Hvor raskt vaske ovnen av fett?
 Våren renhold, rent og glitrende, og kjøkkenet - ovnen skitne og vaske det umulig Sound kjent ut?
 Ikke bli opprørt alle på fingertuppene. Det er enkle og effektive måter å rense ovnen fra fett og smuss.

 Hvordan du enkelt vaske gassovn


 Å starte ozbroyimosya. Du trenger: hansker for å holde hendene myke, klut eller svamp, rengjøring (og bedre spesiell spray stekeovn). Du kan bruke eddik, sitronsyre, natron, ammoniakk, selv for baking bakverk. Det første først.
 For å starte, kan du prøve den klassiske måten. Ovn forvarmet til 50 C, bruke vaskemiddel eller spray på veggene. Venter som angitt på pakken, og deretter vaske av skum.
 Etter bruk av spray kjøkken bør være godt ventilert, spesielt hvis du har allergier. Verktøyet kan bli igjen på overflaten i flere timer eller over natten.
Hvor raskt vaske ovnen av fett?
 Liker ikke sterke kjemikalier? Det er en enkel "bestemor" måten å oppnå renhet uten "kjemi". Fortynn eddik med vann i et forhold på 12:59, og påføre oppløsningen på klut eller svamp vegg. Grundig gni la suge.
 Hvis alvorlig forurensning å poste et par timer. Etter strø bakepulver skitne steder. Reaksjonen av natron og eddik vil vaske selv gammel skitt. Soda kan erstatte ammoniakk. Skyll deretter ovnen vanlig såpe og vann - og det skinner! Denne metoden er helt trygt for helsen din!
 Gjør ovnen vil skinne for normal baking deig. Fukt en klut i varmt vann og tørk i ovnen, strø bakepulver forurensning og drysset med vannstråle. Etter en stund samlet i klumper av fett fjerne med en fuktig klut. I stedet for bakepulver egnet mat soda eller sitronsyre.
 Den indre overflate av ovnen er lett å rengjøre med en oppløsning av ammoniakk. La for en halv time, deretter vaske av grundig.
 Glass ovnsdøren i mitt tilfelle. Distribuerer natron jevnt lag, fukte den med varmt vann og la stå i en time. Deretter tørke av glasset med en fuktig svamp, deretter tørr klut.
Hvor raskt vaske ovnen av fett?

 Hvordan å vaske elektrisk ovn


 Den enkleste - damp rengjøring.
 Metode 1. Hell en ildfast beholder oppvaskmiddel, sette på en stekeplate og skru på ovnen. Steam vil korrodere skitt vil bare fjerne den med en fuktig klut.
 Metode 2: Sett ovnen på en temperatur på 60-75 C, deaktivere den. En container helle kokende vann, den andre - (. 1 i) ammoniakk. Ammoniakk satt på den øvre delen av ovnen, legge ned en beholder med kokende vann. La over natten, smuss og fett vaske av i morgen.
 Og husk: ikke forsinkelsen selvrensende ovn til bedre tider. Viktige rettidig intervensjon filler og svamper.
 Forfatter: Lily Romanov  
Hvordan fylle hjemmet ditt med aromaer


