Hvordan å roe ned før eksamen?
 Livet setter alltid folk i en situasjon hvor han må ta testen. Dette skjer oftere i ungdom og unge. Men senere alle har til å bevise sin sosiale, intellektuelle og faglig kapasitet. Derfor staten eksamen stresset følger mange mennesker under alle perioder av livet. Hvis predэkzamenatsyonnыy perioden ikke ta kontroll over din frykt, kan du i stor grad undergrave helse.
 Hvor farlig predэkzamenatsyonnыy frykt?
Til alle tider var det folk der ute som har lykkes døyet stress i eksamen. Det spiller ingen rolle om det var i kontroll skolen kreditt ved instituttet, i en kjøreskole eksamen for rettigheter eller det første intervjuet unge fagfolk med arbeidsgiver. Men en slik selvsikker, psykisk stabil og kunne trygt behandle alle mennesker ganske mye.
Flertallet føles ekte stress, ledsaget av søvnløshet, irritabilitet, nervøsitet, panikk og frykt. Medisinsk forskning i predэkzamenatsyonnыy periode fast i studenter og elever er motstandsdyktig mot funksjonsfeil psyke og det kardiovaskulære systemet. På eksamensdagen mest berømte эkzamenuyuschyhsya rask puls på 130 slag per minutt, høyt blodtrykk - opp til 170-180 mm Hg, ubalanse i det autonome nervesystemet, ukontrollerte muskelskjelvinger. Forskere i en stemme si at denne tilstanden kan være bakgrunnen for senere utvikling av kreft og andre alvorlige sykdommer. Og under eksamen er et kraftig slag mot den fysiske og mentale helse.
 Årsakene til spenning før en eksamen.
For å forstå hvordan å roe ned før eksamen, rolig frykt og angst, må du forstå årsakene poverhayut person i denne tilstanden.
Mange studenter, særlig studenter begynner å studere faget bare kort tid før eksamen. Så frykt ikke passere det rettferdig - du эkzamenuyuschyesya ofte innse at deres kunnskap er ikke nok. På bakgrunn av dette, det er en annen frykt - pull "ikke" fly eller få en "feil" tema. Situasjonen er komplisert hvis forholdet med sensor er ikke veldig vennlig. Born frykt for at han skal være objektiv og undervurdering.
Predэkzamenatsyonnыy stress er forbedret i nærvær av psykiske problemer eller ubalansert nervesystemet når en person kan bo i sin frykt og når vi nærmer oss den dagen mer ansvarlig "jukse" seg selv.
I stor grad dette hjelper miljøet: venner og venninner, som også er redd for eksamen; foreldre som ikke tillater engang tanken på at barnet ikke kan takle eksamen, og han er redd for å skuffe dem. Tvinger forholdene snakke om fremtiden, hvor mye avhenger av eksamen; forstyrret daglige rutine når du forbereder deg til eksamen, vil personen ikke en del med en bok fra tidlig morgen til sent på kvelden, noen ganger glemmer å spise og slappe av - alt dette negativ effekt på sinnet og forsterker spenningen.
 Hvordan å roe ned før eksamen?
Først av alt, må du forstå at alt liv - det eksamen! Det vil undersøke deg på hver tur, og til beste tåle hver test stor eller liten, skal samles, rolig og være situasjonen, ikke slik at det å fange deg i dype problemer.
Spenning og frykt før testen kan være både kontrollert og vanskelig å kontrollere naturen. Den første karakteristisk for folk som er godt studert og kjenner faget. Sin begeistring vanligvis reduseres betydelig når de ser undersøkelse av temaet og starte gjennomføringen. Det er annerledes med folk som vet lite objekt. Selv begynner å utføre oppgaver de siste tvil som utfører den riktig. Så den første betingelsen, som vil bidra til å roe ned før eksamen - god kjennskap til materialet, dvs. ansvarlig holdning til læring gjennom hele året.
De øvrige anbefalingene er innen psykologi. Foreldre bør forklare for barnet fra barndommen at eksamen - en sjekk av hans evne for hver periode av livet. Men begrepet "kapasitet" omfatter ikke bare og ikke obligatorisk eksamen, men rolig og vilje til å akseptere noen utfallet av saken. Du trenger bare å huske på at re-eksamener er alltid vanskelig.
