Hvordan bli kvitt ubehagelig lukt i leiligheten

 Bli kvitt dårlig lukt i leiligheten


 Det første du må gjøre for å bli kvitt dårlig lukt - er å eliminere kilden.
 Hvis noe er brent i en panne eller i ovnen og kjøkkenet var fylt med kvelende røyk, erstatte det med frisk luft. Først av alt, slå av komfyren. Hvis det er over avtrekkshetten, slår det til det maksimale.
 Å fjerne gammel matlukt, tørke alle overflater rene med en svamp eller klut avfetting løsning for å fjerne mest avgjort partikler av røyk og dråper av fett. Vær spesielt oppmerksom på vegger, bord, skap. Ikke glem å tørke vinduene (inkludert dekselet), vegg- og taklamper, gardiner og vaske kjøkkenhåndklær.
 For å unngå lukt i kjøleskapet, se nøye som produkter. Rengjør innvendige overflater med en fuktig svamp, ikke glemme gummipakningen på døren - det kan samle lukt. På en av hyllene stadig holde en åpen boks med natron (en annen - i fryseren) for å absorbere lukt brus. Flere ganger i året, erstatte disse boksene.
 Hvis lukten fra kjøleskapet sterk, hell i en skuff på ca 100 g pulverisert aktivert karbon og putte i noen av grenene (mat er ikke skadelig). Etter hver 8 timer sette denne skuffen i 20 minutter i en ovn forvarmet til 180 ° C for å gjenopprette kull, så det kan brukes flere ganger til lukten er borte. I et knipetak kan du erstatte kull malt kaffe.
 Å fjerne mugglukt i kjelleren eller resten av huset, den første tingen ventilere. Åpne vinduer og dører, og sette fans volohovbyrach. Deretter en løsning av vaskeri (30-60 ml per 4 liter vann) spray betonggulv, steinvegger å eliminere mold. Du kan også strø gulvet klor.
 Å bidra til å kvitte seg med lukten av røyk i huset, må du åpne og sette på ovnen en gryte med vann med eddik. La det koke uten lokk til røyken i rommet. Etter avgang av gjestene i det åpne kjøkkenvinduet på 15-20 minutter og slå panseret.
 Et annet alternativ - bløt i vann og eddik og håndkle kraftig svinge dem i røykfylte rom, og skyll og henge i rommet.
 Lys duftlys, brenne tørket sitron eller appelsinskall.
 Ordne rommet boller av kaffebønner og salt, henge døren flere papir teposer - de absorberer lukt.  
Hvordan fjerne lukt fra sko
 Noen ganger hender det at de nye skoene som ennå ikke bakvaske, avgi en stygg lukt. Ikke alle har råd til å kaste denne og kjøpe et nytt par. Men hvordan bli kvitt lukten av sko? I dette tilfellet, er det flere måter populære. Vi kan ikke si at de er alle like effektive, men noen hjelper en måte, den andre det ikke passer. Hva passer i ditt tilfelle, vil praktisere.

 Hvordan bli kvitt dårlige sko, dersom den nye


 •  Prøv å fjerne den ubehagelige lukten av nye sko, ved hjelp av hydrogenperoksid, kaliumpermanganat eller Formidron. Noen av disse midlene bør tørke forsiktig innsiden av skoene. Hvis lukten kan opprettholdes, prøv å gjenta prosessen flere ganger.

 •  I noen tilfeller, fjerne dårlig lukt fra sko kan erstatte innleggssåler. Hvis de er laget av dårlig kvalitet materiale, er det ofte årsaken til dårlig lukt. Innersåle laget av naturlige materialer vil være det beste alternativet. Det er verdt å betale oppmerksomhet til såler av kull lag. De perfekt absorbere fuktighet og hindre lukt. Spesielle aromatiske sålene hjelpe dempe ikke sterk lukten av nye sko.

 •  Salget er spesielle deodoranter, som du kan ta med lukten av sko. Før du påfører deodorant sko indre overflaten av sko bør bli behandlet av en av de ovennevnte, luften, og deretter bruke spray. Deodorant best å bruke om natten, men ikke før du går ut i dette tilfellet vil ha tid til å tørke sko.

