Hvordan å vise et blåmerke under hans øyne?
 Blåmerke under hans øye - fenomenet av livet, og ubehagelig. Siden "Lantern" øye fører til mye oppmerksomhet, er det selvfølgelig ditt ønske om å bli kvitt det så fort som mulig. Men den tiden der du blir kvitt Fingal, avhenger av de handlingene du har tatt umiddelbart etter hans ankomst. Hvis du putter isen i de første tjue minuttene, blåmerke kommer for en uke, men hvis du gikk glipp av det første øyeblikk må tenke på maskering.
 Blåmerke under hans øyne - hva er det?
Øynene er omgitt av en meget tynn og følsom hud, og blåse når det brister blodkar. Det gir en skadet blod vыtekshaya sted berømte lilla nyanse. Bruk is i de første minuttene etter at virkningen vil begrense blodårene og dermed redusere blødning.
Fingal seg selv er ikke farlig, men hvis du føler plutselige tåkesyn, blinde flekker og det var fluer foran øynene - oppsøke lege umiddelbart. Skader kan føre til en rekke øyesykdommer og, i sjeldne tilfeller, fullstendig tap av syn.
 Hva en dag etter kollisjonen?
En dag det berørte området bør starte oppvarmingen til økt fartøy, og blod gikk raskt gjennom dem. Du kan bruke en varmepute, oppvarmet salt eller avkjølt kokt egg. Det viktigste - å vente til hevelsen avtar, ellers kan du skade øyet enda mer.
Det anbefales å bruke ulike regenererende salve som "Troxevasin" eller "blåmerke OFF», og også avvise og folk rettsmidler.
 Hvilke verktøy kan hjelpe folk av blåmerker?
Raskt få et blåmerke under hans øye hjelper vodka. Det bør fortynnes til hverandre med vann og satt under øyet komprimere. Ikke i noe tilfelle ikke tillater fluid i øyet - en stor risiko for å brenne all den slimete! Hvis du ikke ønsker å risikere en mer human måte å helbrede et blåmerke:
bodyagi to spiseskjeer fortynnet i en spiseskje med vann, og den resulterende slurry gni inn i det skadede sted. Prosedyren gjentas to ganger daglig;
Du kan bruke knust bitter malurt. Det viktigste på denne måten - friske urter og et stort antall allokert til det saften;
poteter og honning dressing. Grind potet med et rivjern eller en mikser, bland med en teskje honning og en klype natron, og bland innpakket i en gasbind bag (du kan bruke til dette formålet en vanlig bandasje) og legges under øyet. Hold bandasjen bør være så lenge som mulig, og med jevne prosedyrer blåmerke snart kommer til intet.
 Hvordan å maskere et blåmerke under hans øyne?
Uten behandling er et blåmerke under hans øye i gjennomsnitt to uker. Hva hvis jeg ikke det tid til å gro, og nå må se på mennesker med verdighet? I dette tilfellet, vil du komme til unnsetning to forskjellige verktøy: foundation og concealer. De vil skjule Fingal. Fremfor alt, ikke glem å skylle dem grundig - tetting og deretter huden din er så skadet som fulgte.  
Hvordan lage et skudd i baken?
 Evnen til å gjøre opptak vil i stor grad legge til rette for eksistensen av familiene til personer med dårlig helse som trenger regelmessige injeksjoner. Tross alt, må ikke hver syk person foreta regelmessige besøk til et behandlingsrom, hvis han foreskrevet injeksjon. Problemet blir forverret hvis injeksjoner trenger ikke en, men flere ganger om dagen. I dette tilfellet, ville situasjonen spare bare noen av hjemmet, har mestret de nødvendige ferdigheter.
Det så skjedde det som "innenriks bistand" snakker ofte om rettferdig sex. Og konvensjonell visdom at hver kvinne skal kunne elske, helbrede og forberede seg, i dette tilfellet er det svært vanskelig å argumentere. Videre, for å vite hvordan du gjør en rumpeballe vinkel, og utvikle ferdigheter intramuskulær injeksjon er et blunk.
Hvis du kommer til å gå inn i pasienten et stoff som for første gang, lese nøye bruksanvisningen. Vær spesielt oppmerksom på avreisedispensering (selv om det sikkert fortelle deg lege), kontraindikasjoner og bivirkninger.
Forbered alt du trenger for injeksjoner: et hetteglass av narkotika, engangssprøyte i en forseglet pakke, bomullsdotter og alkohol (eller jod, vodka).
