Hvordan ta vare på en skinnjakke

 I dagens verden av lær produkter er svært populære fordi lær praktisk måte å bruke og svært effektiv og stilig, de er like godt egnet for både kvinner og menn. Men hva ville være din favoritt ting levd så lenge som mulig, og ikke miste sin form, hennes trenger konstant omsorg.
 For eksempel ta følgende problemer hvordan ta vare på en skinnjakke :
 •  for hver, skaffe deg ting er spesielt knyttet etikett med instruksjoner for pleie produktet, må du lese det;

 •  i alle fall ikke prøve å vaske skinn, spesielt i vaskemaskinen;

 •  for at jakken så lite promokala, bør det behandle vannavvisende produkter;

 •  hvis du gjennomvåt jakke, ikke prøv å tørke den ved bålet, varmevifte eller andre kunstige midler, er skinn tørke naturlig, eller du vil miste din vei ting. Tilsvarende er det ikke nødvendig å oppbevare våte klær i skapet;

 • Hvordan ta vare på en skinnjakke

 •  Vær oppmerksom på at pinnen ville sikre bevaring av skinnjakker i sin opprinnelige tilstand;

 •  i kontakt med overflaten av jakken, som er enten fargestoff eller kjemiske elementer, bør du ikke prøve å løse sine egne problemer, ta kontakt med fagfolk eller returnere det til renseri;

 •  Hvis din jakke over tid ble mye slitasje, bruke flere verktøy som kan maskere sprekker og rifter sted.

 •  Det er en artikkel om hvordan å tørke sko.
   Husk at med riktig og rettidig vare på dine eiendeler, du kan ikke bare økonomisk gevinst, men for å spare de dyrebare og minneverdige ting for deg. Være ryddig og stilig, fordi folk danne inntrykk om oss etter hvordan vi ser og hva vi slitasje.

   Hvordan ta vare på en skinnjakke Video


  29 måter å forberede for det nye året
   Hvert år vi spent vente for vinterferien, virker det
   at uroen er uunngåelig. Men vi kan gjøre i disse dager med behagelig
   for hele familien! Vi tilbyr måter å forberede for det nye året
   Feiringer og garantert å skape en magisk stemning for seg selv og sine
   slektninger!
   Velkommen familie og venner ved hjelp av hjemmelagde kort

   La dette være et barn tegning, collage eller applikasjon. En annen idé - en familie fotokort i stedet: Tegn det vakkert, for eksempel plassere en matte, ramme, legge til en morsom jule klistremerker, skrive hilsener og ønsker for sine kjære. Og spesielt for plassering i sosiale nettverk eller distribusjon via e-post, kan du lage en musikalsk postkort presentasjon! Plukk opp 10-15 bilder som illustrerer det beste arrangementet av året, passende musikk, gjelder spesielt program teasers og samle fortjent "forbannelser"!


   Spill spillet "Secret Santa"

   Essensen av spillet - anonym gave utveksling, hver deltaker opprinnelig hentet fra en papirhatt med navnet på mottakeren, kommer opp med en gave, og deretter alle overraskelser vil bare få fra en stor pose og rozdaryty. Gaver er ikke forbudt å endre!


   Tenk på en fin pakke for gaver

   Du kan bruke ikke bare fargerike silkepapir, men klut, mesh, gamle aviser eller kraftpapir, barnetegninger, biter av tapet eller andre uvanlige materialer.


   Tenk nyttår bord format

   Hvis du kommer til å feire nyttår i familiekretsen, kanskje du ikke bør planlegge en fest og flott ferie på fjellet meny med salater, varme desserter distriktet. Legge på bordet et par favoritt retter for hvert familiemedlem og supplere noe som kan spises hele selskaper, for eksempel ost eller sjokolade fondue.


   La den deilige maten vil ikke bare være på ferie bordet
   3aplanyruyte uvanlige og spennende retter for hver dag i ferien. Tilbring en husholdningsundersøkelse og en liste over de mest "topp" kulinariske preferanser. Utmerket hvis noen retter å lage mat alle sammen!


   Bake cookies regne å pynte juletre

   Egnet shortbread eller ingefær lime, bare husk å lage kaker hver hull for tauet.


   Ta del i Postcrossing
   Denne internasjonale prosjekt utvekslings postkort. Deltakelse i det kan alle etternølerne, uavhengig av alder. Innhentet fra hele verden kan godt plassere kortene på standen.

   Velg en uvanlig stil Juletre dekorasjoner
   Kanskje dette var hennes "outfit" er dedikert til "Star Wars" eller vedlikeholdes i strengt britisk stil, eller du oppretter et tre dedikert til ballett - med pil og blonder? Dreams sammen!

   Fortsatt ikke har kjøpt gaver?
   Dra på shopping i morgen på hverdager og 12 timer - folk i butikkene vil være mindre. Du kan også dele "interesse", slik som mor og datter, far og sønn, en utmerket mulighet til å sitte på en kafé og snakke! Men slektninger med hvem du pobachytesya bare på ferie, kan du kjøpe gaver og etter nyttår, for eksempel 2-3 januar.

   Be familie spill
   Eller arrangere en liten tematisk idé. Tenk på din historie eller tilpasse kjent, skrive manuset, sørg for at rollen ble funnet for alle. Ytelse, selvfølgelig, må du fjerne videoen!