 •  Den enkleste måten å bli kvitt lukten av sko - ventilerte sko, ikke bære ett par hver dag, endre det, la det tørke ut og dermed.

 •  En meget kontroversielt råd, men kan noen hjelpe - ull dynket i eddik bør overlates sko for en stund.

 •  Noen råd for 1-2 uker å tørke innsiden av skoen med alkohol.

 •  Mange utøvere følger: Fottøy strømmet inn mel eller pulver. Sko igjen for en time eller to, og deretter forsiktig støvsugd innsiden av støvelen, sko eller støvel. Det er en annen veldig lik versjon - helte brus inne sko og igjen i morgen. Morgen brus samle, tørke tøy sko. Du kan bruke havsalt for å eliminere lukt eller kull.

 •  Dårlige sko bidrar til å fjerne tørre vanlige sko. Effektiv tørking gir en spesialhenger. For eksempel til UV tørketrommel tørke våte sko nøye og ødelegger sopp og andre bakterier.

 •  Hvis materialet gjør skoene, bare vaske den med varmt såpevann. Da den indre overflate av eddik for å tørke og re-vaskesåpe. Rens skoene ventilert og godt tørket.

 •  Et annet tips for å bli kvitt dårlige sko. Noen typer sko som joggesko eller sko kan vaskes i vaskemaskin uten frykt eller såpevann.

 •  Beste kjøp sko i påviste produsenter som bruker bare høy kvalitet på råvarer.

   Hvordan fjerne lukten av gamle sko, men favoritt


   De problem lukt sko noen ganger ligger ikke i sin nyhet. Den vanligste årsaken til dårlig smak er overdreven svetting. Selvfølgelig, først av alt, bør du behandle denne sykdommen føtter.
   Men selv om svette føtter ikke er veldig uttalt, kan substandard materialer sko utløse ekkel forbedre smaken. Først av alt, bør skoene tørke grundig, og bruke ulike Osoniseringsapparater og deodoranter. Generelt, er det best å kjøpe sko, laget av høy kvalitet og naturlige materialer.
   Men hvordan bli kvitt lukten av svette i sko? I profylaktisk for å forhindre dårlig smak som kommer fra sko, må du følge reglene for hygiene og omsorg for dine føtter, vaske ofte, fjerne hard hud, liktorn, tidsriktig behandling av soppsykdommer, og hvis de dukker ofte endre sokker.

   Nyttige tips for å bli kvitt lukten av svette sko:


 •  Hvis lukten av svette er svært stabil, bør skoene tørkes fra innsiden hydrogen peroxide og gni med en tørr pensel.

 •  Fjerne lukten kan være en oppløsning av kaliumpermanganat, som ble oppløst i 5,6 liter vann krystaller, tørk sko og behandlet med hydrogenperoksyd.

 •  People "håndverkere" rådet som følger: skoene grundig vasket og deretter sette sokker gammel, pre-dynket i vodka eller alkohol, og gå til den tørker.

 •  For å fjerne lukt fra sko kan bruker vanlig natron, brus sko bør sove 7-10 timer og det er fortsatt fjernet. Men ved å bruke dette verktøyet til å være forsiktig. I sorte sko er ofte hvitaktige flekker.

 •  Tenk hvordan du fjerner lukten av svette sko? Ofte endre innleggssåler. For bedre bruk sokker sokker laget av naturlige materialer, men nylon strømpebukse forbedre lukten av svette. Hvis svette føtter sko bør velges med et indre lag av naturmaterialer som syntetiske årsaker økt svetting. Endre sålene bør gjennomføres minst en gang i kvartalet.

 •  Årsaken er den konstante lukt av våte sko. Det er bare én vei ut - komplett tørke sko. Noen ganger er det godt å tørre sko og lukten forsvinner selv.

 • Hvordan fjerne lukt fra sko

   Hvordan fjerne lukten av sko forlatt av en katt?


