Som vidipraty olje ut av klær?
 Hvis du er "heldig å finne et sted på klær fyringsolje, ikke rush det umiddelbart forkastet. Hvis du virkelig setter pris på forurenset beste, selvfølgelig, gi det til renseri - hvor det vil gi profesjonell hjelp, men fra disse stedene, er det vanskelig vises som olje eller tjære, kan du bli kvitt hjemme. Det viktigste - tid til å kjempe stedet, fordi den lengre oppholdstid av fyringsolje på stoff, jo mer han v'yidayetsya, og mindre sannsynlighet for å vende tilbake til livet. Så hvordan vidipraty olje ut av klær?
Du vil trenge:
bensin, diesel eller parafin;
bomull pads;
eucalyptus eller fir olje;
sjampo for å vaske bilen;
oppvaskmiddel;
trekkpapir;
jern.
Høydepunkter:
 1.  I noe tilfelle ikke bruke aceton! Det er sannsynlig fullstendig ødelegge ting, fordi etter aceton brente flekker forbli hvit maling.
  Før du setter noe direkte på flekken, sjekk påvirkning av penger på stoffet i et lite område yznanochnoho søm. Hvis en time ikke er deformert stoff kan trygt fortsette til stedet.
  Fjern eventuelle flekker spiral, flytte fra kantene mot midten - slik at du unngå utseendet av skitne skilsmisse.
   Den første metode, vaskemiddel
  Vidipraty olje fra klær, slik at du kan rett vaskemiddel som "Fairy" eller "AOC". Det første trinnet er å sette en bil på flekken, så bløt i varmt vann, vask deretter som vanlig. For oppmykning og enklere fjerning et par timer før du vasker flekken kan smøre med smør.
   Den andre måten, brennbare materialer
  Kjente jagerfly med fyringsolje er bensin, parafin og diesel. I noen av disse væsker, fukte en bomulls plate, og beveger seg fra kantene mot midten, tørk forsiktig flekken. Fremfor alt bør det gjøres raskt, og hvis du ikke kan fjerne flekken på gaten etter at arbeidet skal være grundig ventilere rommet.
   Den tredje vei, eucalyptus olje
  For å implementere denne metoden bør settes ren bomull pads under flekken og de andre bomull pads dynket i olje, bør du gni forsiktig i sirkulære bevegelser spot. Denne metoden fungerer på naturlig, kunstig og vev. Kanskje flekken fjernes umiddelbart - i så fall, du trenger bare å gjenta hele prosessen fra start til slutt.
   Metode fjerde, automotive verktøy
  Flekker fyringsolje, bitumen og tjære vasket godt i bilshampo den. Du kan kjøpe det på egenhånd, men kan referere til noen kontaktløs bilvask - en liten mengde vil gi deg noen problemer. Det bør legges på stedet en liten mengde av produktet og en halv time senere ble vasket i en vaskemaskin konvensjonell pulver.
   Metode femte, jern og papir
  Tykk, absorberer legger papir under flekken fra baksiden og toppen for å stryke jern. Spot forblir på papiret, men hvis venstre på stoff rester bringe dem ved å bruke alle de samme eucalyptus olje.  
Hvordan vise vepsebol?
 Nesten annenhver gartner i din tid på å prøve å håndtere veps. På grunn av sin naturlige tilbøyelighet til å varme og obskure steder (uanselige dyr, men ikke for mennesker), disse insektene liker å ordne spille kalesjer balkonger, loft hyttene etc. Hvis betimelig dem ut "røyk" et par uker befolkningsøkning, og i hagen din, kan du få en ny koloni. Så du trenger å handle besluttsomt. Og uten noen anger: fordelene av veps gartner er ikke så mye, men skaden - mer enn nok.
 Kjemisk angrep på ba
Den mest effektive måten å håndtere veps - kjemisk behandling reir og steder rundt det. Moderne produsenter av husholdningenes kjemikalier, for disse formålene kan gi kjøperen med et utvalg av medisiner, insektmidler. Lav (men svært effektive) alternativ - de vanlige "dichlorvos". Litt dyrere vil koste "Raptor" eller "Moskitol. Beskyttelse mot veps. " Du kan også kjøpe spray "Ghetto", "Troapsyl" eller "Smelnet." Sistnevnte er lengden av gyldigheten (opp til 8 måneder) og fullstendig fravær av lukt.
Fremgangsmåte:
finner reiret av veps. Det er ønskelig å finne noe å forholde seg til ubehagelige "naboer" umiddelbart, uten å forsinke den "krigen" i flere uker;
natt (natt), når "fienden" sover, må du kutte vekk sporet. Sett i et stramt plastpose. Hvis kuttet betyr ikke at du kan bare helle alle innganger / utganger hive skum;
fylle sporet insektmiddel. Fast knytte pakke, tar du den til side. Få behandlingstilbud (land vegger, tak balkong, etc.), som tidligere var en veps bikube;
ødelegge reiret (og forgiftede veps med det).
