Hvordan å holde en yalenu fisk?
 Tørket fisk - velsmakende rett som kan tilberedes raskt, forurensende vanlig fersk fisk poluzhyrnыh eller fet. Det viktigste å observere en meget viktig regel: i salting av fisk bør være litt mindre enn salt. Små fisk kan være klar innen en dag, men en som er mer vyalytsya til seks dager. Etter salting fisken skal henge ute i frisk luft, god forvask. Et par uker vil være fullt klar til å fiske. Dette kan bestemmes ved den elastiske legeme gul-rosa og tørket tilbake. Hvis salinization og tørking var vellykket, det neste spørsmålet, som du må bestemme - er hvordan du lagrer tørrfisk.
 Lagre tørket fisk hjemme
Den mest pålitelige stedet for lagring av tørrfisk - frysere. Denne fisk kan oppbevares i lang tid frosset. Pr trenger du bare vil få fisken ut av fryseren, tine den og spise. Hvis du trenger å lagre fisken for lenge, bare pakk det inn i papir eller avis og la på et kjølig sted, for eksempel på balkongen.
Bruk den gamle måten å lagre tørket fisk, sende det til den store banken, samme sted et tent lys, lukker din bank tett lokk. Stearinlys går ut, når oksygen. Så du kan holde fisk i flere måneder.
Og den beste måten å lagre - en blikk krukke med tett lokk. Det tørrfisk butikken huset kan bli enda et år, men husk at tørket fisk å spise bedre raskere. Svezhevyalenaya fisk smaker alltid bedre. Fisken er ikke anbefalt å lagre mer enn seks måneder.
Hvis du bor i et privat hjem, hvor det er et pantry eller loft, prøv å holde fisken der. Vikle tørket brasme fire lag med papir og henge den rulle. Så du kan bli kvitt dårlig fisk smaken.
I kommersielt tørrfisk ofte lagret i trekasser, i dagligvareposer laget av lin, i papirposer i flere lag i kurver med vinstokker.
De fleste metodene er upassende lagring av fisk - en plastposer og folie. Pakken fisk raskt dekket med mold og begynne å råtne. Husk å sjekke fisken før lagring. Vil holde fisk i bulk - det absolutt usohne. Prøv å holde fuktigheten i rommet der den henger fisken var mindre enn 70 prosent.  
 Til å sy i knapper til tett eller omvendt, veldig tynn, lett revet, tekstiler, er knapper feste metode anvendt på benet. Kjernen i det er at når du syr knapper og klut mellom kamp og la den på de tilsvarende objektparametere, slik produsere en gratis lommelykt gap mellom de to konjugerte overflater. Gjennom dette gap reduserer belastningen på det området av stoffet og knappene holdes på plass mye lengre enn sys på den vanlige måte.  Sy en knapp på benet
 Før du starter arbeidet, må du velge riktig tråd. Og en viktig rolle spilles ikke bare farge, men også like - tykkelse, som bør være så nær diameteren av trådene i stoffet. Følgelig bør tykkelsen av trådene velges og nålen, for sterke og tykke stoffer skal plukke opp en stor nål med et bredt øyet; for lys silke eller chiffon - heller tynn, med lite øye. Utmerket hvis du finner et stykke voks, de behandlet tråden er mye sterkere og mer holdbar, du bare gni voks tråden før du syr.
 1.  Mål og klipp tråden på ca to meter. Dette er - den optimale lengden som korte filamenter kan ikke være nok, og lenge kan gå seg vill, og som et resultat du blir nødt til å starte helt på nytt.
   Rett endene av tråden og knyt en knute, forlater en "hale" 05 cm. Hvis du ikke kan knytte en knute, vikle tråden to ganger rundt pekefingeren, trillet henne tommelen så lenge enheten ikke er dannet. Deretter fjerne midt knute twin tip og tråd stramt stramme.
   Rense stedet der det tidligere en knapp, de gamle trådene.
  Hvordan å sy en knapp på benet?

   Pierce stoffet på innsiden, prøver å låne en nål inn i hullet gjennom som passerte den gamle tråden. Trekk tråden på utsiden av produktet.
   Fest-knappen for å plassere utvendig montering. Hvis en knapp med en hul, og deretter plassere den på toppen nametochnuyu nål som etter sying langstrakte masker, som senere dannet etappe. Hvis en fordypning Knapper ikke gjør det, så du må bruke en fyrstikk eller tannpirker, etter å kutte av seg skarpe kanter.
  Hvordan å sy en knapp på benet?

   Træ nål og tråd gjennom øyet på knapper og Pierce stoff ved å føre nålen inne, og dermed sikre på knappen til stoffet gulvet nametochnym nål.
  Hvordan å sy en knapp på benet?

   Gjenta 10 til 20 ganger, avhengig av tykkelsen og andre egenskaper for vev.
  Hvordan å sy en knapp på benet?

   Etter å sy forsiktig fjerne nametochnuyu nål og nålen, som er sydd på en knapp, produksjon i gapet mellom stoff og knapper.
   Pakk de vertikale trådene i gapet flere ganger i tråden fast i nåløyet. Så du bygge etappe.
  Hvordan å sy en knapp på benet?

   Passere nålen inne og, med en siste masken, knute sikre det på sin opprinnelige plassering.
  Hvordan å sy en knapp på benet?

