Som veve armbånd, Shambhala?
 Først Shambhala - et mytisk land, begrepet som eksistensen av hinduismen. Ifølge mytologien Shambhala - et sted for samhold himmel og jord, mistet i fjellene i Tibet og gi hver mann funnet sin enestående kunnskap og visdom. Andre studier viser til at Shambhala ligger i Altai - landet med sjamaner. Men andre mener at Shambhala finnes samtidig i de fysiske, subtile og åndelige verdener, hvor Shambhala som en åndelig verden - er opplysning, som er mann.
Det antas at kunsten å veve disse armbåndene tibetanske munker arvet fra de kloke menn av Shambhala. Armbånd trudging som amuletter som gir din herre fred, fred i sinnet, visdom og suksess. Armbånd beskyttet folk fra katastrofer og hjelpe takle vanskelighetene og perfeksjon av form lov til å se skjønnheten i verden, uansett hvor var deres hersker. Nå Shambhala armbånd har mistet mye av sin betydning, men plutselig ble viden populære. Vel, den beste måten å få amuletten som vil passe deg i naturen - å veve sitt eget.
 Som veve armbånd, Shambhala?
For veving klassisk Shambhala trenger du:
bord med to spiker, spiker i en avstand på 25-30 cm fra hverandre eller tape for å fikse;
runde perler;
vokset snor eller noen ganske tynne, men holdbare naturmaterialer (segment ca. 40 cm for basen og 2,3 meter for svingete);
saks;
lim;
lighter eller fyrstikker.
Som veve armbånd, Shambhala?

Vevd armbånd som følger:
 1.  Bind den ene enden av ledningen til baser rundt neglen og fest med tape, tilfeldig plassere perler på snor og låse den bare på den andre siden.
  Som veve armbånd, Shambhala?

  Ta lang del av ledningen, brett den i to og knyt den vanlige solid enhet ca 10 cm fra kanten. Den venstre enden av ledningen knyt en liten knute - det vil hjelpe deg å navigere i veving.
  Som veve armbånd, Shambhala?

  Ta enden av knuten, skyve det under hovedtråden, men fri på høyre side. Men rett sted til slutten av hovedledningen og skyv bunnen av loopen i venstre ende.
  Som veve armbånd, Shambhala?

  Stramme. Bør få en bundet bunt.
  Som veve armbånd, Shambhala?

  Gjenta trinnene: ta enden av knuten, skyver den under foten og på den frie ende, og på basis av fri, men ved enden av bunten. Så du må fortsette å veve rader. Forresten, innbinding hver rad starter med en snor med knuter, og den enden av ledningen knute hver gang vil bli holdt i hovedtråden, men den frie og den frie enden, henholdsvis av basen, men under tuppen av bunten.
  Som veve armbånd, Shambhala?

  Når den tid kommer til å vedlegge perle, gjøre det samme node og starte den vanlige forsinkelsen, men slik at perle i sentrum av området, flettet snor.
  Som veve armbånd, Shambhala?

  Deretter gjøre et par knop og vever neste perle.
  Som veve armbånd, Shambhala?

  Repetisjon - mor til læring: enden av ledningen med en knute lysbilde i hovedtråden, men den frie enden, og gratis på hovedtråden, men på slutten av bunten. Stram perle.
  Som veve armbånd, Shambhala?

  Når din armbånd kommer til ønsket lengde, stramme den siste noden gjennomsiktig lim og trim overflødig ledning.
  Som veve armbånd, Shambhala?

  Fjern armbånd med tømmer, satte de frigjorte tips perler og fest med enkle knop.
  Som veve armbånd, Shambhala?

  Brett enden av kontakten.
  Som veve armbånd, Shambhala?

  Ta en ledning lengde på 40-50 cm, brett den i to og bruke den til å knytte enden av armbåndet mellom en sterk, men ikke for stramt knute. Nå, akkurat som i hoved veving, obvyazыvayte sine alternative noder. Siste knute sikre gjennomsiktig lim.
  Som veve armbånd, Shambhala?

