Hvordan å lage mat tørr sjø grønnkål?
 Tang er ikke inkludert i listen over favoritt masse publikum produkt - og beklager. Et par av kjennere vet hvor deilig det kan være, og om fordeler og kvalitet av kosttilskudd tang og ganske legendarisk. Men de i utgangspunktet gå fra kjøkkenet til spisestuen alpinanlegg, og selv mellom bordene av restauranter asiatisk mat. Videre er de ikke tillatt forankret sosiale fordommer og stereotypier som tang - er uappetittlig, ikke hyggelig, veldig salt / ferskvann / glatte og bare ikke velsmakende. Selv om det viser seg at de fleste av tilhengerne av slike rykter ikke bare ikke vet hvordan du koker det riktig, men bare aldri prøvd å virkelig høy kvalitet og riktig tilberedt laminariapulver. I mellomtiden, ikke bare frisk og krydret marinert, men selv med tørket tang kan skape en kulinarisk mesterverk som vil fortsette som svar på spørsmålet "Hva å lage mat? "Din husstand vil spørre deg laminariapulver. Hvis du ønsker å skru dette trikset? Så, lære å lage mat med tørket tang.  Tang: sammensetning og egenskaper. Fordelene med tang
 Tang - en gastronomisk og dialekt navn og virkelige navnet til den brune tang, tare. Som vanlig hovedsakelig i de østlige farvann of the Sea (japansk, Kara, hvit), har det lenge vært og er fremdeles et tradisjonelt måltid for dem bebo kysten folkeslag. Mange av dem, er rikt kosthold, noen ganger overlevd takket være tang - eller snarere dens ernæringsmessige egenskaper. Laminering har en unik kjemisk sammensetning, som opptar brorparten av mineraler, klor, kalium, natrium, magnesium, fosfor, silisium, kalsium, jern, sink, vanadium, mangan og selv nikkel, molybden og kobolt. Men alt dette område bare blekner i sammenligning med mengden av jod som finnes i sjøtang legeme i et godt fordøyelig form. Derfor tare er sterkt anbefalt for bruk med alle som lider skjoldbrusk sykdom og annet relatert jod mangel, og faktisk alle - for forebygging av. I listen over indikasjoner, struma, aterosklerose, en tendens til å øke blodsukkeret, kolesterol avleiringer og blodpropp. Sår, hevelser og sår leges mye raskere under tare, og hva skyldes organisk form av jod i sin sammensetning. Basert tørket tare opprettet spesielle legemidler, men også som en del av det daglige mat er ikke mindre effektive. 
 I sporelementer og mineraler, inneholder sjøtang vitaminer, aminosyrer, polysakkarider, og selv populær søtningsmiddel mannitol. En tare fiberstruktur og dens evne til å absorbere en stor mengde vann har gjort det en naturlig måte å stimulere peristaltikk. Men gir våt tare er like lett som å absorbere - som er grunnen til ernæringsmessige verdien av tørket tang er ikke dårligere enn frisk. Etter ekstraksjon med vann, tørking og trykke det like aktivt involvert i prosessen med å normalisere metabolismen, styrker immunforsvaret og øker den totale kropps. Tang med regelmessig bruk positiv innvirkning på balansen i nervesystemet, styrker benvev, hjertemuskulatur og vaskulær vegger. Den kjente evne tare skille ut tungmetaller, radionuklider forfall produkter av antibiotika og andre giftige stoffer. Tang i babymat bidrar til fôringskarene i hjernen og riktig utvikling av organer og øker utholdenhet og forbedrer hukommelsen den til enhver alder. I tillegg observerte at i Japan, hvor tare spise mer enn i andre land, observerte et unikt lavt antall tilfeller av brystkreft. 
 Utarbeidelse av tørr tang
 Tørket tang bare fratatt vann, og alle vitaminer, mineraler og bioaktive stoffer forblir intakt. Etter tørking blir det pakket i forseglede poser og briketter i vakuum, slik at fordelen opprettholdes selv ved langvarig transport og lagring. Men det er en tørr tare, selvfølgelig, noen tør. Før bruk i mat eller lagt til andre retter tørr Tare bør være forberedt. Dette gjøres ikke vanskelig og tar ikke mye tid. Men rekkefølgen og riktig handling er best å holde seg til siste minutt for ikke å forstyrre den naturlige sammensetningen og ikke frata laminariapulver sine unike kvaliteter. Du kan bruke laminariapulver enhver produsent og all emballasje du vil finne på salg: produksjonsteknologien er en av verden. Og så, etter behov, for å forberede den tørre Tare som følger:
 Tang i de mengdene som planlegger å lage mat på en gang, hell kjølig drikkevann i en dyp, egnet for volum (til å dekke tare) bolle og la i bløt i flere timer. Avhengig av din evne, guidet av en 2 til 8 timer, men praktisk å suge tare i kveld for natten.
