Hvordan du rengjør en støpejern skillet
 For tiden i butikkene blir stadig vanskeligere å finne en tung støpejern skillet. Nå solgt mer småretter belagt med teflon, og selv keramikk, dvs. med non-stick belegg. Denne retten noen svamp og såpe vilje opprinnelige utseende. Men hvis fortsatt til stede i økonomien i gamle jernpanne, bør du holde den ren, sørg for at det ikke ser ut til å ruste og sot. Dette vil slå matlaging festen.
 Støpejern eller teflon: hva du skal velge?

 Gris - en veldig god leder av varme. Ved oppvarming, er det varmes jevnt. Dette pan krever ikke non-stick belegg, så ikke legg når matlaging stor mengde vegetabilsk olje. Det er en annen fordel med panner - de er egnet for alle typer plater som gass og elektrisk.

 Teflon er skadelig for helsen er bevist fagfolk. Og hvis den ikke-stick-belegg dannet cleavage, kan kjemikaliene inn i kroppen og skade. Fordi jern assistent bør forbli så lenge som mulig på kjøkkenet uten å tillate moderne analoger, for å fjerne ham.

 Selv tilberedt mat på en stekepanne er en mer deilig. For eksempel, ris som er fremstilt, men ikke i en stekepanne og en krukke, men også jern. En sprø friterte poteter? I en stekepanne med teflonbelegget ikke fungerer slik.


 Hvor å Forlenge støpejernspanne?
 For å forhindre forekomsten av rust skulle umiddelbart etter kjøpet varme opp til det en liten mengde olje. I dette tilfellet vil det vare i mange år og begynner å ruste. Gløde vegetabilsk olje i en stekepanne zakuporyt mikroskopiske porer, for således å danne et beskyttende lag og forhindre forekomsten av rust på lang sikt. Anbefales ikke for vasking og soaking bruk såpevann og svamp jern, vil de redusere levetiden til støpejern pan.

 Rengjøring støpejern panner rust
 For å fjerne rust bør skylle pannen med en svamp eller svamp jern bedre forurensning og andre angrep. Tørk og tørr. Så du sette pannen i ovnen og godt antent i 40 minutter.

 Vi tok pannen og olje det vel promazyvayut løsning er mer vanlig matolje. Så igjen, legg den i ovnen i en time. Det er nødvendig å fjerne det igjen og igjen smør lo. Det er således en panne beskyttende film som beskytter overflaten mot rust og andre former for korrosjon. Etter en slik behandling pan vil vare deg mer enn et dusin år.

 Rensing av kullpanner

 Vanligvis karbonavleiringer, blir altså brent olje fjernes fra overflaten av en hard ware. Men det er noen regler for å hjelpe klare og hindre opphopning i en stekepanne.

 Etter mat du trenger å suge pannen i varmt vann eller brus løsning. Deretter fjerne skinne svamp store karbonavleiringer. Du kan bruke verktøy som spiser fett. Du kan også bruke et verktøy som du rengjør platen. Ikke glem at med en så ren gummihansker bør brukes, siden denne typen kjøretøy erodere ikke bare fett, men også sart hud. Støpejern pan kan også bli antent med salt. Og deretter fjerne sot svamp jern.

 Umiddelbart etter tilberede fett må fjernes, ellers vil det være vanskelig å vaske. Vanne jern skillet nødvendig selv før matlaging.

 Hvis alle instruksjonene jern assistent vil glede deg og deilig mat og sitt utseende.  
Hvordan hem jeans
 Ganske ofte når du kjøper nye jeans er det ubehagelig situasjon - de perfekt passende form, men altfor lenge på kant med veksten. Ikke fortvil! Problemer av denne typen er løst veldig enkelt og raskt, bare for å ha på hånden tråd med en nål eller enda bedre - en symaskin. Å vite noen smarte teknikker kan enkelt håndtere binde bukser. Trinn én
 Før sying, er det nødvendig å bestemme jeans ønsket lengde. For å gjøre dette, de trenger å ha på og stå foran et speil. Sko med best fjernes. Den ekstra stoff skal brette innsiden og hamstret før slakting nålene. Man bør merke seg bretten linje. Det bør komme til gulvet omtrent fem. Hvis litt mer - ikke forferdelig, er også tillatt, men bare når det er planlagt å gå i bukser med sko med hæler eller plattform.

