Hvordan å lage mat biff kalkun?
 Tyrkia fugler anses å være alvorlig, selv om det i realiteten hjemmelaget kalkun gjør folk nesten mer godt enn populært favoritt kylling. Til tross for dystre og dystre ser ut, Tyrkia var og er fortsatt en av de mest vanlige fjærfe. Og hvorfor er det trist? Kanskje fordi det deilig kalkun gunstig med andre fjærkre på mange måter. Og hennes biff - et flott alternativ til den klassiske biff diett. Her er bare en biff kokk kalkun før det mislyktes, kan ikke alle. Profesjonelle kokker vet hvordan de skal håndtere dette kjøttet for å holde sin smak og ikke miste juice. Hjemme, er det også mulig, men er nødt til å prøve. Ellers, med vår hjelp kan du enkelt lære de grunnleggende nyanser og lære å lage kalkun biff med ikke verre enn i restauranten.
 Kalkunbryst: struktur, fordeler og funksjoner matlaging
 Tamme kalkun - den nest største fjærfe mindreverdig i kroppsvekt bare struts. Det er ikke overraskende at kalkun verdsatt i landbruket og kalkun - i matlaging. Og ikke bare og ikke så mye på kvantitet - hvor mye kvaliteten på kjøttet. Bakt kalkun helt - Tradisjonell amerikansk mat fatet, som ikke gjør noen Thanksgiving. Men moderne leger rådes til å betale mer oppmerksomhet til deilig skinke og ikke på ristet vinger, og kalkunbryst. Renset fra brusk og hud, filet det blir et verdifullt kosttilskudd produkt, for proteininnhold (ca. 28%) er bedre enn kylling og kalvekjøtt. Aminosyresammensetning av protein assimilering gir kalkuner på 95%, så kalkunbryst så aktet idrettsutøvere kroppsbyggere. Og de som er oppmerksomme på kvalitet og renhet av matvarer, velger kalkun, fordi denne fuglen er svært kresen i mat og vil ikke spise kjemikalier - henholdsvis kan kjøttet av det ikke være.
Hvordan å lage mat biff kalkun?
 Personer som lider av aterosklerose eller overvekt kontra steker - men ikke biff kalkun. Laget med filèt biff yndyushynыy nesten ikke fett, og dermed det dårlige kolesterolet. Men han fullt berike kroppen din med vitamin B, A og K, fosfor, kalium og magnesium. Og det skader ikke figuren fordi dens energi verdi ikke overstiger 85 kcal / 100 g rå biff. Denne sammensetningen gjør kalkun filet uunnværlig i dietten til mennesker med fordøyelsen og alle som forsøker å holde slank, men sterk og sunn kropp. Regelmessig inntak av kalkuner i stedet for andre typer kjøtt, blant annet i form av biffer, bidrar til å øke stoffskiftet, styrke veggene i blodårene og bein, bedre funksjon av nervesystemet. Og fileter og andre deler av kalkun ikke forårsaker allergi, så være farlig for barn, gravide og hos pasienter som har redusert styrke etter sykdom. En matlaging biff som innebærer minimale inngrep og bevare naturlige egenskaper av kjøtt, kan du få maksimalt utbytte av kalkunbryst. 
 Oppskrifter steker kalkun
 Forberede kalkun steak house på flere forskjellige måter. Kanskje pretensiøs foodies kaller dem uegnet autentisk oppskrift. Men vi har det de hevder: det er et hjem mat smak og mer viktig enn etterlevelse av formelle regler. Så fokusere på hvordan å lage kalkun biff med velsmakende og saftig. Tørrhet - største ulempen med mager kalkun bryst, baksiden av sin kostsammensetning. Men riktig behandling gjør det mulig å forebygge. For å gjøre dette, kan du bruke en av disse metodene:
 1.  Grillet kalkun i en panne. Ta 500g kalkunbryst, 1 ss smeltet smør og uraffinert olivenolje, en halv teskje av bakken paprika, malt rød pepper og karri, et snev av bakken sort pepper og salt.
