Hvordan til Express bryst hender bedervet morsmelk?
 Det finnes ingen større lykke for en mor enn å se sitt barn sunt. Derfor, en kvinne mate babyen. Men noen ganger denne prosessen blir forstyrret fin, og det er smertefullt stagnasjon av melk i brystet. Dette fenomenet kalles "lactostasis" farlig og at hvis ingenting blir gjort, deretter et par dager kan det utvikle seg til mastitt. Derfor bør du umiddelbart fjerne Express bryst og brystet lunger. Og det er bedre å gjøre det manuelt.
 Årsaker lactostasis
stram BH;
trykke på brystet under søvn;
hypotermi bryst;
blåmerker bryst;
hyperlaktatsyya;
feil fange babyen bryst;
galt støtte bryst under fôring, perezhymayuschaya melkekanalene;
trange melkekanalene;
babytåteflasken;
sprekker på brystvortene, flate brystvorter;
ufullstendig tømming av brystet;
stress, mangel på søvn, tretthet.
 Symptomer på melk stagnasjon
 1.  Utbredelsen brystet.
  Føler segl brystet.
  Kanskje rødhet på stedet av brystet lunger.
  Kanskje feber.
  Behandling lactostasis
  Den viktigste behandling er riktig og hyppig anvendelse av barnet til brystet problem. Du kan umiddelbart Express bryst og stagnasjon hvis ikke bestått, kan vi tilby denne brystet barnet. Det er bedre enn noen bryst pumper og pumping eliminere ubehag i brystet.
  Bør bruke barnet til å være smertefullt bryst slik at haken ble returnert til stedet med stagnasjon. Det bør tilby dette barnet bryst før hver fôring.
  Temperaturøkningen er ikke en kontraindikasjon for amming. Hvis du bærer en god tilstand, kan temperaturen til 385 ikke skyte ned. Men hvis feberen varer i to dager, så ring din gynekolog eller jordmor mammologist. Du kan ringe en ambulanse. Hvis du ønsker å få ned temperaturen, bruke verktøy som tillot barn: fra ibuprofen eller paracetamol.
  Hvis en eller annen grunn ikke kan mate babyen din, bør du rastsezhyvat brystet for å fullføre forsvinningen av lactostasis. Ellers kan ikke fjernes i løpet av to dager lunger kan føre til mastitt og utseendet av puss i brystet.
   Hvordan til Express bryst hender bedervet morsmelk
  1.  Ta en varm dusj eller badekar er varm og rozm'yakshyt brystet. Du kan uttrykke selv sitter i badekaret.
   Massere brystene i en sirkulær bevegelse mot sentrum. Men ikke overdriv det, massere lett uten peredavlyuyuchy melkekanalene.
   Sett 5 minutter å spikke brystene før pumping. Men hvis du har to dager holdt høy temperatur, deretter bruke varme til brystet i alle fall ikke kan, fordi det kan bli akkumulert gjødsel.
   Drikk varm te før pumping.
   Slå av alle de irriterende faktorer pumping bør gjennomføres i en rolig atmosfære.
   Plasser tommelen på toppen av areola og midten og index - på bunnen. Klikk på areola. Den første melken vises treg og vanskelig, men etter noen sekunder det går.
   Pumping produsert ved å berøre området rundt brystvorten - areola. Ikke trykk på eller trekke brystvorten. Heller ikke bør legge press på areola område for frisk meieri fra dette bedre ikke bli tildelt, men peredavyty melkestrøm og forverre situasjonen veldig enkelt.
   Ztsidzhuyuchys, lett å massere området med stagnasjon. Trykke lett på og hvordan å flytte den til hennes brystvorte.
   Ved pumping tenke på barnet eller ser på det, kan du inhalerer lukten av baby klær. Dette vil bidra til å øke oxytocin, "kjærlighet hormon", som forbedrer melk utstøting.
   Ideal - ztsidzhuvatysya når du føler en bølge av melk til brystvorten. I dette tilfellet, etter pumping melk vedlikeholdslading kjøre seg selv, og du vil bare ha til mos tomt på stagnasjon.
   Etter reoler feste til brystet kaldt i 15 minutter.
   Bruk "gamle koner" betyr - kål blader. Vask dem i tankene, og la hendene på brystet hans.
   Stagnasjon i morsmelk - ganske hyppig, spesielt i de første månedene av livet. Så ikke få panikk, det er bedre å ta skritt for å eliminere den. Men som alle problem, lactostasis forebygging er bedre enn kur, og hvis ubehandlet, det umiddelbart!
   Å hindre melk stagnasjon se korrekthet og nøyaktigheten av søknad Child fange sine bryster. Bruke BH for ammende mødre pitted, ikke sove på magen, unngå hypotermi, traumer og sjokk, stress, og mens du ammer ikke leverer noen problemer.  
 Gardiner - er en integrert del av interiøret nesten alle rom. Men å feste gardinene nødvendig gesims. Han, forresten, er også i stand til å utfylle og krydre eller ødelegge hele interiøret. Så valget av denne detalj er veldig, veldig viktig.