  Utgitt armbånd med justerbar spenne.
  Som veve armbånd, Shambhala?

  Veve armbånd, Shambhala ikke så vanskelig som det ser ut ved første øyekast. Men muligheten til å gjøre et armbånd fullt passe deg bare hav - forskjellige material perler, forskjellige garn, farger, armbånd teksturer Famous Shambhala populær edelt metall med steiner, slik at fantasien ikke er begrenset av noe. Og viktigst av alt, når iført armbånd, er Shambhala og sannheten tryggere å leve som om gjennom sine solar plexus flyter hele visdom skjult i den mystiske landet.  
Som organza jern?
 Organza - en klar, tøff og tynt stoff som er laget av silke, viskose eller polyesterfibre ved å vri to. Det er av to typer - naturlige og kunstige. Selvfølgelig er naturlig organza mye dyrere enn kunstig, men også omsorg for henne litt enklere - naturlig stoff tåler større spekter av påvirkninger. Men med kunstig, noe som er mer allment representert i butikkene, kan det være problemer. Hvordan å stryke organza at det ikke mister sin form?
 Når og hvorfor ble brukt organza?
Organza som materialet ble kjent i slutten av det 18. århundre, da det først ble brakt til Europa fra Østen. Den konvensjonelle visdom er at navnet "organza" - er avledet fra den usbekiske byen Urgench, der i uminnelige tider der shelkopryadylnaya fabrikken. Nå organza er hovedsakelig brukt i produksjon av gardiner, samt materiale for dekorasjon buketter og gaver. Dette er sant - ved hjelp av broderi, etsing og laser kutte organza gitt et unikt mønster som glitrar i lyset.
 Hvordan å stryke gardiner med organza?
Før klapp organza gardiner bør være ordentlig vasket dem. Organza ikke liker varmt vann og sterk spin, så det må vaskes i vaskemodus eller vasking delikat silke. Merk: Den maksimale RPM spin i vask organza skal ikke overstige 500 Uansett, til tross for alle dine anstrengelser, i stedet for en glatt skinnende stoff utgang du får Tighting materiale. Dermed er det tre måter stryke organza:
 1.  Gi vev og renne otvisetsya. I dette tilfellet bør bare vasket stoff umiddelbart henge i gardiner, og noen dager senere rettet hun seg selv. Hvis organza er sterke knekk eller folder, bør de være glatte hender. Denne metoden er upraktisk faktum at gulvet i en vanndam dannet drypp, noe som kan skade overflaten. Du kan sette inn et par big blind håndkle som absorberer fuktighet, men vi må se til at håndklær ikke er forhindret gardiner henge rett.
  Bruk et strykejern til minst mulig strøm eller i "silke". Iron overflaten må være ren og glatt, uten de brente områdene, og stoff det må være helt tørr fordi fuktighet bidrar til utseendet av små "bølger" som senere viser seg umulig å glatte. Jern jern organza bedre i silkepapir eller silke, så vil du minimere risikoen for brenne vev.
  Steam. Til tross for at jern organza trenger å tørke ved bruk av damp er ikke forbudt fordi det er ideelt for delikat stryking. Når du bruker den bør henge en gardin til gardin og proprasovuvaty i vertikal posisjon, tidligere helt tørket.
  Prosessen med stryke organza svært tidkrevende og kan være tidkrevende, slik at du kan gi det til renseri - så du er sikker på at stoffet ikke er bortskjemt.  
Som vidipraty strålende grønne klær?
 Zelenka - dette er den beste tilgjengelige desinfiserende og anti-inflammatorisk agent som effektivt takle vannkopper, små riper og sår. Dessverre, får til stoffet eller møbler, strålende grønn lang forbli som uutslettelig flekker. De er trudnovыvodymoy gruppeformasjoner, som raskt kan trenge inn i de dypere vev strukturer. Men det er noen påvist måter å bringe den strålende grønn flekk på klærne deres. Tiltak bør iverksettes umiddelbart, inntil væsken ikke har hatt tid til å trenge dypt inn i stoffet. Før du søker pyatnovыvodyaschyh stavelser de bør sjekke på en egen del av produkter, ved hjelp vrang masker eller region pidhynu. Før du full ting de trenger god ren, som tilstedeværelsen av støvdannelse truer skilsmisse.
 Som vidipraty grønn maling fra klær
 1.  Perfekt fjerner flekker rubbing alkohol, noe som kan være skadelig å male på acetat produkter. Ellers må du forberede noen bomullspinner for å fukte dem med alkohol og prosess skitne overflaten, ikke glemme å sette på baksiden av stoffet absorberende klut. Til flekken er rozplyvalasya, bør rengjøring starter med sine grenser, gradvis nærmer sentrum. Prosedyren skal være komplett i vaskemiddel.