Plassere pasienten i sengen buken ned. Hvis man gjør et skudd for første gang, å bestemme det ønskede området. For å gjøre det enklere, dip vatt i jod eller strålende grønn og gli ned midten av hver rumpeballe vertikal linje. Med fokus på senter baken, tilbringe en horisontal linje. På denne måten kan dele hver rumpeballe i 4 deler. Så for injeksjon passe både øvre ytre del. Det er på disse stedene minste nerveender, og dermed vil være mindre smertefull injeksjon.
Nå kan du gå direkte til prosedyren.
Sug vatt i alkohol, tørke hender og ampulle med medisin; Rist hetteglasset.
Spesial neglefil, som er inkludert med hver pakning narkotika ment for injeksjoner, pidpylyayete øverste kanten av ampullen, stepping tilbake fra kanten av ca 1 cm; vikle toppen ampulle bomullspinne for å ikke skade hender og ampullen brudd. Det skal være enkelt og glatt pause hvis du legger nok innsats podpylyvaya det. Om pæren ikke er eksponert, pidpylyayete det igjen mer nøye.
Fjern sprøyten og kanylen uten å berøre hender inn medisin.
Forkokte og bomullsdott dyppet i alkohol tørk injeksjonsstedet for fremtiden, fange og området rundt. Forberede en ny dynket i alkohol vatt, som du skal tørke injeksjonsstedet etter injeksjon.
Løft sprøytespissen opp, bank fingeren til luft går i sin øvre del. Selv om du ikke ser noe luft det betyr ikke at det ikke er i nålen. Skyv stempelet på sprøyten, skyting kort underarm medisiner (eller vente til spissen av nålen dråpe vises).
Lyasnit hånd på baken, bør det være avslappet. Hvis du ønsker å lære hvordan å lage et skudd i rumpeballe notat at nålen bør innføres raskt brått til en dybde på 2/3 av sin lengde i rett vinkel. Innføre legemidler bør bremse noen medisiner - veldig sakte. Prøv å hold sprøyten fortsatt ikke å skade den som skjøt making. Når alle rusmidler innført, rask bevegelse trekke nålen vinkelrett på kroppen og sette bomull ull, som forlot baken til injeksjonsstedet i noen sekunder, forsiktig gni det.
Å sørge for at blod er litt massasje sted injeksjon for å kurere raskere rozteklosya hele muskelen.
Hvis pasienten er tildelt en lang løpet av behandlingen, bør injeksjoner bytter til hverandre og rumpe hver gang trekker seg tilbake ca 1 cm fra injeksjonsstedet. Når gjort flere injeksjoner i hver rumpeballe, før du injiserer pasienten igjen, fingrene promatsayte sted for fremtidige injeksjoner. Hvis det dannes segl, med avgang fra dem, så det er smertefri sted. I noen tilfeller kan oppløsningen av tetninger varme baken. Men før du bør konsultere legen din.
Hvordan lage et skudd i baken?
 Making injeksjoner til barn eller voksne som ikke kan tolerere smerten, bruker bare en tynn nål. Hvis dette medisiner sikker måte, og nålen er fjernet og i rett vinkel til den avslappede muskler, har pasienten ikke føler at han hadde et skudd!
Kjøpe sprøyter, husk at ikke alle av dem er egnet for intramuskulær infeksjon. Vanligvis kan sprøyter med korte nåler beregnet for intravenøs eller subkutan injeksjon og injeksjon i baken ikke oppnå ønsket dybde, noe som kan utløse betennelse.
I de mest ekstreme tilfellene hvor skuddene som trengs for deg personlig, og det er ingen måte å bruke tjenestene til medisinske institusjoner eller gjennom slektninger, får et skudd i rumpeballe selv. Definere injeksjon og forberedt alle nødvendige prosedyrer for, stå foran et speil slik at han kunne se injeksjonsstedet. Det vanskeligste i dette tilfellet - slappe av. Så ta et øyeblikk av maksimal oppmerksomhet. Pass på å ikke anstrengt rumpeballe. Høyre hånd brått satt nålen. Venstre hånd lås sprøyte som han var helt ekte. Ved å klikke på høyre hånd stempel typen narkotika og trekk nålen. Hele prosedyren perfekt synlig i speilet og ingenting, men kroppsstilling er forskjellig fra de ovennevnte, som er syke, er han.  
Hvordan å stikke deg selv?
