Hva du skal gi en bryllupsdag?
 Et slikt bryllup jubileum feiring, en stor begivenhet som kan noteres med venner eller familie i et smalt område. Denne festivalen er veldig symbolsk og foreslår styrken av familie og ekteskap følelser. Hvis du blir invitert til en ferie, så har du sannsynligvis lurt på hva du skal gi for en bryllupsdag? La oss gi noen eksempler på gaver, som tradisjonelt gir en spesiell bryllupsdag.
 Bomull bryllup - 1 år
 Etter et år med ekteskap union, sier bomull bryllup. Alle de som kom til denne feiringen, bringe produkter med chintz - duker, gardiner, sengetøy.
 Wedding Paper - 2 år
 To år har et papir bryllup. Ektefeller kan gi alle som inneholdt papir, fotoalbum, notatbøker, dagbøker, og selvfølgelig penger er aldri forgjeves.
 Lær Wedding - 3 år
 Den tredje årsdagen for å leve sammen kalles lær bryllup. Du kan velge å presentere et produkt Lær - belte, bag, lommebok.
 Bryllup voks (lin) - 4 år
 Etter fire år av livet sammen produsere lin (voks) bryllup. På denne tiden vike lin - ulike håndklær, duker.
 Bryllupet tre - fem år
 Den første lille jubileum kalt - tre bryllup. Feire det i det femte året. "Newlyweds" gi alle typer tre elementer, alt fra skjeer til luksuriøs innredning.
 Bryllup jern - 6 år
 Seks år har sett jern bryllup. Her i kurset er slike gaver som støpejern skillets og panner.
 Bryllup sink - seks og et halvt år
 Dette bryllupet feires etter seks og et halvt års ekteskap. Som for jern, er presentert retter, men galvanisert og diverse kjøkkenutstyr.
 Bryllup kobber - 7 år
 Neste kobber bryllupsdag kalles. Jubileum feiret 7 år. Å gi henne en rekke messing ornamenter.
 Tin bryllup - 8 år
 Kommer i 8 år. Igjen presenteres retter. Denne gangen - strålende.
 Bryllup Delft - 9 år
 Etter 9 år, igjen presenterte nye retter som du gjettet det - Delft.
 Bryllup rosa (tin) - 10 år
 Den første jubileums - 10 år. Det er ikke nok, og kalte dette jubileet - rosa eller tinn bryllup. Gi roser, et tegn på at kjærlighet har overvinne alle hindringer. Det er gitt ulike suvenirer fra tinn. Som gjester invitert alle som var i bryllupet.
 Bryllup stål - 11 år
 Tradisjonelt presentert retter på denne tiden av rustfritt stål.
 Nikkel bryllup - 12 år
 Paret får en gave av smykker nikkel.
 Bryllup Landysheva - 13 år
 Dette jubileet kalles annerledes - Landysheva, blonder og selv ull. Gi gaver av ull eller blonder.
 Agate bryllup - 14 år
 Ektefeller gi Tilbehør elfenben og agat smykker.
 Bryllup glass - 15 år
 På 15-årsjubileum par alltid gi gaver av glass. Ifølge en gammel overtro av disse tingene representerer en lys fremtid i forretnings- og ekteskap relasjoner.
 Bryllup Porselen - 20 år
 I denne feiringen av ekteskap utelukkende servert tabell porselen retter, og en gave å få tallerkener, kopper og kar målene for dette materialet.
 Sølvbryllup - 25 år
 På denne dagen, mann og kone sette en finger til de eksisterende sølv gifteringer også. Denne dagen feires med venner og motta en gave av sølv smykker, bestikk av edelt metall.
 Bryllup perle - 30 år
 Gjester til stede perlekjede hovedsakelig svakere halvdelen av paret. I utgangspunktet er det med kunstige perler. Det hele avhenger av finansielle komponent venner og slektninger.
 Korall bryllup - 35 år
 Dette jubileet er også kalt lin eller lin. En kvinne gir en mann en lin skjorte. Gjester til stede artikler av koraller hovedsakelig røde og servietter, duker og forskjellige klær.
 Ruby bryllup - 40 år
 Rubin er satt inn i ringen, symboliserer det brann og elsker en mann gir sin kjæreste ring med en rubin.
 Sapphire bryllup - 45 år
 Gi smykker med safir. Denne steinen symboliserer styrke forholdet paret nådd denne viktige datoen.
 Bryllup gull - 50 år
 Gifteringer er erstattet av nye, selvfølgelig, gull. Dette er den mest berømte jubileum, men dessverre, det få overleve.  
Hvordan gjenkjenne et hjem sølv?

