Hvordan lage en kanin i ovnen?
 Vi er vant til matlaging svinekjøtt, oksekjøtt, kylling Hva med et spill? Dette er ikke nytt for familier der det er gruvearbeidere jegere. Og du nettopp fikk fra venner hare som behandler og omtrent forestille seg hva det kan gjøre. Hare stekt i ovnen, viser seg svært velsmakende. Her lærer du enkle oppskrifter tilgjengelig. Litt om spillet
 Spillbord for moderne mennesket kan betraktes som eksotisk, fordi det ikke er funnet i vanlige supermarkeder. Dette kjøttet er svært nyttig som ville dyr, i motsetning til hjemme selv velge hva du skal mate og lede et annet liv. Hare - en slags delikatesse, og du kan gjøre dette uvanlig parabolen minneverdig for selv de mest kresne ganer.
 I likhet med andre typer kjøtt, kan hare slukke eller lage mat eller yngel selv lage paier. Vi er interessert i ovnen baking hare. Men før vi går direkte til hønene, må kjøttet bli behandlet.
 Tilberedning av kjøtt
 Så, før du klar kadaver. For å begynne, er det ønskelig å teste for tilstedeværelse av gjenværende fraksjoner eller hår. Del opp kadaveret inn i to deler på nedre ryggvirvel, deretter hver av disse delene - et par stykker mindre. Flere ganger grundig skyll kjøttet. Deretter dekke med vann og sette vymochuvatysya en dag - vann er nødvendig jevne mellomrom (minst tre ganger) i frisk forandring.
 Kokker kjent med matlaging vilt, rådet henne til å bli kvitt den iboende særegen lukt følger. Når du er ferdig med å suge kjøttet bør fortsatt to timer å sette det i en løsning av eddik og vann. Lukten vil gå, og hare blitt enda mykere.
 Eplecider eddik kan tilsettes til vannet og bløtlegging i kjøttet - i dette tilfellet soaking tid er redusert til 12 timer. Du kan sette kjøtt zamachyvatsya om natten, om morgenen for å endre vann to ganger, den tredje gangen helle litt eddik i vannet, og en halv time etter tre endringer av vann kan begynne å lage mat.
 Velg ganske romslig og dyp skål med en tykk bunn og vegger - det kan være en spesiell panne på ovnen eller kasserolle. Begynne å vurdere oppskrifter hare.
 Metoder for matlaging kanin i ovnen
 1.  Bakt hare, larded bacon. Svinekjøtt fett er anbefalt for bruk shpyhovanyya, som hare kjøtt ganske tørt, ikke saftig.
   Du vil trenge:
   fett;
   Hvitløk - 1 fedd (eller litt pre-gjennomvåt svisker);
   -1 Gulrot brikker;
   rømme;
   salt og pepper.
   Varm opp ovnen til 180 grader. Smult, vil gulrøtter kuttet tynn, mindre enn en tomme, kuber, hvitløk (eller svisker) - enda tynnere. I den utarbeidede kadaveret stykker gjøre kutt, kutt investere i stykker av bacon, hvitløk og gulrøtter.
   Hell en halv kopp vann i pannen, sette bitene av hare, pre-saltet og poperchyv dem. Send baking i ovn. Etter en halv time, åpne døren, hell saften med skiver av kjøtt dekk. Etter ytterligere 20 minutter, åpne døren igjen og pensle kjøttet med rømme - få deilig skorpe. Når det var - parabolen er klar.
   Hare lapskaus. Skjær i porsjoner, salt kjøtt, dryss med krydder for sin kjøtt og presse hvitløk. Duskregn med olje og la det marinere under dekke seks-åtte timer.
   Stek kjøttstykkene i en panne (noen få minutter på hver side), benyttet i en kasserolle. Hell vannet slik at det blir litt dekket stykker, hell saften det er igjen fra steking. Deretter legger de hakkede løk skiver, hakket og terninger gulrøtter, et par spiseskjeer tomatpuré, provençalske urter. Dekk kasserolle lokk, sende i ovnen og stek i ca to timer.
   Kanin kjøtt etter matlagingen i ovnen veldig myk og mild, lett skilles fra bein, har en unik smak. Den kan serveres med bakte poteter, potetmos, ris eller grønnsaker, spaghetti - med en hvilken som helst side rett av ditt valg.  
