Hvordan du rengjør et dampstrykejern?

 Man kan knapt forestille minst ett hus der ingen jern. Selv om dette apparatet og letter Hostess lige problemer med det som mangler. Og hvis vi ser den samme typen populære strykejern som damp, da hovedproblemet er dannelsen av skalaen i hullene der damp forsvinner. Dette igjen er den viktigste årsaken til driftsstans. Derfor er alle husmødre trenger å vite hvordan du rengjør som jern. Rent jern fra skala
 De fleste moderne strykejern har en selvrensende funksjon. Derfor forurensning av hullene i første omgang, må du bruke den. Dette bør fylle vanntanken, satt maksimumstemperatur og slå på enheten. Vent til oppvarmingsenheten til den slås av automatisk. Mange produsenter anbefaler at du rengjør bare starte etter den andre varmeplaten. Derfor, når apparatet varmes opp en gang til, må det være unplugged og plassere over vasken eller badekaret, klikk rense seg selv. Med hull i sålene under høyt trykk damp må komme med avskum. Typisk er fordampning av alt vann spenning jern ikke tilstrekkelig, fordi fortsetter å holde, rist dem til å helle det gjenværende vann. Erfaring viser at slike gode strykejern funksjonen fungerer ganske effektivt.
 Det finnes også modeller av jern der ovenfor funksjon der. Derfor følger deres behandling tilnærming. Trenger du å ta en varmebestandig beholder, som sømløst passer jern, la de nederste to trepinner, som satte enheten for ikke å stenge damphull. Lenger ned til bunnen av beholderen er satt et spesielt verktøy fra skalaen. Vskypyachyvayut vann og hell det i en beholder, slik at det var 2 cm over sålen. La virke i 10 minutter. Denne prosedyren gjør det mulig å effektivt rengjøre jernet fra skala uten å skade gummi og plastdeler.
 Fjerning av karbon
 De fleste produsenter hevder at de er de eneste jern med moderne materialer, og de er ikke redd for et problem som sot. Realiteten er også at karbon innskudd kan oppstå selv i de mest avanserte modeller. Og dette problemet er forbigått og dampstrykejern. For å løse det, er det flere måter.
 Til å begynne med, vil jeg si at i alle fall ikke kan fjernes mekanisk snus, som kniv eller en stiv børste. Denne rensemetoden kan føre slitt ikke bare nye, men gamle jern. Derfor bør du bruke mer konservative metoder.
 Blyant for rengjøring. Disse blyanter er laget spesielt for å løse dette problemet. De kan finnes i enhver jernvarehandel. Prinsippet om sin handling er enkel - brukes på såler av oppvarmet jern blyant med smelting fjerner all skitt. Imidlertid bør bruken for rengjøring av damp strykejern være veldig nøye, siden smeltet materiale kan score et hull gjennom det, eller komme inn og forårsake skade.
 Eddik eller sitronsyre. På et lavt nivå av karbon kan være en effektiv bruk av sitronsyre eller eddik. For denne jern overflate må tørkes av med en klut dyppet i en av disse væsker. Men du bør definitivt utelukke truffet eddiksyre gummideler som er redd for å kontakte henne.
 Såpe. Fremgangsmåte for rensing av overflaten av jernet med såpe enkel og sikker for enhver type belegg. Gløde eneste instrument gni et stykke såpe og la til kjølig. Deretter fjerne med en fuktig klut og tørk skitt på overflaten med en tørr klut. Kontakt med såpe åpninger bør slettes.  
Kjøkkenvask
 Tradisjonelt, et samlingssted for hele familien, det ideologiske sentrum av leiligheten og snakke over en kopp te et kjøkken. En arbeidsplass husmor på kjøkkenet - synke for retter. Denne "maskin" det er minst en time på en ukedag og helligdager enda mer. Hvis alle pass, deretter et år "hendelsen" tolv dager.

 For i disse dager, er det nødvendig å utstyre kjøkkenet vasken slik at vertinne var ikke bare behagelig og sikkert arbeid, men det er ønskelig at en slik triviell arbeid som oppvasken var hyggelig. Kjøkkenvasker er alltid i etterspørselen produkter. Den største forbrukere, utbyggere av landets hus og hytter, beboere som produserer mer eller mindre betydelige reparasjoner i sine leiligheter, og merkelig nok, nybyggerne i moderne multi-bolig.

 I økende tempo er urbane boliger. I nye bygg, selvfølgelig, satt alle rørleggerarbeid, inkludert kjøkken utstyr. Men kvaliteten på disse produktene er mye i bakleksa. Det er mange grunner, bør du vurdere dem her, vil vi ikke. Bortsett fra å si at det er mangel på respekt for folk, fremtidige leietakere. De har sin egen vri på det hele igjen resirkulere. Jeg ønsker ingenting sett. Uansett, vil nesten hver leilighet må installere vannmålere og gass, velge hvert element, slik at den passer harmonisk inn i interiøret. Kanskje leilighetene ville være litt billigere. Men dette temaet har en annen samtale.

 Moderne kvalitet kjøkkenvasker er:

 •  Høy pålitelighet. Se til produsenten garantiperioden. Hva det er, jo nærmere det er gjort.

 •  Sertifiserte produkter i samsvar med russiske sanitære og hygieniske krav.

 •  Den lette og praktiske installasjon. Sink "klasse" må installere og reparere høyt kvalifiserte spesialister. Det tar mye tid, krefter og penger. Du samtykker til slike forhold? Beslutningen om å akseptere deg.

 •  Enkel å vedlikeholde og rengjøre. Kvalitetsprodukter er ikke redd mindre riper og blåmerker, hun er ikke redd for plutselige temperaturendringer og virkningen av moderne vaskemidler.

