Hvordan velge en paraply
 Moderne paraply - er ikke bare "taket" som frelser oss fra regn eller et stilig tilbehør, men en mekanisk eller automatisk design. Hvordan ikke å gå seg vill i et stort utvalg av forskjellige paraplyer? La oss lære hvordan du velger dem kompetent. Typer paraplyer
 Alle paraplyer kan deles inn i fire typer: paraply-stokk, paraply 2 3 og 4 monterings. Hver kan være automatisk eller halvautomatisk.

 Paraply fire montering
 Disse paraplyer er gode for at de er praktiske, lett og kompakt når den er sammenslått. Men de er ikke helt komfortabel liten kuppel - lengden på eikene (og dette er målt ved størrelsen på paraplyer) 52 eller 54 cm. Denne kuppelen er ikke helt beskytter menneskekroppen og hodet under den hvis du holder i en tørr, den ene armen fortsatt trolig pat. Men for å bevare den grunnleggende kvaliteten av paraplyer - kompakthet optimal bredde av kuppelen, dessverre, gjør økningen ikke.

 Paraply tre montering
 Denne paraplyen er den mest praktiske, slik at han kan være ganske stor kuppel - 58 cm (mannlige modeller strekker seg til 70 cm). Men hvis en slik paraply fold, er det mye mindre kompakt og autentisk "chetыrehslozhennoho.» Men det er denne typen paraply er på toppen av popularitet blant kundene det mest praktisk, solid og profesjonell paraply i henhold til saken, en "ukrыvystыy." Med paraply tørr rstanutsya ikke bare hodet og skuldrene, men buksene, selvfølgelig, hvis du ikke hoppe i sølepytter. Kort sagt, det kan beskytte mot kraftig regn.

 Paraplyer to tillegg.
 De er ikke veldig behagelig (vil ikke passer). Sin fordel - lave kostnader. Egentlig dyrt - med passende moderne tekstiler og rammer - og de gjør det ikke. I dag paraply i to montering - utvalg av billige varer, den såkalte én paraply gjort i denne pris alternativer.

 Paraply-stokk.
 De kan være av tre, og metall stang, kan kuppelen på paraplyen bli åpnet både mekanisk og automatisk. Tradisjonelt klassiske paraply-stokk, selvfølgelig, bør være med en trepinne med en krok samme trehåndtak. De fleste kundene foretrekker fortsatt en velprøvd alternativ. I dagens lett å finne klassikere og elegant stil tech stokk, aluminiumsstenger og håndtak med lyse og skinnende kupler. Her stokk liksom Cover sikkert vert regn, fordi de har større kuppel. I tillegg, paraplyer, spaserstokker alltid legge stil til både menn og kvinner, har fullført noen klassisk dress. Selv paraplyer, spaserstokker ekstremt pålitelig, de er ikke så praktisk - når det ikke kommer regn, blir unødvendig byrde, siden steds ikke passer og alle dag folk må holde den i hånden, ute av stand til å skjule en bag eller koffert. 

 Jo enklere design, paraply sterkere - er det et aksiom. For eksempel, i en paraply-stokk stangen er utformet som en integrert konstruksjon, og det er mye vanskeligere å knekke enn stang med to, tre eller fire fra hverandre seksjoner. Åpning stokk er bare gjennom våren og holderen, og hele kinetisk system fokusert utenfor. Paraplyer, spaserstokker så holdbar at kanskje spesielt i å redde bygningen selv bevarte vintage paraplyer, spaserstokker som fungerer så langt, og ingenting blir gjort for dem.

 Mekanikk eller maskin?
 Moderne paraply stakere, ingen tvil praktisk mekanisk. Nok tenke deg å hoppe av bussen i regn med en bag i den ene hånden. Å avsløre den mekaniske paraply, må du stoppe og sette posen allerede promoknuvshy, to hender formidle det. Paraply stakere slik manipulasjon krever, på farten, du bare trykker på en knapp og lagre ly. Den konvensjonelle visdom er at pålitelige mekaniske maskiner. Imidlertid, den mekaniske stabiliteten av maskinen og i dag nesten lik. Generelt har paraply-teknologien maskiner arbeidet slik at svikt i mekanismen system åpning og lukking er sjeldne, spesielt hvis du har kjøpt en pålitelig kvalitet paraply merkevare.

 Og hvor er garantien?
 Kvalitetssikring kan høste bare av paraplyer som selges i butikker og på merkingen angi informasjon postavyschyke. Dessverre, bolshyntynstvo leverandører virkelig ikke kan utføre garantiservice. I tillegg vil garantiperioden på etiketten ikke alltid samsvarer med reell garanti. Reparasjon utenlandske paraply er svært vanskelig på grunn av den hyppige fravær av deler i våre verksteder. Også, hvis det er bare for å erstatte nåler eller nagler. En reparasjonssystem for å åpne og lukke kuppelen aldri gjennomført i lys av kompleksiteten, mangel på reservedeler og nødvendig utstyr.