 Hvordan du skal velge?


Hvordan velge en god kvalitet og gesims for gardiner?

 Så hvordan å velge hylle? Hva du må ta hensyn? Her er noen viktige punkter:
 •  Interiøret. Dette punktet er viktig fordi alle detaljer (inkludert gesims) er en del av designet. Hvis, for eksempel, moderne interiør, gesims og må oppfylle. Men hvis rommet ditt ser ut som en dronning mottak og inneholder vintage chic ting du må vurdere andre alternativer i det hele tatt.

 •  Gardiner. Dette er også viktig. For eksempel, hvis du velger vanlig gardin med ringer, kan du plukke opp en vanlig runde tre gesims. Og, for eksempel, vil myke skygge gardiner være ganske annerledes. Så for å begynne din reise inn i tekstil butikk gardiner, og deretter kjøpe gesims.

 •  Antall rader. Hvis du handle i henhold til gammel skikk og henge gardiner og persienner, må du dobbelt rad takskjegget. Hvis du foretrekker minimalisme, og jeg tror at det vil klare noen gardiner, få inline. Hvis du ønsker å dekorere vinduet tekstil kompleks sammensetning med swags, persienner og gardiner, det beste alternativet for deg - tre-rad takskjegget.

 •  Dimensjonene av rommet. Og denne gangen også, vil sikkert bli tatt hensyn til. For eksempel, hvis rommet er liten, vil volumet avsats som går utover planet av veggen, kan den reduseres enda mer. Så det er best å velge en flat hylle. Hvis lavt tak, er det best å montere design direkte til dem eller for dem å visuelt bryte veggen og taket ikke tape enda mer.

 •  Flytting. Åpenbart bør gardinene eller annen måte beveges. Det er flere mulige alternativer. Hvis vinduet er stor, så har du sannsynligvis vil henge to gardiner og foretrekker at de skiltes i ulike retninger. Sørg for å vurdere det. Hvis du ikke ønsker å jobbe med hendene og tenke alle disse mange blonder, snorer, som du trenger for å trekke til å flytte gardinene, velge en modell med elektrisk drift. Det kan ha en egendefinert knapp kontroll, klikke på noe som du kan oppnå det du ønsker. Tilsvarende er en versjon av fjernkontroll. Det er utrolig enkelt!

 •  Materiale. For mange er dette punktet avgjørende. Dag skinnene er laget av metall, tre eller plast. Hva velger du? Lean, for det første, til interiørdesign. Sekund, vurdere egenskapene til de krav til utforming. Så hvis gardiner tung og klumpete, kan de tåle ikke hver gesims. Oh, og de personlige preferanser ikke glem.

 •  Typer gesimser


   Så hvordan du velger en gesims for gardiner? Hvis du svarte på alle spørsmålene i forrige avsnitt, så er det på tide å utforske hvilke typer på markedet.
  Hvordan velge en god kvalitet og gesims for gardiner?

   En rekke materialer


   Så lister vi alle pleide å date materialer:
 •  Treet. Dette er en klassiker, velkjent lang og edel alternativ. Dette materialet kan passe nesten alle interiør, fra klassisk til moderne. Vanligvis brukes til fremstilling av slike tresorter som valnøtt, kirsebær, eik, gran og andre. Rekkverk kan ha en annen konfigurasjon. Dette alternativet, forresten, er en av de mest miljøvennlige. Men byggingen av tre vil koste mye penger.