   Løse problemet ved hjelp av ammoniakk, som på forhånd oppløst i vann i et forhold på 1/2 h. L. et glass varmt vann. Teknologi flekken lik den forrige metoden, men å fremskynde prosessen, er en væske anbefalt å legge noen dråper sitronsaft.

   Cope med grønn maling stivelse skal mangfoldig strømmet på den fuktede området. Etter 8-10 minutter ble ristet sammensetning av produktet. Fremgangsmåten gjentas flere ganger inntil flekken er posvitlishaye og forsvinner fra overflaten av stoffet.

   Salget er effektive flekkfjerner uten klor, der bruken har ikke alltid mulig. Restriksjoner er angitt på etiketten på produktet. Hvis reservasjonen ikke blir oppdaget, betyr det en liten mengde kan legges til vaskemiddel. De beste kjemiske midler fortjent anses som "Vanish Oxi Handling", som kan perfekt takle oppgaven i et par vask.

   Ett av skiftene for hvite ting er blekemiddel eller hydrogenperoksid, som i svake konsentrasjoner kan anvendes for fargeprodukter.

   Bomullsstoffet er anbefalt å rense med en oppløsning av kaliumpermanganat.

   Problemet er forsterket hvis Zelenka fikk til å bruke lange tid. I dette tilfelle blir den behandlet med vegetabilsk olje (man kan bruke vegetabilske eller olivenolje), som fjernes fra produktet i et par timer renseblanding. Etter 12 timer produktet vask i varmt vann.

   Hvis Zelenka fikk på jeans, vil det bidra til å fjerne flekken såpe hvitt. Han gned på et fint rivjern, la for en time og deretter vaske bukser, som vanlig.

   Det vanskeligste å vaske spor av strålende grønne lær overflate. En av de mest godartede midler er tonic for folk som trenger å jevne tørke flekken. Etter 3-5 dager med strålende grønne spor forsvinner.
   Hvis pereprobuvani alle midler og spor av flekker ikke har forsvunnet, så du bør ikke bli opprørt, må du være tålmodig. Zelenka under ultrafiolett lys ødelegger seg selv.
   Fjerne flekker fra møbler strålende grønn
   Hvis stoffet blir på seksuell laminat belegg, det er godt vasket av Pemolyuksa. Perfekt fjerner flekker fra strålende grønn væske til oljemaling, betyr for servise og vindusvisker. Maksimal hastighet på fjerning av ubehagelige konsekvenser viser parafin og bensin. Deres bruk bør anvendes med forsiktighet, da de er i stand til å løse opp det øverste laget belegg med lakkert overflate. Mer delikat driver 95% av lege alkohol, som fjerner spor av vann. Møbler, gulv og andre overflater som er behandlet på ulike måter, etter at alle manipulasjoner bør nøye tørk av med en tørr klut. Alle transaksjoner for å unngå negative konsekvenser gått meget raskt.  
Яндекс.Метрика