 •  Attraktivt utseende, estetikk. Enhver god ting er å behage øyet. Og kjøkkenet utstyr også.

 •  Når du velger en kjøkkenvask bør være basert på prioriteringer:

 •  synke rustfritt "stål" for de som fokuserer på rimelig pris. Moderne metoder for bearbeiding av stål gjorde dem nesten alltid, lenge forbli uberørt utseende.

 •  Hvis din prioritet er basert på den beste pris / kvalitet, velger en vask med en stein. De ikke klø, ikke svekkes, veldig tøff, ikke redd for å sjokkere motstandsdyktig mot eventuelle ytre påvirkninger.

 •  Hvis du setter pris på bildet, får granitt plate. Dette er det dyreste produktet i sin klasse. Naturlig mineralvann er ikke ødelagt ved temperaturer på 280 grader, og keramisk granitt tåler selv de mest alvorlige slag. Utseende - stilig og dyrt. Kjøpet vil Prestisjetung en indikator på velstand og trivsel.

 •  Det er viktig når du velger en vask nærme seg spørsmålet grundig. Den viktigste oppgave - å finne en egnet kvalitet og utseende mikser, andre relaterte attributter. Ingen fornuftig måte å sette primitive vask tappekran. Vask, skap, mikser, alt i alle komplekse krav burde organisk passer inn i interiøret plass.

   For den mest bredt og variert utvalg av kjøkkenvasker oppfylle svært enkelt: tast inn nettleseren på maskinen "kitchen sink buy", og du får mer enn 3 millioner Sider bare i russisk motor Yandex.. Velge hva som er. Bare se på først  
  Hvordan hjelpe et barnehjem?
   Noen ganger finner vi oss i en situasjon der jeg ønsker å hjelpe, men vi vet ikke hvordan. Og mange, men begynner å prøve å hjelpe barnehjem spontant - samle, overføre og få ting til barn. Dermed har de ofte vanskeligheter, problemer og misforståelser. Hvorfor? Fordi spørsmålene hjelper barnehjem kan ikke løses i et travelt og krever litt erfaring. Derfor bør man ikke kjøre umiddelbart til nærmeste barnehjem. Kontakt frivillig organisasjon i byen din, samle informasjon og gå til saker ansvarlig og seriøst.
   Staten hevder at barnehjem vi fullt utstyrt med alt du trenger. I mellomtiden er den generelle tilstanden til de fleste statlige internatskoler for foreldreløse skuffende. Hvorfor ikke moderne nok barnehjem? I utgangspunktet er det en konstant mangel på medisiner, personlig pleie, medisinsk utstyr, som nesten alle internatskoler har lenge vært ute av dato. Provinsen barnehjem siste reparasjon ble gjennomført i femtiårene - da har du med dette er først og fremst for å hjelpe. Men alltid før et bestemt barnehjem for å hjelpe bedre komme og se alt selv - er situasjonen svært annerledes andre steder.
   Assistanse fra staten og sponsorinvesteringer
   Det antas at barnehjem er fulle av både staten og sponsing. Faktisk langt i fra. Den regionale budsjettet bevilger penger er ikke nok, spesielt i små byer og landsbyer. Mye avhenger selvsagt av hodet: aktiv, "punchy" regissør nøler ikke med å be om hjelp fra lokale myndigheter og ulike veldedige organisasjoner kan holde situasjonen på et høyt nivå. Men disse lederne - en sjeldenhet.
   Hovedstrømmen av veldedige fond som kommer fra hovedsteder og storbyer. Så nærmere barnas hjem, de mer frivillige hjelpeorganisasjoner gi dem hjelp. Mye avhenger av nærhet til store bedrifter - ofte de tar barnehjemmet under sine vinger. Hvis barnehjem er i dyp provinsen, nær ingen store fabrikker og bygningen utenfor ser foreldet - være sikker på at denne institusjonen trenger bare hjelp.
   Skal komme til unnsetning barn
   Det antas at administrasjonens hjem en mann stjeler. Lignende, som ønsker å hjelpe barn skille ærlig leder av uærlig? Det er viktig å forstå at selv om meget god direktør for å gi en konstant mulighet til å stjele, er det en risiko for at det vil før eller senere til og med et lite beløp, men prykarmanyt. Moderne barnehjem beregninger utført bare gjennom personlige bankkonto. At kontroll er uunngåelig, vil det være vanskelig å stjele. Pengene fra account manager må da spesifisere ansvarlige dokumenter - når og hvor mye som ble fjernet, ble vedvarende. Hvis du kommer til å hjelpe med penger - gjør det bare gjennom banken.
   En annen ting er at når du overfører store summer fra deg kan bli pålagt å fylle ut en selvangivelse. Dette er den viktigste grunnen til at gode intensjoner ikke når handlingen. Så sørg anonym frivillig sine tilbud, chushka aldri spesifisere navnene deres. Eller bare losset på gate barnehjem bokser med gaver til barn - og forlate. Hvis du virkelig ønsker å hjelpe foreldreløse - gjør det i det fri. Etter nepodotchetnыe tilbud i form av kontanter eller varer - å veilede fristelsen til å plukke dem opp. For de aldri trenger å rapportere, så hvorfor forsvinner, sier de, ok? Så, gjør godt i det åpne, men husk - gjør! Foreldreløse barn er ikke bortskjemt med gaver og oppmerksomhet, uansett storbyen de bor. Hva kan vi si om de foreldreløse i provinsene. Ikke bekymre deg - din hjelp vil aldri bli overflødig.  
  Яндекс.Метрика