Hvordan å lage mat emmer?
 Fortellingen om Pushkin Worker Balda sette ræva tilstand: mate ham kokt polboy. Dette poludykaya hvete, "stamfar" av moderne myke varianter, også kalt spelt og inneholder mye protein og essensielle aminosyrer. Ikke rart grøt med spelt elsket i. Moderne ernæringsfysiologer snakke om fordelene med spelt, spesielt for barn og diabetikere. Forberede stavet med velsmakende og nærende grøt. Nyttige egenskaper Emmer
 Hva annet spelt nyttig bortsett fra de ovennevnte egenskaper?
 Spelt akselererer stoffskiftet, slik at giftstoffer effektivt fjernet fra kroppen. Reduserer blodsukkeret og kolesterolnivået. Fat akkumuleres ikke, for derved å redusere vekten.
 Stavet nesten ikke inneholder gluten, og dermed en substans kalt gluten, som er i de fleste korn og ofte fører til allergiske reaksjoner.
 I spelt i stort antall er spesifikke karbohydrat-protein komplekser - mukopolysakkarider som fremmer immunsystemet.
 Spelt toner hjertet og blodårer, gunstig effekt på hormonsystemet og fordøyelsessystemet.
 Grøt laget av spelt - en kilde til næringsstoffer, og det er absolutt verdt et forsøk, spesielt hvis du er interessert i spørsmål om å spise sunt.
 Tradisjonell polbyana grøt
 Spelt i starorussky lett å tilberede, men prosessen tar lang tid. Først, en av emmer godt vasket i kaldt vann og helles en del kokende vann, deretter tilsatt salt. Tilberedt med konstant omrøring (ikke brent til grøt) til væsken koker tørr. Deretter rotet undervist i en leirgryte, lagt til hennes koke melk og smør, dekket gryte med lokk og satt i en kjele med varmt vann. Om lag to timer sorg rotet i ovnen i et vannbad. Til slutt, en tallerken med en fin nøtteaktig smak servert ved bordet med smør og melk.
 Forresten, Georgia fortsatt kjøre som parabolen kalt zandury. I Armenia festbord servert med spesielle riskorn av sopp. I India, Tyrkia spelt - garnityr for fisk og kjøtt. I Italia, også stavet med en tallerken forberedt som grøt - risotto.
 Grøt hjemme
 Først forberede blandingen for soaking bønner. Du må koble en halv kopp med yoghurt og et glass vann, fortrinnsvis kaldt. Legg blandingen i en kopp bønner. 5 timer grundig skylle kornet. I en kjele, bland en halv kopp melk og en halv kopp med vann, legg korn spelt litt og lage mat over varme til væsken er borte.
 I grøt Legg en bit av smør, salt etter smak, og du kan legge til sukker. Men ikke tjene grøt - suge for en time under panseret.
 Crisp polbyana grøt med sopp
 Skjær en løk halv ringer, vil kutte 700 g sopp, stek dem i vegetabilsk olje i en panne med en tykk bunn. Flere ganger vaske 250g spelt i kaldt vann, legg i en kjele og hell over 500ml kokende vann (rette proporsjonene - når vann dobbelt så mye korn).
 Når vannet koker, tilsett salt og sort pepper, bland godt og kok under lokk ved svak varme til vannet er helt fordampet. Det tar ca 40 minutter, da er stavet smuldrete, men ikke for hardt. Og soppen gir det en veldig original smak.
 Polbyanыe müsli
 Til tross for at spelt - en hvete oppskriften er for de som følger figuren. Med spelt grøt diett går, müsli, som kan brukes i kulde, og legger nøtter og frukt.
 Du trenger 50 gram polbyanыh korn, som mange valnøtter, et glass melk og yoghurt, et par av mandarin, honning og salt og sukker. Varm opp melk, hell i melken emmer med salt og sukker, kok i 5 minutter. Hell yoghurt, sette honning, rør og la sitte i 5 minutter. Når kornene svelle, legg skiver av mandarin appelsiner og nøtter. Du har mottatt nyttige godbiter for en slank figur.