 Trinn to
 Definere linje pidhynu kan gå videre og se hvordan den valgte lengde vil være i harmoni med seg sko. Hvis speilet reflekterer ønsket resultat, så dette er verdt en passende slutt og fortsette med ytterligere tiltak, hvis ikke - det er nødvendig å justere lengden på jeans igjen.

 Trinn tre
 Det er på tide å gjøre joggebukser sy. For å gjøre dette, bør de bli spredt ut på et flatt underlag og nøye glatt. Deretter må du fikse den endelige lengden på jeans ved hjelp av en linjal og et stykke tørt såpe. Det viktigste - ikke glem å holde en annen linje, en tomme under hoved. Denne avstanden lager spesielt for pidhynu.

 Fjerde trinn
 Dette er for de som er på hånden symaskin. Først av alt, må du skru jeans på feil side, deretter bøye dem. Først på den første linjen, og deretter på den andre. Hvis stoffet ikke lytte og forsøker å returnere til sin opprinnelige stilling, er det mulig å stryke bøye jern. Nå er det symaskin. Det viktigste - ikke forveksles med farge og styrke tråden.

 Trinn fem
 Nå vil vi fokusere på den manuelle sy, fordi maskinen ikke er for alle. Imidlertid vil det ta lengre tid, men resultatet av dette vil ikke være verre. Pidihnit ben på linje sømmonn og flash kalt "forward nål". Mer produktet skal brette andre gang og å stryke litt. På slutten må du blinke buksene en jevn søm "på nålen." Hvis alt er gjort nøyaktig, så sømmen vil være vanskelig å skille fra maskinen sting.

 Rynke
 Hvis obtrepalsya bunn jeans og slitt, men buksene er ganske egnet for ytterligere slitasje, fortvil ikke, fordi takle dette problemet er enkel. Det skal tilegne vanlig lyn i hvilken som helst butikk for håndarbeid. Bare uten å måtte låse en som selges på opptakene. Fillete nederst på produktet må være nøye trim og glidelås delt inn i to deler. Du må ha en maske maskin, sette slange kant til kant bukser. Det viktigste - prøv å flash jeans så nær glidelåsen. Den resulterende søm bør brytes inne og legge et andre trinn. Det er nødvendig å ta et skritt tilbake fra kanten av buksene ca en centimeter. I så fall vil bunn jeans være beskyttet mot slitasje.

