Som med huden tørke penn?
 Kulepenn - skrivesaker og essensielle husholdningsartikler. Vi bruker en penn overalt: hjemme, på kontoret, mail, etc. butikken. Men udugelig håndtering av faget, kan føre til uønskede blekk flekker og hjerneslag. For eksempel på en skinnsofa eller bag. Tror du at skinn ting ugjenkallelig skadet? Du tar feil! Det er flere påvist måter å fjerne huden din av spor av en kulepenn. De viktigste måter å rense skinnprodukter fra spor kulepenn
 1.  Hand Cream. Dette er den enkleste og sikreste måten å fjerne blekk. Å rengjøre lærprodukter trenger:
   håndkrem (eller person);
   bomullspinne.
   Påfør et tynt lag med krem ​​dannet blekk flekken. Permisjon for fem minutter, og deretter fjerne restene av kremen tørr bomullspinne. Om nødvendig, bør overflaten skyll med varmt vann.
   Denne milde rensemetode refererer til skinn, men det tillater deg å fjerne ikke alle flekker. En mer radikal og effektiv måte er å bruke neglelakkfjerner.
   Neglelakkfjerner. Ganske effektive og mest populære måten å rengjøre skinn produkter fra blekk flekker. Å rense huden vi trenger:
   neglelakkfjerner;
   bomullspinne.
   Dypp en bomullspinne neglelakkfjerner og forsiktig behandle overflaten. Tørk deretter av huden med varmt vann og la tørke.
   Dette er viktig!
   Neglelakkfjerner bør ikke inneholde aceton. Ellers kan det resultere i dannelsen av en annen flekk på skinnvarer.

   Scotch. Ganske enkel måte å fjerne uønskede flekker på overflaten av skinnprodukter er bruk av tape eller bånd. Vi trenger:
   tape (duct tape);
   saks;
   viskelær.
   Skjær et stykke teip som samsvarer med størrelsen på plass på produktet. Forsiktig tape fast til overflaten, deretter forsiktig ut. Rester av blekk flekker lett fjernes ved vanlig viskelær.
   Alkohol. En løsning av alkohol - en flott assistent i kampen mot gjenstridige blekkflekker. Vi trenger:
   10% alkohol løsning;
   bomullspinne.
   Smochym bomullsdott i alkohol løsning og forsiktig vil behandle lær overflate. Deretter rengjør overflaten med varmt vann og tørk med et håndkle.
   Våtservietter. Hvis du har farget skinn veske på veien og kommer hjem kan du bare et par timer, vil du komme til unnsetning som inneholder alkohol ("antibakterielle") våtservietter. Behandle nøye poser klut overflaten og la tørke.
   Forsiktig
   Bruken av våtservietter er uttrykkelig - metoden. Vær forsiktig og nøye studere komposisjon våtservietter før du bruker dem. Hjemme bedre kvalifisere et skinn utprøvde metoder.

   Spesielle forhold. Tilbys for salg er spray for å fjerne leppestift flekker, svette, olje og spor av penner. Forsiktig bruke for å fjerne flekker på overflaten og fjerne restene med en myk svamp
   Hvis du har farget skinn kulepenn, fortvil ikke. Du kan komme vanlig krem ​​for hender eller ansikt, teip, neglelakkfjerner, og spesielle flekkfjernere. Skinn ting igjen vil glede deg med perfekt klarhet.  
Hvordan brygge Oolong Milk?