 Sølv smykker er kjempebra metall gjemmer seg i en stor helbredende kraft. Siden oldtiden, ble denne typen metall mye brukt i produksjon av servise, smykker, rituelle redskaper. Alle disse produktene er etterspurt i dag. Så hvis du bestemmer deg for å kjøpe et produkt fra sølv, du definitivt trenger å vite om det er ekte. La oss prøve å finne ut hvilke funksjoner og hvordan du kjenner i hjemmet sølv? Lære å kjenne seg hjemme i hans sølv eiendommer


 Rent sølv blir vanligvis sammenlignet med andre metaller har høy varmeledningsevne. Med andre ord er kvaliteten av sølv avhenger av graden av oppvarming. Å gjenkjenne kan senkes ektheten av sølvtøy i vannet brenning produkt av sølv og nikkel (egnet melhyorovaya skje). Sølv produkter må varmes opp veldig raskt, i motsetning til nikkel. Forresten, i stedet for å koke vann, kan du bare holde nede produkter i hånden og føler temperaturen under oppvarming.
Hvordan gjenkjenne et hjem sølv?
 En annen funksjon som ligger i denne metall smykker er dens økt evne svetootrazhatelnaya. Du kan sjekke dette selv hjemme. Du må sette en sølv produkt under stråler av lys og ta hensyn til hvor godt metallet reflekterer lysstrålene.

 Tester for å fastslå ektheten av sølv hjemme


 •  Husk at hvis du bør for det tredje produkt av sølv med en myk klut og rent hvit duk på det forbli mørk sti. I dette tilfelle er metall tvilsom ekthet. Primært på grunn av det faktum at metallet ikke blir oksydert ved interaksjon med oksygen, men kan aktivt samvirke med svovelholdige forbindelser som er tilstede i humane sekreter som mørkner når sølv sokker.
  Hvordan gjenkjenne et hjem sølv?

 •  Du kan også identifisere kvalitet sølv ved hjelp av en magnet. Dette skyldes det faktum at dette metallet smykker er dyamahnetykom. Når testen er fullført, kan du finne ut hvor mye urenheter av jern og nikkel sølv.

 •  Svovelsyre salve - dette er en annen metode for å sjekke penger hjemme. Du må spre produktet av svovel salve, som kan kjøpes på apotek, så er det nødvendig å la metallet for et par timer. Som et resultat av dette til fast sølvtøy hvor salven ble påført oppnå en svart farge.

 •  Forresten, kan i tillegg til svovel salve for dette formålet brukes kritt, jod. Vanligvis er reaksjonen av disse reagenser ikke forskjellig fra det som forekommer ved anvendelsen av svovel salve.

 •  En annen måte å skille falske penger i form av bygningen - gni produkt med rene hender. Hvis hendene ikke et eneste spor, indikerer dette at metallet er av høy kvalitet. Men hvis du har forurensede hender, så sølv er sinkurenheter.

 • Hvordan gjenkjenne et hjem sølv?
   Den mest nøyaktige testen testing av sølv er vurdert å bruke salpetersyre. For denne testen, bør du velge for ditt produkt er lite synlig sted som ikke er veldig slående og forsiktig protsarapat det mulig å fjerne den beskyttende dekke. Deretter er det nødvendig å plassere dryppe noen dråper salpetersyre. Metaller som nikkel, sølvbelagt messing eller sølv legering finne lav kvalitet fargen grønn. Dette skyldes det faktum at det er et økt nivå av inneholdt kobber. Men sterling sølv under denne testen finner krem ​​farge, og endelig rent sølv malt i svart farge.

 •  Normal synål du vil også komme godt med. Ta nålen og forsiktig skrape produktet. Siden det avtar lag deponering at han skal barbere metall. Vanligvis brukes messing, har en rød fargetone.

 •  Til slutt, hvis du bestemmer deg for å kjøpe et produkt av sølv, men er usikker på om et metall som det er laget for dette, av hensyn til å unngå forvirring grov oppmerksom tilstedeværelse av prøven og metall frimerker.

  Du blir en mamma? Unngå feil!
   Når det skjer i livet ditt er en betydelig hendelse - fødselen av barnet, i tillegg til en stor lykke for deg og dumpet et stort ansvar. Ser tilbake, du husker lengsels under svangerskapet, som nå synes søte minner, til tross for tretthet, morgenkvalme, evigvarende nervøsitet og mange andre ting som vanligvis følger med svangerskapet.

   Dermed kan det være vanskelig, men alle disse plager bleke i sammenligning med de vanskelighetene som du står overfor etter fødselen av barnet ditt, sannsynligvis tenker slik en ung mor på jakt etter en liten "skralle", som endelig sovnet, den dermed gi sin mor en litt pusterom. I slike tider, begynner du å virkelig forstå helt det ansvaret som falt på deg, og som ofte skremmer mange mødre, spesielt - den uerfarne. Hvordan bør mobilisere sine styrker bør gjøre for å være en god mor lille mannen? For nå er han helt avhengig av deg, og du føler deg så trist sekk, føler du at du ikke vet og ikke vet hvordan   Mamma - rookie

   Det viktigste - ikke få panikk (så å si lett, jeg vet). Før hennes førstefødte, det gjorde jeg ikke vet hvordan de skal nærme seg, og for å være ærlig, var fortvilet, men det viser seg at umiddelbart etter fødselspermisjon sykehuset vi hadde fått til sykehuset, hvor ikke bare kurert min baby, men lærte alt hans uerfaren mor.

