Hvor for å etablere en daglig rutine
 Hvis du har søvnløshet, kan ikke sove før daggry, sent om morgenen, stå opp, sovner på jobb og trening, bør tenke på hvordan å endre modus av dagen. Dette kan gjøres hvis du følger viss rekkefølge. Kroppen din bidrar til normal modus for bedre helse vil bli rasjonert dag, det kommer til sengs tidlig og stå opp tidlig.
 Å gå til normal dag?
 Først lære å sovne tidligere. Gå til sengs i åtte timer før ønsket utvinning og prøve å sove. Selv om du bare liggende å tenke kroppen vil bytte til sove tidlig. En time før lys ut i rommet for å skape en atmosfære navevayuschuyu søvn, slå av TV og datamaskin, zadernite gardiner, ventilere rommet. Før du går i dvale for å sikre at rommet var et absolutt fløyelsaktig mørke, vil det virke på kroppen, og etter en stund du sovner søt drøm.
 For tidlig morgen våkner opp 30 minutter tidligere enn vanlig. Et par dager på rad, vil du ønsker å sove på dagtid, er det bedre å lide. En uke senere begynner å våkne opp uten en vekkerklokke en time tidligere, og bli søvn om natten og sover tett. Før du går til sengs bør ikke overspise, er det dårlig innvirkning på figuren, begynner kroppen å bruke energi til å resirkulere mat. En sult kraft fortsatt stå, ikke sole seg i seng.
 Kveld går utenfor hjelp til å sovne raskt. De gir kroppen trenger trening, spesielt hvis du har en stillesittende jobb. Sates vev med oksygen og forbedrer blodsirkulasjonen, brenne kalorier og energi for å gi en behagelig følelse av tretthet. Du kan ikke sykle eller løpe, bare gå forbi to kilometer. Middag bør legge til rette for tre timer før sengetid, spise proteinrik mat, tilbringer sin behandling organisme mye energi.
 Tidsplan
 Du må legge til de tingene du trenger å gjøre for dagen. Ordne dem i den rekkefølgen som de må utføre. Denne gangen distribusjon effektivisere driften. Du er i stand til en dag alle de tingene du trenger å gjøre og bli sent somle.
 Av stor betydning er vekslingen mellom fysisk aktivitet på psykisk stress. Riktig respekt for folk som er engasjert i intellektuelt arbeid, må du ta hensyn til trafikken. Dette kan være en sport, en enkel oppvarming, gå før sengetid. Du trenger bare å sette av tid til trening, deretter sove vil være mye enklere.
 Sounds of Nature
 Alle vet at regnet er veldig lett å falle i søvn. Men akkurat som regnet har på mennesker. Denne regelen gjelder for plater på som de innspilte lydene fra naturen. Dette er stemmen til måker på kysten, kvitrer nattergal i en furuskog, lyden av jungelen eller skog, lyden av havet, elver, fosser, tordenvær, justerer den til å hvile og slappe av. Du må kjøpe en av disse platene, og slå den på før du går til sengs.
 Det vil være en normal daglig rutine, hvor i morgen føler deg full av energi og styrke, sto glad og helt sov.  
Hva gjør du hvis du oversvømmet naboene?
 Ingen av oss er immune mot sporadisk flom naboens leilighet. Dette kan tjene som brutt avløp wont glemmer å slå av vannet på badet, en betydelig svekkelse av kommunikasjon. De fleste, hvis en slik situasjon oppstår, personen rozhublyuyetsya og ikke vet hvilke tiltak bør iverksettes for å avhjelpe problemet. Tenk på hva du skal gjøre hvis du oversvømmet naboene.
 Trinn 1
 Først må vi finne årsaken til bukten. Vin du vil bare unntatt når forårsaket flom (med vilje eller ved et uhell), eller hvis den ikke brukes nødvendige tiltak, som var årsaken til "flom".
 Når Golf oppsto på grunn av den sterke naturlig slitasje, manglende produksjon eller skade slanger, rør og annet lignende utstyr som ikke alle tilfeller, er du ansvarlig for eventuelle skader forårsaket til naboer. Utskifting av slikt utstyr er ansvaret til eieren eller bolig forvaltningsorganisasjoner som er spesifisert i kontrakten for å bygge ledelse.
 Trinn 2
 Hvis du er helt sikker på hans uskyld og mener at feilen ligger hos tredjepart, bør du forsvare din posisjon og hvordan å forberede seg. Du trenger ikke å umiddelbart enige om å betale erstatning. Spør ekspertene, finner de ut kilden til svikt forårsaker flom og utstede en konklusjon som indikerer en svikt i etterlevelse. Eksperter fra kranene, rør og koblinger kan påvise feil i utstyret.
 Trinn 3
 Hvis din feil i Gulfen er ikke - det er greit, men fortsatt ikke vondt å besøke de berørte naboer, et grovt estimat av skaden og prøve å sette opp en dialog. Vanligvis ofrene umiddelbart føre til arbeidere med kontorer, Dezov, forvaltningsselskaper eller kooperativer og andre enheter, uavhengig av hjem kontroll. Disse fagfolk er en handling som fikse årsaken til skader og deres størrelse.
 Det er viktig under vurdering for å nøye overvåke gjennomføringen av loven at det ikke ta mer skade enn det er for noe som du må betale.
 Hvis en part ønsker å få saklig ekspertuttalelser om omfanget av skaden, signering utsatt i påvente av hans ekspertuttalelser. Undersøkelse utført av eksperter i nærvær av alle interessenter. De fører tilsyn med riktig refleksjon av alle skader i konklusjonene fra en ekspert.
 Hvordan velge den sakkyndige
 Velge ekspert takstmann skader forårsaket av flom, bør du sjekke ut:
 •  er en ekspert på dokument som bekrefter tilstedeværelsen av høyere eller videre utdanning eller faglig dokument slutten av spesielle opplæringsprogrammer yrker i vurderingsarbeidet);

 •  han er et utdrag fra registeret av egen evaluatorer og et sertifikat av medlemskap.