Ro deg ned før eksamen vil innse at han fikk evalueringen ikke identifiserer de viktigste menneskelige verdier, og bare reflekterer kunnskapsnivået på den tiden. Estimater i eksamen, vil bety at folk vil gjøre det neste skrittet i livet ditt nå eller senere.
Hvis den mentale holdningen til riktig oppfatning ikke predэkzamenatsyonnoy ta seg av situasjonen på forhånd, like før nødvendigvis manifestere alle tegn på frykt. Og lettere å håndtere dem aktive handlinger. På eksamensdagen, må den kortlivede men kraftige morgen øvelser. Strekke på musklene vil gjøre vippes og knebøy - tvunget blod til å sirkulere mer kraftig på dine vener! Det vil bringe mer oksygen til hjernen og at det skal fungere bedre. Se etter pust. Husk, nå trenger du mye oksygen. Pust dypt og rolig.
Hvordan å roe ned før eksamen?
 Du trenger ikke å gå til rettssak lenge før den starter - prøve så mye som mulig for å presse møtet med de som ikke er bare redd for eksamen, men hans frykt smitter alle rundt. Hvis mulig, prøv denne dagen før eksamen ikke kontakt "alarmists". Bedre snakke med de få som er trygge på seg selv og komme til en positiv test. Disse menneskene er i alle lag. Ta deres eksempel!
Vær ærlig med deg selv. Fordi du, som ingen andre, i stand til å vurdere sine kunnskaper. Dere vet utmerket godt? Så hva fortvil! Du vet ikke noe i det hele tatt? Så hvorfor ødelegge nervene! Rolig gå på måfå. Ditt sinn og evne til å fokusere kan tjene deg til god nytte, og du trekker fra dypet av hans minne det som en gang bare kort hørt i forelesningen.
 Hva du ikke bør gjøre før eksamen?
Nylig, i forberedelse til eksamen har økt antall personer som søker nootropisk stoffer for å forbedre hjernens aktivitet. Men nootropics er en ulempe - uriktig eller langvarig bruk fører til hjernen hyper, som manifesterer seg i form av økt oppstemthet, søvnløshet, irritabilitet, hodepine.
Uønsket før eksamen involvert og beroligende midler. På den ene side blir de dempende og fjerne predэkzamenatsyonnыy frykt, men på den annen - hemme hjernen, som i betydelig grad svekker oppmerksomhet og evne til å konsentrere seg.
Ikke bryter NPT-regimet - bare full og rettidig mat og sove bedre bidra til hjernen. Ikke bruke på bøker hele tiden, ikke glemme resten.
Negative tanker er ikke tillatt. Det er bedre å ta sin hodet forberedelse for faget enn fantasi "grusomheter" av konsekvensene nesdannoho eksamen.  
Hvordan fjerne aspirert?
 Aspirert - ikke mer enn en særegen type hematom, ganske enkelt - et blåmerke. Så for å bli kvitt det, gode alle eiendeler som brukes i avledning av blåmerker. I tilfelle av ordinær blåmerker person kan alltid ta affære og umiddelbart etter kollisjonen å prøve å forhindre hematom. Men aspirert vanligvis vises med en viss forsinkelse. Men alt er ikke håpløst. I en slik situasjon bør ikke forsinke - jo raskere du gjøre minst noen skritt for å ødelegge spor av den fatale kyss, jo raskere vil komme en tid da det vil være igjen å spore.
Fjern aspirerte mulige bruker narkotika for hematom, som salve "Traksevazyn" eller gel "Lioton." Disse midlene vil forbedre sirkulasjonen og bidra til å gjenopprette ødelagte kapillærer som har egenskaper som er spesielt nyttig når du arbeider med hematomer av ulik opprinnelse. Og følgelig du merker på din favoritt regelmessig predisposisjon for slike påfunn, som holder noen av disse verktøyene på fingertuppene.
