Hvordan tegne en blyant slange?
 Få av dyreverdenen har så mange motstridende vurderinger og meninger, enn slange. Hennes frykt, respekt og kjærlighet storonyatsya. Ryktet har det som ser slanger i stand til å hypnotisere folk, og de farligste slangebitt representanter fortsatt ikke oppfunnet motgift. I mange religioner i verden slanger ble ansett som et symbol på ondskap, og legemliggjørelsen av visdom. Slanger er farlig, men deres gift hell brukes som medisin og hvor mange mennesker er takknemlig til henne for hennes utvinning! I år Eastern horoskop - Year of svart vann slange. Høres skummelt, men astrologer hevder at året vil være bra for de som leter etter en sjelefrende og er klar til å skape en familie. Prøv å tegne en blyant slange etapper.
 1.  Ta et tykt matt papir med en glatt overflate, to blyanter - hardt og mykt viskelær. For å tegne en blyant slange, først lage en enkel skisse, vil deretter gradvis legge til detaljer. Tegn omtrentlig plassering og bevegelse av slange, den ovale hode. Den vanligste slange rullet inn en ball eller bøyd. Vi trekker en slange som kryper. Å flytte, slanger må forberede kroppen din så genial måte.
  Hvordan tegne en blyant slange?

  Zmalyuyemo skissere og forsiktig fjerne elastisk støtte linje. Funksjon slange struktur slik at omkretsen av halsen og halen er mye mindre enn i midten. Halen er den tynneste.
  Hvordan tegne en blyant slange?

  Får "forme" vår slange, gir det volum. For å gjøre dette, viser magen hennes, som består av parallelle plater. Det er gjennom disse kåte scutes, mange slanger flytter ikke bare landet, men de vertikale vegger og trær. Disse postene vil ikke være synlig overalt som slange kroppen gjort store sløyfer. De er bare synlige i halsen, litt på magen og haletipp. Tegn øyne og kløftet tunge av en slange.
  Hvordan tegne en blyant slange?

  Nå tegne et mønster på huden. Det vil ikke være like, hver enkelt tomt flekk gjøre med ujevne kanter, formet som et timeglass. Innerst i den slangen vil striper langs kroppen, og fra halsen - horisontale, brede strimler. I midten vil de være de største på halen - liten. Hver type slanger sine ornamenter og fancy mønster på baksiden. I denne leksjonen trekker vi den største representant for familien av slanger - hoggorm. Dens lengde kan nå opp til to meter lang. Det er en av de farligste og uforutsigbare slanger, selv erfarne jegere foretrekker å omgå sitt tiende veien.
  Hvordan tegne en blyant slange?

  Blyant male over flekken. Fordi kroppen av en slange briljant, deretter male over ujevn og type gradient, som vist i det forstørrede området. Begge sider vil mørkeste sted, og i midten nesten hvit. På denne måten kan effekten av "lys" hud. På hodet tegne en mørk linje, ikke glem å la ingen skyggelagte området på papiret for øyet.
  Hvordan tegne en blyant slange?

  Trekke kryssende linjer slange vekter. Fans av povovtuzytysya detaljer kan trekke noen vekter, men effekten er mye det samme. Linjer må trekke i form av kroppen til en slange, ikke bare like slag. Dette er meget viktig. Følgelig vil slangen ikke konvekse og flat. Blyant lage skygger i svingen slange kroppen. Loops slanger lapper fordi de øvre områdene er lys og berøring området "looper" - etter mørkets frembrudd. Å se for slangen ikke henger i luften, på land og domalyuyemo lette strøk skissere en busk eller gress i bakgrunnen. Nok planter viser krets, de er ikke stor, og bør ikke distrahere betrakteren. Kontrast gjør halsen plate hoggorm.
  Hvordan tegne en blyant slange?

  Denne passasjen er meget grov og noen viser hvordan du kan tegne en blanke flekker på huden av en slange, og skrå linjer som markerer sin grid-skalaer. Godt synlig gradient i flekker med uregelmessige kanter og annen retning skyggelegging.
  Hvordan tegne en blyant slange?

