Hvordan sjekke CPU-temperaturen?
 CPU er "hjernen" i datamaskinen. Hans harde arbeid er ledsaget av betydelig varme og for å fordele det effektivt prosessorer gi aluminium radiatorer og kjølevifter. Normal drift av CPU kjølesystemet kan være kompromittert på grunn plutselig nektet vifte zabyvshehosya tykt lag av støv radiator kjøling eller skade lag av termisk lim, som er dekket med et tynt lag prosessor før det installeres på en radiator kjøling. Temperatur termisk sammensatte fungerer som en "bro" forbedrer varmeoverføring fra CPU til kjølelegemet.
 Hvorfor er det viktig kontroll CPU-temperaturen
Moderne prosessorer er svært komplekse enheter som omfatter den enkelte til en milliard transistorer. Siden noen halvlederelementer er svært følsomme for overoppheting, kan CPU-temperaturen for stor forårsake en rekke ubehagelige konsekvenser:
redusere levetiden av prosessoren;
redusere datamaskinens ytelse;
plutselig omstart;
utgang prosessor ned.
Derfor er det viktig å jevnlig overvåke CPU-temperaturen og ta de nødvendige tiltak ved avvik fra de tillatte verdier som er individuelle for hver modell av enheten, og er oppført i spesifikasjonene på den offisielle siden av produktet eller emballasje.
Gjennomsnitt vurdert i lett-å-prosessor stasjonære temperaturer bør ikke stige over 40-45? C, i modus av gjennomsnittlig laster - opp til 60-65 c i peak-modus være 75? C. For prosessorer som brukes i bærbare datamaskiner og mobile enheter tillatte verdier over 30-35 prosent.
 Hvordan sjekke CPU-temperaturen
De aller fleste av prosessorer med innebygd temperatursensor. Det er derfor oppgaven med å overvåke temperaturen av CPU for å oppnå bevis på sensoren. Uten bruk av tredjeparts programvare for å gjøre dette gjennom BIOS, men hver gang jeg går inn i den for å sjekke CPU-temperaturen er ikke veldig praktisk. Derfor, noen modeller hovedkort produsentene produserer sine verktøy for å overvåke CPU-temperaturen direkte fra operativsystemet. Men selv om du ikke kan finne et lignende verktøy for datamaskinen - ikke fortvil. Det finnes mange programmer som viser deg den aktuelle temperaturen på prosessoren.
 1.  Kjerne Temp. Liten freeware program spesialisert på overvåkning CPU-temperaturen. Du kan laste det ned fra det offisielle nettstedet
  www.alcpu.com
  .
  Etter å ha installert og kjører i hovedvinduet viser temperaturen på prosessoren. En nyttig funksjon i programmet er å logge indikasjoner som du kan få CPU temperaturprofilen i forskjellige moduser datamaskin.
  Hvordan sjekke CPU-temperaturen?

   HWMonitor. Et program for å kontrollere de viktigste parametrene for datamaskinen fra skaperne av andre svært nyttig program som heter CPU-Z. Last ned HWMonitor tilgjengelig på den offisielle nettsiden til programmet www.cpuid.com.
  Vi anbefaler at du laster ned bærbare versjonen som krever ingen installasjon. Det kan være preget av et arkiv med ordene «ingen installasjon». Merk også at arkivet for å laste ned vil variere avhengig av operativsystem bitnosti. Når lastet ned, pakk ut filene og kjør programmet i sin hovedvinduet vil vise temperaturer kjerner prosessor, hovedkort og harddisk som tilsvarer de aktuelle verdiene.
  Hvordan sjekke CPU-temperaturen?

