Hvordan vet jeg at min CPU?
 PC-prosessor er den viktigste komponent som utfører alle de beregninger som er nødvendige for en spesiell anvendelse. For eksempel, når du laster ned et program, for eksempel minimum Microsoft Word og CPU er bare etableringen, lansering og støtte av kvalitetsheving prosess eller oppgave. Mye sterkere prosessor belastninger, aktivt utføre ulike beregninger. For eksempel, regneark Excel c massevis av kompliserte formler, moderne arkivering og, selvfølgelig, forskjellig omkoder audio og videofiler.
Operasjoner transcoding medieinnhold er svært populær blant hjemmebrukere, og det kommer til å komprimere eller konvertere til et annet format din favoritt film de blir møtt med spørsmålet, hvordan vet du at jeg har installert prosessor og hvor mange timer forrige slik drift.
Først, la oss se på to viktigste kjennetegnene på prosessorer som bestemmer hastigheten på sitt arbeid og utføre forskjellige oppgaver. Til en mer klar fysiske betydningen egenskaper presentere dem i form av vann som strømmer ut av hullet i den virtuelle tanken.
 1.  Motor klokke. Angir antall operasjoner som kan utføre prosessor per tidsenhet. I eksempelet på reservoar kjerne CPU frekvens kan representeres som størrelsen på hullene hvorfra vannet strømmer. Den større hull - jo raskere vil vannet strømme ut.
   Antall kjerner. Flere år siden, den æra av multi-core datamaskiner. Økende antall kjerner sørger for optimaliserte programmer utføre oppgaver parallellisering og dermed oppnå økt produktivitet. For eksempel fat vann kan forestille seg at ett hull hvor vann strømmer vi legge til en annen av samme størrelse og få to ganger hastigheten på å tømme tanken. Dette ville være i overensstemmelse med den anvendelse av dual-core datamaskiner. Blitt gradvis tilgjengelig til en pris prosessorer har fire kjerner.
  Bestem prosessorhastighet og antall prosessorkjerner på forskjellige måter. Se på det enkleste av dem.
   Bruke Data Device Manager
  Enhetsbehandling kan startes fra GUI Windows, og kommandolinjen.
  1.  Å åpne Enhetsbehandling i UI, klikker du på "Start" -knappen, velg listen over "Control Panel", gå til panelet i "Maskinvare og lyd", og allerede der klikk på "Enhetsbehandling".
   Å starte Enhetsbehandling fra kommandolinjen, klikk "Start" og dukket opp på hennes linje Enter mmc devmgmt.msc og trykk Enter på tastaturet.
   Som leder i enhetslisten, utvide gruppen av prosessorer. Det er å gi de opplysninger som kreves, antallet prosessorer (kjerner dem), frekvensen av hver kjerne og prosessoren betegnelse. Multi-core prosessorer vil inneholde separate uavhengige innspillinger som separate prosessorer. I eksemplet på bildet nedenfor viser prosessoren har to kjerner med en frekvens på 166 GHz hver.
   Hvordan vet jeg at min CPU?

    Bruke CPU-Z verktøy
   Gratis verktøy CPU-Z gir mer utfyllende informasjon om hva slags prosessor som er installert på datamaskinen, sin modell og kode av type kontakt under som det er utformet, hyppighet, antall kjerner, cache størrelse og sett med instruksjoner som støttes. Få oppført data på følgende måter.
   1.  Last ned arkivet med programmet CPU-Z fra den offisielle nettsiden cpuid.com. Du kan bruke den versjonen som ikke krever installasjon på datamaskinen.
    Etter utpakking, kjøre den kjørbare filen med filtypen exe.
    Grensesnittet på hjemmesiden vil vise grunnleggende informasjon om prosessoren. Bildet av vårt eksempel sirklet prosessorhastighet og antall av sine kjerner.
    Hvordan vet jeg at min CPU?

    Det finnes andre måter å finne ut prosessoren i datamaskinen. For eksempel gjennom BIOS. Men de er ikke så enkelt og lett som ovenfor.  
Hvordan vet jeg CPU-frekvens?
 Klokkefrekvensen på prosessoren - er en av de viktigste egenskapene. I den siste tiden, da det var multi-core prosessorer tilgjengelig for hjemmebrukere, frekvens var den viktigste funksjonen som karakteriserer sin makt. CPU-frekvens måles i hertz (Hz) for å redusere inngangspunkt i megahertz (MHz) eller gigahertz (GHz) og viser hvor mye databehandling prosessor kan utføre per tidsenhet. Ganske lang tid CPU klokkehastighet var det eneste området for økt prosessorkraft.
 Hvordan vet jeg klokkehastighet på prosessoren
Vurdere de grunnleggende metoder som vil avgjøre klokkehastighet på prosessoren installert på din stasjonære eller bærbare PC.
 1.  Dokumentasjon. Se dokumentasjonen som du fikk når du kjøper en datamaskin. Her er et typisk eksempel på fraktbrevet posten til kjøpte maskinen - Syst.blok INTEL i7-377034GHz / Z77 / 1 TB SATA III / DDR III 8Gb / 2Gb GeForce GTX660 OC / dvd-rw. En tidlig indikator på denne karakteristiske INTEL i7-377034GHz presenterer en modell av prosessoren og dens klokkefrekvenskomponent på 34 GHz. Det hender at noen ganger ikke angir frekvensen og bly kun mozhel. I dette tilfellet, kan du sende en forespørsel til den angitte prosessormodell i en søkemotor, og du vil umiddelbart få en link til hele databehandler.
  Situasjonen er lik med bærbare datamaskiner. Bare be om en søkemotor for å gjøre etter modell av den bærbare datamaskinen, og du kan lære det en full beskrivelse, inkludert klokkehastighet på prosessoren som brukes i enheten. Det er viktig å spesifisere nøyaktig modell av den bærbare datamaskinen opp slik at hver bokstav som det er vist på etiketten på bagasjeromslokket, som eldre bærbare datamaskiner med kraftigere prosessorer kan skilles fra de yngre ett eller to tegn.
   Systemegenskaper. Åpne "Control Panel" datamaskin og gå til det i avsnittet "System Properties", som vil vise de viktigste indikatorene på datamaskinens ytelse. inkludert navn og klokkehastighet på prosessoren. Å lukke vinduet Systemegenskaper, klikk på "OK".
  Hvordan vet jeg CPU-frekvens?