 Nå vet du forskjellige måter å tilberede grøt med spelt, som var en av favoritt retter av våre forfedre. Og de er ikke galt. Emmer - utrolig gress som gir styrke og helse, og kan ta på pulten din rettmessige plass.  
Som Da Hong Pao brygge?
 Forstå kulturen i East West gjort mange oppkjøp: vitenskapelige og kunstneriske, praktiske og estetiske, forskjellige! Og de fleste av dem bringe like bra, og moro. Pleasure er en spesiell type: elegant, realiserbar bare noen få, som er den orientalske tradisjonen. En av disse tradisjonene: te, med alle sine oppskrifter, funksjoner og ritualer. Vilkår innsamling, høsting, utvelgelse, forberedelse og forbruk av te i Asia - er ikke bare et omfang, det er en kult, hvis tjeneste han ikke skammer seg for å vie livet ut. Videre, i lys av europeere til å studere og forstå alle tilhørende regler virkelig gå rundt så lenge. Men den moderne verden går mot globalisering ikke bare, men også forenkle. Moderne te-seremonier designet for å tiltrekke seg turister eller innenlands ikke-profesjonelle tidsfordriv te ting, kan falle tilbake på mange kanoner, og generelt ganske tyngende. Skjær dem for å koke kjelen og hell varmt vann pose i en kopp, selvfølgelig, ikke vil fungere. Men husk og gjenta en sekvens av flere enkle trinn råd til alle genuint interessert i å smake søtt, oppkvikket og uvanlige te. Da Hong Pao Kvalitet er utmerket for dette formålet: det er en lys representant for de drikker som letter kommunikasjonen i selskap med gode mennesker, og dermed fungere som den mest verdifulle "følgesvenn" på bordet. Da Hong Pao kinesisk lært å føle, se, høre og respektere te - akkurat slik det er akseptert å bli behandlet i den østlige kulturen. 
 Da Hong Pao: historie og funksjoner
 Navnene høres eksotiske orientalske te for vestlige ører, og enda mer overraskende kan oversette navnene deres. For eksempel, Da Hong Pao-oversatt fra en av de vanligste kinesiske dialekter kan beskrives som "Big Red kappe". Morsomt? Dette du ikke har hørt legenden som forklarer sin opprinnelse! Ifølge legenden, i XIV århundre, en student gikk til overgivelse av de keiserlige eksamener, og måten den traff en heteslag. Ved en lykkelig tilfeldighet, skjedde nær Tian Xing Si klosteret, som ligger i de vakre fjellene i Ui. Medfølende munk fant offeret og kurert det med lokal produksjon av te.
 Lagret student bestått eksamen og selv okkupert høye statlige stillinger, men ikke glemt sin lege. I takknemlighet, ønsket han å skjenke sin luksuriøse badekåpe med rød klut med broderi på ryggen. Men ikke ta hensyn til at en buddhistisk munk var sant og uselvisk ga opp dyre gaver. Men tidligere student var ikke så lett, i tillegg det i det som var ønsket å betale tilbake de gode kreftene i livet hans. Fordi den røde kjolen han presenterte te bush. Ja healing drikke fikk sitt navn, berømmelse og på samme tid i historien. Det er ikke noe overraskende i dette, gitt den kinesiske ærbødige holdning til alt som hadde med liv, natur, relasjoner og te.
 Da Hong Pao moderne - det napivfermentovanyy Oolong te klasse. Han er nå dyrket i nord-zapadeprovyntsyy Fujian, og høstes for hånd i svært begrensede mengder, derav den høye prisen på råvarene. Samle teblader er bare en gang i året, og for fremtiden til Da Hong Pao tatt bare de første fire grener av blader. Alt dette gjør Da Hong Pao en av de mest verdifulle og sjeldne varianter av kinesisk te, "keiser" av høye te. Selvfølgelig, utarbeidelse av te, tilgjengelig utenfor Kina i spesialforretninger, mindre idealiserte, men likevel beholder den kvaliteten og egenskapene til den samme legendariske Oolong, som regnes av noen eksperter den dyreste og edel brus i verden. Hva er så fremtredende i Da Hong Pao?
