Hvordan ta vare på og fottøy?
 Vakre sko gir god stemning. Til sko vil tjene trofast så lenge som mulig og hadde gode utseende, til hennes behov omsorg. Nubuck - meget imponerende ting, og sko med det ser veldig elegant og moderne. Men som alle andre materialer nubuck krever omsorg og forsiktig daglig omsorg. Nubuck - er skinn, som er behandlet på en spesiell måte med fronten av de spesielle skuremidler, takket være slik behandling nubuck litt ru å ta på.
Shoe av nubuck ikke bare svært vakker, men varm og sterk. Men nubuck ikke liker fuktighet, så bruke disse skoene kan være bare i tørt vær, kjøre gjennom pytter i støvlene av nubuck i alle fall umulig. Dette materialet krever spesiell omsorg.
 Hvordan å behandle av nubuck sko?
Det er lett hvis du følger de enkle retningslinjene:
 1.  Omsorg for sko med nubuck være den første dagen, og det bør gjøres hver dag, ikke vent for øyeblikket når materialet blir synlig skitne.
  Men bare kjøpe fottøy tilbehør som du vil holde det rent og ryddig: spesiell gummibørste, viskelær for semsket nubuck, maling spray deodorant for sko, spesielt vannavstøtende middel.
  Hvis skoene skitne, ikke rengjør det med en gang. Vent sko vel tørr og bare da begynne å vaske og ren nubuck.
  Hvis du trenger å vaske slike sko, hell i en bolle med varmt vann, tilsett en dråpe salmiakk i løsningen suge klut, vri den. Bare tørk forsiktig skitne sko på plass, deretter forsiktig gre gummibørste haug og la skoene tørke godt.
  For å få en god ren tørr støvete sko, forsiktig vinke en klut støv og skitt fra sålene og sider, og deretter rengjør gummi børste hele overflaten av gode sko. Gjelder hele overflaten av malingen med vannavvisende virkning. Tillate materialet å tørke ut brønnen.
  Hvis dine sko eller støvler har mistet gode utseende i et par sesonger, kan de returnere den tidligere skjønnhet med en normal par. Pene sko holde over kokende vann, deretter forsiktig gre håret pensel og maling deksel nubuck.
  Hvis skoene pent og forsiktig behandlet, vil det vare du mer enn en sesong. Hvis mulig, bære en gummibørste til, om nødvendig, kan børste bort støvet av støvler eller sko.  
Hvordan å plante frø av avocado?
 Etter en deilig eksotisk frukt spist og noen av dem er rør, kan du fortsette til et meget interessant hobby og prøve å vokse ett tre. Uvanlige planter vil "markere" din samling av vaser. Et slikt frukt - avokado krever spesiell omsorg, vokser godt, så du vil nyte i mange år. Den eneste innvendingen - frukt å vokse avokado hjemme er nesten umulig, men du kan oppnå med sin blomstring. Hvordan å plante frø av avocado?
 Å vokse avokado må straks velge riktig frukt. Det bør være saftig og moden. Deres umoden bein avocado usannsynlig å spire.
 Voksende røtter
 1.  Trening. Fjern bein fra frukt, vaske, lage tre hull på ca en tredjedel eller halvparten av sin høyde, målt fra den butte enden. Hullene skal ikke være dypere enn 5 mm, og befinne - ". Linje for ekvator" på Innholds hull at de vil bli satt inn tannpirkere eller kamper for å sikre ankelen i et glass vann. Du kan sikkert bruke dem i stedet for papp med et hull skåret i bein eller trepinner fire relaterte tråder.
   Hell over i et glass med kald kokt vann og topp med en tannpirker for å sikre benet, slik at den nedre del (kjedelig brede enden) ble neddykket i vann. Som tørking vann må fylles opp. Hvis latskap setter tannpirkere, kan ankelen bli satt inn i et glass eller skål med vann butte enden ned. I vannet kan du legge kull for å mate anlegget.
   Nå må du ofte sjekke vannivået og vente. Avocado ønsket temperatur mellom ca 19 og 22 grader, så det bør plasseres i nærheten av batteriet. Du kan vente tre måneder og den første opptreden av røtter, men vanligvis denne prosessen tar tre uker. Når røttene nå 3 inches, kan bein plantet i bakken eller vente en stund før den første shoot.
   Overfør bakken
  1.  Jord. Det bør være mykt, løs, alkalisk, fuktig. Kom og universell jord, jord blanding for blomster eller enda et land med sine egne hus. For selvbetjente jord må tas i like deler humus, grov sand og hage, tilsett litt kalk for å gjøre det alkalisk. Det er mulig å legge til torvmose eller ekspandert leire for god gjennomtrengning av oksygen.
    Drenering. Siden anlegget elsker fuktighet og hyppig vanning, men er utsatt for råtne røtter, må det god drenering i potten, våte småstein eller utvidet leire tredjedel av høyden av potten.
    Potten. For første gang for frøene trenger ikke en stor pott, nok høyde og diameter 9-8 inches. Det bør være en masse hull. Og det er bedre å ikke crock og plast, fordi leire vil absorbere fuktighet.