 Tea - et universalmiddel for å forbedre humøret, øke vitalitet og generell tilfredshet. Lyst til å muntre opp - drikke svart te, slappe av - grønn, kompis gi kroppen med vitaminer og mineraler, og for nye opplevelser beste brygg Oolong Chinese. Denne eksotiske time er ennå ikke veldig godt kjent i vårt land, men blir stadig mer vanlig i te-butikker og spesialiserte institusjoner. I erfaren te mester ikke bare brygget drikk med alle regler, men også snakke om funksjonene i dens virkninger på kropp og sjel. Hvis du har aldri sett en ekte te seremoni, bør du ta del i denne mystiske ritualet. Velge en rekke te smaker, vil du sikkert legge merke til den uvanlige og deilig "er deres sound navnet" Milk Oolong ". Dette er ikke en feil og ikke en spøk, denne drinken er virkelig uttrykksfull melk eller til og med krem ​​smaksnotater, men ikke har den minste forhold til tradisjonell engelsk te, podrazumevayuschemu legge til svart te kokt melk. Hvorfor da kalles det melk, spør du. Faktum er at slags blader brukes til å gjøre dette brygg, faktisk har en lett duft som minner europeere krem. Det øker som et resultat av behandlingen, som er teblader. Men foreningen med meieriprodukter - er utelukkende forbeholdt de innfødte i Vesten. Og for å føle ekte smak og ettersmak kinesisk melk oolong, må være i stand til å brygge og smake det riktig. 
 Melk Oolong: funksjoner og kvalitet
 Melk Oolong, hvis ikke vanskelig å gjette klassifisert som tradisjonell kinesisk te "Oolong". Falsk overføring, hovedsakelig feil translitterasjon, laget et felles navn: oolong. Hvis du møter ham på emballasjen eller prisliste, vet du at dette er te, Oolong men likevel - er det riktig, nærmere den autentiske versjonen av navnet. Dette ordet kan oversettes fra kineserne som "cyan", dvs. et enkelt navn, noe som betyr at denne teen - ikke sort (rød og ikke grønn - og inntar en mellomposisjon mellom. Slik klassifisering er underlagt den såkalte te napivfermentovanyy tilsvarende prosesser i blader som inntraff ca. 50% og bare berørt overflaten av landet, og hvert blad. Dette er ikke uaktsomhet og ikke ufullstendig behandling, og en spesiell metode for å beholde litt smak brev som kombinerer egenskapene til både grønne og røde varianter, brygging og gir karakteristiske, rik smak og smak. 
Hvordan brygge Oolong Milk?
 Råvarer til utarbeidelse av tørrmelk oolong te blader er fra te busker heller lite krevende sammenlignet med andre familiemedlemmer. Vintage møtes en gang i året, i høst, og er behandlet, standard for denne klassen. Og en lys melkeaktig smak som ligger i selv de friske blader, men etter påfølgende tørking, oksidasjon, tørking, roasting det øker og blir mer opplagt, som en som vi brukte til å assosiere med kondensert melk og søt krem. Selvfølgelig kan hverken det ene eller det andre i den opprinnelige kinesiske te være i sikte. Men deri ligger både pluss og minus melk oolong vestlige forbrukere. I motsetning til tradisjonell kinesisk te noen andre varianter, det var det mest behagelig smak og derfor kreve. Hva vakte stor aktivitet skruppelløse produsenter som prøver å passere forfalsket smaksatt med ekte melk Oolong. Og gjøre disse forfalskninger synder ikke bare europeere, men kineserne selv. Ifølge dem, for det meste, europeere lite kunnskapsrik i ekte te, og derfor solgt til West Oolong laveste kvalitet, sjenerøst fylt med sterke kunstige smaker. 
 Av og store, store skader av denne te vil ikke, men føler og forstår den ekte smaken av melk oolong det vil ikke tillate. Den eneste fordelen av lavgradig ganske kontroversiell flavored oolong - er den lave prisen. Men alle som kjøper det skal forstås som blir enda imitasjon, og en spøkelsesaktig hint av te med hans virkelige gode egenskaper. Så, før du lære å riktig brygge Oolong Milk, sørg for at du har valgt og kjøpt en ekte, naturlig og rent produkt. Å skille det fra forfalskninger kan være til en pris (høy kvalitet kinesisk te kan ikke være billig) salgs (forsynings bare ekte te engasjert fagfolk, og selge dem i små spesialforretninger og te barer heller enn hypermarkeder) og sensoriske egenskaper (ikke forfølge uttales eksplisitt lukte ekte oolong har en lett aroma heller hint som tydelig formidler meieri notater). 
