Hvordan endre din holdning til husarbeid to Life gjorde ikke rutine
 Livet blir kjedelig, irriterende, irriterende. Hvem har ikke opplevd slike følelser? Likevel, tilbake til potten og skittentøy - evig liv. Det betyr at vi må endre sin holdning til det, så det var behagelig. Her er noen tips om hvordan å gjøre hverdagslige ting og ikke gå gale med rutine og kjedsomhet. Tips 1. Filosofisk behandle mannlig partner rotete og uvilje mot å holde huset i orden modell
 Så de er opprettet, disse mennene. For eksempel, de, ifølge eksperter, er ikke det en svakere men mer lojale til å lukte en stikkende lukt. Uutholdelig, etter vårt syn (og lukt) stanken av en mann langt mindre irriterende (og noen ganger bracing). Det er derfor vi har en samling av sokker under sofaen utskrifter fra henne, og hennes partner ikke merke til, og føles ikke. På genetisk nivå ligger primært wont bryr seg om sikkerheten til deg selv og familien (som ekkel fiende eller rovdyr kan snike i noen øyeblikk) krever at all nødvendig at dette kan være nødvendig, var alltid for hånden, og ikke et sted dekomponeres på hyller. Så for partner krav om visse ting galt - bare smålig chicanery. Hvis vi tar hensyn til hver skitten skjorte, kastet seg tilbake i stolen, ikke en skittentøyskurv, ikke ansett som en annen sabotasje rettet mot deg personlig og orden i huset, vil den store delen av husholdningenes unngå irritasjon. Men det er gutter som vasker en tallerken, rene sko, sokker, vaske?! Ja, det er menn. Vanligvis i store byer. Ifølge enkelte rapporter, sine tall vokser og er litt mindre enn 1%. 

 Tips 2. Bli kvitt den vrangforestilling at en mann som sitter på halsen, hvis du er en husmor
 Ifølge eksperter, vaske (selv med biler, det er alltid ting som må vaskes for hånd) er likeartet med arbeider av traktoren, stryke - å arbeide frimurer. Hold på et hus, vekselvis har blir en barnepike, kokk, oppvaskmaskin, servitør, laundress, sykepleier-sykepleier, hushjelp, designere og selv menns spesialitet synes å mestre rørlegger (trykk flow - du må fikse i nødmodus) eller porter (barnevogn med baby heve 5. etasje uten heis - ingen enkel oppgave). Og alt gratis, kan vi si for mat. Forresten, har amerikanske eksperter funnet ut at hvis lage et estimat arbeid utført av kvinner i løpet av dagen og ta et gebyr på gjennomsnittspriser for hvert element, overstiger månedlig inntekt inntekten til menn 2-3 ganger. Hvis vi oversette våre penger, betyr det ikke bringe en husmor, men beholder en måned for en familie på 70-80 tusen rubler. Og hvis du sjekker invitert til å amme et sykt barn, lage mat å tilberede lunsj og middag, hushjelp, veileder, som vil hjelpe barnet ditt med leksjoner sjåfør som kjørte ham til skolen og til skoleklasser etc.. Seksjon. Dette aritmetikk. Ta det med en mann og myten om "sete" hjem mens han jobber, vil bli fordrevet en gang for alle. 

 Tips 3. Involver hjem for å delta aktivt i å løse hverdagsproblemer
 La oss være ærlig, historisk menn er fengslet i husarbeid. For tusenvis av år, og jobbet med svært ulike mål: slåssing, jakt, pløyd, meiet De er sikkert glad for at teknologisk revolusjon frigjort dem fra utmattende hardt fysisk arbeid, men akseptere det faktum at nå har revet gulrøtter og skure fliser og bad, de meget vanskelig. "Det er en manns business". Derfor har de liksom alltid kraft: tale overtale, presse, kommando - på hver sin tilnærming. Det bør bli forstått at problemet - ikke gjøre partneren drive oppdrett i hans sted, og tildele oppgaver, slik som å holde huset sammen. Bare hvis lasten er delt omtrent på midten, du føler ubehag knyttet til beslutnings irriterende hverdagsproblemer blir sterkere. I tillegg ble det funnet: frivillig felles husarbeid (rengjøring eller matlaging søndag middag) arbeider for å styrke par og kan også levere ekte glede. 