 Hvordan ødelegge en veps bikube?
Elementary - drukne. Skriver i en bøtte med vann og rist den i strukturen med en plastpose. Å fremskynde prosessen, i stedet for kaldt vann, kan du bruke varmt vann. Deretter veps sikkert dø i løpet av minutter.
Du kan bruke vann i stedet for bensin. Dette alternativet er det mest pålitelige, først reir drukne i bensin, og deretter brenne det. Men vær forsiktig så du ikke ligget med en veps hive halv sitt område, og ikke bli brent.
 Og til slutt,
Behandlingen gjøres best på kvelden eller om natten, når de fleste av koloniene tilbake til strukturen. Før du går til reiret, sørg for å kle på passende: vepsestikk er ganske smertefull og rask.  
Hvordan bli kvitt komplekser?
 Det er et stort utvalg av systemer og noen av dem har absolutt alle mennesker. Den eneste forskjellen er at noen har vært i stand til å håndtere dem og overvinne dem, og andre har gjort det mulig å overvinne de komplekser selv. Forskjellige systemer kan komplisere livet, spesielt i ungdomsårene. Tid er ikke observert, og gjentatte ganger forsterket maximalism ungdom og mangel på erfaring, kan de føre til svært tragiske konsekvenser.
Det er derfor du trenger for å håndtere komplekse og bli kvitt dem med alle tilgjengelige hjelpemidler. For å hjelpe i kampen mot komplekser kan psykologi som gir råd og tips som besvarer spørsmålet hvordan man skal bli kvitt komplekser. Som gir råd:
Identifisere årsaker og kilder til dine systemer. Årsakene kan være mange. De kan enten være medfødt (beskjedenhet, skyhet, engstelse) og ervervet som følge av svikt i gjennomføringen av eventuelle tiltak. Årsakene er mange, men essensen er. Kilden til alle dine systemer - er først og fremst deg selv. Det er svært viktig å forstå og ta for gitt.
Når du innser at årsaken ligger innenfor systemene du trenger for å forstå at for å endre noe, må du først endre noe i deg selv. På dette punktet må du kanskje noen små seire og prestasjoner for deg å etablere seg på egne evner.
Siden grunn av vår hukommelse er bra veldig fort glemt, og den negative vedvare i lang tid du kan starte en blogg av dine prestasjoner, noe som vil jevne bringe alle dine seire. Periodisk gjennomgang av det, vil du lett huske dem og dyrke en positiv personlig prestasjon, noe som er veldig veldig bra i kampsystemer.
Baserte punkt 2 og 3 bør du være trygg, selvtillit, at du kan bli kvitt alle dine systemer.
Tror at alle mennesker har noen svakheter, og dermed kan ha forskjellig bakgrunn på sine systemer. Men du folk ikke legger merke til, noe som betyr at de kan overvinne dem. Og hvis de kunne, så kan du.
Spill på et stykke papir, hvordan ønsker du å være etter å bli kvitt komplekser. For eksempel: "Jeg kan enkelt kommunisere med sine jevnaldrende," "Jeg er trygg person", "jeg kan løse noen vanskelig situasjon." Unngå andelen av "nei" i disse uttalelsene. Gjenta det høyt et par ganger, og du vil føle deg som napolnyaetes tillit og besluttsomhet.
Gjennomføre etappen av aktiv kamp til bestemte systemer. For å gjøre dette selv oppgaven med å sette og motivasjon. For eksempel: "Hvis jeg gjør nå," jeg vil vurdere meg selv en sterk mann, som bare venter på å lykkes å komme. Eller hvis jeg nå takle dette komplekset, neste gang vil det være lettere å gjøre neste er enda enklere og så videre, til det er helt pozbudusya kompleks.
Suksess i kampen mot komplekser avhenger i stor grad på personlige vilje kvaliteter og engasjement. Hvis du håndterer Selvet i deg betyr ikke at du bør søke hjelp fra en profesjonell psykolog. Ingen grunn til å skamme seg over. Under hans strenge veiledning vil du raskt bli kvitt alle komplekser plage deg.  
Hvordan du raskt fjerne et blåmerke under hans øyne?
 Ingen er immune mot klosset bevegelse, eller deltar i høst sports spill som kan resultere i trivielle blåveis. Fra et fysiologisk synspunkt skramme er en myk vevskade ved det punkt av å anvende dem en sterk mekanisk virkning, fulgt av skade på celler og blodkar. Raskt fjerne et blåmerke under hans øye bare i tilfelle hvis du ikke har mistet verdifull tid og ble gitt førstehjelp effektivt.
