Unike gaver for menn
 Ifølge statistikk, de fleste av den mannlige befolkningen tilbringer sin fritid på sofaen å se på TV. Og det er ikke engang i å overvinne sin tretthet eller latskap, men snarere mangel på noen hobbyer. Hvordan kan et menneske være interessert hvis alle rundt trøtt? Dette spørsmålet vil hjelpe de mest originale gaver som kvinner kan heve dem med et bestemt fag eller selv uten det. Kanskje disse originale overraskelser vil vekke en mann gi den vitalitet og styrke for ytterligere funn. Unike gaver for menn

 Fallskjermhopp.  Dette er en av de mest populære adrenalin ritt i landet. Hoppe ut av et fly i en høyde på 4000 meter over bakken - ikke alle kan, men prøv det er verdt! Manøvrering i skyene sammen med den raske fallet ned vil gi en uforglemmelig opplevelse og havet av adrenalin.

 Ballong flyreiser.
 For nybegynnere, eventyrere, og for å gjenopprette den romantiske forhold - er kanskje den mest vellykkede gave. Calm flytrafikken med vakre landskaper som kan åpnes utseende fra et fugleperspektiv - et ekte magi

 Paragliding.  En lignende triks utføres vanligvis i tandem med en erfaren pilot, administrerende fly. Dette ga en unik mulighet til å nyte flyturen (ikke fallende, som i tilfellet med fallskjermhopping, nemlig fly), fly i skyene som en fugl.

 Ekstrem kjøring.  Gaver, som alle ønsker en ekte mann kan bli involvert i off-road rally. Erfarne instruktører vil være glad for å dele alle reglene for ekstrem kjøring, og gir en mulighet til å stupe hodestups inn kompromissløs ekstrem fart. I tillegg kan du sitte på en snøscooter eller ATV - dose adrenalin gitt!

 Roupdzhampinh.  En av de mest adrenalin av fritid er hopping på tauene. Denne type underholdning som gir en følelse av fritt fall ned i avgrunnen, og er egnet for de menn som drømmer om spenning. Som faller inn i det ukjente gir mest utrolig følelse, selv fallskjermhopping er ikke blek i sammenligning

 Rafting.
 Hva kan være mer moro utfor på en oppblåsbar flåte på et fjell elv?! Denne drømmen for mange til stede adrenalinschikov. Extreme bade kan du legge til en romantisk middag utendørs, grill, pesnыmy og sitte ved peisen, og alle de andre gledene av derivater reise.

 Dykking.  Hvis folk brukte for å oppnå sine mål i alle fall, er det trygt å tilby denne typen underholdning. Dykking eller dypvannsdykking og dykker drakt som krever grundige forberedelser - både teoretisk og psykologisk. Naturlig, uten hjelp av en erfaren instruktør ikke kan gjøre.

 Surfing.  Separat sport og mye moro for adrenalinschykiv - rir på bølgene. Men det krever seriøs forberedelse. Så hvis du velger som ekstreme gaver for menn denne typen underholdning, være sikker på at over tid vil den vokse til en hobby.

 Snowboard.  Om vinteren vil den perfekte gave å sykle på de snødekte fjellene på brettet. Denne morsomme gi mye adrenalin og moro, og fjelluft - en stor energi og handlekraft.

