Hvor raskt lære å telle i tankene dine?
 I en alder av kalkulatorer og kassaapparater er vi mindre sannsynlighet for å måtte telle i tankene dine. Vi stoler fullt i databehandling, selv om det kan svikte, eller det kan bare ikke være rett tid for hånden. Uten å vite det, mister vi kompetanse til å nøyaktig konto og noen ganger veldig sent forstå at det er vårt svake punkt. Imidlertid er evnen til å raskt finne ut i mitt sinn en stor fordel og verdigheten til personen som har denne evnen. Mann, opererer lett tallene aldri bli lurt i beregningene. Men viktigst av alt, evnen til beregninger vil alltid bli opprettholdt i god form og utvikle sine mentale evner, noe som er spesielt viktig for barn og ungdom under trening.
 Hvor raskt lære å telle i tankene dine
Enhver enkleste ferdigheter til å utvikle og konsolidere et barn. Undervisning konto, samt lesing kan være en halv til to år. Har en tidlig alder er at, i utgangspunktet barnet vil akkumulere passiv kunnskap - han vil vite, forstå, men på grunn av lite ordforråd, vil ha lite å si. Den fem år gamle barn kan lære å produsere i sinnet av de enkleste operasjoner - addisjon og subtraksjon innen 20. Hvis 2-35 år i undervisning konto ved hjelp av visuelle metoder, og senere et barn kan operere bare tall, ingen åpenbar forsterkning materiale.
Jo før hjemme og i barnehagen lærer barnet telle, jo mer sannsynlig at prosessen med å håndtere større tallverdier og alle matematiske operasjoner, inkludert multiplikasjon og divisjon, vil være raskere og enklere barnet vil bli gitt.
I å lære barn opp til 4 år bedre bruk av visuelt materiale. Telling bør være alt som er mulig. Små flokker av fugler, katter som sole seg i solen, med brølet fra raser forbi deg motorsyklister, lyse brannbiler rushing til brannen - noe som tiltrekker seg oppmerksomhet, kan beregnes. Sammen med de ferdighetene konto barnet skal utvikle oppmerksomhet og observasjon. Kompliserer gradvis oppgaven. I morgen på vei til barnehagen du så to katter, og retur hjem - tre mer. Fortell barnet ditt: "Vel, hva gjør mange katter i hagen vår! Hva vi så i dag katter? "Praise barn for observasjon og nøyaktighet, er det kvalitet som virkelig trenger det i mitt liv.
I barneskolen barnet må fritt og raskt utføre noen beregninger som er definert i læreplanen. For å lære hvordan du raskt telle må hele tiden trene. Oppgaven med foreldre alltid oppmuntre barnets bly og gjøre det interessant klasser for barn. Jo mer du trener babyen din score, jo lettere vil det være å gjøre raske og nøyaktige beregninger i tankene.
 Hvordan lære raskt å telle voksen
Dersom barnet blir lært fra barndommen rask kreditt, til slutt vil han lære å håndtere store verdier lett. Men hvis ferdighetene til rask kreditt student besluttet å kjøpe en fast eller en person aldre, må du bruke en enkel metode for utvikling som på en viss utholdenhet vil sikkert gi positive resultater.
Som enhver trening, bør du begynne i det små. Hvis du vet gangetabellen er flott, det er bra. Hvis du har glemt eller aldri kjent, bruker denne metoden kontoer. For eksempel, må du lære så mye som 9 multiplisert med 7. Skriv et eksempel som følger:
1 mars
------- = 63
9 x 7
63 Svaret vi fikk ved enkle beregninger. Og det er. Skrive eksempel 9h7 hold over ham rett linje og passer over hver figur som mangler 9 til 10 år Over skrive 1 over 7 skriftlig 3. Det første sifferet vil svare forskjell mellom numrene på den nederste raden og den øverste raden diagonalt. 9-3 = 7-1 = 6 6 - for beregningen kan ta noen par - svaret er alltid det samme. Så fant vi ut at det første sifferet vil svare 6. Nå beregne det andre sifferet. For å gjøre dette, multiplisere tall øverste linjen 1H3 = 3. Vårt eksempel er løst: 9h7 = 63.
Litt annerledes beregnet høyere tallverdier. For eksempel, du ønsker å vite hvordan er 12h14.
4 februar
---------- + 8 = 160 = 168
12 x 14
I den nederste raden rekord 12h14 eksempel. I den øverste raden skriver om hvordan disse tallene over 10. Få 2 og 4. Sette tall på diagonalen. Få 12 + 4 = 1614 + 2 = 16. Vi fikk 16 dusin, fordi våre første tallene mer enn ti. Så 16 multiplisert med 10 = 160 16h10. Det gjenstår bare å multiplisere antall topp 2x4 = 8 og legger tallene på kontoen.
Disse metodene beregner kompleks helt i begynnelsen. Derfor kan vi begynne med de enkleste eksemplene gradvis kompliserer oppgaven. Men å lære å telle i tankene, må vi helt eliminere bruken av postene, og gjøre alle beregningene bare i hodet mitt.
Av lignende teknikker kan lære og barn, men bare i tilfeller der de er fullt takle pensum. Ellers kan du ikke oppnå resultater i rask kreditt men skade mestre skolekunnskap.
Etter å ha mestret manipulering av tosifrede tall, kan du fortsette å mestre kalkulus verdsatte nummer - hundrevis og tusenvis.  
Bli kvitt kakerlakker i leiligheten?