For å redusere effekten av slike problemer til et minimum, er det viktig å handle raskt og bestemt. Husk at blåmerke under hans øye kan vises ikke bare i tilfelle at en kollisjon hadde truffet eller direkte til det området av øyet, men i andre tilfeller. Blåmerker kan være forårsaket av et hardt slag som falt på kinnben, kinn, nese eller nese. Derfor, når dette skjer, må du umiddelbart ta noe kaldt middel for hånden og fast trykk den til treffpunktet. Den ideelle måten ville være finhakket snø eller is innpakket i en klut. Du kan bruke hvilken som helst metallgjenstand, for eksempel vanlig tabell skje; flaske med vann; håndkle dyppet i isvann og andre. Men kald gjenstand bør ikke bare gjelde for treffpunktet og tett klem den med makt. Hold kaldt behov 15 til 30 minutter, avhengig av størrelsen og styrken av virkningen.
Hvis du bruker våtservietter eller håndklær, de trenger så ofte som mulig våt i kaldt vann uten å la dem varme. Cold betydelig innsnevrer blodårene, hemmer blodtilførselen til stedet for slakting og ikke la det spre seg, noe som reduserer størrelsen blåmerke eller hindre dens forekomst. Fjerne en kald komprimere, så er det nødvendig å smøre stedet for slakting heparynovoyu salve eller traksevazynom. Dette betyr at hindre blåmerker uten å la blodpropp. I tillegg vil bruken hindre hevelse og smerte på stedet av virkningen.
Dessverre ikke alltid mulig å umiddelbart ta de nødvendige tiltak humper. Forsinke enda et par minutter truer med å slå inn blåmerker som er manifestert i de neste timene. Da blir du nødt til å ta hånd om hvor raskt fjerne et blåmerke under hans øye.
Hvis du ikke kan unngå blåmerker, må du være oppmerksom på muligheten for at det var et blåmerke under hans øyne vil være utgangspunktet blå-grå farge, som til slutt finne gul, grønn eller rosa fargetone. Hvis blåmerke ble så unngå det "blomstre" kan ikke, men du kan fremskynde helbredelsesprosessen og kvitte seg med blå og blålig farge rundt øyet.
 Folk rettsmidler.
For seriøs innsats for å utjevne de mest komplekse blåmerker, som vanligvis finner sted en uke senere, forsvinne i løpet av 2-3 dager. Du kan bruke en av følgende oppskrifter.
Skjær aloe blad lengde på 2 cm, nadrizhte én side av arket og bruke den til blåmerke, masse hud. Hold i 15-20 minutter, tørr klut. Gjenta 5-6 ganger i 2 dager.
Ta en kål blad rent, godt vidbyyte hans hammer eller kjevle flate det å bli myk og det var juice. Nå må du kutte arket for å være litt større enn blåmerke. Fast gjelde et brev til blåmerke og hold i 15-20 minutter. Det er tilstrekkelig å gjennomføre prosedyren 3 ganger om dagen. For større effekt, hver gang du tar et brev, må du smøre huden med et tykt lag traksevazyna at 15 minutter kan få våt klut.
En effektiv måte å bruising har lenge vært ansett bodyaga som selges i apotek i form av en gel eller pulver. Serviett, smurt gel, eller dynket i vann løsning bodyagi påført blåmerke. Vi bør se til at bodyaga ikke komme i øynene, som den har en sterk irriterende virkning.
Rå poteter rist, klemme saften og fuktet klut, bruke en kompress på blåmerke. Dette bør gjøres to ganger om dagen i 20-25 minutter.
Ss finhakket frisk estragon blandet med en spiseskje honning. Det mottatte vekten av et tykt lag av fett knuse en halv time. Gjenta prosedyren tre ganger om dagen.
 Medisiner.
Slik fjerner du raskt et blåmerke under hans øyne, i tillegg til noen oppskrift bør være hver dag, til utryddelse blåmerke, kontusjon salver smøre sted å fremskynde helbredelsesprosessen.
Det kan være noen medisiner som har en tydelig effekt resorpsjon. Disse inkluderer heparin, traksevazyn salve "Arnika" gel "Lioton" eller "blåmerke-off" andre produkter basert på planteekstrakter og pentoxifylline.
Men man må huske på at hvis umiddelbart etter støtet ikke ta noen tiltak for å hindre blåmerker og behandling begynte etter en lang tid, vil det være ganske annerledes. Hvis blåmerke allerede ble blomstret og lyse, vil kald ikke hjelpe. Og bli kvitt det for fort vil ikke fungere. Alle krefter må fokusere på sprednings dannet blåmerker. Og det er behov for å bruke varm komprimerer og eventuelle absorberbare narkotika.  
Яндекс.Метрика