 Vann vil trenge mye, slik at fersk tang den består av ca 80%. Tenk på dette når du velger retter og vann for å suge.
 I morgen, drenere vannet, oversette hoven sjø kål i et dørslag og skyll flere ganger under rennende vann flere ganger for å fjerne eventuelle rester av sand. I siste skylling laminariapulver drikkevann, klorvann i stedet. Klem forsiktig tare eller la drenere overflødig vann gjennom et dørslag.
 Saks eller en kniv kutt tang i fragmenter som er egnet for bruk.
 Hell en liten mengde tare planteoljer, lin, sesam, men du kan oliven, solsikke eller andre. Røre.
 Cook laminaria er nødvendig. Først, det ødelegger vitaminer og mineraler i sin sammensetning. For det andre, det bare ikke gir mening, fordi tare er fullt klar for konsum etter prosedyren ovenfor fukt og kokte det blir stiv. Denne oppskrift - den enkleste, minst tidkrevende og, som et resultat, de frisk av alle. Som et resultat tang yield for selvstendig bruk som en salat eller siderett, eller for å legge til andre, mer kompliserte retter. Selvfølgelig trenger oppskriftene ikke involvere varmebehandling, jo bedre. Derfor valgte vi spesielt de som testet erfaring kokker, gourmet smak og bare forfatterens personlige preferanser. Du står fritt til å velge sin foretrukne og finne nye, smakfulle og sunne alternativer for matlaging tørket tang.
 Oppskrifter med sjø kål
 1.  Tang med soyasaus. Ta 100 gram tørr tang, 3 spiseskjeer naturlig soyasaus, 1 ss furu olje (kan erstatte andre vegetabilske første ekstraksjon), 1 ts smechy koreansk krydder. Tang dynket i vann og skyll. Soyasaus blandet med vegetabilsk olje, tilsett krydder blandingen og visp lett med en gaffel. Skjær tare, slå ut i en salatbolle. Hell sausen og bland.
   Akutt tang. Ta 100 gram tørr tang, en gulrot, 2 fedd hvitløk, 3 ss soyasaus, 2 ss vegetabilsk olje til steking i dribtsi salt, sukker og malt rød pepper. Suge laminariapulver i flere timer, og skyll og skjær komfortable stykker. Gulrøtter rene, rist Mr. grovt rivjern og stek i vegetabilsk olje i en stekepanne med høye støtfangere. Hvitløk hakket, tilsett gulrøtter med salt og pepper. Tillate grønnsaker avkjøles i pannen, deretter legge ut for dem kål, hell soyasaus og bland. Serveres varm som en siderett eller salat.
   Marine kål salat. Ta 50 gram tørket tang, pund kål, 200 gram rømme eller lav-fett naturlig yoghurt uten tilsetningsstoffer, en liten agurk og pepper salat, noen fjær vårløk, en klype salt. Suge tang, vask og hogge. Hakk kål, salt og lett knuse i en dyp salatbolle. Pepper og agurk skåret i små terninger, legg til salat. Løk kuttet, benyttet i en salat bolle, hell yoghurt eller rømme og salat mix igjen.
   Sakhalin salat med tang. Ta 50 gram tørket tang, 1 løk, 3 egg, 200 gram crabsticks, 100 gram kaviar (rød eller svart), 50 ml av råolje vegetabilsk olje, 20 ml soyasaus, 1 ss eddik, 1 ts sukker. Tang suge, vask og kutt i praktiske stykker. Kok eggene kjølig og kjølig, deretter skåret i små terninger. Crabsticks skåret i terninger av samme størrelse som eggene. Løk skåret i tynne halve ringer og parboiled. Bland sukker og eddik og hell denne blandingen av løk. I dyp salat bolle, bland kål med løk, egg og crabsticks. Bland soyasaus med smør, krydre salaten og kaste. Sett toppen og distribusjon av egg og server.
   Næringsrik salat med tang. Ta 50 gram tørket tang, 5 mellomstore poteter, 3 egg, 1 løk, 100 gram magert og rømme på dribtsi salt og pepper. Tang suge, vask og hogge. Kok poteter og egg, kule og skåret i terninger. Løk skåret i tynne halv-ringer. Rømme blandet med salt og pepper. Rør i salat poteter, egg, kål og løk. Fyll med rømme og server.
   Velge en oppskrift, husk at en voksen hele tiden lever under forhold med jodmangel (og denne beskrivelsen gjelder for de aller fleste av våre landsmenn), må du spise minst 30 gram tang til å fylle det daglige behovet for dette elementet. Men hvis selv en sterkt argument ikke tar deg å bli vant til en bestemt havtang smak, prøv å slipe tørt sjø kål og dryss med hennes andre retter. Ingen smak, ingen lukt av tang du føler deg, og kroppen må bruke. Ikke tro meg? Deretter er det tid til å undres: gelé og marshmallows inneholder også tang, heller, at det er laget av gelé-lignende komponent agar. Her er en annen grunn til å elske mer og forberede laminariapulver.  
Grillet ørret: oppskrift

