Som i Photoshop for å gjøre inskripsjonen på bildet?
 En av de mest vanlige teknikker, eller brukes i behandling av digitale bilder på, er å legge dem forskjellige etiketter. Photoshop gir rike funksjoner for oppretting, redigering, styling og kunst forvrengning tekstetiketter plassert på bildet. I denne artikkelen vil vi snakke om hvordan du gjør i Photoshop vakker inskripsjon på bildet og hvilke metoder og tekstdesignmuligheter det gir som standard leveranse. I tillegg til standard verktøy for å arbeide med slagord kan også finne et stort antall ulike tredjeparts plug-ins.
Animasjon laget i Photoshop er enkelt.
 1.  Åpne bildet du vil legge til tekst.
  Aktivere funksjonen "Horisontal Type" ved å velge det fra verktøylinjen. Tekst-ikonet i panelet ysnturmentov som følger.
  Som i Photoshop for å gjøre inskripsjonen på bildet?
   Eller bare trykke T (engelsk) for aktivering.
  Velge skrift satt sin stil og størrelse, og farge på teksten i fremtiden. Velge kyrilliske fonter i Photoshop heller begrenset. Så en av følgende artikler vil vi beskrive hvordan å legge til fonter i Photoshop.
  Som i Photoshop for å gjøre inskripsjonen på bildet?

  Plasser markøren i ønsket område og skriv inn teksten.
  Tekst kan alltid flytte eller endre noen innstillinger før han er på grunn av rastreres ikke omgjort til et smart objekt lag eller ikke kombineres med andre lag.
  Vanligvis, en inskripsjon aldri begrenset. Standard skrift i bildet ser kjedelig og dyster fremmedelementer. Derfor, for laget med skriften foreskrive ulike stiler som han lykkes passer inn i den generelle stilen i fotografering. Tilgang til stiler tilgjengelig via "Lag" - "Layer stil" - "Blending Options".
  Som i Photoshop for å gjøre inskripsjonen på bildet?

  Som standard er følgende stil og design av teksten:
  skygge;
  indre skygge;
  ytre glød;
  indre glød;
  contour strukturert eller preget,
  glans;
  overlegg farge;
  imponerende gradient
  overlegg mønster;
  hjerneslag.
  Hver stil har sine egne innstillinger. Å gjelde valgte stilen med å velge å installere en hake i den aktuelle raden, konfigurere innstillingene og klikk "OK" for å lagre endringene som er gjort.
  I tillegg til standard stiler er også tilgjengelig ulike alternativer deformasjon tekst ved å klikke på denne knappen.
  Som i Photoshop for å gjøre inskripsjonen på bildet?
   Deformert inn veldig enkelt. Velg stilen av deformasjon, sette sine parametere og klikk "OK".
  Som i Photoshop for å gjøre inskripsjonen på bildet?

  Det er også muligheten til å endre de avanserte innstillingene standard fonter: Line og mezhsymvolnoho avstand, høyde og bredde font forskjøvet fra grunnlinjen, oversette tekst i hevet og senket.
  Disse alternativene er tilgjengelige når du trykker på knappen.
  Som i Photoshop for å gjøre inskripsjonen på bildet?

  Etter redigering og bearbeiding tekst du bare lagre bildet ditt med vakker inskripsjon gjøres manuelt.  
Hvordan å komme opp med en signatur?
 Tenk deg: som vil være ganske mange år, og du vil bli en populær artist, rockestjerne eller en forkjemper for noe med noe. Eller kanskje en berømt vitenskapsmann eller en populær politiker. Og nå blinker av kameraer, journalister stalking oppmerksomhet sladder er vanlig, og fine fans (støttespillere) må forlate autograf. Og du signatur, for å si det mildt, ikke egentlig, men hvis det kommer til renslighet - en rable selv satt i lønnen klosset.
Eller for eksempel - du utrolig kult forretningsmann og bare signere en kontrakt århundre og signatur før slik at du kan fortsette i lang tid, men faktum er fortsatt jevn og rask innfall du ikke vondt, i hvert fall for å sette ham på samme lønn informasjon.
