Hvordan lage en denim jakke med vest?
 Hver fashionista vet at den egentlige trenden i årets sesong begynte denim elementer, spesielt dongeri vest som er hensiktsmessig å bære ikke bare med bukser, men med elegante kjoler og skjørt. Kjøpe denne vesten kan være i en hvilken som helst motebutikk, men mye enklere, billigere og mer moro å gjøre det med sine egne hender. Videre Hand Made er fremdeles på toppen av popularitet.
 Making fasjonable vest med denim jakke

 Det er trygt å si at vanlig denim jakke er en garderobe av hver kvinne. Flere år siden, disse jakkene er svært populære, men mote er i stadig endring og er svært forskjellig relevans kjøpt stiler og modeller.


 Mange kvinner feilaktig tror at for å lage din egen type ting, vet du hvordan du skal sy. Dette er delvis sant, men for å gjøre en denim vest, ikke nødvendigvis har kunsten å sy. Modell denim vest mønsteret gjentar jakke. Derfor bør produksjonen bare trimme ermet jakke.


 Trim ermet jakke i den mest praktisk enn å bruke saks, og med en skarp kniv som ikke rive stoffkanten. Hvis jakken er for lang og trenger å forkorte det skal være, igjen ved hjelp av en kniv for å skjære beltet og juster ønsket lengde. Du kan sy bilbelte eller vest permisjon uten belte.


 Som for kragen, alt avhenger av modell denim vester. Noen stiler inkluderer tilstedeværelsen av en krage, men i en lys sommerjakker alternativer i stedet for kragen kan være innrammet eller zastrochennыy kutt.


 Behandlet leddene dongeri jakke

 Kutte av ermer, krage og belte land vester for å bli behandlet. Du kan gjøre dette på flere måter:
 •  sting på maskinen. Viktigst, gå på en flat søm linje. Foretrukne skrible på kantene som tidligere ble sydd for hånd;

 •  zadekorirovat klut. Denne metoden er best egnet vanlig bomullsstoff eller tape for behandling kanter. Zadekoruvavshy kanten vest stoff kan ikke bare spare tid, men også gi den opprinnelige utseendet på ting. Spesielt stilig vest vil se om det samme stoffet som brukes til å lage applikasjoner eller pynt;

 •  Gjør frynser. Denne metoden er best egnet for kanter til de som føler seg usikre på symaskinen. Men vi må tenke på at en fin frynser på vesten kan bare gjøres hvis prosessen med trimming kantene etterlater liten loer. Fringe kan være litt lettere, da vesten vil bli enda mer stilig og moteriktig.

 •  Dekorert denim vest

   Vanligvis viser mote opp i detaljene og detaljene. Det hotteste denne sesongen zadekorovani ulike metall nagler, studs, paljetter og appliques med tekstiler og blonder. Det er viktig å ikke overdrive det. Pynte vest, slik som studs og toppene, for å markere bare én del - toppen eller bunnen. Rhinestones kan dekorere kanten av lommer, sømmer og krage. Også denne sesongen ekstremt viktig kombinasjon av jeans med blonder, semsket skinn og lær. Ganske vindsperre stoff krage og vest vil bli en vakker og stilig utseende.


   De fleste ekstravagante damer kan eksperimentere med farge denim vester, som en annen trend i årets sesong anses tent bomull. Denne effekten kan oppnås med et spesielt stoff lettere, noe som bør fremheve toppen eller bunnen av vesten.


   Hvis modellen vester utstedt uten krage, kan kuttet zadekorirovat motekjeden eller flette.


   Kort sagt, vester skapelse - en kreativ prosess. Nok til å kjøpe hardware og vise litt fantasi og fylle din garderobe unik og stilfull ting.  
  Hvordan ryke fisk

   Hvordan ryke fisk vet ikke alle. Selv om denne fisken og som alle, men ryke fisk hjemme bør kunne. Hvis du vil ha et kvalitetsprodukt til farge og smak du organisert, trenger du å vite noen regler å fiske ryke.

   Forbereder fisk til røyking


   Fisken kan rengjøres ryke, så vel som en helhet. Det er fans og denne og andre metoder. Så du kan prøve og ren, og er ikke, og velge hvilket alternativ du foretrekker.
   Fisk størrelsesfordeling: store, mellomstore og små. Dette er et must for beising. Big Fish saltet lenger enn små.
   Fisk med salt og holdt sover: store gjennomsnittlig 25 time 2 timer og 15 små timer.

   Etter den ønskede tid fisken er vasket og henges til tørk.
   Posushennыe kadaveret smurt med olje og legg på grillen slik at fisken ikke blir berørt.