 Grillet ørret - en oppskrift som vi vil fortelle deg i dag - veldig nyttig for kroppen og fortsatt deilig. Sjømat ofte faller på bordet vanlig innbygger på jorden, men de har mye av sporstoffer som er nødvendige for mennesket. Fisken bør spises minst en gang i uken. Blant det store utvalget av fisk konsumert av den gjennomsnittlige mannen kan skille ørret. Det kan bli dampet, kokt eller stekt være. Vi tilbyr deg en oppskrift på stekt ørret. Dette er en veldig enkel måte å nyte en god middag eller overraskelse overraskelse gjester. Vurdere en trinnvis oppskrift for "stekt ørret."

 Som ørret stekepannen, oppskrift


Grillet ørret: oppskrift

 Den nødvendige mengden av fisk, så som brystkreft, bør vaskes og tørt på et papirhåndkle. Da sesongen med salt filet og pepper etter smak. Oppskrift stekt ørret krever en halv sitron juice du ønsker å strø den tilberedte fisk. La filetene i marinade er lett for en stund. Oppvarmet panne, tilsett olje. Ørret filet deretter begge sider i mel for å gi skarpe, og sette pannen. Når fisken prosmazhytsya, det lå på en tallerken. For å legge til skjønnhet urter og sitronskiver. Ifølge vår oppskrift, stekt ørret servert med kokte poteter.

Grillet ørret: oppskrift

 Grillet ørret: oppskrift beregnet per kilo fisk.
 Når det gjelder antall andre ingredienser, deretter 1 kg ørret bør ta en halv sitron, 2 ss mel, 2 ss solsikkeolje, til krydder etter smak.
 Oppskrift stekt ørret innebærer fremstilling av en fiskefilet.
 Før servering stekt ørret fileter kan kuttes i porsjoner og dryss med sitronsaft. Enjoy!

 Video oppskrift for ørret i pannen


 I denne oppskriften videoen viser tydelig hvordan ørretyngel i en stekepanne.
Яндекс.Метрика