Flyr i et fly med et barn
 Mange som en gang våget å feriere med barn, veldig skremmende flytur med fly med et barn: hva du skal gjøre med en baby på vei, hvordan å mate flyet og så videre D. Jo lenger reise med fly, og jo lenger avstand, jo rundere foreldrene. øyne. Men hjemme, disse problemene ikke oppstår. Flyr i et fly med et barn
 Når et barn i et fly, er det mer kjedelig for andre enn for foreldre. Oppgaven med foreldre er inngjerdet fra menneskene rundt dem og gjøre bare barnet, som vi er hjemme eller barnet ditt vil spille opp og føler seg forlatt. Men det vil være litt ubehagelig, fordi barnet ikke har sin egen seng. Du er heldig hvis barnet er tre ave.
 Plane billett for et barn
 Selvfølgelig kan luftfartøyet flyr raskt og komfortabelt, men også billig. Dersom barnet ikke opptar et sete, flyet billett for et barn under 2 år gratis. Men her må vi spesifisere bare gratis billett til, under flyturen av russiske flyselskaper. Hvis du reiser utenlands, er det rabatt på voksenpris 90%. Hvis en voksen flyr med to barn opp til to år, er bare ett barn flyr av mladencheskomu rente, og det andre barnet er flyr med barn kost fra 2 til 12 år, med stedet. Barn fra 2 år til 12 år flyr på en rabatt, men avhengig av flyselskapet rabatt voksenpris varierer fra 30% til 50%.
 Hvis barnet veier 10 pounds, for å deretter bestille billetter på forhånd avklare om en spesialholder bord. Om noen, er det mulig å bestille en flyreise det som gjør reisen din.
 Når du har svært lite barn, vil det tjene deg en kort, for eksempel VIP-kort, vil du hoppe over køen. Selv om dette ikke er smarte nok passasjerer med deg stående i en kø, vil du liker flyselskapet representant og be om registrering. Et barn kan gå direkte til registrering, utenom passasjer og det vil være fint, ikke arrogant, som et barn du er VIP, snarere enn den vanlige borger.
 Store flyplassene i landet har et rom mor og barn, hvor du kan bedrive tiden, sove, vaske barnet spise en matbit.
 Ikke bære tingene dine og ta flyplassen tralle, satt tilbake og barnet hvis du ikke har en vogn. Som for hvordan å bære vognen på flyet, hvis du vil barnevogn-stokk, du trenger ikke å ta bagasjen hennes. Stille på det vil ta barnet til rampen og under landing vogn tatt bort og slå tilbake da kom.
 Hvis du reiser med et barn, har du lov til å bære på et fly babymat. På flyet på forhånd tenke på menyen for babyen shopping og forberede all nødvendig. Akkurat hva vil du ta et fly, med resten returnere bagasjen din.
 I mat ta vare på det du vil underholde babyen mens i luften. Forberede rangler, bøker, favoritt leker. Mange flyselskaper hvis flyet er mer enn tre timer, blir barnet gitt barnas sett, fargebøker, leker, babes gi slyunyavchyky, våtservietter, hygienepakker, bestående av bleier. Men du bør ikke stole på noen, ta i nok bleier, og i tilfelle en ulykke sette i håndbagasjen endring av klær.
 Når et barn blir rystet, må du fylle opp med narkotika og drikke det på forhånd. Ikke glem at under takeoff og landing legger ørene hos barn og voksne. Spedbarn hjelp bryst og andre barn sosatelnaya godteri eller en flaske med drikke.
 Bruk disse tipsene, og deretter fly med babyen vil være normal. Lykke flytur!  
Hvordan søke linolje
 Våre produsenter sjenerøst glede oss ulike vegetabilske oljer: oliven, sedertre, solsikke, raps, etc. N. Det bør nevnes om en annen svært viktig olje - linfrø. På grunn av sine gode egenskaper linolje er veldig populært, selv om nesten ingen nevner det i sine samtaler.
 Bruken av linolje
 Linfrøolje er mye brukt. Vurdere enkelte områder av bruken.
 Linfrøolje og andre produkter
 Tilstedeværelsen av linolje i vårt kosthold er svært nyttig, lett fordøyelig mat og forsyne kroppen med næringsstoffer. Påfør oljekanne med grønnsaker, for eksempel tomater, agurker og rødbeter, eller rett og slett fylle favoritt salat. Også går godt forbundet med ris, bokhvete eller poteter. Merkelig nok, men linolje kan også brukes med meieriprodukter som ost, yoghurt, kefir eller legge til når matlaging bakverk.
 Litt om helse
 Med regelmessig bruk av linfrøolje i kosten vår øker elastisiteten i blodårene, reduserer kolesterol og blod viskositet. Dette i sin tur reduserer risikoen for aterosklerose, hjertesykdom, slag og trombose. I tillegg er det løse problemene med den gastrointestinale traktus, øke leverfunksjon og hindrer utvikling av enkelte former for kreft. En rask sårtilheling og reparere problemer med huden. Det er nyttig å bruke linfrø skatten gravid. Det faktum at det bidrar til den gunstige passering av fødsel og rydder hormoner.
 Skjønnhet
 Skjønnhets linfrø olje, takket være sin sammensetning av vitaminer og næringsstoffer er medlem av ulike masker for hår og kropp. Dessuten er det ikke nødvendig å fremstille kompliserte oppskrifter. Nok, for eksempel, bare legge til et par dråper olje i en nattkrem. Effekten vil ikke ta lang tid. Som et resultat, får du en myk og fuktet huden glatt og silkeaktig hår.
 Andre Manufacturing
 Ironisk nok, så nyttig for olje hell brukes i en fullstendig ikke-næringsmiddelindustrien, produksjon av linolje, flytende tørketrommel, diverse lakk med rask effekt. Også, din favoritt linoleum eller oljemaling på deg kjære film også produsert ved hjelp av linfrø olje.
 Hvordan lage smør
 Her er vi så godt levert til linolje. Men likevel, hvordan søke linolje for å få rik bukett av mineral eiendommer?
 For en daglig dose av verktøy nok til å ta 2-3 ganger om dagen bare One - Two ss olje på tom mage.
 Må være respekt for de grunnleggende reglene - linolje spiser bare kald fordi varme skjer etter tapet av nyttige egenskaper og vitaminer.
 Verdien av linolje er utrolig, og resultatene av dets bruk er ganske god - minst forbedre tilstanden til kroppen, negler, hud og hår. Så ikke vær redd for å prøve noe nytt.  
Hvordan å legge broderte malerier i leiligheten på Feng Shui
 Hver kvinne noensinne, og noe hørt om feng shui. Dette settet med kunnskap om hvordan du kan påvirke ting som omgir mann på helse og liv av mennesker, læren om landskaps sine hjem. I ethvert system er det visse grunnsetningene, de finnes i feng shui. Denne læren av sektorer, områder av huset. Det kan være en god ting å ta dyre tråd, henger et bilde, men det blir ingen handling. Og alt fordi det ikke er i sonen.
 Å påvirke skjebnen ikke bare velge et bilde. Og når brodert bilde fortsatt ikke starter handlings tegn. Det er viktig å vite hvor du vil ha bildet ditt på reglene i feng shui. Hvis du velger rett sted, vil det øke sjansene for å løse alle problemer. Denne kunnskapen vil hjelpe farge symbolikk av feng shui. Rødt symboliserer ild, lykke, energi; White - en ren, mener feminine; blå er maskulin, representerer energi av himmelen; gul - betyr makt og symboliserer jorden; Svart - energi plass og vann, et symbol på forgjengelighet og evighet.
 Mye elsker å brodere. Noen som broderte dyr brodert blomster, hus og så videre. Men ikke alle vet hva det betyr for dem brodert bilde. Ifølge Feng Shui, kan brodert mønster bringe harmoni til huset, lykke, kjærlighet, og kan være årsaken til utroskap ekteskap, ruin og fiasko. La oss se, hvor du vil plassere bildet at de har bidratt til velstand, suksess og behage øyet.
 Ekteskap, familie, kjærlighet i henhold til Feng Shui er i sør-vest for huset. Denne sektoren kan henge malerier av fargerike planter og blomster. Animal bedre plassert i par slik at de ømt så på hverandre.
 •  Stemorsblomster mener trivsel av familien, til ønsket om å være med kjære nært tillitsforhold, være sammen med ham.