 Tips 4. Konverter økonomiske anliggender i obyazalovky moro
 Og dermed med høy nytte! Faktisk tvinge med en følelse av forestående undergang eller lei moro uvørent - alltid velge oss. Prøv for eksempel å spille et spill kalt "vårrengjøring". Når hans kone i en bikini på øredøvende rytmisk musikk støvsugere, uhylytsya mann ikke under noen påskudd hjemme og ikke være likegyldig til å ligge på sofaen. Selvfølgelig, hvis du ren leilighet med barn, er ikke egnet erotisk konseptet av hendelsen. Men elementer av moro, kreativitet, er konkurransen ganske god. Videre må de hjelpe slå rutine matlaging middag eller gjenopprette renheten av spennende smaks duell eller en lykkelig ferie Moidodyr. Det er viktig å sende inn og ringe kommer husarbeid. Ordene "vaske", "jern", "rengjøring", "matlaging" seg selv fremkalle tristhet. Klage: "Gi 100 ravioli!" Eller "Party Cook. Alle invitert! «Sound mye mer optimistisk og zavlekatelnee. Dette man virkelig ønsker å ta del. Uten tvil, "Dyskouborka style 90" samle mer livskraftige frivillige hjelpere enn en kjedelig spasertur fra voldsomt brøl støvsuger i leiligheten. 

 Tips 5. Overbevis deg selv om at husarbeidet nyttig
 Mange av oss liker å nevne at husarbeid - en utakknemlig oppgave enn tilbakestilles, devaluerer deres innsats og frustrerende seg selv. Men husholdning glad for å spise deilige måltider tilberedt av vakkert servert tabell may vertinne innsats og forbli bak kulissene, men resultatet er noe du kan ikke unngå å legge merke til. I tillegg, rengjøring, som forskere har funnet, forbedrer også helse. Studien, utført den skotske Cancer Center, som ble fulgt av 300 000 kvinner fra ni europeiske land over 7 år, fant at daglig rengjøring reduserer risikoen for brystkreft.

 6. Rådet rolig perfeksjonisme
 Altfor aktiv iver for å holde huset i perfekt orden og slå den inn i et tempel av renhet utviser ham varme og sjarm som skiller fremmed statseide boliger for å varme henne. Noen husmødre så ivrig skrubbe og vaske alle at selv deres slektninger er redd for å bryte ren og ryddig leilighet, foretrakk å bli i skolen og på jobb. Så for de er de prøver å gjøre, hvis innfødte folk ikke er hjemme etappe? Perfeksjon har ingen grenser. Men innenriks ekstremisme ikke fører til suksess og fremmer psykisk likevekt. Uansett hvor hard kampen for orden i huset, eier-perfektsionistka aldri vil oppleve det endelige utfallet. Det vil alltid synes at husholdningene ikke setter pris på hennes innsats og ikke holde rent. Vi må endelig råd til å slappe av

 Eksperter har lenge vist at barn som vokser opp "under panseret" som er i et sterilt miljø, mer utsatt for skadelige mikrober. En søken etter den ideelle i de fleste tilfeller viser skuffelse, utmattelse, tap av selvtillit og undergrave nervesystemet.

 Rådets 7. optimalisere forretningsprosesser
 Hvis ikke forsømme prestasjoner av vitenskap, blir livet mindre belastende og mer moro. Og at livet ikke blir undertrykt, er det nødvendig å organisere, godt fordelt, tid og energi. De er omvendt proporsjonal - jo mer tid vi bruker på noen husholdning drift, er den mindre strøm på annet husarbeid. Ett av triksene sberehayuschaya tid - bestiller eiendom.