Nå har vi bare kommet opp med en vakker signatur for å være flotte å se på og multimillion kontrakt og de frodige byster entusiastiske kvinnelige fans, og en dagbok av et lite barn.
Før du tenker på detaljer må bestemme hva det er: enkle eller komplekse. Altfor lett - dette er passordet "12345" - alle enkelt kan gjenta. Men for komplisert kan levere mye ulempe på flyplassen, toll eller i banken, hvor strenge eldre dame ser på deg mistenkelig fra under brillene og forespørsel som var "som et pass."
Så perfekt signatur vil ikke være altfor vanskelig, men med litt markere unik for deg.
Hvordan å komme opp med en fin signatur? Hva å basere? Det finnes en mengde alternativer.
 1.  Enkelt og uten frills til hans navn - en klar og leselig håndskrift eller bør være basert på bare de første bokstavene i navnene og fullføre denne avtalen spektakulære slag. Imidlertid er dette alternativet ikke veldig egnet ugifte jenter: etternavn vil endre seg over tid, og signatur hhv.
  Initialer kan også være et godt grunnlag for signaturen, og om den skulle fokusere på navnet, mellomnavn, er ikke forferdelig etternavn endring i fremtiden.
  Koble begge veier - til initialene til fornavn og etternavn legge til et par bokstaver i navnet.
  Hvis du velger et av disse alternativene og legge til det eller streker søte krøller - veldig bra.
  Tilgjengelighet i dine initialer bokstavene "E", "O", "C" vil komme godt med - de kan "sirkel" andre brev. Et brev "T", "P", "P", "B" vil "cover" signaturen til den horisontale linjen. En annen nyttig metode er å bruke enden av en enkelt bokstav som en start for en annen. For eksempel, ditt navn, "Ivanov" og tidlig signering i deg er bokstaven "I", etterfulgt av "B". Det er lett å se at enden av bokstaven «I» og begynnelsen av bokstaven "B" samme - en vertikal linje "I". Så meld de kan kombinere det opprinnelige.
  Graphology hevder at underskriftene kan bedømme karakter av en person, noen personlige innslag Monogram indikere partene bekymret individ. Men hvis vi bruker denne kunnskapen vice versa - å komme opp med en signatur "korrigerende" i naturen og bringe hennes egenskaper og funksjoner som bidrar til å utvikle et nyttig kvalitet.
  Så, la oss definere hvor rettet signatur. Dersom summen av sin retning - opp, har vi å gjøre med en positiv og optimistisk person. Signatur horisontal gir en balansert person, men fokuserer det ned - bevis for tilbøyelighet til pessimisme og motløshet. Så justere og heis.
  Lengden på signatur antyder utholdenhet, tålmodighet og utholdenhet, men hvis signaturen er kort - det handler om hastverk, prøver å raskt forstå essensen. Så hvis du ønsker å være forsiktig - forlenger signatur, og å kvitte seg med langsom - ukorachyvayte.
  Hvilken del av en nedlastet signatur detaljer? De som er engasjert i psykisk arbeid, er dette begynnelsen på signaturen, i de som foretrekker fysisk aktivitet - sin ende. Bestemme hvem du ønsker å være en professor eller en verdensmester, og oppfinne signatur hhv.
  En annen funksjon signatur - bokstaver tilkobling mellom dem. Hvis alle bokstavene tilkoblet før oss menneskelige signatur sekvens, logisk tenkning, noen ganger kanskje litt konservativ. I kontrast til et stort antall hull antyder drømmende, ønske om å tiltrekke seg oppmerksomhet.
  Avrundede bokstaver - et tegn på menneskelig myk og vennlig, skarp og kantete - ambisjonen, ønsket om å dominere, noen ganger - av aggresjon.
  Kompakt signatur i folk som foretrekker å løse konkrete, oversiktlige mål. Global strategisk tenkning er vanligvis ledsaget av feiende signatur. Så ofte ser autografer store ledere - ikke ved en tilfeldighet folk feiende og intrikate signatur minister samtale.