   Krydder blandes med hverandre og med salt. Kjøtt skåret biff på tvers av korn i tykkelse 2-25 cm. Gni biffene med en blanding av krydder, hender jevnt distribuere det på overflaten av kjøttet. Dekk med plastfolie og la stå i 15-20 minutter. Deretter børste en tung stekepanne med olivenolje og når den varmes opp litt, legg ghee. Varm en stekepanne over høy varme, deretter redusere varmen til middels nivå og sette biffene i pannen i ett lag på en kort avstand fra hverandre. Et par minutter snu biffene og stek i ytterligere to minutter. Den tredje gangen snu biffene i pannen og vente til de er gyllenbrune. Deretter umiddelbart redusere varmen til lav og dekke pannen lokket, og etter to minutter helt ta kjelen fra varmen. Ta av lokket, dekker kjøttet med folie og la stå i 3 minutter. Ta av folien og legg biffene på et fat eller tallerken porsjoner og server straks med salat eller salatblader på. 
   Grillet kalkun pan-grill. Ta 500g kalkunbryst, 100 ml soyasaus, saften av en sitron, en klype pepper (sort og / eller hvitt).
   Skjære kjøttet på tvers av fibrene på de samme stykker av 15-2 cm i tykkelse. På skjærebrett, dekk kjøttet med plastfolie og forsiktig vidbyyte. Bland deretter pepper med soyasaus og mariner kjøttet i denne blandingen. Sett i kjøleskapet i 30-40 minutter. Varm opp grillen stekepanne uten olje og legg biffene. Etter 2 minutter, snu kjøttet og stek i ytterligere 2 minutter. Deretter umiddelbart Sett biffene på en tallerken, hell ferskpresset sitronsaft og server med sesongens grønnsaker og / eller friske urter.
   Grillet kalkun på grillen. Ta omtrent en kilo kalkun bryst, 100 ml olivenolje og soyasaus, tørket basilikum på dribtsi, merian (kan erstatte forberedt blanding av italienske og provençalske urter) og pepper.
   Skjær kjøttet på tvers av fibrene til fire tilnærmet lik vekt biff. I en stor bolle, kombinere smør, soyasaus og krydder. Legg kjøttet i marinaden, bland hendene og la stå i et par timer, rør av og til. Grill eller grill tenning og forberede seg. Når kull dekket med hvit blomst, pensle grillen for å spille litt smør og legg biffene. Embed spille på en høyde på 10 cm over glørne. Etter 10 minutter, snu kjøttet og stek i ytterligere 10 minutter eller til de er møre. Umiddelbart Serve steker med grønnsaker, stekt på grillen.
  Hvordan å lage mat biff kalkun?

   Grillet kalkun i ovnen. Kjøttet i ovnen - dette er ikke en biff i bokstavelig forstand av ordet, men smaken og tekstur det gir ikke biff. Ta 500g kalkunbryst, to modne tomater, 150ml naturlig yoghurt uten tilsetningsstoffer (kan erstatte lav-fett rømme) 1 ss vegetabilsk olje, en klype pepper og salt.
   Kjøttet skåret i biffer over hele korn - hvert stykke tykk 15-2 cm. Hell steker med salt og pepper og legg på en stekeplate, smurt. Tomater skåret i skiver med skallet. Sett tomatene jevnt på kjøttet. Varm opp ovnen til 180 ° C. Hell kjøtt med tomat yoghurt eller rømme og sette pannen i ovnen. Etter 50 minutter, slå av varmen og la kjøttet i ovnen med døren åpen i 10 minutter og deretter spredt på en plate porsjoner og server med en lett salat og tørr rødvin.
   Grillet kalkun multyvartsi. Ta ca 1 kg av kalkunbryst, 2 ss av raffinert olje i dribtsi blanding av italiensk urter, pepper og salt.