 Hvis alle ting har sin plass (vaskemiddel bad, ladere for mobiltelefoner i øverste skuffen i kommoden), tar søke en minste tid. En annen måte å spare tid - gjør hva du kan gjøre. For eksempel, ikke gjennomgå hele helgen med en børste på teppet, og gi det til renseri. Hvis du fjerner alt overflødig ut av huset, vil tiden bli brukt på gården mye mindre.  
Hvordan dekorere et bryllup briller
 Nærmer bryllupet dagen. Spenningen er montering. Til den hyggelige stresset for organisering av feiringen lagt til mange nye, små og ikke veldig detaljert. Velge og bestille en bankett hall, menyer, og ledende fotografer, brudekjoler, invitasjoner - fortsette listen er veldig lang. I rush er lett å gå glipp av noen ting, men du bør prøve å ta vare på alt, slik at ingenting hindret fullt ut nyte den mest levende og minneverdig dag i livet - bryllup. Overflødig forsiktighet
 En av de grunnleggende attributter en moderne vielsen boller er nygifte. De er vanligvis utarbeidet to par eller flere, siden høyden moro eller selv før starten av sprø glass kan bryte, ødelegger stemningen av brudgommen, bruden og gjestene.

 Ett par briller er for nygifte turgåing, foto og video. Bilder fra tilbehøret, glitrende i solen eller krystaller som tiltrekker seg oppmerksomheten til elegant blonder dekorere noen bryllupsfotobøker. Den andre par briller vil legge eleganse, stilistisk perfeksjon fest.

 Formen og størrelsen de varierer, men registreringen må gjøres i samme stil, den fokuserer på harmoni og harmoni i den unge familien. Prosessen med å dekorere briller Young krever produsenter av raffinert smak og en viss ferdighet. Også, vil resultatet i stor grad avhenger av den valgte materialet. Det er mange spesialiserte studioer og private mestere, men du kan dekorere selv bryllup briller. Det viktigste å være tålmodig og relevante detaljer.

 Enhet av stil
 Pynte briller for bryllupet, husk at de ikke bare dekorasjon festlig kveld, men også understreke smaks nygifte. Det er viktig å vurdere den generelle stilen og designen elementer feiring, spesielt tabellen. For eksempel, dersom valgt duk noen mettede farger, vil det se fint glass, som brukes i designelementer av samme farge. I tillegg bør den generelle paletten og stil være i harmoni med kjolen til bruden.

 Frihet til å velge

 Blant de ulike alternativer som tilbys materialer og er vanskelig å velge den riktige måten å designe briller. Den klassiske løsningen er knyttet til de laget av folie veggene i sine gifteringer. En fin dekorasjon kan gjøres med materialer som kunstige eller friske blomster, perler, strass, bånd i forskjellige former, farger og teksturer, maling og så videre.

 Hemmeligheten av eleganse
 Dekorert glass - bare deilig tillegg til generell bryllup entourage. Jobbe med ham må utføres svært nøye. Det er uakseptabelt at på synlige flater av glass var spor av lim. Enkelt, raskt og vakkert bryllup glass kan gjøres ved hjelp av tape eller blonder stoff. Ukomplisert limt rundt hodet og plukket "skjørt" nederst på beina, vil blonder ser veldig elegant. Små krystaller er hjerteformet ring eller en løs, være sikker på å tiltrekke seg oppmerksomheten til herskerne i god smak sin glitrende glans.

 En romantisk og populære alternativet dekorasjon bryllup briller - det er blomster. Vi bruker små knopper og kronbladene av blomster eller tekstil spesial kjøpt for dette eller stablet med bånd.

 Mange par velger deres gravert portretter, navn, dato for ekteskap eller familie frakk monogrammer, logoer. Utsøkt inskripsjon er kombinert med bildet av båndet, virvlende i det opprinnelige mønster. En talentfull kunstner kan enkelt lage med maling på et tynt stykke kunst glass vanlig vin glass, som vil være en elegant dekorasjon bryllup feiring.

 I tillegg er ulike brosjer, belter, medaljonger vil være en god dekorasjon for bryllup briller eller supplere enhver annen utvalgt design.

 Fra de generelle opplysninger
 Uansett hvilken metode vil bli utført dekorasjon, viktigst, å heve et glass eksklusiv milde, velstelte hånd av bruden og skjønnhet dekorasjoner, sammen med en rekke toasts, bringe glede til unge familier og gjester.  
Яндекс.Метрика