 Siden barndommen vi bodde frykt injeksjoner. En bare ser på den lange og tykk nål forårsaket spenning, som ga skjelvende knær. Heldigvis gjør medisin ikke stå stille, og erstattet skremmende sprøyter kommer mer moderne som gjør prosedyren mindre smertefull. Men selv dette fritar ikke oss fra frykten for injeksjon, og under hvilke omstendigheter vil få et skudd selv, stupte enda mer spenning
 De beste stedene å sette injeksjoner
Den mest passende sted for Injeksjon - er rumpe og lår. Men det er best å hogge fortsatt i baken. Stå foran et speil og omriss sted for injeksjon:
velge en praktisk del av rumpeballene, høyre eller venstre;
visuelt dele inn i to deler av en vertikal linje;
Nå pouchyvshyesya to separate horisontal linje på fire;
plassere for injeksjon: høyre øvre ytre del (hvis venstre, deretter til venstre).
Hvorfor dette stedet? Fordi det er den minste nerveender og store fartøyer, er benet ganske langt og det er lite fettlaget.
For injeksjoner i låret området regnes som den mest hensiktsmessige sekundærsiden av det (mentalt dele beinet fra kneet til låret inn i tre deler). Dybden av nålen vil være bare 1-2 cm.
 Forberedelse for injeksjon
Før du får en skjøt seg på forhånd, forberede alle ingrediensene til alt du trenger for hånden var:
Ta en ren skål på som vil være tilbehør;
Forbered sprøyten og hetteglass med medisin;
Ta av bomull og alkohol.
Volumet av sprøyten bør matche beløpet injisert narkotika. Bedre bruk moderne tre-sprøyte med en gummipakning på stempelet. Prikk et slikt verktøy ville være raskere og mindre smertefull.
Situasjonen spiller også en rolle. Eksperter anbefaler å ta et skudd i setemuskelen liggende på sin side, og før injeksjon i låret - sitter på en stol. I slike bestemmelser musklene avslappet så mye som mulig, deretter skutt perenesetsya enklere. Mange praktisk å lage et skudd mens du står foran et speil, men i dette tilfellet musklene spente fordi injeksjon vil være mer smertefullt.
 Vi produserer egeninjeksjon
Hvis du gjør deg selv en injeksjon for første gang, og deretter begynne å slå seg ned. Det er ikke så vondt som det ser ut ved første øyekast. Vanligvis er det en frykt for å punktere huden og nål inn i muskelen, så det viktigste - ikke viser composure og meshkatsya:
 1.  Vask hendene med såpe og vann, for ikke å svinge infeksjon.
  Pakk ut pakken med en sprøyte og plassere den på en ren skål at ingen bakterier kan bli utsatt for.
  Ta en ampulle med narkotika, tørk den med en bomullsdott dyppet i alkohol og pidpylyayete hals, deretter Bryt av den.
  Fjern beskyttelseshetten fra nålen og ringe medisin i sprøyten. Deretter lokket må settes tilbake på sprøyten og forlate før slutten av treningen skål.
  Ta en komfortabel posisjon, sittende eller liggende på siden, avhengig av injeksjonsstedet.
  Ta en ren bomullsdott og suge det alkohol løsning, tørk området med. Forberede bare et annet sted for behandling etter injeksjon.
  Løft sprøytespissen opp og ta av lokket. Tenk på en lege på sykehuset trinn: treffer spikeren sprøyte flere ganger at alle luftbobler har reist seg. Skyv stempelet inntil hullet i stingfallet synes ikke medisin. Alt dette er gjort for å frigjøre overskuddsluft fra sprøyten.
  Klem den ledige hånden på huden på injeksjonsstedet for å danne en konveks fold.
  Rask Plugg hennes nål perpendicularly hud. Til injeksjon i låret nålen skal ikke gå inn dyp 1-2 cm, for samme injeksjon i baken nål dybde er 4-8 cm (avhengig av fettlaget). For bedre sikkerhet for å holde nålen 1 cm over overflaten av huden.
  Slipp huden og dra stempelet over. Hvis sprøyten begynte å få blod, fjerne det, som det skadede blodkar. Ta en ny sprøyte og prøv igjen. Hvis blod er ikke, så gå inn i medisin langsomt gjennom.
  Ta podhotovlennoyu vatt og feste til injeksjonsstedet og raskt fjerne nålen ved å klikke på bomullsdott morgen.
  Vatt og hold i noen sekunder på injeksjonsstedet.
  Det er det, og du var redd! Nå samle alle komponentene som brukes, pakk dem i en pakke, og kaster i søpla. Gjenbruk sprøyte absolutt ikke kan, eller du kan tildele infeksjon.  
Яндекс.Метрика