  Dersom signaturen er symmetriske deler (f.eks to parallelle slag), som indikerer en harmonisk personlighet med en balansert og bærekraftig - så denne hakke "bjeller og fløyter" hvis du tror at du også provoserende.
  Eller kanskje du ønsker å lære hvordan å fullføre arbeidet begynt, men det er egentlig ikke kommer ut? Så på slutten av signaturen lære å sette en stopper - så gjør de som begynte å kaste halvveis.
  Selv om du ikke har tenkt høyre og venstre hånd ut autografer, og du trenger bare signaturen om pass, kan det likevel være vakker. Spesielt siden utarbeide passende signatur er ikke så vanskelig. Et par dager grafiske eksperimenter - og vil lykkes. Og så husker det godt "øve" og bringe til automatisme, fordi først da vil det virkelig din egen.  
Hvordan lage en signatur i Outlook?
 Hvis du er lei av hver gang å måtte skrive den samme informasjonen, og skaper en signatur i e-post, så velkommen. Igjen, uttrykket "latskap - motoren på fremgang" ble bekreftet. Manuelt skape en signatur på alle e virkelig ekstra arbeid. Alle moderne e-postklienter (programmer for å motta og sende e-post) kan gjøre det automatisk. Du trenger bare å sette signaturen din.
Ikke noe unntak i denne forbindelse, og Micrisoft Outlook. Det er også som andre e-postklienter kan lage en signatur som automatisk kobles til hver opprettet e-post.
 Hvordan lage Outlook signatur på e-post?
Svaret på dette spørsmålet vil avhenge av hvilken versjon av kontorpakken Micrisoft du bruker. Denne artikkelen vil forklare om å skape signatur Microsoft Office 2003 og 2007.
 Opprette en signatur i Outlook med kontorpakken Microsoft Office 2003.
 1.  Starter Outlook. I hovedmenyen øverst, klikk på "Verktøy" og deretter "Innstillinger".
  I vinduet, klikker du på "Meldinger" og nederst i vinduet i "Valg av underskrifter for kontoen:" drop-down listen, angi kontoen som du vil lage en signatur. Klikk på "Signaturer".
  Et vindu signering. Klikk på "Create".
  Dette starter boksen "Opprett en ny signatur." I dette vinduet, skriv inn et navn for fremtiden signatur og klikk "Next".
  I det neste vinduet angir signaturen tekst som skal festes til hvert opprettet en e-post. I prosessen med å lage en signatur, kan du bruke programmet tilbys muligheter for visuell design og formatering av tekst, endre skrifttype, farge, størrelse, og velge hvilken type justering.
  Lagre signatur klikk "OK" i de to siste vinduene åpne, og klikk "Apply" og "OK" i den siste åpne vinduet.
  Start en ny bokstaver og verifisere at den genererte signatur prykripylasya det.
   Opprette en signatur i Outlook med kontorpakken Microsoft Office 2007.
  Kontorpakken Microsoft Office 2007 med ny en ny skapning grensesnitt Flytende signatur er mer praktisk.
  1.  Starter Outlook og under hovedmenyen, klikk på "Create" for å lansere en ny e-post. Det samme kan gjøres ganske enkelt ved å trykke Ctrl + n. Utvid redaktør i fullskjerm.
   Klikk "Signatur" i redigeringsvinduet og vinduet under og klikk "Signaturer".
   Åpner for undertegning skaperverket, som klikk "Create".
   Skriv inn navnet på den fremtidige signatur og klikk "OK".
   I "Rediger signatur" type signaturtekst. Bruke de mulighetene som programmet å formatere og visuell design skapt signatur. Outlook 2007 gir dette økt kapasitet. I motsetning til Outlook 2003, kan det legges til signatur bilder og hyperkoblinger.
   Klikk "OK" for å lagre endringene.
   Begynne å lage en ny e-post og sjekke at etablert i de foregående avsnitt er prykripylasya signatur til den automatisk.
   Når tilbringe din tid på å lage en signatur i Outlook, du gjentatte ganger lagre det i fremtiden, ybavyv selv fra å måtte manuelt ringe kadыy en gang skapt en signatur i e-poster.  
Яндекс.Метрика