 Resultater

 Det er ingen situasjon som ingen ville finne ut. Det viktigste - ønske! Så nå kan du ikke bekymre deg for overdreven lengde av produktet når du kjøper nye jeans. Etter dette problemet er løst ganske enkelt. Vedta metodene ovenfor, kan du gjøre uten tjenestene til studio og forlenge levetiden til elskede og kjente ting, mens tilbringe minst litt penger og fritid.  
Hvordan lage gelé med gelatin?
 Gelatin - er ikke noe annet enn en omarbeidet kollagen (bindevev protein dyr), så mange kvinner finner svært nyttig å ta en eller to teskjeer av tørr gelatin daglig. Legene ikke kommentere hvor mye det egentlig fordøyd, så det er bedre å bruke det til sitt tiltenkte formål - å tilberede deilige måltider med ham, inkludert den fantastiske og enkle desserter. På grunn av det faktum at produktet er av animalsk opprinnelse, kan det ikke spise veganere som er foreslått som et alternativ til å lage mat gelé med pektin eller agar-agar. Den grunnleggende oppskrift gelatin
 Gelatin er tatt ved en hastighet på omtrent 40 g pr 1 liter væske. Siden klassisk pakking 15g per pakke, bør du ta ca 3 pakker. Hell innholdet i et glass og tilsett kaldt vann til toppen. Å nabuhal gelatin jevnt, rør av og til (ca 10 minutter), og etter 40 minutter grunnlaget for gelé er klar. For ikke å sløse bort tid når gelatin vil fylle med vann, begynne å forberede hva du skal gjøre og gelé. For eksempel vaske bærene, dekk med vann, legg i brann, kok opp og la det koke litt. Deretter legger hoven gelatin og under omrøring, ta med "kompott" igjen til en byll. Deretter umiddelbart fjerne. Søl væske i formene og avkjøl minst 2-3 timer, helst over natten, hvis du har veldig dyp skjema. Jelly er klar!
 Frukt og bær kan ta noe - det påvirker ikke størkning. Det eneste problemet kan være at gelé ikke ta tak hvis du rapporterte gelatin, så bare vыmeryayte andel. Du kan være klar væske (for eksempel juice), så de bør ikke kokes. Bare oppløse gelatin på komfyren etter bløtlegging, hell saften og bland.
 Oppskrifter ulike typer gelé
 I tillegg til å bare fylle frukt kompotter gelatin, kan du spille med pålegg og gjøre dette interessant dessert og ut, og smak!
 1.  Stripete flytur. Ta et par stykker for gelé forskjellige farger - appelsiner, ananas, epler, pærer, jordbær, tyttebær, etc. For å starte helle gelatin bare ett av disse væsker - helle på skjemaene et tynt lag (1-2 cm, avhengig av dybden av formen). La i kjøleskapet i en time og deretter en blanding stivner, hell væsken på toppen ved siden av som du bare strømmet gelatin og brakt til en byll. Også i kjøleskap. Gjenta med alle de resterende produktene.
   Du kan lage en dessert med en eller to ingredienser, ofte vekslende dem hvis du ikke har mange komponenter. Du kan sette på et stykke frukt eller bær til forrige nivå før du helle nye ord, ikke vær redd for å eksperimentere!
   Avalanche. For denne oppskriften trenger du sure bær og melk. Forbered først bær basis av gelatin og hell den i formene. Sett i kjøleskapet slik at blandingen var din vinkel danner en fin dessert vil se på vin glass. Det er viktig at dette laget er frosset inn i den posisjonen - det vil være vår "fjell".
   Det neste laget vi gjøre med melk - hell blandingen brakt til en byll gelatin base og melk i glass og avkjøl i en lik stilling. Etter størkning dessert er klar! På den røde fjellet er vakkert snølag melk og melke delikat smak går bra med sure bær. Velsmakende og kommer med jordbær.
   Storm i et vannglass. Dette alternativet er sannsynlig å underholde vennene dine. Bedre avløp Frukt blanding av frø og biter av frukt. Før du helle i forberedt flytende gelatin, tilsett litt vodka, ca 1/8 av volumet (ikke overdriv med nummeret!). Etter Hell gelatin og kok opp, hell væsken i små stemware og la i kjøleskapet fryse. Denne oppskriften kan gjøres med appelsinjuice.
   Sour Cream oppskrift. Ta ca 1 liter ikke veldig fett rømme, slo med en mikser med om lag hundre gram sukker. Skjær små svisker (antall begrenset bare til din smak) og bland med blandingen. Gelatin etter soaking ferdig til det er oppløst på komfyren og hell i den resulterende masse. Bland godt og legg på skjemaer.
   Siden gelatin håndtaket selv nybegynneren kokk, og en rekke ingredienser vil stadig eksperimentere. Jelly kan kalles en dessert som kan være skjemme bort gjestene kom uventet, som fortsatt tar tid å forberede seg, men det er en stor budsjettalternativ hjem godbiter som ikke vil skade figuren (selvfølgelig, avhenger av de valgte pålegg).  
Яндекс.Метрика