 British paraply av Kina
 Flertallet av paraplyer laget i Kina. Selv om paraplyen er skrevet at den er laget i England, Holland og Italia, er det lite sannsynlig sant. Tegning paraplyer kan ikke være fullt automatisert, og manuell arbeidskraft i Europa er svært kostbart. Det gjør et lite antall av dyre merkevarer paraplyer, spaserstokker med eksklusive vevet duk. De forlater dyrt å selge dem nødvendig boutique og merke som rettferdiggjør prisen. Markedet paraplyer slik svært begrenset.

 Hva du skal se etter før du kjøper en paraply

 •  Den første regelen for god paraply - det bør åpne raskt og enkelt.

 •  For dome paraplyer vanligvis brukes stropping stoff impregnert for å beskytte mot fuktighet. Å avgjøre om høy kvalitet stoff, ta en titt på fargen og skrive ut bildet: det bør være klare og tydelige. Hvis du har mistet til fargen på solen, tall skisserer er uklart eller ikke det samme - dårlig kvalitet stoff. Høykvalitets polyester mye mykere enn nylon minner skarpe pergament ikke lenger respekterte progressive produsenter og kjøpere.

 •  Den billige paraply forsamlingen i to mest brukte nylon. Regnet han strakte dome sags, og fra tørt materiale er komprimert så mye at det er vanskelig å åpne en paraply. Dersom en slik paraply foran deg, er dette tingen dårlig kvalitet og holdbar. God paraply er avslørt en gang raskt til slutt.

 •  For de mest fasjonable paraplyer brukes og blandet jacquard stoff hvor syntetisk blandet med bomull. Det ser stilig - litt grov stoff og i motsetning polyester og nylon, ikke skinner. Det er dyrere, tyngre og tykkere kun ment for paraplyer, spaserstokker. Andre paraplyer kan ikke stå vekten hennes.

 •  Like fasjonable stoff kameleon lett gjenkjennelig med metallisk glans. Det er for tungt stoff, som er designet for staver, paraplyer design. Paraply med slikt vev i tre montering usannsynlig å vare for lenge, nåler og raskt deformerte nagler, messing nagler "cut off" og søvn.

 •  Jo flere ledd paraplyer på nettet, så det er mer sårbar. Sørg for at sistnevnte snakket ikke et metall paraply og lys plast. Det viktigste er ikke eiker tykkelse eller form og materiale. Viktig gjennomsnittlig kvalitet og eiker - de mest sårbare (det er skorsteinen tre ganger). Også, hvis det er for plast. Paraply er lettere, sterkere og mer elastisk. Dette er systemet antyveter: disse eker da vridd paraplyen, i fremstillingen av den elastiske rulle den tilbake. Maskinen må være lukket med twist tilstand ved å trykke på en knapp.
 • Hvordan du rengjør sølv hjelp improvisert

   I
   Enhver kvinne er trolig sølv smykker - øredobber, ringer, kjeder,
   armbånd og mer. Kanskje noen i skjenken er enda sølv
   enheter. Uansett hva som er gjort av sølv, er det viktig at de følgende ting
   nødvendig omsorg.
   Mest
   Kun sølv smykker over tid begynner å mørkne og visne.
   Det er ikke veldig hyggelig, så disse ornamenter bør rengjøres,
   å returnere dem til den opprinnelige utseende. Sølv kan bli mørkere med forskjellig
   grunner. Dette skjer vanligvis fordi sølv responsive
   for ulike stoffer som finnes i kosmetikk og husholdningskjemikalier. Også
   sølv mørkner i kontakt med kroppen, og hvis ikke er riktig lagret.


   Til
   Dessverre, i motsetning til gull, sølv kan rengjøres ikke alle
   betyr. Denne artikkelen vil fortelle deg hvordan du trygt rengjøre
   sølv hjemme.


   Rengjøring sølv
   bruk av ammoniakk


   Ammoniakk
   alkohol - er en av de mest effektive middel for å rense sølv. Men selv med
   dette stoffet bør være svært forsiktige. Tross alt, ikke alle smykker
   steiner kan rengjøres med ammoniakk. Gullbelagt sølv med perler ammoniakk
   alkohol kan ikke rengjøres i alle fall. Det er flere måter å rengjøre
   sølv ved bruk av stoffet.
 •  Denne metode er egnet for rengjøring av sølv og andre smykker, i
   som ingen innlegg med edelstener. Det bør være 10% ammoniakk
   alkohol og suge den i smykker i ti minutter, deretter dekorere
   bør skylles godt i rent vann. Deretter må du tørke og dekorasjoner
   vel polert.

 •  Denne metoden fungerer godt for rengjøring sølvtøy. Det skal ta to
   skjeer av ammoniakk, bland dem med fem spiseskjeer vann og
   en spiseskje tann pulver. I den resulterende løsning for å fukte duken og
   tørk alt bestikk og servise. Så pengene er vel
   skyll i rent vann og tørk.

 •  For fremstillingen av den tredje løsning, kan varmt vann og såpe.
   Forberede en såpeløsning. I denne løsningen, plasserer penger i tjue minutter
   og deretter skylles under vann, tørk av. Etter dette,
   ammoniakk blandet med knust kritt for å danne en slurry. Påfør
   Denne slurry sølv og vente inntil blandingen stivner. Skyll
   sølv grundig under rennende vann og tørk med en myk pusseklut.