   Jeg foreslår at du behandler din nye status som en profesjon, og i ethvert yrke det er nykommere, og de vil lære mye. Det antas at det ikke bedre mor kan vite hva som må hennes baby. Unnskyld meg, er det egentlig? La oss være ærlige: I begynnelsen av moms gjøre store feil, spesielt når det kommer til første barn. Det er sant at de fleste av disse "feil av uerfarenhet" er ikke forferdelig, og innser og korrigere dem, en ung mor på farten lærer å forholde seg til barnet. Men det er også sant utsagn om at det er ekstremt viktige saker i omsorgen for en baby som krever spesiell oppmerksomhet, fordi noen feil kan være vanskelig å svare senere.

   "Land råd"

   Endelig råd fra oh etter behov, vdavaytesya til slik bistand er nødvendig, men vil ikke samle dem, og ikke sette alle på rad til barnet ditt

   Det er latterlig å foreslå ung mor at hun bør be om råd - de posyplyatsya deg som et overflødighetshorn, og fra kloss, ikke for nær og generelt ganske fjerne slektninger og venner. Ofte vil de komme i konflikt med hverandre. Nesten alle av oss - foreldre, og, selvfølgelig, er i full tillit til at i grunnen, i barnepass, vi rozbyrayemosya.

   Ikke la denne flyten rådene ta deg med hodet! Hvordan? Selvfølgelig ville det være absurd å si at du og alt du vet, og så trenger ikke styrene, men likevel satt i sine hoder mange "oppskrifter for dyrking den lille" a la din mor-i-lov, slektninger, søskenbarn og tremenninger, søstre, og Selvfølgelig kan mange miste en venn

   Ikke nøl med å spørre om hjelp

   Forresten, hjelp til alt kastet til den andre ytterligheten - å bygge ut mor-heltinne, og at uten hjelp takle alt perfekt. Scolca du ikke vet og ikke vet hvordan! En mor eller svigermor kan virkelig hjelpe.

   La oss være ærlig om det er en hjelper som vil ta på seg enda en liten brøkdel av bekymringer om baby (flaske kokk mat eller barnas klær klapp) - dette er vil være en stor hjelp. Så ikke hevde sine ambisjoner, ellers, gjøre feil og til slutt - bare bevise deg selv til utmattelse Og så du trenger dine smuler

   Være sparsommelig!

   For å svare på disse ordene: ingenting deal! Som om forfatteren ikke vet at fødselen av en baby i seg selv rister hele familien budsjettet?!

   Og hvis årsaken i forståelse? Kjøpe bare de tingene som er virkelig nødvendig, gjør ikke de kjøper hel masse. I hvert fall i de første 2-3 måneder ute etter å spare penger, til mer eller mindre korrekt familiebudsjett
   Ikke i noe tilfelle skal råde frata barnet av hva som er nødvendig. Men syke klær, kremer, oljer osv N. Ikke gjør deg til en mor, en utmerket student.

   Depresjon? Vi vil kjempe!

   Depresjoner postpartum Kanskje problemet og finner du ikke den viktigste blant alle som du har dekket hodet, men i denne karusellen bekymringer er viktig ikke å se bort fra denne ubehagelige situasjonen og se etter en vei ut av situasjonen. Tror ikke at denne tingen, og denne sykdomsfølelse er å forklare hvordan det er måter å takle det.

   Spør en av bestemødre kort erstatte deg (hvis du stoler på en mann - enda mer), og gjøre litt shopping tur med venner, en frisør. Men ikke mer enn 3 timer - før neste fôring

   Ikke overse din "sjelefrende"

   Som dessverre er den vanligste feilen nye moms som kan ha svært alvorlige konsekvenser, blant annet for barnet ditt. Ja, jeg vet at du føler deg så sliten som noen gang i livet, bare på randen av makt, men ikke glem at du - en kvinne.

   Du trenger hverandre er mye mer enn fødselen av barnet ditt. Noen ganger kan en baby (! Ærlig, vanskelig test) Kan føre til sammenbrudd av den ekteskapelige forhold, men en enorm liste over viktige ting slår et annet punkt - for å prøve å hindre en slik utvikling i livet ditt.

   Fôring - ingen universell måte å roe barnet ditt

   Jeg skifte bleier, forresten, også noen unge mødre er under den misforståelse at deres rop smuler forårsaket to motiver: sult og full bleie. Noen ganger er de kjent og den tredje - en sår buk. Men du vet, kan du ha mye mer, og ingen av disse ikke passer!

   Lære babyen gråte, kan det være annerledes, det varierer avhengig av hva barnet klager for tiden.  
  Яндекс.Метрика