   Utility CPU-Z. Denne gratis verktøy utviklet for detaljert informasjon om prosessoren. Last ned fra det offisielle nettstedet cpuid.com program arkiv og pakke den ut. Kjør programmet og utøvende kategorien halyard «CPU» Resultat finner du Prosessor spesifikasjon. Det er mulig å kjenne frekvensen av prosessoren.
  Hvordan vet jeg CPU-frekvens?

   BIOS. Du kan vise informasjon om CPU-frekvensen gjennom BIOS. For denne første lasten på data stasjonære stoppe innlastingen den første svarte boksen Pause-knappen og finne linjen hovedprosessoren, som vil indikere de viktigste egenskapene til prosessoren, inkludert sin frekvens.
  Hvordan vet jeg CPU-frekvens?

  Du kan også gå inn i BIOS, hold Del (Del i stedet for bærbare datamaskiner kan være nødvendig å trykke på Esc eller F12). Linje Prosessor Type foreldreforumet Hoved og vil bli gitt informasjon om frekvensen på prosessoren i datamaskinen.
  Hvordan vet jeg CPU-frekvens?

  Foreløpig avgjøre hvilke av prosessoren er kraftigere stole bare på sin klokkehastighet er umulig. Det bør også ta hensyn til antall kjerner og prosessorarkitektur. For eksempel, den nyeste generasjonen av prosessorer fra Intel bruker patentert Turbo Bust, om nødvendig, hever klokkehastighet på prosessorkjernene automatisk.  
Hvordan å lime bilder i Photoshop?
 Opprette et sammensatt bilde som består av to eller flere uavhengige bilder er en veldig nyttig ferdighet, som ofte brukes til å lage illustrasjoner til artikler på blogger eller nyhetsressurser. Hvis du har kjennskap til original grafikk editor Adobe Photoshop, deretter lære den nåværende metoden er ikke vanskelig. Med utviklingen av ferdigheter og få erfaring ved hjelp av Photoshop kan du enkelt lime bildene i det, skaper en unik og ekstraordinære bilde og bruke dem til ulike effekter og stiler.
 Hvordan å lime bilder i Photoshop
 1.  Åpne to bilder, liming som skal gjøres i Photoshop menypunktet "Open", som ligger i "Fil" hovedmenyen. Vindu åpen fil kan også forårsake klikke hurtigtastene Ctrl + O (bokstaven O av engelske ord Åpne - Åpne). Velg i vinduet filene med bilder på den lokale datamaskinen.
  Hvordan å lime bilder i Photoshop?

  Hver fil åpnes i en egen fane med navnet som tilsvarer filnavnet.
  Før liming bildene ønskelig resultat i samme størrelse. Dermed avhengig av kildebildene som mulig øke størrelsen på bildet mindre og redusere omskjæring mer. Å bruke den andre metoden, bestemme gjennom "Image" - "Image size" størrelse mindre bilde i piksler. Eller trykke på hurtigtasten Alt + Ctrl + I for å gjøre det.
  Hvordan å lime bilder i Photoshop?

  Klikk på bildet med en større og aktivere beskjæringsverktøyet.
  Hvordan å lime bilder i Photoshop?
   Still Bredde og Høyde-feltene utover verdien tilsvarer høyden og bredden i piksler mindre bilder, og deretter foreta en avling.
  Hvordan å lime bilder i Photoshop?

  Siden beskjæringsrammen nøyaktig definerer bare en andel av obrezaemoy bilder, ikke dens eksakte dimensjoner, må du manuelt sette disse dimensjonene. Du trenger å re-åpne "Bildestørrelse" fra hovedmenyen og "Image" bare nå for flere bilder. Sett høyde eller bredde, i henhold til verdier mindre bilde. Den andre parameteren er satt til å peke på "Keep aspect ratio" halochtsi ta den nødvendige verdien automatisk, slik at bildedimensjoner er klart definert i forrige trinn.
  Hvordan å lime bilder i Photoshop?

  Opprette en ny lerret som dataene vil bli fusjonert bilde. For å gjøre dette, gå mot "File" - "Ny" fra hovedmenyen eller trykke tastekombinasjonen Ctrl + N. I vinduet avhengig av hvilken side skal liming, satt en av parametrene (høyde eller bredde) av utgangsbildet og de andre to ganger høyere enn den. Klikk "OK".
  Hvordan å lime bilder i Photoshop?

  Etter at det nye dokumentet er klar, kopiere det første bildet til utklippstavlen. For å gjøre dette, velger du snarveien ganske Ctrl + A og kopiere tastekombinasjonen Ctrl + C. Bytt forberedt i de foregående avsnitt lerret hurtigtaster Ctrl + V. Flytt det på lerretet fra senter til kanten av bildet.
  Tilsvar, femte ledd og følger disse trinnene for det andre bildet.
  Hvordan å lime bilder i Photoshop?

  Vi kan bare lagre den resulterende bildet. På samme måte kan du holde sammen i Photoshop en rekke bilder, ikke bare to, som omtalt i denne artikkelen.  
Яндекс.Метрика