 Riktig brygget, har infusjon av dette te en rik gul farge på første og blek fersken med disse sveising. Det er mulig å føle duften av kaffe og frukt notater, og gjentar dette smak sødme, mister skarphet og råhet gradvis, slik at bare floral ettersmak. Som for effekten som produseres, er den Da Hong Pao sammenlignbar med lys grønn vin - og smaken, og effekten på kroppen. Det er ikke som bokstavelig talt snur hodet, men på grunn av den høye konsentrasjonen av mineraler og essensielle oljer stimulerer produksjonen av endorfiner, som manifesterer briste av energi, "opplysning" sinn og løse opp spenninger, deretter endringer i indre varme og komfort. I tillegg regelmessig bruk Da Hong Pao kvalitative stand til å rense kroppen og aktivere fordøyelsen og stoffskiftet, styrke immunforsvaret. Kalte ham motstridende følelse energisk og avslappet inspirert etableringen av Da Hong Pao rundt rykter om den såkalte "te drukket" med det, og selv høres mystisk hviske i ørene og medlemmer av teseremoni. For å bekrefte eller avkrefte dette kan bare være én måte: å brygge selv og prøve Da Hong Pao. 
 Vilkår for Da Hong Pao brygging
 Da Hong Pao brygging - Prosessen er monosyllabic og krever overholdelse bestemt sekvens av koordinert handling. Det spilte en rolle, og kvaliteten på sveising og mineralsammensetning av vann, temperatur, og te kjøkkenutstyr, og til og med stemningen i master, utfører seremonien. Alle disse spissfindigheter - ikke et innfall og ikke formalisme, hjelpe de å få den rette smaken og smak av te. Så hvis du vil så nær autentisk atmosfære, vil du trenge en passende sett med verktøy: Gaiwan (eller keramiske chaynichek) cup rettferdighet deler bolle, boller. Tilstedeværelsen av treplater med spilleautomater, som serveres te seremoni, og spesielle mytiske dyrefigurer - er ikke obligatorisk, men fargerike attributter som vil gi din te drikking uttrykk.
 1.  Begynn med det sikkert som du kjøpte te. For pålitelighet elite teblader bedre å kjøpe i faghandelen, fagfolk som effektivt kan bidra til å forklare valget. Kvalitativ tørket blader Da Hong Pao vridd i lengderetningen og har en brun farge med grønnskjær og claret.
  Som Da Hong Pao brygge?

   Vanligvis gjør en te seremoni bruke sju til ti gram tørre teblader. Du kan stole på dette volumet eller egen smak hvis du brygget oolong ikke første gang. Nykommere beste å bruke nøyaktige kjøkkenvekt.
   Komme Da Hong Pao brygging, ses hen til deres interne, psykologisk forberedelse. Ingen spesielle tiltak trenger ikke dette, men vi trenger å tune: Ta en pause fra kjas og mas rundt, tror ikke på det hverdagslige og det evige. Og enda bedre - om en drink som er i ferd med å bli født i hendene. Tenk deg helliget skrå sollys fjellet hvor født og moden te, duggdråper på bladene, kjølig morgen og den veien han tok fra de stedene på skrivebordet ditt. Mentalt te og takke de som samlet og tørket det for deg.
   Forvarm drikkevann til en temperatur på ca. 90 ° C. Ikke la vannet koke, skru av lyset når bunnen vil stige luftbobler. Bruke renset vann med en nøytral saltblanding, har en utpreget smak som kan forvrenge smaken av te. Vann fra springen er, selvfølgelig, er ikke egnet for te-seremonien.
   In Da Hong Pao brygging som andre kinesiske te, først lage retter. Gaiwan chaynichek eller skyll med varmt vann og umiddelbart hell det. Just-varme kopper og cup porsjoner rettferdighet til temperaturforskjellen fra kollisjonen med dem bortskjemt smaken av te.
   Be de tilstedeværende å inhalere duften av tørkede teblader. For denne bollen der de befinner seg, gi hendene til slutten av sirkelen, vendte hun tilbake til master av seremonien.
   Etter møte med te, hell den i Gaiwan eller te. Hvis det er en del av razlomlennыe blader, plassere dem på bunnen og toppen, plasserer store mål rullet ark. Dette er for å sikre at mindre fragmenter ga alle sine komponenter brygging.