 •  Rengjøring sølv
   ved hjelp av sitronsyre


   Sølv
   Smykker med steiner kan rengjøres med sitronsyre. For å gjøre dette,
   Ta hundre gram sitronsyre og fortynne det med to kopper vann.
   Den resulterende blandingen koke i et vannbad med sølv ornamenter
   tjue til tretti minutter. Skyll godt under Dekor
   rennende vann.


   Om
   du ønsker ikke å koke din smykker, deretter presse sitronsaft og legg den i
   sølv smykker. Når pengene tilbake til sitt opprinnelige utseende,
   Fjern smykker med juice og skyll dem under vann.


   Rengjøring sølv
   ved hjelp av salt og natron


   En slik
   betyr en av de mest tilgjengelige for rengjøring sølv smykker. Å tømme
   sølv ved hjelp av en brus, trenger du et metall (ikke aluminium) retter helle
   to glass vann og oppløse dem i to spiseskjeer natron. Stir
   alt og sette blandingen i brann. Når løsningen av brus koke, lavere i
   et stykke mat folie, og deretter smykker som skal rengjøres.
   Telle til ti og ta sølvet med en brus løsning. Skyll og produkter
   tørk av.


   Pulver
   av brus kan ikke gni sølvtøy. Soda - er slitende, som vanligvis
   fjerne mørke flekker, men det vil skade selve produktet, skrape den.
   Imidlertid kan denne metoden rengjøre bestikk, som er ingen stor
   tallmønstre. For å gjøre dette, strø litt natron i en skål, tilsett
   litt vann, brus, men bør ikke oppløse, men blir til væske
   grøt. I den resulterende slurry bør dyppe en klut og myk klut
   tørk produkter.


   Det
   rene sølv elementer ved hjelp av salt, bør salt være forberedt
   oppløsning. For å gjøre dette, ta en teskje salt og oppløse den i et glass
   vann. I det resulterende flytende sølv suge til to eller tre timer. Deretter
   Produktene bør kokes i samme løsning. Byll trenger ti eller femten minutter, deretter vasket og sølv tørkes.


   Rengjøring sølv
   ved hjelp av hydrogenperoksyd


   Peroxide
   hydrogen renser sølv. For rent sølv betyr det presenterer ikke
   ingen trussel. Men sølvtøy med andre metallforurensninger er
   stoffet kan være skadelig. Ved kontakt med metaller hydrogenperoksyd kan
   oksidert (unntatt gull). For å unngå ubehagelige konsekvenser før rengjøring
   produkter som er nødvendige for å gjennomføre en liten test.


   Om
   plassere gjenstander som er laget av gull for en stund som hydrogen peroxide, deretter
   med dem, skjer det ingenting. Men sølvtøy og sølvsmykker
   Denne metoden kan være ødeleggende. Derfor er det best å gi opp
   Bruk dette verktøy for å rense sølv smykker.


   Andre midler
   å rengjøre sølv smykker


   Unntatt
   ovennevnte midler for rengjøring av sølvtøy er det andre
   betyr brukt mye tidligere ammoniakk, sitron
   syre, hydrogenperoksyd og andre. Disse midlene kan være lett
   finnes i alle hjem eller kjøpe i hvilken som helst butikk.


   Rengjøring sølv bruker hvitløk
   skrelle


   Det bør være
   forberede en konsentrert avkok laget på skallet av hvitløk og buljong innhentet
   koke sølvtøy. Koketiden avhenger av hvor
   sølv nedtonet og formørket.


   Rengjøring sølv hjelp potet
   buljong


   Det bør være
   Kok noen poteter, skrelles. Når suppen er klar,
   siden det er nødvendig å få potetene, og i stedet slippe sølvtøy.
   Produkter i denne suppen bør holde ti eller femten minutter,
   de ble fjernet, vasket og tørket tørt.


   Rengjøring sølv hjelp egg
   shell


   Ta
   aluminium krus eller gryte. Det Hell vann, tilsett to skall
   egg (per liter vann), og en spiseskje av salt. Mens vannet koker,
   skyll under varmt vann sølvtøy. Deretter plassere dem i
   kokende vann og hold den der i 20 sekunder. I sluttfasen av et produkt bør
   skyll under vann og tørk.


   Rengjøring
   sølv hjelp coca - når


   Dette brukes for kullsyreholdig drikke
   rengjøre mange husholdningsartikler. De rengjøre toaletter, tekanner fra skala, hard
   avledet forurensning og selv sølv. For å gå tilbake glansen i sølv og tidligere
   farge, bør kokes i fem minutter sølvtøy i Coca-Cola. Men eksperimentere med dette verktøyet pleietrengende.


   Rengjøring
   sølv bruker leppestift


   Dette betyr ikke takle mørket
   blomst. Det vil imidlertid komme tilbake glansen i sølv. Ta en gammel tannbørste og
   bruke et lag med leppestift. God polsk sølvtøy og
   tørk dem.  
  Яндекс.Метрика