 Unike gaver for menn som er nevnt ovenfor, er det ikke ligner på hverandre, for å gjennomføre noen nok effekt, mens andre foreslår ukentlig reise til andre regioner. Det avhenger av de økonomiske mulighetene og, selvfølgelig, på den dose av adrenalin, som ønsker å få din mann!  
Hvordan bli kvitt loppene?
 Ofte med våre firbente venner i våre leiligheter og hus får andre ubudne gjester. Bortsett fra det faktum uinvitert besøk til huset vårt, dine gjester involvert i en annen uniform stygghet. De bosatte seg på våre katter og hunder og fôr ved å suge blod fra dem. Noen ganger ikke stoppe og bite mennesker. Som du kanskje har gjettet, vi snakker om loppene hoppe på disse små skapningene, som bringer mye fysisk lidelse og nervøse dyr til sine eiere. På toppen av lopper kan være bærere av patogener av flere dusin forskjellige sykdommer, blant disse er svært farlig, for eksempel hepatitt B og C, salmonellose, tyfus og flåttbåren encefalitt.
Derfor, når identifisere kjæledyr i leiligheten eller personer data i logiske folk har lyst og spørsmålet om hvordan bli kvitt loppene?
Før du erklære total krig på alle fronter, må du få data om din fiende.
 Lopper - en blodsugende parasitter som bosetter på huden av katter, hunder, fjærfe, og i noen tilfeller den personen. Det kan være bærere av patogener farlige sykdommer.
Hekkende, legger egg på hans "hjem". For en gangs skyld, legger hunnen 10-15 egg, som larver vises i form av ormer som spiser ekskrementer voksne som inneholder rester av ufordøyd blod. Etter en eller to uker, larvene blir puppe, og en uke med voksen loppe puppe vises. Dermed tar hele syklusen like over en måned. Gjennomsnittlig levetid lopper 3-4 måneder.
Størrelse lopper fra 1 til 3 mm. Unge lopper er nærmere fargen svart, og moden til brunt. Med muligheten til å hoppe veldig høyt, om sin egen størrelse, kan lopper bevege seg raskt og forsvinner ut av syne. På grunn av den spesielle konstruksjonen av den flate kroppen, for å loppe nesten umulig å knuse fingrene.

 Hvor lopper.
Mest transplantert fra andre dyr som din firbente venn i kontakt under gange. Unngå dette umulig. I tillegg kan lopper formere seg i kjelleren på boligblokker og deretter transportert til leiligheten. I klær loppe vurdere er vanskelig. Så, etter at du går til hans leilighet riste buksa over badekaret. Hvis du finner ut at det er flere hopp brune prikker - en loppe.
 Hvordan bli kvitt loppene?
Hvis det blir funnet lopper i kjelleren, må du ringe Sanitær-epidemiologiske tjenester som vil gjøre behandlings innganger til ditt hjem. Før slik behandling til sine maksimal effekt kjellere må forhånds ryddet for all søppel, som de vanligvis akkumuleres.
I kjellere, kan loppe sommer i store antall være på tunet gress. Hvis du oppdager en stor konsentrasjon av lopper i det - det må også bli behandlet.
Hvordan bli kvitt loppene?

Når eliminert kilden til loppene kan ta opp tilbaketrekking av lopper i kjæledyr og sine hjem.
Hjelpe dyr som kalles slike midler.

 Krager. Enkel å bruke, men ikke veldig effektivt verktøy. En del av komponentene kan være kontraindisert for bruk hos katter og forårsake allergiske reaksjoner hos enkelte hunder.

 Sjampo. Også, ikke skryte høy effektivitet. I tillegg er ikke fullstendig vasket ut av ull dyr, kan de få ham inn i spiserøret mens slikker håret og gi kvalme og oppkast.

 Drops. En av de mest effektive virkemidler. Påføres huden på dyret i en fjerntliggende sted de raskt i blodet uten å skade dyret og gjøre det dødelig for lopper. Handling dråper lagret i opptil en måned etter behandling.