   Hell brygg vanntemperatur på 85-90 ° C. Dette er den første, har en del av varmt vann en spesiell funksjon: det er designet for "oppvåkning" av te, rense den for støv og forurensninger. Etter et halvt minutt å droppe det hele helle ut av kjelen. I løpet av denne tid, under påvirkning av temperatur og fuktighet, rullet later tid til å våkne opp og kan nå mer fullstendig avdekke dens aroma og smak. Det er viktig at etter foreløpige sveising i en tekanne med blader var det ikke en dråpe vann eller te zavaryuvatysya og vil fortsette å styre denne prosessen under seremonien vil mislykkes.
  Som Da Hong Pao brygge?

   Tiden har gått i oppfyllelse, etterlater den første Da Hong Pao te. Bladene som er i kjelen, hell over varmt vann (husk temperaturområdet!) For et minutt, og hell innholdet i tekanne i koppen av rettferdighet, og fra det - i Batch kopper. Utarbeidelse av kvartals retter må tekjele bunn blandes med den øvre volumet av vann, og smake på drikke hver del var den samme. Derav navnet på bollen.
   Alle påfølgende sveising, og deres i Da Hong Pao bra kanskje 5 eller 8 og fortsetter i omtrent et minutt og helte mellom stede på samme prinsipp. På din smak, kan du forsiktig øke bryggetiden på disse stadiene, som begynner rundt den tredje sveising hvis te smaken vil virke misfarging. Men Da Hong Pao er vanligvis nok for mange zavarok for et selskap med 3-5 personer.
   Som du øke antall zavaryuvan merke at Da Hong Pao endrer farge og duft avslører nye fasetter og smaker. Dette betyr at te seremonien foregår på riktig måte, og du føler deg fin nyanser i utviklingen av drikken. I de fleste tilfeller, Da Hong Pao med mørk rav er lys gyllen, rik og treaktig smak og søt, fruktig ettersmak beveger seg i lys floral og karamell toner.
   Te seremoni var nylig ikke bare eksotisk hobby, men en ganske vanlig meny med mange kafeer og restauranter, for ikke å nevne den spesielle te og institusjoner med østlige temaer. Dette førte til popularisering av kinesisk te, Da Hong Pao bestemt besøkende var moro, type attraksjon. Denne overfladisk holdning til sine egenskaper, noe som gjør det første stedet er beroligende og oppløftende side av drikke. Ofte kan du høre ønske Da Hong Pao brygg ja "til å sette inn".
  Som Da Hong Pao brygge?
   Det er vanskelig å evaluere denne tilnærmingen til teseremonien, men generelt er det logisk at jo sterkere te, desto mer tydelig tilkjennegitt sin kvalitet og smak, og psykotrope-terapi. Ingen kan stoppe deg fra å eksperimentere med festningen og mengden av teblader som volumet av å drikke te, men ikke glem at for sterk Oolong kan gi litt for bitter og smakløst. En klassisk Da Hong Pao tebladene helst fortsatt følge de anbefalte doserings eksperter og temperatur. Ikke rart fagfolk vet sine ting og tankefullt å studere det i årevis. Ifølge dem, Da Hong Pao - helt selvforsynt drikke, han tolererer ikke noen tilsetningsstoffer eller søtningsmidler, eller hva annet andre kosttilskudd. Når det gjelder mat, er det best å holde te seremoni mellom måltidene for å hindre magen fulle take te, og påfølgende måltid er ikke avbrutt smaken drikke.
   Til slutt forlot gi noen tips rent teknisk art. Derfor, for å opprettholde en konstant vanntemperaturen (som er svært viktig for riktig brygging oolong) er nyttige termos - dette er ikke en feil og et brudd på seremonien, nettopp det motsatte er ofte brukt av mestere. Da Hong Pao Drink trenger med en gang, så snart han helte i koppen din uten å la det kjølig. Det er ved denne temperaturen, det er mest velsmakende og sunt. Dessuten endrer vannkilden, vil du sikkert legge merke til at under seremonien te å smake forskjellig fra den forrige. Den kan brukes som en spesifikk eller vurdere, uten at det går i kvaliteten av vann som brukes. Det spiller ingen rolle, du drikker te alene eller i selskap. Bare skikkelig med en følelse av justering og Da Hong Pao brygget gi din smak knopper glede av din sjel - Ferie og sinn - opplysning.  
Яндекс.Метрика