Det er vanskelig å si noe som er enklere - å fjerne aspirert på halsen eller på leppene. Disse stedene er svært delikat hud. Og som kan brukes til å fjerne aspirert fra halsen, kan man ikke alltid bruke leppe. Hvis du bruker ovenfor medisiner, husk at bare ment for utendørs bruk. Derfor bør vi ikke overse folkets midler.
Den mest kjente og effektive - bodyaga. Klem noen dråper vanlig krem ​​som du alltid bruker, og dryss det klink apotek bodyagi pulver, bland godt. Påfør i problemområder. Gjenta så ofte som mulig.
Den vanlige kål hjelp til raskt å fjerne aspirerte, hvis du kan feste den til et par timer. For å gjøre dette, ta med vann til en rask koke og kaste tilbake et brev kål i 5-7 sekunder. Ta et brev, kjølig, ta den mest saftig del, litt vidbyyte det til laget juice, klippe nær hematom størrelse stykke og bruke den godt på plass aspirert ved å plassere tape. Etter en 40-50 minutters endrings biter av kål.
Den enkleste måten - til rå potet, skyll og kutt den i to. Slice vegetabilsk gnir sted hematom. Etter 20-30 minutter, kuttet det øverste laget, som denne gang vil miste saftighet. Ren og tørr hud på plass aspirert og gjenta.
Hvis aspirert merke for sent - alle anstrengelser for å eliminere det vil være ubrukelig. I dette tilfellet ikke hindre bruk av kamuflasje kosmetikk. Og det viktigste - å sette de samme lag av foundation og pudder på hele ansiktet eller halsen hud, heller enn å prøve å "smøre" han aspirert. Svært ofte udugelig forsøker å skjule det være mer synlig hematom, tiltrekke verdensomspennende oppmerksomhet for sin eier.
Husk at enhver hematom er, i beste fall, i 3-4 dager. Men noe for å redusere størrelsen og intensiteten av fargen vil bidra til raskt adoptert "hot pursuit" tiltak.  
Hvordan ikke å gråte fra hennes bue under skjæring?
 "Tear" egenskaper løk lenge vært snakk om byen. De tolker morsomme vitser, de bygget tegninger, og selv eventyr "Chypollino" ble grunnlagt, vi kan si, "på en sann historie". Men tiden som er igjen bak historier, kommer voksenlivet og sin egen husstand, som før eller senere vil møte pæren alene. I hånden kniv, men det er sterkere enn armene, og her øyne er zaschypalo, skjærebrett og dine tårer dryppe. Hans øyne svømming, kan du ikke fokusere på grønnsaksskjæring og ekle løk feirer. Hvordan tolerere etsende løk juice og skive løk uten tårer? Den enkleste måten - helt forlate denne ordningen. Men før eller senere du eller noen i husstanden ønsker å lage mat hjemme løksuppe franske stekt løk ringer eller zazharku for borsch. Jeg foreslår at du ikke skjule problemene, og finne en effektiv måte å ikke gråte fra sin bue under skjæring. 
 Hvorfor løk fra rennende øyne?
 Løk kalles mer enn 400 plantearter, noen av dem er ikke bare spiselige, men også dekorative. Men plakater kokker gjør løk brukes i matlaging andre typer familie oftere. Som det blir brukt som et krydder grønnsaker, kjøtt, selv meieri retter tilberedt med løk supper og syltetøy, tilberedte sauser og marinader. Løk juice har antibakteriell og stimulerende, inneholder mange vitaminer og mineraler. Men den essensielle oljen i sin sammensetning har den karakteristiske smak og aroma, skarp, vedvarende, med bitterhet. Det frigjøres når pærene er skadet (for eksempel når du skjærer!) Og bruker flyktige stoffer, flyktige stiger til værs. Det ble deretter kutte løk mann og begynner å gråte. Men selvfølgelig, ingen sentimentalitet, eller allergiske reaksjoner har ingenting å gjøre med det.
Hvordan ikke å gråte fra hennes bue under skjæring?