  Hvordan fjerne lukt fra sko
   Men selv om du kjøper kvalitet sko, og ikke lider av overdreven svetting, kan aroma sko ødelegge katten! Og det skjer.
   Lukten av katt urin er meget stabil og likevel han kan prøve å bli kvitt. For å gjøre dette, telleren formydon. Arbeidet skal utføres på gaten og hansker. De behandlede sko forlatt utendørs til utryddelse lukt.
   Fjerne lukt fra sko kan denne metoden: Sko helte en flaske med hydrogenperoksid, hell det i et minutt. Fottøy tørket.
   Tag opplagt lukt katt vil ikke. Men katten det bør skjule. I tillegg til det varme været er ikke nødvendig å bruke sko - lukten kan oppstå på feil tidspunkt.  
   Møbler - dette er hva alle husholdninger er bokstavelig talt hver dag. Dette betyr at flekker og smuss å unngå usannsynlig. Men upassende eller avhende forurenset favoritt sofa er ikke nødvendig, det kan korrigeres. Du bare trenger rengjøring møbler hjemme, du produserer er ikke så vanskelig som det kan virke ved første øyekast.
  Rengjøring av hvilke møbler hjemme

   Vurdere situasjonen


   Så her er hva du skal gjøre:
 •  Først må du definere stoffet, som er laget møbeltrekk. Dette er viktig, siden hvert materiale har sine egne særegenheter drift og vedlikehold.

 •  Sekund - evaluering av stedene. Fersk eller zastarevshee det? Hva er skittent møbler?

 •  Graden av forurensning og dens omfang. Ta en titt på sofa eller stol for å forstå hvordan alt alvor. Hvis møblene er svært skittent, må du kjøpe det mest effektive middelet.

 •  Rangere din pollinering og forurensning møbel. Så hvis det er mye rusk og støv, er det første du trenger å støvsuge overflaten, eller gjøre våt rengjøring vanskelig (støv komkovatsya og vil ri på myk polstring).

 •  Hvordan kan jeg gjøre?


   Rengjøring alternativene er få. Valget av materiale kommer an på graden av forurensning og møbeltrekk. Vi liste opp alle mulige manipulasjon.
 •  Renseri møbler. Noen sofaer står selges kun på grunn av sin møbeltrekk. Det er enkelt. Ta en støvsuger og gå over overflaten. Kanskje dette er nok. Men ikke alle er alltid så enkelt.

 •  Fuktighet. Det kan være flere alternativer. Hvis du ønsker å lette jobben din? Deretter bruker vaske støvsuger! Vant til å gjøre alt med hendene? Hamstre svamp med vann, vaskemiddel, og mer.

 •  Blitssko. Under påvirkning av damp bokstavelig oppløse noen steder, slik at det vil være lett å utlede. Bruk damptrykk renere at alt gikk raskt og morsomt.

 •  Dyp rengjøring. Forurensningen er så sterk som bare ikke er fjernet? Deretter kjøpe det mest effektive middel, gjelder det og vente på de aktive komponentene begynner å spise vekk skitt.

 •  Og du kan kombinere flere metoder, som for eksempel vakuum først, deretter vidparyty og deretter håndtere vaskemiddel. Så alt vil virke flekker!

 •  Hvordan rengjøre ulike typer møbeltrekk?


   Her er noen typer av stopningsmaterialer og gi anbefalinger om rengjøring hver av dem:
 •  Billedvev. Dette er en meget lune materiale og må være nøyaktig. Det er best å velge et renseri og bruke en støvsuger. Men hvis alvorlig forurensning, kan du fukte en myk klut og såpevann uten mye press hånd gni region forurensning. Deretter må du behandle området lett fuktig klut og tørk. Hvis vannet er mye, kan billedvev deformeres eller mister sin opprinnelige farge.

 •  Flock eller velur. Ren slikt materiale bør være omtrent den samme som billedvev. Mikrofiberklut bør fukte i såpevann. Du kan også bruke, for eksempel "Vanish" vertinne ham veldig glad. Tørk av sofaen du trenger å hope retning, ellers hårene vil stikke ut i forskjellige retninger. Du kan deretter tørke overflaten med et rent håndkle.