 Utvilsomt vil denne brygge må søke og selv symbolske 10 gram kinesisk melk oolong vil koste så te lager hele familien for et par måneder. Men slike egenskaper Oolong vanskelig å sammenligne med vanlig drikke og / eller overvurdert. Først blant de mer enn 400 kjente komponenter utgjør hoveddelen av aminosyrer, vitaminer, sporelementer, som har antioksidantegenskaper. I denne forbindelse, er svart te mye bak melken oolong - nesten halvparten, og selv da bare hvis det er sant krupnolystovom kinesisk sort te. Melk Oolong er tradisjonelt ansett som en varmende og styrkende drikk, siterer han aktivitetsfordøyelsesprosesser, reduserer unødvendig belastning på leveren og milten. Med regelmessig bruk av selv små mengder av melk Oolong kan sees at immunsystemet er blitt sterkere og økt vitalitet. I tillegg har han gradvis styrke blod fartøy vegger, gjør huden mer elastisk og glatt. Imidlertid bør gravide og ammende mødre være forsiktig med melk oolong fra høy alkaloid innhold i teyinu. Ellers kan den eneste bivirkning av melk oolong bli vurdert sin eiendom badoryty ikke verre enn kaffe og prøv å unngå å bruke den før sengetid. 
 Vilkår for utarbeidelse og bruk av melk Oolong
 Teknologi brygging oolong melk bør ikke skremme de som har måttet forholde seg til en kinesisk te noen annen variasjon. Tilnærmingen og prinsippet er sammenlignbar for alle grader, er det grunnlag av klassisk teseremoni, vanntemperatur og lengden av brygging direkte proporsjonal med graden av fermentering av te. Det vil si, hvis melk Oolong te refererer til polufermentyrovannыm, da henholdsvis brygge det må være lengre enn rødt, men mindre enn grønt. Nybegynnere som bare har til å mestre vanskelighetene med te-seremonien utføres manuelt, skynder vi oss for å berolige: det er ikke så vanskelig som det kan virke ved første øyekast. Det viktigste er ikke å skynde seg, ikke vær nervøs og strengt overholde følgende, svært logiske og klare anbefalinger:
Hvordan brygge Oolong Milk?
 1.  Servise for å lage melk oolong - porselen eller leire. Bare disse materialene tåler riktig temperatur, ikke ødelegge smaken av drikke utenlandske lukt og smak, og generelt skape den rette atmosfæren for te-seremonien. Men det er ikke nødvendig å kjøpe på en vei dekorert dekorativt malt te sett. Merk at master of te seremoni, holdt det for deg, bruker mest sannsynlig en ganske enkel leter retter. Fordi det viktigste i det - ikke finér og kvaliteten på materialet og den såkalte narabotannost som er ervervet over tid. Du trenger chaynichek keramiske boller og a la carte. Mange te sett inkluderer også cup rettferdighet, men det er mer ønskelig enn et nødvendig element av seremonien.
   Vann for brygging oolong melk å varme opp til en temperatur på 75-85 ° C og avkjøles til det nivået, men det er bedre å ikke ta med vann beregnet for te-seremonien til en byll. Ingen forventer at du skriver det i krystallklare fjell fjærer, men også bedre ikke å tappe, flaske fortsatt vannbord er fine. Men ikke med uttalt mineralsaltsmak, som uunngåelig påvirkes smaken av den ferdige drikk. Vi oppfordrer deg til å ta med vann til ønsket tilstand på komfyren eller i en kjele, deretter helte en termos for å holde temperaturen lenger. Men som for kjølevann for seremonien vil varme opp.
   Antall sveising Oolong ta melk med en hastighet på ca 8,9 gram per 500 ml vann. Tiltaket kan teskje eller ved hjelp av vekter, og etter hvert vil du bli veiledet og "øyemål". Sett den tørre te bladene rullet inn i en skål eller tørr ren bolle og la publikum føle sin aroma. Du kan sette teblader i en sirkel - dette vil sette i begynnelsen av seremonien, og gjestene vil tune til den riktige måten. I alle fall, vi oppmerksom på at verken sukker eller noen andre tillegg til kinesisk te ikke er plassert, snacks og søtsaker også ikke tas samtidig med te. På dagens melk i melke oolong er heller ikke utelukket.