 •  Butterfly betyr milde og oppriktige følelser, lojalitet, lykke i familien.

 •  Et par av gjess - familie engasjement, utholdenhet, selvtillit.

 •  Flere broderte fugler eller dyr betyr en lykkelig familie, sannsynligheten for en kjær.

 •  Zone velferd, energi og penger og rikdom er konsentrert i den sør-østlige delen av ditt hjem
 •  Foss, hvor det strømmer til du øke din inntekt, velstand, fremmer suksess i seire og saker. Fosser av kraner legger en positiv innvirkning på familiens liv og helse er svært positivt symbol.

 •  Money Tree betyr en fortjeneste, du trenger at treet var en merkelig sum penger bedre være ni eller pengene vil gå til deg. På mynten skal være tegnet og åpne en blomst skal se ut som kirsebær og koblet til en mynt som vil tiltrekke seg inn i ditt hjem kontantstrøm. Dette bildet må plasseres foran inngangsdøren.

 •  Druer vil bringe velstand og glede.

 •  Dragen er fremveksten av kreativ energi, velstand, er lykken en enorm fortjeneste. Drage må vises i bildet med perler, eller sint drage og flaks gå.

 •  Zone of Fame ligger i den sørlige delen av huset. Denne sektoren kan øke din verdi i samfunnet, øke troverdigheten.
 •  Det kan henges eller tulipaner røde valmuer.

 •  Peacock - ærlighet, verdighet, eleganse.

 •  I den nordlige delen av huset er en sone karriere. Det er bedre å ha et vannmerke og den samme, som er plassert i området av rikdom. Vann - områdesjef karriere. Utmerket skjer når vannet beveger seg, betyr det overflod, velstand, suksess og kreativ impuls. Plasser bilder bare fremover, men ikke over toppen og ikke på baksiden, ellers vil det "flom".
   I midten av huset er et helseområde
 •  Leo - en slags tredjeparts beskyttelse, makt, makt.

 •  Hjort - et symbol på god helse, økonomisk velstand, lykkelig og langt liv. Bra for familieforhold, bedre hvis bildet avbildet hjort familie.

 •  Mange vanlige symboler som kan settes i forskjellige områder. Før brodering et bilde, tenk på det området der du trengte mer støtte. Tanker materiale og de kan bli en realitet. Lykke til!  
  Яндекс.Метрика