   Knappen på benet fast og sikkert sydd til duken. Det gjenstår pat ting - og den er klar til sokken! Og for dette trenger du bare et par minutter og litt tålmodighet!  
Vasking og tørking utstyr kvalitet


 Det spiller ingen rolle hvilke produkter produsenten som er bruk som hvert selskap tilbyr kundene høy kvalitet utstyr som gir en anstendig kvalitet på vask.

 Snakker av de selskapene som er mest populære blant dem er den svenske produsenten Asko, som for de siste seks tiår engasjert i utvikling og produksjon av moderne modeller av tørkeutstyr. På fordelene av denne produsent bør snakke mer, tar som et eksempel den siste utviklingen som nylig har kommet på salg.

 Først av alt, bør det bemerkes utstyrsspesifikasjoner. For eksempel, er det praktisk å bruke full-size maskiner Asko W 6884 DW, som er designet for vaskeri belastning til 10 kg. Denne kapasiteten kan ikke liker disse husmødre som må vaske hver dag mange ting. I utgangspunktet er det med mange mødre og husmødre i store familier.

 Også verdt å nevne noen interessant intellektuell vaskesystemet. Det maksimerer rette brukeren interaksjon med utstyret. Det eneste å gjøre vertinne er å spesifisere hvilken type tøy i trommelen. Automatisk massen definerer seg selv på grunnlag av hvilken velger stilling mest hensiktsmessige og styrer økonomisk forbruk av vaskemiddel.

 Som for design funksjoner, er det verdt å merke seg det unike ved den anvendte celle trommelen. Han har en uvanlig innsnevring av senteret, som ligner et timeglass. Ifølge produsenten, gir dette skjemaet skylle alle slags ting, inkludert store, slik som klær, tepper, gardiner og sengetepper.

 Når det gjelder tørkeutstyr, har den også sine egne egenskaper. For eksempel, foran kondense maskin Asko T 793 CS er en smart tørking. Det forenkler prosessen fungerer fordi brukeren behøver bare spesifisere ønsket modus.

 For eksempel, hvis du trenger å stryke, så du bare sette et program "under jern" som nedosushyt småting. Til slutt, vil ting skal strykes ganske enkel, og du trenger ikke å bruke dampmodus.  
Fordeler gulv. Telt gulv

 Den mest vanlige tre som brukes for fremstilling av gulv. Noen ganger en vanlig treplater. Og i begge tilfeller er det den mest utmerket i form av økologi materiale. Ikke bare inneholder det farlige kjemikalier til mennesker, men er i seg selv en naturlig, naturlig filtrert luft miljø. Ikke rart vi føler så stor i skogen, selv når trærne har ingen blader. Som det kan puste lett. Og nå dette - om enn en liten del av skogen kan flyttes i leiligheten.
 Vi vet begge svært verdifull kvalitet tre som materiale - Dens evne til ikke å ta, men heller å gi varme. Funnet at tre med en vekt på 500 kg / m 3 varmeabsorpsjon hastighet i halvparten under den ønskede grense, etterfulgt av forkjølelse forårsaket av hypotermi fot (selv sko). I materialet densitet over 1200 kg / m3, og dette omfatter det vanlige linoleum, figuren over normalt i to eller flere ganger.
 I tillegg tregulv (om det er eller parkett bord) vakker. Naturlig bilde naturlige trefarge kan ikke erstattes av noe. Det er egnet for ethvert interiør, understreker fordelene med møbler, fortrinn markere farge tapeter, gardiner, tepper. God sex kan noen ganger bli den viktigste dekorasjon rommet. Husk den vakre gulv i hallene på Hermitage. Tregulv lett rengjøres, ikke akkumuleres støv. De fleste av lakk. På den ene side er det absolutt praktisk. Siden tre er bedre bevart, er holdbart, han er ikke redd for fuktighet og skitt, er det lett å rengjøre. Men på den andre - lakk som en sann kjemisk produkt, nøytraliserer, absorberer i stor grad positive egenskapene til tre, pluss "sende" til luftforurensning.
 I lang tid ansett som den beste eik parkettgulv. Eikegulv - Tilhørighet ikke bare palasser og offentlige bygninger, men mange boliger som gamle og helt nye. Men andre, mindre verdifulle arter av trær kan dekorere ethvert rom. For eksempel, i dag kan du ofte finne gulvbord bartre (furu, lerk). Forresten, er lerk gulv særlig holdbare og i stand til å tåle tung last og intensiv bruk. Derfor er det mye brukt i hjem og i det offentlige. Eksepsjonell verdi det gir lerk harpiks, kjent av mange gode egenskaper. I dette tilfellet, impregnerer harpiksen trematerialet beskytter mot forråtnelse, fuktighet, sopp og insekter drevotochtsev.

 Hvordan å behandle parkettgulv


? Den enkleste måten å si det på en spesiell epoxy maling (i alle fall ingen møbler, hvis du ikke vil at gulvet skiftet farge) i flere lag. Men som allerede nevnt, mindre miljømessig. Mye mer nyttig å bruke den gode gamle kitt, voks eller parafin, som er grunnen pensel.
? Parkettgulv bedre ikke å vaske, bare tørk av med en klut dyppet i kaldt vann. I foreløpige vann bør tilsettes glyserin i obemnom forhold på 10: 1.
? Fettflekker fra tregulv fjernet velling med vaskemiddel og vann. Påfør dette slurry på flekken og la det sitte i 10-12 timer, skyll og tørk av med en tørr klut.  
Яндекс.Метрика