vannet. Deretter fester bunnen av lasten som ikke vil lager agurker flyte opp til overflaten. All denne strukturen nedsenket i vann og fikse til ikke drev. For svært ønskelig at vannet ikke stagnere. Men det bør ikke fryse - ved ekstremt lave temperaturer agurker svekkes enda raskere.
   Importerte varianter av agurker som er tilgjengelige er pakket i små skuffer, også, kan lagres i lang tid. Men det er nødvendig å holde emballasjen fra fabrikken. Inne det inneholder en spesiell gass som bidrar til å holde grønnsaker under transport uten tap av presentasjonen. Etter å ha åpnet pakken så snart som mulig agurker har brukt i mat, og hele pakken de ligger i kjøleskapet for en måned eller to.
   Gass lagringsmedium ferske tomater du kan lage selv. For dette formål, bunnen av emalje eller keramikk (ikke metall General) pan helle eddik høyde omtrent tykkelsen av en finger. Deretter legge et rutenett eller spille, er ikke opptatt av å eddik. Godt egnet rist ben med aerogrill. Sett agurker på grillen og toppdekselet panne med lokk. Fordampning av eddiksyre fylle kapasitet, men på samme tid å få agurker ikke vil omhandle eddik.
   Uerfaren dame, prøver å holde fra visner agurker og fordampning, pakk dem i vanntette plastposer eller cellofan tape. Ikke overraskende, er resultatet det motsatte. Agurker trenger tilgang luft, så ugjennomtrengelig pakke de kveles og råte.
   Du kan ikke lagre agurker sammen med bananer, epler og annen frukt moden. Disse fruktene avgir etylen akselererer modning og andre biokjemiske prosesser i frukt.
   Freske agurker absolutt ikke tåler ekstreme temperaturer. Med dette i tankene, ikke sette dem i fryseren eller ved siden av den. Hvis du lagrer dem på balkongen eller i låven - prøv å sette på huset til frost, ellers holde frostskadet agurker vil ikke lykkes.
   Valg av metode avhenger av mengden av lagrings agurker. Da de var små, bør det være fint husholdning "hjem" metoder. Men å foreslå du forsikre troskap og lager opp ikke bare frisk, men hermetisert agurker. For eksempel, saltet, bevare rikdommen og hrustkosti friske grønnsaker. Så, hvis det er mulig, selv på senhøsten og vinteren på bordet vil agurker, du kan spare hjemme.  
 • Яндекс.Метрика