 Utseendet av kakerlakker i leiligheten misliker noen, og avsky for mannen er helt tilsvarende naturkatastrofer. Hvis huset ditt uten tillatelse avlet flere beboere som feed søtt i kostholdet ditt og usentimentalt kjøre med søppel til platene og rygg - ikke rart du ønsker å bli kvitt dette nabolaget så snart som mulig. Heldigvis finnes det kakerlakker og ekstremt seig (selv tyder på at denne populasjonen er i stand til å overleve etter en kjernefysisk eksplosjon), men du kan ta dem.
Men for å sikre at du blir kvitt kakerlakker i en leilighet, må du bruke noe mer alvorlig enn en sneaker, truende skurker skrevet over.
La oss starte med nyttig og interessant informasjon om fienden. Kakerlakker - en av de eldste artene som lever på jorden. Og i løpet av år med evolusjon de måtte tilpasse seg nesten alt. Tenk deg - de er en måned uten mat og matvaner av disse insektene helt upretensiøs - ikke mistet et verdifullt produkt, de selv spiser sine avdøde brødre (dette forholdet vi virkelig trengte).
Men uten vann, kan de ikke gjøre. Vann - kilden til liv for kakerlakker. Så planla å forgifte disse insekter postezhyte til alle i huset tørket, troløst defekt ventil kan negere effektiviteten til straffe handlingen.
Hvis du bestemmer deg for å bruke gassangrep og spray noen form for spray til å drepe insekter, vil du trenge følgende kunnskap. Knapt høre lukt giften kakerlakker faller død - men før feire. Det er bare en dyp besvimelse. Hvis du leter etter med en følelse av prestasjon vыmetete trupyky og kaste dem i søppeltømming - noen dager såret, men ikke underlagt inntrengerne tilbake i reiret. For å unngå dette, glemmer søppel og skyll tarhanyachi forblir i toalettet.
Kakerlakker er så tilpasset livet i våre hjem som kan selv kontrollere antall avkom. Det vil si, hvis insekter i huset mye, og plassen er begrenset, med hver kokong vylupytsya ikke så mye ung. Men når du skal holde trimming (med mindre, selvfølgelig, etter overlevende individer) vil tjene forbedret avspilling rate. Og etter et par måneder tarakane lager når sitt tidligere nivå, og snart overgå sine tider i 1520, så det er bare i tilfelle. Så i kampen mot kakerlakker kan stoppe halvveis.
Nå som vi vet fienden nok, er det på tide å ta affære. Viktig! Din viktigste allierte i ødeleggelsen av bardene - renslighet. Dette gjelder særlig på kjøkkenet. Lagre mat i forseglede poser eller i kjøleskapet, ikke la uvaskede retter fulle av søppel og smuler på bordet eller på gulvet. Det absolutt ikke drepe kakerlakker, men gjøre livet vanskeligere, og du - sikrere. Tross alt, er det ubehagelig å innse at dette insektet krypende på maten du spiser.
Fra noen av de foreslåtte tiltak kan umiddelbart forlatt. For eksempel, reiser alvorlig tvil om ideen om å bruke kakerlakker kjærlighet øl og hell i en liten krukke. Kantene av det, som vanlig, smøre vaselin. Og i morgen vil du ha en bank til en viss grad fylt med kakerlakker. Bruk denne råd er fornuftig bare hvis noen grunn du trengte levende kakerlakker, som vi husker godt - de regulere sine egne tall og prevensjon.
Det er også antatt at kakerlakker kan komme til å gå, hvis du regelmessig vaske gulvet med vann med tillegg av ammoniakk, siden det kakerlakker ikke kan stå lukten. Hva kan jeg si? Folk, ærlig, også, uten mye ømhet referere til denne smaken. En kakerlakk kan vente. Sjansen er at du blir lei av denne ideen før dem.
Dichlorvos og hans kamerat først, kakerlakker dårlig gift selv, og for det andre, bosette seg på møbler, skip, etc. gress og leietakere. Men hvis du bestemmer deg for å bruke denne metoden sanitær, er enig med naboer om felles handling. Skillevegger mellom leiligheter for kakerlakker er ikke et hinder, fordi harde tider for trakassering og forfølgelse de kan ri ut utenfor leiligheten, og når alt stall - retur. Og selvfølgelig, etter slike prosedyrer skal være grundig rengjort leiligheten.
Mange små for kakerlakker kan være ganske effektiv, trenger du bare å huske å nyte ubudne gjester forlot leiligheten, må du bruke disse våpnene for en lang tid, gjerne flere måneder etter at du ikke har sett kakerlakker. Den eneste ulempen med denne metoden - hvis en familie har kjæledyr, kan de slikke melkovыy spor. Selvfølgelig, en katt eller hund som gift er ikke dødelig, men forgiftning garantert.
Bli kvitt kakerlakker i leiligheten effektivt og uten å skade resten av sine innbyggere? Det er en gammel, men ikke mindre effektive midler - borsyre. Ufarlig for mennesker og dyr, dreper det kakerlakker.
Å mate dem denne giften, må stoffet blandes med eggeplomme og nedlastings baller. Deretter ordne dem hvor du ofte støter disse insektene. I begynnelsen vil ingenting skje. Du kan ikke engang merke til at færre kakerlakker. Men hvis du ikke stopper og noen ganger erstatte tørket "baller" ny, er resultatet bundet til å være. Etter å ha spist giften, infisert kakerlakk drepe flere - de som spiser etter ham. Og forgiftede personer drept i hjertet tarakaneho oppgjør - et spor.
Som med kritt, ikke la deg lure midlertidig lå rolig og holde forgiftet baller - kakerlakker er ekstremt hardføre, og som vi vet, er i stand til raskt å gjenopprette styrke.  
Яндекс.Метрика