    Settedybde. Bein av avocado anlegg i bakken for om lag en tredjedel av høyden, maks. Ellers råtner det.
    Mikroklima. Hvis plantet i bakken ankelen umiddelbart, utenom stadium av spiring røtter i vann, bør potten plasseres i bank og kastet lys. Den resulterende drivhuseffekten vil beskytte anlegget mot trekk og kulde.

    Avocado vokser raskt i den første måneden, omtrent en centimeter om dagen. Etter hvert vil veksten avta.
    Omsorg for et tre
   1.  Vanning. Avocado elsker fuktighet, så vanning bør være hyppig, men hindrer råtne røtter og utført med varmt vann.
     Belysning. Treet foretrekker sterkt lys, men ikke direkte, for ikke å bli brent. Men i skyggen av avocado vokser godt som et vindu som du vokser, du kan velge hvilken som helst.
     Temperatur. Avocado nyte et varmt klima, men ikke for høy temperatur, rundt 20 grader.
     Fuktighet. Som en ekte bosatt i tropene, avocado trenger fuktig luft. Derfor kan vi i pannen eller sted i nærheten av fuktig mose eller utvidet leire. Anlegget er ofte nødvendig zbryzkuvaty vann.
     Gjødsling. I løpet av sommermånedene, avocado trenger å mate en uke gjødsel for tropiske planter.
     Transplantasjon. Ganske transplantert treet en gang i året i en romslig gryte, for å gjøre denne våren.
     Rolig. Vinter ved temperaturer under 12 grader avocado "kommer" på vinterferie. Dermed begynner det å slippe bladene, men prosessen er helt naturlig, så ingen grunn til bekymring.
     Skadedyr. Fiender avocado er edderkopp midd, Quadraspidiotus perniciosus.
     Crone. Avokado - et høyt tre, men innendørs det tilrådelig å vokse i høyden bare omtrent en halv meter. Derfor, når planten når 30 cm, kan bli kuttet toppen, oppmuntre ham til å vokse sideskudd. Det dannet krone.
     Blomstring. På romforhold anlegget kan leve i flere år. Etter ca 8 år gammelt tre kan blomstre. Men for frukt håper ikke.
     Som vekst avocado skille fra beina, og det er en stor og uvanlig dekorasjon pott og viser også dine evner botaniske alle gjester som vil ønske å nyte den fantastiske eksotisk trevirke.  
Hvordan forberede ingefær for sushi?
 Sammen med de som bruker land i japanske barer og restauranter, er det folk som elsker å lage mat denne eksotiske retten. Tradisjonelt er sushi servert med ulike krydder og sauser. En integrert del av ritualet bruk av land er syltet ingefær. Ifølge japanske smak av ingefær bidrar til å skille mellom forskjellige typer sushi, øker appetitten og bekjemper bakterier i munnen som kan komme inn i magen ved hjelp av en rå fisk sushi. På grunn av kort holdbarhet kjøpe syltet ingefær er vanskelig, men du kan tilberede det selv hjemme.
For å gjøre ingefær marynovannomu fin blek rosa fargetone det obligatorisk å pynte bete juice eller fargestoff E124.
 Hvordan sylte ingefær huset
Å forberede syltet ingefær, trenger du følgende produkter:
200 gram ingefær.
100 ml eddik (ris).
1 ss honning.
1 ts salt.
En liten rødbeter.
Myrina 200 ml eller 1 spiseskje med vodka.
Å pickle ingefærrot å starte utvalgte unge mennesker som ikke har harde massefibre. Young fundamentalt forskjellig lys hud, liten størrelse. Du kan kjøpe gamle røtter, men de har til å lage mat lenger. Ikke ta ingefær som har rynkete hud, mørke flekker, farget stykker.
Dele ingefær i små biter, tørke forsiktig av huden av sin lille skarp kniv.
Hell over i en kasserolle halv liter vann, salt, kok. Et par hvylynok korsryggen ingefær rot. Hvis røttene er gamle, holde dem i fem minutter. Fjern fra vannet kokte biter obsushit dem. Når røttene kjølig og skjær dem i vakre ovoscherezke tvers av korn i tynne skiver.
Å forberede marinade trenger kvalitet Myrina. Dette ordet kalles en ekte japansk ris vin, alkohol, med en nysgjerrig lukt og søt smak. En annen japanske kokker bruker skyld. Hvis du ikke kan finne i supermarkeder eller Myrina skyld, erstatte den med en japansk plomme vin, drue vanlig rosa. I stedet skyld kan ta russisk vodka, bare sørg for at kvalitet vodka var forberedt på artesisk vann og utbedret alkohol. For å forberede ingefær for sushi hjemme, ta høy-kvalitetsbrennevin.
Myrina, eddik, honning, bland i en egen kjele, legg i brann. Så snart den hvite cap, ta kjelen av varmen. Ønsker du å få blek rosa, legge til noen rødbeter chips. For en krydret smak marinade kan helle et par spiseskjeer soya eddik.
Hell marinaden strimlet ingefær, la for et par dager. Fjern syltet ingefær i kjøleskapet. Oppbevares i kjøleskap syltet ingefær kan være fire måneder.  
Яндекс.Метрика