 Kjemiske dufter.
 I dag, kunstige smaks lokaler og en av de mest populære metoder for å fylle rommet ønskede smaken.
 Dessverre, i aerosoler og spray brukes naturlige ingredienser og produkt kjemisk industri. Legg merke til at enkelte komponenter av gjestene dine, eller du kan være allergisk. I liknende metoder, det er en ulempe: å lukte vedvarte vinduer bør holdes lukket, og dette er uønsket, spesielt om sommeren.
 Pluss i denne smakstilsetning er at det raskt og enkelt å fjerne lukt, slik som i badet. I tillegg vil oppdatert utvalg av retnings spray ikke fungere. Spray som fjerner lukten av tobakk, vil være avgjørende for de som røyker og ikke ønsker å bringe ulempe for naboer eller slektninger.
 Balsam.
 Denne metoden er den dyreste, men den sikreste måten å fjerne lukt og fylle et rom ønskelig smak.
 Til smak begynte å ha en positiv innvirkning på helsen din, må du ha et rom for å eliminere alle lukt. Ledende selskaper har utviklet denne spesielle aromamashynы som renser luften i rommet og også spre behagelig duft av ditt valg.
 Når du velger et klimaanlegg bør vies oppmerksomhet til modellen, dyktige ozonize luft. Disse gir luft lukt frisk og medisin hevdet at ozon er ikke bare hyggelig for vår luktesans, men er nyttig for hele kroppen.
 Blomster.
 Dekorere interiøret, ren luft, fyll den nyttige elementer og med eliminere bakterier - planter.
 De kan også fylle rommet fin aroma. For eksempel, Melissa. Den vokser i en blomsterpotte, og helst du, gnir fingrene blader, få en fin sitron-mint smak som vil fylle alle rommene. Også du passer og basilikum. Den vokser også i en blomsterpotte, og du bare såvidt sprysnite den av, vil det begynne å lukte.
 En sterk duft av blomster voksaktig eføy, eller hoyi. Denne elegante vintreet, hun blanke blader. Dens svært vakre blomster, i tillegg vil det være fantastisk dekorasjon og et viktig element i innredningen av rommet. Et annet pluss dette eføy helt upretensiøs.
 Eteriske oljer.
 Utvalget av essensielle oljer er ekstremt bred, jo mer du kan lage selv blanding avhengig av ønsket effekt.
 Eteriske oljer ikke bare ville feie du lukter hyggelig, men også redusere konsentrasjonen av skadelige bakterier i atmosfæren. Mesteparten av oljen er anbefalt å bruke med ulike plager, som de har muligheten til å gi en magisk effekt på kroppen og gjenopprette helse.
 For bruk i flate steiner og spesielle aromalamper, de gjør glass, keramikk, metall eller gips. Eteriske oljer er anbefalt å bruke for tegneprosedyrer, og noen kan til og med erstatte krydder på kjøkkenet.
 Stearinlys og røkelse.
 Til dags dato, svært populær som mystiske Østen. Duftende stearinlys og pinner danner en hyggelig atmosfære for middag med sine kjære, og fylle soverommet sengetid beroligende toner av behagelig smak, for eksempel lavendel.
 Selv om effekten av bruken av røkelse er ikke veldig lang, men det gir en mulighet til å oppleve nye smaker og eksperiment. Når rommet vil fylle bare lukten som passer ditt humør.
 Tørre smaker.
 Velsmakende pads og poser som er fylt med en blanding av duftende tørkede urter og blomster er ideelle for smaks garderobe eller kommode. Ting vil finne sjarmerende delikat duft og Sasha avlaste deg fra møll og andre insekter. Ved hjelp av spesielle smaker av einer tre, legger du individualitet av kjøkkenet.  
Som vidipraty rust?
 Noen ganger metallgjenstander glemt i lommene eller brukes som pynt på klær dannet rustflekker som bringer praktisk talt umulig. Og hvordan kan vi bli kvitt dem alle? Flekkfjernings produsenter hevder at deres produkter kan bringe flekken i noen minutter. Men vi må være på vakt mot å fjerne slike forurensninger. Før prosessen med å bli kvitt rust fra klær, må du nøye undersøke etiketten. Hvordan kan vidipraty rust?
 Avhengig av hva slags materiale du har flere alternativer for å fjerne rust flekker:

 Hvitt stoff
 Med hvit duk (hvis solid) kan prøve å bringe flekken produkter som inneholder klor. Det beste er om det vil gele. Å fjerne behovet for å sette det på et sted der spor av rust. Legg igjen for et par minutter. Deretter vaske klær vaskemiddel. Om nødvendig, vil prosedyren må gjentas. Denne fremgangsmåte kan bare brukes for normale vev. Delikate stoffer utsatt for behandling bedre kyslorodosoderzhaschym flekkfjerner.

 En annen måte som passer for hvite tekstiler, er å anvende vinsyre. Blandet i like deler salt og syre, helles litt vann for å oppnå en oppslemning. Denne blandingen er brukt for å gni, og ting blir satt på det stedet der de utsettes for direkte sollys, og ser frem til forsvinningen av flekker. Etter vask og skyll klær.

 Farget og tynne stoffer

 •  De anbefaler ikke bruk av blekemiddel, kan det forårsake skade. I stedet kan du bruke sitronsaft. For rust flekker trenger å presse noen dråper og deretter la stå i noen minutter. Deretter utføre regelmessig vask.

 •  Sitron kan erstatte sitronsyre, som selges i hver butikk. Det skal fortynnes i varmt vann, ble den resulterende løsningen satt på stedet og holde i 15 minutter. Så du trenger bare å vaske klær.

 •  Også for fjerning av rustflekker kan anvendes eddiksyre. For å gjøre dette, 2 ss. skjeer skal fortynnes i 2 liter vann, og den resulterende løsning ble fuktet klær og la i morgen. Produktfarge endring. Morning ting Vask og skyll.

 •  En annen god måte å bli kvitt rust fra delikate stoffer - glyserol. Løsningen fremstilles som følger: oppvaskmiddel tilsatt glycerol (1: 1). Da bør det bli satt på forurensning og la stå i et par timer, etter som vasker.

 •  Bruk oksalsyre kyslы - også en måte til å fjerne flekker uten bruk av kjemikalier. Løsningen ble utarbeidet som følger: et par ss essenser utvannet i et glass vann. Blandingen blir så lagt ut på stedet og holdt i to timer. Neste ting rett og slett slettet.

 •  Dongeri stoff
   De har også ønskelig suge hlorsoderzhaschem blekemiddel, da det kan ødelegge fargen på klær. Fjerne flekken av denim på følgende måter: pour rust på litt sitronsaft og bruke en hårføner eller jern å varme dette stedet. Etter at prosedyren bør gjentas. Deretter må du vaske klær i varmt vann og såpe. I stedet for sitronsaft kan anvendes eddiksyre. Virkningen vil være den samme.

   Egne styrker svært vanskelige å bli kvitt rust på stoffet, selv ved hjelp av spesielle kjemikalier. I tillegg, hvis de brukes feil, kan de forlate spor av noe som vil være helt umulig å bli kvitt. Med en slik kompleks forurensning som flekker av rust, er slitasje anbefalt å ta de tørre rengjøringsmidler. Det vil fjerne dem lett.  
  Яндекс.Метрика