  Selv om for beskyttelse mot overoppheting prosessorer som tilbys av en spesiell mekanisme som reduserer deres produktivitet når du nærmer deg de kritiske temperaturmerkene (trottlinh), anbefales det å regelmessig sjekke temperaturen med hjelp av ett av de foreslåtte programmene. Spesielt når de utsettes CPU overklokking forskjellige måter.  
Hvordan beregne mengden av Ward?
 Ofte er utfordringen å finne summen av en kolonne i tabelldata i tekstredigeringsprogram Ward. Hvis indeksene kolonne hatt - det er enklere og raskere å bruke til dette formålet kalkulator. Hvis linjene i tiere og selv ikke heltall, og deretter bruke kalkulatoren kan være ganske komplisert og er forbundet med risiko for feil i beregningen. I dette tilfellet redningen kommer innebygde programmer for avtosummyrovanyya data.
 Hvordan beregne mengden av Ward 20072010
Beregne mengden av tabellkolonner i et tekstredigeringsprogram Ward på følgende måter.
 1.  Klikk i den siste cellen i kolonnen, som skal vise hvor mye av tall.
  I hovedmenyen gå til ModellHvori en gruppe Data klikk Formel.
  Hvordan beregne mengden av Ward?

  I den på linje Formel Standard bør settes platetilsvarende summerings = SUM (ABOVE). Hvis denne posten ikke er det, og skriv det inn for hånd.
  Hvordan beregne mengden av Ward?

  Press Ok.
  Som et resultat, vil den tekstbehandlings gjøre summeringsdata som ligger over en gitt celle, tilsvarende den betingede uttrykket ovenfor (fra Eng. Ovenfor).
  En annen måte er å bruke en spesiell knapp i mengden snarveier linjen til venstre øverst på skjermen. Men som standard er denne knappen mangler og behov for å legge til følgende trinn.
  1.  Gjør et høyreklikk i det tomme snarveier området bar og velg fra menyen Tilpass Quick Access Toolbar
   Hvordan beregne mengden av Ward?

   I Alternativer for Word innstillingene i tråd Velg lag velg Alle lag.
   Med omfattende liste over kommandoer nedenfor, finnes på knappen Sum. Liste stor, men alle lagene i den er i alfabetisk rekkefølge, og du kan enkelt finne den rette.
   Velg raden Sum og trykk Legg.
   Hvordan beregne mengden av Ward?

   Nå, for å beregne summen av verdiene i kolonnen redaktør Ward tilstrekkelig til å etablere den siste kolonnen i tabellen cellepekeren, og klikk på knappen på verktøylinjen lagt i mengden.  
Hvordan bruke torrents? Hva er en torrent?
 Enhver Internett-bruker før eller senere konfrontert med det faktum at han er interessert i filen som han lenge hadde søkt, han tilbudt å laste ned en uvanlig måte for mange brukere. Ikke direkte fra en server og via torrent. For avanserte brukere, er det ikke, og de som står overfor en torrent for første gang reist mange spørsmål. Hva er en torrent? Hvordan bruke torrents? Kan det skade datamaskinen og infisere virus?
Neste vi vil prøve å svare på disse og andre spørsmål, og lære deg å bruke denne praktiske måte å dele filer som torrents, maksimal tilgjengelig form.
 Hva er en torrent?
Torrent, bittorrent og riktig (BitTorrent), er en stor fil overføringsprotokoll utveksling over Internett, utviklet i april 2001 av programmereren Bram Koynom.
 Hvordan gjør torrent?
Vurdere arbeidet til torrents og hvordan de skiller seg fra den vanlige vi laste ned filer.
Last ned fil kjent for oss er dette måten. Vi sender forespørsel om vi er interessert i å laste ned filen som ligger på noen ekstern server (datamaskin) og kjøre den samme prosessen for filen på denne datamaskinen. Denne fremgangsmåte har betydelige ulemper. For det første er vi helt avhengig av tilgjengeligheten av server. Hvis for eventuelle tekniske eller andre grunner vil det være tilgjengelig, noe vi ikke laste ned jobbe. Sekund, den maksimale hastigheten som serveren er i stand til å gi filene til Internett, har begrenset riktignok viktig. Derfor, jo flere brukere som ønsker laste ned noe fra serveren, jo lavere hastigheten vi er interessert i å laste ned vår fil. Som et resultat, kan nedlastingen oppstå ved meget lave hastigheter, noe som gjør det umulig å få store filer (volum). Filen er lastet målte kilobyte, megabyte, gigabyte, eller er den parameteren som skal gjenspeiles i alle program som hjelper deg laste ned ønsket informasjon.
Å eliminere datafeil ble oppfunnet torrents. Når du laster ned noe fra internett på spesifikasjonen byttornet du får ønsket fil er ikke på en enkelt server og legger det i deler av de tilgjengelige databrukere med følgende vilkår:
 1.  Datamaskinene må være koblet til Internett.
  Datamaskinene må være installert og kjører passende programvare, kalt torrent program eller torrent klient.
  Datamaskinen har lagret filen du vil, som tidligere ble lastet opp eller levert til nedlasting.
  I dette tilfellet, torrent program installert på datamaskinen din, identifiserer alle datamaskinene for å laste ned filen, det blir forskjellige deler fra forskjellige datamaskiner og deretter samle dem i en enkelt fil. Som et resultat, kan du få den filen du ønsker på høyest mulig hastighet på din tilkobling til Internett til enhver tid, som torrents fått mye popularitet rundt om i verden, og du kan alltid finne nok datamaskiner til å laste ned.
   Hvordan bruke torrent?
  Bruk torrent er ikke mye mer komplisert enn den vanlige måten å laste ned filer.
  Du må installere på datamaskinen torrent-klientSom er skrevet mye. Mest kjent blant torrent-klient vant uTottent, der en liten mengde har rik funksjonalitet, mens gratis, har et fint grensesnitt og er helt Russified. Skjermbilde bilde av programmet vist på bildet.
  Hvordan bruke torrents? Hva er en torrent?