   I tillegg til gaver til nære venner og noen små gaver zagotovte
   Dette kan være sjokolade, nydelig pakket såper eller stearinlys - "gaver høflighet" må gratulere ferie concierge eller postbud.

   Lag en "untouchable" lager ferdigmat
   I månedene før julehøytiden forberede flere retter "i reserve" og satt i fryseren. Det er mulig at du ikke virkelig ønsker å tilbringe kvelden på komfyren, så alt ferdig middag vil bli lykkelig.

   Gi en gave Familie
   Hver pose gaver Santa Claus - en obligatorisk del av studiet. Og deretter en felles gave til hele familien - kan det være et brettspill, turist telt for familien utflukter i landet, som klær eller pyjamas i "familie stil" eller si, et kamera. Vil presentere en gave til hverandre om natten, uten å vente på kampen klokkespill, eller morgenen 1. januar.

   Film, film, film!
   Velg et dusin filmer for en sann familie visning. Vurdere enhver smak - "kull ansikt" storfilmer og tegneserier saga. Forberede en rolig tilskuerplasser og "skadelige" behandler - popcorn og brus. Glad visning!

   En av de første publisere tematisk
   For eksempel arrangere en dag med videospill. Zagotovte favoritt plater, lese anmeldelser og anbefalinger og kjøpe et par nye spill, Fight alene eller arrangere en lagkonkurranse. I dag tid ved datamaskinen er ikke regulert!

   Lær plakat
   Tenk på hva du skal gjøre på ferie, lage en plan som tar hensyn til husholdningen. Gå opp ett sted i dag, ellers vil barna bli lei og vil ikke gjøre ills luner.

   Plan den 31. desember morgen kulturarrangement
   Kanskje det vil spille, eller innlevering av å besøke museet med en interessant tur. Først vil det skape en stemning for dagen, og for det andre, du er litt lei - bare glad for å ta en lur på ettermiddagen og samle krefter til nyttårsaften.

   Starte et felles prosjekt på "Hva jeg husker dette året"
   Gjør det kan være i form av dagbok-spørreskjema med registreringer av alle familiemedlemmer og gjennomføre videointervjuer etter planlagt liste over emner og problemstillinger. Etter noen år vil du se med stor interesse dette arkivet - se eldre barn som å endre sin håndskrift og "vokse" hensyn.

   Hvert år kjøper ny jule leketøy
   Ikke lett, men "med verdien", som står for noen familiebegivenhet. For eksempel, juledekorasjon i form av medaljer minne barna om å vinne turneringen, kompass - familien reise.

   Organisere bildearkivet
   Kan ikke finne tid til å håndtere familiebilder? Lage fotobøker for året: plukke den beste foto under skrive og orden i mørkerommet album. Vis bok, selvfølgelig, bedre rett før ferien.

   Få venner uvanlig gave
   For eksempel, "skrapelodd" - en billett til en rekke morsomme. La det være noe verdifullt, men uvesentlig: timen av spillet med sin mor, gå på kino, evnen til å sove sent eller ta en kveld fars favoritt stol. I en pappkort som kreves for å beskrive en "gave" til å gni overflaten med voks eller chapstick og legge tekst over et lag med akrylmaling. Inntørket maling er lett å fjerne mynt - akkurat som på en ekte lodd.

   Begynne å dekorere en leilighet på den første dagen av vinteren
   Dette vil skape en festlig stemning, hver dag henge en krans eller flere baller. Men etter nyttår bare fjerne alle smykker - kanskje en god krans vil glede deg innen utgangen av februar.

   Forberede julen "shumelky"
   Og med klokkespill høylytt fortelle nyttår! Dress, for eksempel trommer, horn og vuvuzelas leketøy, plast krukker med "fyllstoff" - bønner eller erter.

   Lage en krans av bilder passerer
   Med klips eller klemmer legge ved et bilde til en lang bånd, som alternerer med kort eller skrevet på et stykke av ønsker, og henge, for eksempel i døråpningen.

   Tenk på deres egen nyttårs ritual
   Enig med noen som din familie vil gjøre sammen hver nyttårsaften. Kanskje dere sammen, hånd i hånd, design stearinlys zahaduyuchy ønske, eller gå ut og banke moro nyttår snømann.

   Tilbring en rituell farvel til det siste året
   For eksempel, små biter av papir skrive om hva som skjedde eller ikke uroe deg, Tear "feil" og "feil" i stykker og brenne dem til et stearinlys!

   Forberede små gaver
   De trenger å gjøre det enklere for barn å vente på det nye året. De kan gi hver time timer, eller pakke med ugjennomsiktige pakker og skrive "åpen på ni", "10 timer".

   Å, hvor forferdelig!
   Organisere natt i stil pioner leiren. Lå på gulvet i stua soveposer, puter og tepper, Hygg deg hele natten lang og fortelle hverandre skumle og morsomme historier. Hektisk, men gøy!

   Den 1. januar til starten lede Book
   I mappen med gjennomsiktige lommer hver måned samle alle slags ting, som minner om familieunderholdning, kinobilletter, og teaterprogrammer, bilder og notater. Den siden desember vil være interessant å huske detaljene igjen i fjor!  
  Яндекс.Метрика