  Slangen var ganske skremmende utseende, men veldig spektakulært og strukturert. Hvis du følger vår detaljerte trinnvise instruksjoner om hvordan du kan tegne blyant slange, bør du få et bilde er ikke verre og kanskje enda bedre enn vår.  
Hvordan lære vakkert smil?
 Hvis øynene - sjelen, smilet - en refleksjon av følelser. Ingenting sier vi behandler mennesker som vennlig uttrykk, opplyste myk kurve på leppene. Det smilet på vi finner de som kan stole på hans vennskap eller hans hjerte. Bare smile, vi kan vise at de er klare til å svare på sensorisk impuls mer. Men for oss er riktig forstått å begynne å lære å smile pent. Og det første du trenger å gjøre - er å gå til speilet og vurdere strukturelle tilstand av ditt smil.
 Den fysiske siden av saken
Fra et fysiologisk synspunkt av den menneskelige smil består av tre komponenter: lepper, tenner og hud. Jo bedre tilstanden deres, går det hyggelig smil. Leppene skal være myk og glatt. Sprekker og peeling påvirke kvaliteten på et smil. Huden rundt leppene skal være myk og ren. Svart prikker akne eller verre - herpes i stand til å fremmedgjøre selv den mest vennlige personen. Endelig tenner. Deres tilstand bør vies spesiell oppmerksomhet. Først må tennene være sunn og puste - frisk. Snehvit Hollywood smil fra deg vil ikke kreve, men ville være bra å rense tennene av mørk plakk og tannsten. Skjeve tenner og malocclusion kan rettes opp gjennom årene - de ikke forstyrrer smil.
Jenter trenger å være spesielt oppmerksom på makeup. Dårlig brukt leppestift, og enda upassende farge stand ødelegge inntrykket av selv de mest sunt smil.
 Ansiktskomponent smiler
Et vakkert smil er forskjellig symmetri og naturlighet. Det er langt fra kurven av et smil. Det er ikke snev av galgen glise. Det ønsker skremt skjelvende lepper. Alt det behager og tiltrekker seg, tiltrekker og persienner. Vil du lære hvordan å smile pent? Tren dine ansiktsmuskler i ansiktet. Husk, smilet ditt består av mer enn førti forskjellige ansiktsmusklene!
 Øvelser for å danne et vakkert smil
Les og prøv å praktisere disse øvelsene for å hjelpe deg å gjøre en vakrere smil og munter.
 1.  Stulyayemo lepper, trekker dem tegne et åttetall i luften, avslappende. Og så et par ganger!
  Strekk lepper i vid smil, slå dem tilbake. Minst ti ganger.
  Vыsovыvaem tungen godt tak leppene, fikse et par sekunder, tilbake til utgangsposisjonen. Mens ikke dekket.
  Hit fingertuppene på hjørnene av leppene, gi dem en pause, klikk igjen. Ganger fem til sju.
  Stulyayemo lepper, trekker dem, prøver å åpne munnen. Minst fem ganger.
  Puster dypt inn luften og prøver å slippe den gjennom et tett lukkede lepper.
  Straw trekker leppene litt åpne dem og kraftig puster luft, som om du prøver å blåse ut et stearinlys raskt.
   Psykologiske siden av saken
  Et vakkert smil er ikke bare med symmetrisk strekker leppene. Det påvirker hele ansiktet, i lyse rynker samles i hjørnene av øynene, i blinkende av dirrende glede forstørret elever, i den indre utstråling som kommer fra huden vår.
  Mange lurer på hvordan å lære å smile vakker jente? Det er veldig enkelt. Du må smiler oppriktig! Hvis du liker din motpart, vil smilet kommer av seg selv. Selvfølgelig vil ingen skade trenes i speilet, øve hans mest vinnende smil, men et møte med singelen du ventet hele mitt liv, er det nødvendig å smile sjel. Og ikke fordi de må, men fordi jeg vil, fordi ellers kan du ikke være.
  Jenter i denne forbindelse kan spille. De kan bruke ulike typer smiler fra uskyldig, barn napivposmishky og slutter verneplikt lumske smil fristerinne. Imidlertid er det smukke kjønn heller ikke undervurdere kraften av et naturlig smil. Folk XXI århundre fortsatt setter pris på oppriktighet. At det synes å dem vakre.
  Usmihaytesya mer, og verden må svare og smile!  
Kjøtt i fransk kylling - oppskrift

 Kjøtt i fransk kylling ofte forberedt for familie feiringer. Men hver kvinne har sine hemmeligheter matlaging denne retten. Du kan bruke ulike typer kjøtt, men vi beskrive kjøtt i fransk med kylling. For matlaging du trenger for å forberede alle de nødvendige ingrediensene.

 Hvordan koke kjøttet i fransk kylling


 For å forberede denne retten skal ta kylling. På en filet ta en bit av løk, 1 egg, 1 tomat, hvitløk (3 fedd) 200-300h ost. Trenger også salt, pepper og dill. Kjøtt i fransk kylling ble fremstilt som følger. Kylling skåret i biter ca 3 cm tykke. Etter at du trenger å bekjempe begge sider og krydre med salt og pepper. Deco nødvendig å smøre med olje før undervisning kjøtt.
Kjøtt i fransk kylling - oppskrift


 Fransk Kjøtt Kylling resept bør koke i en stekepanne med olje og smør, legger det smaken.

 Kjøtt i fransk med kylling oppskrift hjemme


 I en egen bolle slå egg med salt hjelp av Corolla. Kutte løkringer, tomater - skiver. Kjøttet i egg og deretter spredt på en bakeplate. Dekke kjøttet med et lag av løkringer, etterfulgt av et lag av tomat. Deretter dekke med majones, som gir saftighet og vil fungere som et lim laget for revet ost. Ost spre majones på toppen.
Kjøtt i fransk kylling - oppskrift

 Stek kjøttet i ca 20 minutter i ovnen på 220 grader. Kok til en gylden brun. Kjøtt spredt på en tallerken.
 Ifølge vår oppskrift kjøtt i fransk kylling skal leveres prypravyvshy urter og knust hvitløk.
 Denne retten er perfekt for spesielle anledninger og en deilig middag. Som en siderett kan du bruke kokte poteter eller ris, som utfyller denne retten.

 Video oppskrift på fransk Kjøtt Kylling


 Denne videoen vil lære deg oppskriften hvordan du koker kjøtt i fransk med kylling.
Яндекс.Метрика