  Som det fremgår av figuren, gir dette programmet alle alternativer obtobrazhaet nedlastingsprosessen. Filnavn, filstørrelse, fremdrift hopp, fart og motta tilbakemeldinger, samt tiden som gjenstår før nedlasting.
  Etter installere og kjøre klienten du ønsker å besøke Torrent trackerEller en spesiell nettside katalog som inneholder filene og torrent som gir enkelt søk gjennom dem. Her er en liste over populære russiske torrent trackers: rutracker.org, rutracker.ru, torrentino.ru. Noen trackere krever obligatorisk registrering før du begynner å bruke dem.
  Fra torrent tracker du rullet på datamaskinen torrent fil. Torrent fil - en liten fil utarbeidet i samsvar med spesifikasjonene BitTorrent og inneholder et sett med data som du ønsker å laste ned.
  Og etter at du åpner en torrent program for tiden torrent fil begynner å bli ønsket fil.
  Under nedlastingen kan du møte med begreper som banketter, Sidy og hæren.
   Hva en fest torrent?
  Fester (peer) - det kunder (datamaskiner) som er involvert i distribusjonen filen. De har enten allerede har lastet ned filen du vil ha, eller er i ferd med å laste ned.
   Hva er en torrent Sidy?
  Sidy (stige) - det er brukere med alle de distribuerte filen. Den eller de som allerede har lastet ned en fil helt, eller originalt distributør.
   Hva er en tracker ratifikasjon?
  Rati (forhold) - forholdet mellom antall overførte informasjon. Ved hjelp av torrents ikke bare motta informasjon, bør du også gi den til andre nettverksmedlemmer.
  Du kan skade datamaskinen torrent?
  Du kan, men ikke mer enn noen annen form for aktivitet på Internett. Først av alt, vil det avhenge av hvilke filer du laster ned og hvordan du bruker tracker.
  I konklusjonen, artikkelen om hvordan du bruker torrents, vil jeg si om en ting. Vi må huske på at du laster ned til din datamaskin numerisk informasjon som er opphavsrettslig beskyttet, du ikke bare bli sin forbruker, og auto-forhandler, som nevnt ovenfor i forbindelse med filopplaster du bli deres distributør. Ha dette i bakhodet for ikke å være i trøbbel.  
Яндекс.Метрика