 •  Uten rettssak
   Hvis du forstår at flom i vin hviler på deg (som du bare ikke slå på vannet på badet), så etter hvor mye skade vil bli vurdert en ekspert, kan partene frivillig godtar å beskytte skader. Det er viktig å vite at rettssaken i forbindelse med tvangsforretninger kan vare i mange år. For skyldige flom kan ønske å be om kompensasjon for å ta plass i avdrag, som skissert i avtalen, og du kan gjenopprette kostnader i visse forhåndsavtalte dato beløp. Ofrene er også mennesker, de vanligvis ikke er klar over hvor vanskelig det er å forholde seg til i retten, så det er ofte mulig å forhandle uten å bringe saken for retten.
   Selv om hver av partene samtykker til en forhandlet kompromiss, bør pengene gis til ofrene bare med dokumentasjon, som vil bli utført i henhold til reglene. Den beskriver hver av partene sine krav for skadet eiendom og så videre. D. Da er det fast overføring penger, dette beløpet er egnet for alle parter, og at beløpet dekker fullt tap. I konklusjonen, bør denne bekreftelsen bemerkes at ingen av partene har mer til andre krav.  
  Utformingen av rommet under lovene i Feng Shui
   I dag, garderobe og Feng Shui gå sammen, kombinere kulturelle tradisjoner i øst og vest. Prinsippene i denne gamle kinesiske vitenskapen er enkle å bruke, selv om du kanskje må bruke litt tid til å eksperimentere før du får de beste resultatene.   Feng shui (oversatt - "vind og vann") skaper harmoni og god kvalitet energi i vår habitat. Formålet med Feng Shui er tradisjonelt til positiv energi chi (lyd energi) jevnt strømmer og sirkulert i hele boareal eller arbeidsplass. Ifølge teorien, er harmoni oppnås når du begynner en balansert yin og yang. Yin står for mørke og stillhet, Yang - ansvarlig liv og lysstyrke.

   Ideen underliggende læren Feng Shui er at vår trivsel er avhengig av qi. Det reduseres hvis det er god harmoni og positiv chi i vår habitat. Feng Shui metoder som brukes i tusenvis av år, ikke bare i hjemmene, men også i design og planlegging av byer og offentlige steder. Men hvordan å bruke disse gamle praksisen med Feng Shui når dekorere et rom?

   Først må du spørre deg selv noen spørsmål:

 •  I bygge et slikt rom hvor du eller andre familiemedlemmer kommer oftere?

 •  Er det et sted hvor du føler ubehag eller dratuyetesya ingen logisk forklaring?

 •  Har du en hobby som krever kreativitet, enten du liker jobben din og du er fornøyd med sluttresultatet av arbeidet?

 •  Du føler deg sliten selv etter åtte timers søvn?

 •  Hvis du er bedriftseier, er du fornøyd med resultatene av virksomheten, eller tror du at du kan tjene mer penger?

 •  Hvis svarene si at forbedringer kan oppnås, kan det være verdt å bruke litt tid på design og feng shui? Her er noen tips som vil skape en positiv balanse av qi og yin og yang:

   1. Bruk riktige farger - de er nødvendige for helse og for den sinnstilstand. Alle farger er symbolsk uttrykk. Lyse farger - grønn, rød, gul og blå representerer begreper som vekst, suksess og lang levetid. Mørke farger og avslappende, selv om overdreven bruk kan føre til depresjon.

   2. Fjern alt rotet. Hvis din hjemme er okkupert av en masse unødvendige ting og gjenstander, tankene dine er for opptatt, så du vil bli vanskelig å fokusere på saker som krever en klar løsning. Spør deg selv hva du virkelig trenger å ha på hånden og fjern andre ting unna!

   3. Sørg for at det er nok plass for bevegelse av energi. Dette er en annen viktig prinsipp for dekorere og Feng Shui. Organisere rommet ditt slik at folk kan gå inn og ut med letthet. Fjern alle elementer som hindrer enkel bevegelse. Således, en frisk strøm av qi energi øker.

   4. Du bør alltid se døren. Du kan ikke innse det, men å være i stand til å se døren til rommet skaper en følelse av trygghet og frihet. Folk føler seg sårbare når de ikke kan se døren, spesielt om natten resten. Vi føler seg trygge når vi ser noen kommer inn og går ut igjen. Plasser sengen slik at du kan se døren.

   5. Lag en balanse mellom harde og myke linje skjema. Dette er spesielt viktig når du kombinerer møbler eller planlegging forholdene i rommet. Ofte vakkert buet stol plassert i et hjørne, bidrar til å bryte de rigide linjer med mer tradisjonelle møbler.

   Bruk disse metodene når dekorere huset ditt, og du vil forbedre kvaliteten på boareal og kanskje til og med livet!  
  Яндекс.Метрика