 Blant de sporstoffer som er en del av løk juice er svovel. Komme på slimhinnen og overflaten av det menneskelige øye, kutt løk, fører det til irritasjon. Fet tårer - en naturlig reaksjon i kroppen til å vaske og rydde stimulans av øynene hans. Det ville virke enkelt. Men nylig har forskere funnet ut at den mekanisme "løk cry" mye vanskeligere. Det viser seg at ikke bare tårer vaske volatile, men blande med dem, danner svovelsyre. Hennes magre beløp, men likevel nok av dem til å forsvare kroppen fortsatt. Dermed jo mer du gråter når man skjærer opp løk, jo flere nye tårer vil bli tildelt. For øvrig, flyktige løk blir ikke bare øynene, men også på neseslimhinnen. Derfor, mens det er å kutte folk med sensitiv flyt ikke bare tårer, men snørr.
 Hvordan å kutte løk og ikke gråte?
 Gjøre på kjøkkenet uten løk kan, men mange matvarer miste mye av sin smak. Løk, skåret i ringer eller små terninger, utfyller salater og supper, fremhever smaken av kjøtt og selv fungerer som en hovedingrediens av litt snacks. Noen husmødre takle det lett, andre kuttet løk bokstavelig tårer, men faktum er fortsatt at kutte løken ikke liker noen. Kun de mest erfarne er bevist oppskrifter, beskytte øynene mens kutte løk. Og vi ønsker å dele med deg bare noen få metoder for å kutte løk uten tårer:
 1.  Food prosessor (chopper, blender, etc.). Hvorfor lide når du kan dra nytte av teknologiske fremskritt? Moderne apparater tar mye av økonomiske problemer, og noen modeller er billig mat prosessorer. I tillegg elektrisk chopper i sekunder konverterer løk puré, egnet for forshmak eller saus. Men det er ulemper. For eksempel, noen produkter må forberede blender, skåret i stykker, er løk kuttet, men ikke liten, er det fortsatt nødvendig. Og så, hvorfor skulle du komme til å inkludere og deretter vaske eneste enheten for å kutte en liten løk eller enda en halv? Så kjøkkenmaskiner løser problemet bare delvis, ikke lete etter andre måter å løk gråte.
  Hvordan ikke å gråte fra hennes bue under skjæring?

   En skarp kniv. Kuttet løk bør derfor skarp kniv, som du finner i huset. Formen på bladet må være tynn og smal, med absolutt ingen tenner. Denne konfigurasjonen gir maksimal kutt løk forsiktig uten å skade den ekstra plassen saftige biter. Følgelig får det mindre volatile juice enn den bredere skjærekniv. Men volatile fortsatt komme i luften, og derfor en viss mengde tårer på skjærebrett du har fortsatt å kaste.
   Vann - En universell oppløsningsmiddel og filter. I tilfelle av slicing løk, er disse egenskapene utløst sammen hvis skyllevann og suge løken enn essensielle oljer kan ikke lenger så lett fly i luften, slå seg ned og ikke når ansiktet ditt. Dette vannet er best å bruke kaldt (hvorfor - forklare nedenfor), i stedet for periodisk våt igjen under springen. Noen vertinner samtidig holde baugen og kniven med våte hender eller engang klarer å kutte en løk i en bolle med rett vann.
   Brann. Svovel i den flyktige del av buen blir oksydert under forbrenning. Denne enkle informasjon fra skolen kjemi kurset vil hjelpe deg å ikke gråte fra baugen på sine kutt. Nok tenne et lys ved siden av et skjærebrett for å åpne ild "snappet" flyktige forbindelser på vei til øynene dine. Et annet alternativ - hogge løk sammen med den medfølgende brennerplate, er resultatet omtrent det samme.
   Air. Hver rive flyktige forbindelser i engen, så la fly ikke til deg, men den andre veien. For å gjøre dette, åpne vinduet på kjøkkenet og / eller slå på panseret. Den mest effektive metoden for ventilasjon ville være et utkast, men bare hvis du ikke forkjølet, kutte løk i slike ekstreme forhold. Etter slicing løk er ferdig, må du huske å åpne vinduet for å vyvitryty lokalene forblir schypucheho juice.