 •  Plast gesims enkel å installere og veldig enkelt. For det er lett å vedlikeholde. Imidlertid kan dette materialet bli kalt skjør (selv om det er særlig sterk plast som brukes, men de er dyrere), slik at bulk sammensetningen av gardiner og dekorasjoner, kan det ikke stå. Men det er mange varianter av former og farger, slik at du kan velge det alternativet for ethvert interiør. Og prisen please.

 •  Metallskinner heller klumpete og tung, men de er så sterke at de tåler nesten alle gardiner og andre gjenstander. I tillegg er det også veldig fint. For eksempel, stor gesims smidd med diverse detaljer gjør interiøret en virkelig kongelig og rik.

 •  Skjemaer og konfigurasjon


   Hva er konfigurasjonen og form gardin? Alternativene er mange:
 •  Runde gesims - dette er trolig den enkleste og mest kjente versjonen. Det er et rør med en diameter på 10 til 35 mm, som bærer ringer eller klips (de er fri peremishayutsya på taket). Butikkene kan finnes runde skinner av tre, metall og plast. I tillegg er de den mest enkel enkelt-rad, to - og tre-rad.

 •  String gesims er en struktur med en tynn snor (det kan være to eller tre) gjennom bevegelige klipp eller ringer (de vil bli montert gardin). Dette alternativet er enkel og kortfattet, men at tunge gardiner draperier det er usannsynlig å overleve. Dette vil se flott gesims på kjøkkenet, fordi i dette rommet mer lys vinduet er lukket gardinene.

 •  Profilen gesims ofte laget av aluminium. Det er svært fleksibel, slik at du kan designe noen form: oval, bølgete arkoobraznыe eller selv brutt. Du kan ringe og multi-spor eller noe annet. Materialet lett, men solid.

 •  En av tre gesims Feature og enhet som ligner på profilen, men det alle metalldesignelementer vil være stengt bar. Dette er flott, fordi slike detaljer kan være laget av forskjellige materialer har forskjellige farger, former og teksturer. Så en gesims passer i ethvert rom og gjenopplive sitt interiør.

 •  Mønsterdesign gesims er laget av aluminium eller PVC med ett eller flere spor. Inne disse skjulte monterings spor for gardiner. For å montere sprut på sidene er ei spire. Denne hylle tar ikke opp mye plass og ikke "spiser" plass.

 •  Å fikse?


  Hvordan velge en god kvalitet og gesims for gardiner?

   Styrke rails kan være til vegger, tak eller til vinduet. Definere hvem og velge det beste alternativet:
 •  Veggmontert skinner direkte på veggen. Hvis taket er høy, da dette alternativet er fine. Det er noen variant former, materialer og konfigurasjoner.

 •  Hvis taket er lavt, er det best å velge et tak gesims. De er montert direkte til taket og tillater visuelt øke høyden på rommet. Slike gesimser kan være streng, stang og jernbane. Antall rader kan også variere, og materialene kan være nesten vilkårlig.

 •  Noen rails kan monteres direkte til vindusåpningen, som også er veldig praktisk.

 •  Nyttige tips


   Endelig noen gode råd om valg av gesimsen:
 •  Hvis vindusåpningen er stor, er det best å velge en gesims på omtrent samme lengde. Men vil forstørre vinduet hylle, vil dimensjonene være flere åpninger. Hvis vinduet er normal størrelse, kan gesims på hver side går for det på 10 til 30 centimeter.

 •  Montering på taket skal gli lett uten anstrengelse.

 •  Som for interiøret, er det viktig å matche takskjegget på andre detaljer i stil. For eksempel vil i et moderne rom i high-tech-stil ser bra streng gesims. Hvis rommet i klassisk stil, velg en gesims eller baguette. Smidd samme gesims passer i et luksuriøst rom med tremøbler og masse malerier på veggene.

 •  Kjøpe en avsats like etter å kjøpe gardiner.

 •  Lykke til shopping!  
  Яндекс.Метрика