   Vannkoker for å lage melk oolong skyll med varmt vann inne og / eller over-varme damp, så den er klar til å akseptere brygge og hjelpe henne til å åpne opp. Deretter i en varm brygge kjele og hell det forberedt (oppvarmet til ønsket temperatur) vann. Etter fem sekunder, drenere vannet fra kjelen, slik dampende teblader inne. Du har nettopp våknet te, ryddet ham av eventuelle urenheter og støv. Pass på at det ikke forblir vann. Denne "null brygge" ikke drikker, men det er - et nødvendig stadium av te-seremonien. Etter dette kan du gå direkte til brygget te.
   Hell Melke Oolong vann i kjelen og vent 1 minutt. Deretter helle te i koppen av rettferdighet eller høyre skillet mellom boller til stede ved bordet deltakerne i seremonien. Bolle av rettferdighet, til tross for sin høyt og grand navn faktisk har en rent praktisk. Dette fartøyet, er volumet sammenlignes med de fleste tekanne gjør helt tom zavarnik av vann og hjelper distribuere potion brygget te kopper. Transfusjon te boller direkte på vannkoker, den siste delen uunngåelig tettes mer tett enn den første.
   Brew Melk Oolong fra samme del av sveising kan være opptil åtte raz.Kazhdыy av dem vil virke litt forskjellig fra den forrige - smak og aroma. Det viktigste - ikke zabыvaytekontrolyrovat temperatur på vannet som brukes og gradvis øke tiden brygget omtrent et halvt minutt i hver påfølgende raz.No denne observasjonen er sant bare i tilfelle av teseremoni alle reglene. Noen ganger Milk Oolong bare brygget en kopp eller Gaiwan for personlig bruk. Så en som serverer te blader kan brukes bare to, maksimalt tre ganger.
  Hvordan brygge Oolong Milk?

   Drikke Melk Oolong er anbefalt i morgen, den beste - om morgenen før jobb eller studier. Da vil han våkne opp, kastet ut restene av søvnighet og gi nødvendig tilførsel av energi til ettermiddagen. Men den vestlige oppfatningen av melk oolong gir muligheten til å skape en følelse av varme og komfort, mest pertinently kveld hjemme. Selvfølgelig, er en kopp melk oolong te i sen ettermiddag ikke forbudt, men det er bedre å gjøre det minst et par timer før sengetid. Men etter middag tett melk oolong bidrar til å avlaste tyngde i magen og aktiverer fordøyelsen, slik at den kan brukes som en utmerket dessert for alle som ser på deres helse og figur.
   Lagret Melk Oolong godt og til slutt nesten ikke mister sin smak, aroma og terapeutiske egenskaper. Men du bedre sette tørre teblader i ren oppvask med et tettsittende lokk - glass, keramikk eller, i ekstreme tilfeller, zhestyanuyu.Dazhe tynn og delikat aroma av melk oolong te i konsentrert form ganske betydelig. Derfor, hvis du ikke vil at det skal bli overført til andre te og / eller dagligvarer, melk oolong holde atskilt fra andre matvarer.
   Til slutt, for å fullføre vår korte læring brygging melk oolong, vi oppmerksom på at dette te kalles ofte te glade mennesker. Hvorfor? Kanskje fordi smaken er myk og øm, virkelig tilpasser seg rolig, rolig stemning. Du kan tro det eller ei, men det er historie når under påvirkning melk oolong stoppe folk drikker alkohol og ikke har lyst til å bli skadelig tung kropp og tresko mat. Kanskje i disse situasjonene bare jobbet beryktede placebo effekt. Men hvis smaken og / eller aroma av melk oolong fall i noen tilfeller er i stand til å inspirere positiv endring i livet - da vil du enig i at dette er en ganske betydelig grunn til å prøve det og lage din egen mening om denne legendariske drikke. Vær forsiktig når du velger en te brygget på en ryddig og setter pris på bruk - og da han er sikker på å gi deg helse, lang levetid og skjønnhet.  
Яндекс.Метрика