 Spray. På grunn av det faktum at kampen lopper tillate ikke bare direkte på dyret selv, men et stykke fra ham, regnes som den mest effektive middel for varighet på tre måneder.
Etter behandling dyrene du ønsker å behandle sin egen leilighet. Funksjonen av strukturen av egg og larver av lopper som har falt fra dyret, er at ingen gift er ikke i stand til å drepe loppene de kommer. På grunn av deres behov for å kvitte seg grundig rengjøring av alle tepper kraftig støvsuger. Deretter må du kjøpe insektmidler for etterbehandling flat. Noe sånt som en moderne dichlorvos. De ikke la noen flekker på den behandlede overflaten og ikke har et uttalt ubehagelig lukt. Det er nødvendig å behandle en leilighet med en strømningshastighet i henhold til instruksjon av stoffet. Behandlingen bør utføres til en høyde på 12 meter over gulvet. Behandlingen utføres med lukkede vinduer i personlig verneutstyr, for eksempel en respirator. Deretter forlate leiligheten på 15-2 timer. Etter å ha passert den angitte tiden, vil du bli grundig luftet før du savner henne alle innbyggerne.
Hvis lopper måtte utsette et stort antall egg i avsidesliggende steder, kanskje du ikke vil være i stand til å oppnå ubetinget seier første gang. Hvis du merker at etter seks uker, en ny frø - tilbringe Reprosessering leilighet.
Utryddelse av lopper krever litt tålmodighet og innsats for å håndtere vanskelig tilgang. Men passerer denne prosedyren du kan bo, og kanskje alle, bli kvitt besøkene små inntrengere.  
Hvordan å behandle biter veggdyr?
 Hvordan å behandle biter veggdyr? En av de mest ubehagelige insekter som bor i nabolaget av mannen, dette bed bug. I motsetning til sin "bror" - han kakerlakk bite, og bite seg ikke så ufarlig. De som bugs dette aldri møtt begynner å innse at deres seng sår parasitt blod-sicking bare etter en tid når kroppen er dårlig bitt. Hvordan å behandle bug biter som bosatte seg i sengen din? De mest aktive bugs skade til mannen når han sover. De lever av blod alene om natten, velge ubeskyttede områder av ansikt, hals, ben, armer, rygg.
Å starte, se på hvordan man skal forstå hva du bare bug bitt. I denne heslig insekt spytt er et stoff som fungerer som et smertestillende. Derfor bitt ofte ikke klar over at var mat for blodsugere.
 Hvordan vet jeg klopynыy bite?
Hvis du våkner opp om morgenen og oppdager at på natten av hud rødhet dukket liten flat som klør, og sengetøy er litt blodflekker, deretter avgjøres i din seng bugs. Som bugs foretrekker å mate i samme område ", vil de biter ligge haug, blir røde arr som kan klø dårlig. Husk å behandle bed bugs biter mye hardere hvis du rozchesaly dem, fordi et lite sår kan få en infeksjon.
Young blod er mettet med bugs raskt, i løpet av 15 minutter, tar voksne individer av samme ca femten minutter. Et bitt vises ikke umiddelbart, men etter noen timer eller dager. Huden av noen mennesker som ikke er utsatt for allergiske reaksjoner, kan de raskt forsvinne eller ikke være i det hele tatt. Denne "heldig" å bli misunt, fordi de bare trenger å bli kvitt bugs, for ikke å føle seg ukomfortabel med sin tilstedeværelse i rommet. Men folk som er allergisk mot insektstikk må seriøst ta opp behandlingen.
Forresten, de fleste bugs bite av kvinner og barn, fordi de har en mykere hud. Men mennene - de er storrøykere passerer.

Hvordan å behandle biter veggdyr

Hjelper lindre innledende symptomer (kløe og rødhet) Vodicka varme. Bare skyll den "label" bug. Du kan også plassere klopynoho bite tørk med en bomullsdott dyppet i alkohol. Hvis bittet er merkbart spyles og forårsaker alvorlig kløe, kjøpe på apoteket salve eller lotion mot klopynыh biter. Det er best å velge de som inneholder kortison. I tilfelle traff sårinfeksjon, purulent utflod med utseendet på hvite eller grønne bugs biter helbrede deg selv er ikke nødvendig. Kontakt lege.
Fra folk rettsmidler velstående biter kløe og inflammasjon buljong Hypericum og aloe juice. Forresten, aloe utmerket "trekker" betennelse, som følge av biter av andre insekter, veps, bier, klegg.
Konsentrert løsning av soda hvis de tørke ordentlig plassere klopynoho bite, fjerner også ubehagelig irritasjon.  
Яндекс.Метрика