   Kjøtt skåret over fiber til fire tilnærmet lik biff. Bland salt, pepper og krydder og gni hendene intensivt med blandingen av kjøtt. Trykkokere fett inne i koppen vegetabilsk olje (bunn og sider). Plasser biff i en bolle, prøver å plassere dem i et enkelt lag. Lukk lokket og slå den Trykkokere i "Baking". Etter 20 minutter, åpne lokket, snu kjøttet og stek i samme modus er 20-25 minutter. Klar biffer umiddelbart sende til bordet med en hvilken som helst side rett av ditt valg.
   Perfekt biff har en tynn gyllen skorpe, der kjøttet - smakfull og mør. Dette resultatet kan oppnås når matlaging kalkun og hvis du ikke overdrive kjøttet putre og ikke overdry det. Den viktigste forutsetning for dette - raskt "tetning" overflaten av biff varme til all væske, ikke i stand til å fordampe fra varmen holdt seg under et lag av koagulert protein. Bare da kan litt lapskaus kjøtt til det propeklosya inne. I motsetning til rødt kjøtt dyr koker ikke turkey "med blod." Med riktig sluttresultatet er det jevnt hvitt eller veldig blek rosa. Dette biff vil ikke skade noen tall eller metabolisme, så prøv å lage mat og spise kalkun så ofte som mulig. Kanskje enda kalkun biff vil krone måltidet - da foreldrene dine kan bare ber misunne.  
Hvordan koke tranebær juice?
 Fra myr bær - tyttebær og tranebær kan lage tranebærjuice (eller tranebær) - en drink som perfekt tonet kropp. God drikk tranebærjuice og varme og kulde, forkjølelse, for å avlaste feber, stress og kroniske tretthets til raskt å øke den fysiske og mentale ytelse. Tyttebær - en reell lagerbygning av vitaminer, så drikker og retter det er anbefalt for voksne som lider av vitaminmangel og barn. Barneleger har foreldre oftere koker tranebærjuice i høst og vinter, og i hvert fall i den tidlige våren, når det er epidemier av influensa og SARS.
Forresten, kan saften koke med jevne rips, epler, rødbeter også.
 En enkel oppskrift for tranebærjuice
På et pund av bær tranebær ta syv glass med kokende vann og 400 gram sukker. Berry bør ta og skyll grundig. Beste oshparyty tyttebær kokende vann, og hell kokende vann kokt på forhånd. Sett bærene i bollen av et materiale som ikke oksidere, mos med en tre stampe. Legg mint berry er et glass vann, presse gjennom tett hvit klut. Ikke vri ut alt riktig vekt, gjør det i flere etapper. Marc igjen plassert i en bolle og kna igjen. Fyll et glass vann, klem igjen.
Ikke skall trenger å lage mat, og saften fortynnet med kaldt vann, og legger til sukker. Etter 15 minutter, noe som resulterer i ekstra kompott juice. Avkjølt juice helles i et glass karaffel, det er mulig å legge biter av frukt og mynteblader.
Mange bær kan ikke stampe å mose og hakke eller hogge blender.
Morse royally fremstilt på vanlig måte, men i stedet for å ta sukker honning. Å legge til ekstra Morse "litt sur smak" kan settes i ferdige drikke skive sitron, appelsin eller revet skall.
 Hvordan å lage mat fra frossen frukt juice
Dersom du ikke kan plukke tyttebær kan kjøpes på butikken frosset bær. Hvordan å lage mat tranebærjuice med frosne tyttebær? Veldig enkelt. Bare for en start bør tines tyttebær som ikke tapte vitaminer. Deretter koker saft i samme rekkefølge: god klem druer for å få en juice pomace kok opp, kok i fem minutter, sil av. Til den resulterende oppløsning legge juice og sukker.
Forresten, kan tranebærjuice fryses, som de fleste tyttebær. I væsken oppnådd fra den første ekstraksjon, tilsatt sukker, sprer juice tett plastpose. Når den kan fortynnes med varmt vann og drikke.
Den mest delikate juice kommer med ekstra vaniljesukker og rogn skog, basilikum, Viburnum.  
Яндекс.Метрика