 •  Lær eller erstatning. Den beste måten å rense skinnmøbler - en varm vann. Bare suge et stykke tøy og tørk av overflaten. Væsker er ikke absorbert inn i huden, og dette er den største fordelen med dette trekket. Hvis forurensning er fortsatt ganske stor, kan du bruke et mildt rengjøringsmiddel. Ikke glem å tørke av sofa eller stol med en tørr klut for å skille seg og venstre flekker tørket vann. Forresten, hvis du er vant til å bruke bare naturlige midler, kan du lett pisket eggehvite og gni denne komposisjonen møbler. Det vil legge glans og oppdatere hennes utseende. Men den sterke kjemikalier kan ikke brukes i alle fall, kan de ødelegge huden din.

 •  Semsket eller nubuck - en svært skånsom og edle materialer. Bare rengjøre dem med spesialbørste. Den har spesiell gummi bust som fjerner fin blanke flekker. Tidligere et møbel kan støvsuges. Men ikke vann og jo flere rengjøringsmidler!

 •  Fjern flekker


   Selv tilsynelatende upassende urenheter kan fjernes hvis ønskelig. Men det er viktigst - er betimelig. Dermed, hvis slaget begynner farget umiddelbart etter deres utseende og øke sjansene pryrivnyayutsya til 80-90%. Foreldet forurensning er vanskelig å fjerne. Men det er ett lite triks. Varm damp gjør bokstavelig talt "gjenopplive" spots for å hjelpe trygt avhende dem. Her er de mest lumske forurensning og metoder for eliminering:
   Øl. Det er ikke veldig behagelig lukt, og lukten er stabil. Når øl sølt på en stol eller sofa, satt på sin vanlige eller papirhåndkle. Det vil ikke absorbere væsker i møbeltrekk. Endre håndkle flere ganger og deretter behandle overflaten av såpevann og tørk godt i det åpne vinduet.
   Vin perfekt fjernes med alkohol. Og rødvin flekken er best å helle salt at hun trakk en væske og ikke la henne kjolen. Du kan deretter behandle overflaten med en klut dynket i vodka eller svak alkohol løsning.
   Saften blir fjernet meget ekstrem måte ved bruk av aggressive løsning er ikke for alle materialer. Bland ammoniakk og eddik i like proporsjoner og behandle overflaten med blandingen, deretter blot det med en fuktig klut.
  Rengjøring av hvilke møbler hjemme

   Fat også bli slettet. Vi er like sannsynlig å helle salt på flekken grovsliping og deretter bare tørke med en tørr klut område forurensning eller klut.
   Resultater flekker fra møbler mulig, selv om de er blodig. Bare tørke området umiddelbart forurensning klut dynket i kaldt vann, deretter behandle med flekk såpe. Men den gamle blod kan prøve å fjerne trekket ved hjelp oppløst aspirin (1 tablett i en halv kopp eller et glass vann).
   Hvis møblene voks flekken, må du stryke et varmt strykejern som ikke tidligere er dekket med en vev. Med fjerning av forurensning sveip å endre.

   Tyggegummi eliminere enkel. Ta et stykke is fra fryseren. Sett den i posen og feste til forurensning. Etter en stund kan butte side av en kniv for å skille gummien fra overflaten. Alt må komme ut.

   Nyttige tips og råd


   I hver familie har sine egne triks. Jeg respekterer noen regler vil bidra til å lage møbler rent og vakkert:
 •  Å starte min rengjøring sammensetning test på en liten og diskret området møbler. Dette vil sikre at kjøretøyet ikke vil ødelegge materialet.

 •  Hvis du fortsatt har dokumenter på møbler, kan det være anbefalinger om omsorg materiale.

 •  Før prosedyren lese nøye informasjonen på emballasjen av vaskemiddel. Noen varehus aggressiv og ikke egnet for sensitive og tynne stoffer.

 •  Ikke rengjør skarpe gjenstander og grove eller slipende materialer kan skade stoffet.

 •  Sørg for å tørke etter rengjøring møbler!

 •  Og den beste måten å bevare renheten av møbler - er forsiktig med henne. Ikke spis lunsj eller middag, sitter på sofaen hvis du ønsker å nyte ren en sofa eller stol.  
  Яндекс.Метрика