   Hvordan velger treverk for å røyke fisk


  Hvordan ryke fisk

   Hvordan ryke fisk hjemme: valg av tre er avhengig av kvaliteten av kokt fisk. Røyking utmerket materiale er or og selje. Bare de vil fiske riktig farge og aroma. Selvfølgelig kan du ryke og annet trevirke, men hvis du ønsker en vakker fisk, deretter velge riktig tre. For å legge til en tre einerkvister. De vil legge en unik smak av fisken.

   Legging materiale


   En meget viktig konklusjon sekvens Smoke materiale. Nederst Smoking stabelen chips, er det tynne kvister. Alt er dekket med et lag av bark. Deretter stable bladene til bunnen av gitteret. Bladene må være ung.

   Komme røkt


   Hvordan ryke fisk? Satt eldhus og spredt under tung ild. En gang ut av dekke vil være hvit røyk vidrahuyte 5 minutter og reduser varmen. Hvit røyk bør holde det gående.
   Hvis røyken plutselig skiftet farge til grått eller blått, umiddelbart endre konklusjonen. Dette betyr at det brennes. Men dette skjer bare hvis du røyker for mye fisk.

   Graden av beredskap fisk


   Nå som du vet hvordan å fiske ryke. På røkt fisk etter sette fyr på røyking tar ca 25 minutter. Dette er selvfølgelig tilnærmet tid, men det kan tjene som et referansepunkt. Åpne aldri røykeri hvor det fremdeles røyker. Åpent kan bare lunken røykeri.
   Når du åpner et eldhus, ser du at fisk lys gyllen eller hvitaktig, bør det dokoptyt. Hvis alle fisken er klar, og ett eller to lys farge, bør de kastes. Disse fiskene eller begynte å svekkes, eller ble feilaktig håndtert. Hvis fisken er mørk gyllen brun, så de er klare.