   Forkjølelse bremser ned kjemiske reaksjoner, inkludert å gjøre essensielle oljer av løk tyngre og mindre mobile. Å vite dette, plassere løk, snart du kommer til å kutte i kjøleskapet eller i fryseren i det hele tatt. En halv time brukte i kulden vil være nok til å bøye mistet sin evne til å presse ut en tåre. Og for å øke effekten til samme sted enn for behandling av løk. Forresten, fordi kaldt vann beskytter mot løk juice er bedre enn varme.
   Form skjæring. Strukturen er ikke det samme lyspære: den har en rot og topp med forskjellig svovelinnhold i disse. Bakenforliggende årsaker flere tårer, så når man skjærer opp løk det bør kuttes sist. Trial, har kokker utviklet en rimelig sekvens. Opprinnelig løk halvert fra topp til bunn, og deretter sette halvparten kutte ned på brettet. Starter fra toppen av løk skåret i halv ringer, og deretter - kuber. Hvis du trenger å kutte løkringer og ikke gråte bitre tårer, bør vi også starte fra toppen av pære.
   Din ut under behandlingen av løk, det vises, påvirker også overflod rive. Faktisk, jo nærmere du er til pære, vil jo raskere etsende juice fly inn i ansiktet ditt. Så kuttet løk står tryggere enn å sitte ved et skrivebord. Hvis du ikke er komfortabel å helle over skjærebrett, selv skyver det bort fra deg, så hakk løk har utstrakte hender, men selv uten tårer.
  Hvordan ikke å gråte fra hennes bue under skjæring?

   Briller beskytte øynene fra å få noen stimuli, inkludert løk juice. Selv de mest vanlige briller for visjon som du legger på for å lese eller arbeide på datamaskinen, vil holde deg fra å gråte. For ikke å nevne de avanserte modellene av sportsbriller og masker ment for dykking, skibakker og sykkel racing. Bare husk å tørke av glass løk spray etter slikt misbruk på kjøkkenet.
   Salt, persille og andre triks. Housekeeping aldri komplett uten overtro, ritualer og andre morsomme tradisjoner. Kutte løk og tåre forbundet med det, ikke kunne gjøre uten sitt eget sett av obskurantisme, ikke forståelig i form av moderne vitenskap, men effektiv. Ved tro og på humøret, se, kan en munnfull av vann og spytte det ikke for hele prosessen med å skjære løk, dryss med salt skjærebrett (bare hva hvis syltet løk er ment resept?), Sett på hodet av løk skrelle, stikker tungen sterkere, klemme nesen pin eller tygge en kvist av persille.
   Strongman fløyte. I vitser, utstikket språk samtidig kutte løk kan hjelpe, fordi fuktighet vil forsinke flyktige irritanter "på approach" til ansikt. Men de også slyznete og da slå den tilbake i hennes munn. Det er bedre å ikke stikke ut tunga og posvystity eller slag. Strømmer luft kastet på deg volatile løk juice og ikke la dem komme i øynene dine. Bare du kan blåse så lenge uten pause? Enkelt sagt på bordet fan!
   Og snakke? Husmødre-mos umiddelbart gjettet hvorfor bry kutte løk i dem mindre enn sine tause venner. Og når de innså taratoryty bli enda sterkere, fordi under samtalen også aktivt sirkulerer luften og hindrer løk søte lukter bosette seg i slimhinnene i øyne og nese. Hvis det på kjøkkenet ingen mann som kunne snakke tilbake, bare synge sanger, resitere multiplikasjonstabellen gjenta høyt favorittdikt.
   Det viser seg ikke å gråte når man skjærer opp løk skal bygges mellom barrieren og du: fysisk eller kjemisk. Hvis du er redd for å skjære løk i en gassmaske og / eller skremme andre med sin sang, kan du kjøpe spesielle brillene for å rense løk. I praksis, fryser kaldt vann og bidra til bedre enn andre metoder. Men ingen som plager du prøve ett eller finne din egen metode for å kutte løk uten tårer. Hvis oppfinne det - sørg for å dele.  
Яндекс.Метрика