   Som ryke fisk video


   Denne videoen vil lære deg hvordan å fiske ryke hjemme.
  Hvordan du lagrer poteter i kjelleren?
   Mange gartnere har sett fra erfaring, er det viktig ikke bare å høste, men også så lenge som mulig for å holde den i en forutsetning for trygg omsorg. Dette gjelder spesielt beskjære, dyrket og høstet i en sesong der den rådende regnvær. Stedet med nesten ideelle forhold for lagring av denne grønnsaken er en kjeller. Imidlertid bør denne typen lagring nøye forberede og utstyre før stedet hvor næringsmidler.
   Forberedelse høst og før bod
  Før du setter potetene i kjelleren, må du gjøre noen manipulasjon:
  1.  La gravde poteter i solen i 2-3 timer, deretter dosushyty hans skur (1-2 dager).
   Å identifisere "usunne" bobler som poshkodylysya grave i, legg potetene i ti dager i et varmt rom, deretter forsiktig tar over.
   Før innhøstingen (ca 2-3 uker) med jevne mellomrom åpne kjelleren til ham godt og lufttørke; Gjør denne prosedyren bare i varmt og tørt vær.
   Hvis fuktigheten fra kjelleren ikke fjernes ved ventilasjon, bruk av kalk, som er nødvendig for å sette inn i beholdere i hele rommet hastighet på 1 kg kalk pr 1 m3. Beholdere kan være av andre materialer enn jern. Våt kalk endring for å tørke og så videre inntil all fuktigheten er fordampet.
   Rengjør kjelleren av søppel og små rusk, gjennomføre desinfeksjon av lokaler hvis det avlet rotter, enten alene eller med hjelp av spesielle tjenester kvitt dem.
   For å hindre mugg, hvitvaske veggene i en slik løsning: en bøtte med vann, tilsett 2 kg av lesket kalk, 1 kg av kobber sulfat og 100 g vanlig salt.
   Flytt boksene, som vil bli lagret høste ut, tørk dem godt, deretter gjentatte ganger behandle kaliumpermanganatløsning.
    Samsvar med langtidslagring av poteter i kjelleren
   Varigheten for lagring av grønnsaker, avhenger av deres riktige plassering i rommet. Følgende retningslinjer vil hjelpe deg til riktig sted potetene i kjelleren:
   mellom bokser for oppbevaring av avlinger og kjellervegger bør være en avstand på minst 20 cm; og boksene kan ikke bli satt på gulvet, gjøre dem i en spesiell stativ som vil skille poteter fra gulv 15-20 cm;
   i hver boks stable opp til 20 kg av avlingen;
   forskjellige varianter lagret separat;
   optimal lagringstemperatur settepoteter - 2 - 3 grader av mat - 4 - 5 grader, du ser, er det litt annerledes, så hvis du kan, legg den i et annet rom.
   Under innhøstingen i kjelleren må våke over hele lagringsperioden. Se rommet på fuktighet, noe som ikke kan overstige 90% mark. Når utetemperaturen er mindre enn null grader, tegning nær frosne poteter. Ikke glem å lufte kjelleren når luften varmes opp av vegetabilsk "puste".
   Ikke høste forfall i tide til å plukke opp bortskjemte poteter og hell den gjenværende kull eller kritt.
   En god nabo for poteter i kjelleren blir rødbeter, som fjerner overflødig fuktighet fra luften. Også godt påvirke lagring av avlinger furu eller granbar, fersk aske blader og løk.  
  Hvordan fjerne filmen fra plast vinduene?
   Rammer av plast vinduer beskytte spesiell film for å beskytte dem mot smuss, riper og andre skader under transport og installasjon. Fjern plastfolie fra vinduene veldig lett hvis du gjør det i tide, det vil si så snart vinduene ble installert. Hvis du av en eller annen grunn dette strammet, kan fjerning av filmen være et stort problem. For instruksjoner om å fjerne filmen kreves innen ti dager etter installasjon av plast vinduer. Hvis du øker begrepet til en måned eller to, så mest sannsynlig, vil ingenting vondt skje. Hvis filmen er innrammet i tre måneder eller mer, og deretter fjerne det tar mye krefter.
  Hvorfor er det et problem? Det faktum at beskyttelsesfilmen består av to lag og festet til rammen ved hjelp av et spesielt klebemiddel. Under påvirkning av varme og ultrafiolett tynt indre lag film dekomponerer og fast holde seg til plasten. Separat topplaget av filmen er ikke så vanskelig som innsiden.
  Faktorer som øker adhesjonen av filmen til rammen:
  UV-stråler. Hvis filmen på vinduene som ligger på skyggesiden av huset kan fjernes i et par måneder, på solsiden vil den begynne å kle seg i en ramme i løpet av få dager.
  Kvaliteten av lim. Jo lavere kvalitet limet som holder filmen er, jo vanskeligere blir det øvre. I tilfelle av billig plast vinduene vender mot sannsynligheten for feil lim ovenfor.
  Effekten av varme. Dersom vinduene er installert i vinter, begynner filmen å prysыhat rammer senere. I sommer vil det skje svært raskt.
  Så, vurdere å fjerne filmen fra plast vinduene, hvis det ikke fjernes i tide.
  1.  Bruke en hårføner bygningen. Det er det beste verktøyet for å fjerne filmen. Det viktigste - å sende den til rammen og ikke på glasset, ellers kan det briste fra temperaturforskjellen. Filmen er oppvarmet med varm luft, løselig og lett fjernes. Problemet er å finne fasilitetene bygge. Noen prøver å bruke normal, turbo-modus. Dette kan lykkes bare hvis filmen er ikke så veldig mye fast.
   Slå et rengjøringsfirma. De fleste av disse selskapene tilbyr denne tjenesten, og de har de nødvendige tilbehør: Bygge en hårføner, spesielle skraper og renholdere. Og erfaring i å håndtere slike problemer.
   Med profesjonell skraper å rengjøre keramiske plater. Dette vil ikke skade plastskrape.
   Sakte, stykke, tynn film podtseplyaya kanten av et knivblad eller skraper, og deretter tar hendene. Skjæreverktøy må brukes så lite som mulig, prøver å skille film med fingrene. Rester av lim kan vaskes grove siden av en svamp og vaskemiddel for bad.
   Det svake oppløsningsmiddelet. Ved bruk av løsemidler må være veldig forsiktig og prøve å først synlig område. Løsningsmiddelet kan forandre fargen på plastrammer.
   Tyggegummi. Vanlig skole viskelær å slette blyant kan bidra til å fjerne overflødig film.
   En stiv, men ikke metall børste og såpevann. Fremgangsmåten er egnet for filmen på skyggesiden.
   White spirit. Men det bør ikke brukes på toppen av filmen i stykker, og mellom folie og plast. Du må koble slutten av filmen, helles i et sted white spirit, vent litt og egen film.
   "Kosmofenom." I selskaper som installerer nye vinduer, kan du kjøpe et spesielt verktøy for rengjøring av plast - ". Kosmofen" Avhengig av graden av aktivitet av den aktive bestanddel er «Kosmofen №5», «Kosmofen №10» og «Kosmofen №20». №5 - den kraftigste løsemiddel, oppløser den plast, så du må bruke den med omhu. Men, som de to andre. Dette potent og farlig til helsetjenester.
   Ofte filmen ikke fjernes fordi reparasjoner er forsinket og vil beskytte malingen fra vindusrammer, kalking og andre forurensninger. Dette er en feil tilnærming som vil føre til enda flere problemer. Det er bedre å fjerne beskyttelsesfilmen, og om nødvendig beskyttelse for rammen maling stick tape. Det vil ikke fjerne hardt.  
  Яндекс.Метрика