Hvordan fjerne vann fra ørene?
 Vann kan komme inn i øret hvor som helst - på sjøen, i bassenget, i ditt eget bad. Avhengig av intensiteten av svømming, kan antall menneskers helse væske og dens egne ører vann bo i ytre øregangen og kan gå enda lenger - i mellomøret. Inntrengning av vann gjennom trommehinnen oppstår vanligvis under dykking og gjennom Eustachian rør, som ligger dypt inne i nesen.
 Hvordan fjerne vann fra øregangen?
Den ytre øregang angår det ytre øret. Komme inn i det, kommer vannet rett til trommehinnen. Så hun kan gå. Derfor, til tross for ubehag, slik bulkotinnya eller transfusjon "inne i hodet" som treffer øret væske vanligvis utgjør ingen trussel mot helse.
En liten mengde vann kan naturlig strømme ut umiddelbart etter inn i landet. " Hvis ikke, bedre å fjerne fluidkraft. Ellers en rekke mulige komplikasjoner som hevelse av svovelsyre kork, som fører til hørselstap, eller betennelse i øregangen.
Det første problemet er lett elimineres LORom som bringer ut kork svovelsyre spesielle verktøy eller store sprøyte vasker. Siden betennelsen er mer komplisert - for sin behandling er nødvendig antibiotika og antiseptiske midler. Følgelig trenger ikke bli bevist. Jo mer som fjerner vann fra ørene etter bading er ganske enkel.
Det er flere måter å bli kvitt obsessive væske. Den enkleste - det horisontalt og vippe hodet eller ligge på det skadde øret, eller hoppe på ett ben. I det første tilfelle er tyngdekraften, den andre - og til og med bevegelsen av vann, sammenkrøpet i øregangen, bør være lett å lekke. For suppe kan "banke", gjentatte ganger legger hånden til ham og hardt å ta bort henne. Vann fra øregangen kan "blåse ut" for eksempel dykkere skrive lungful av luft og holde pusten.
Hvis du har noen smerter i øret, er nødvendig å sette en pose med varmt salt eller en varmepute. Innen femten minutter ørekanalen varmes opp og vannet rant ut.
Væske i øret kan tørkes hårføner (ikke nødvendig å bringe den for nær ansiktet) eller ett av følgende komponenter - en svak løsning av eddik og borsyre alkohol eller spesiell rensevæske for hygienisk øre (tilgjengelig på apotek). Noen få dråper - og vannet bare fordampe!
Bruke bomullspinner eller lange flag absorbere vann må være veldig forsiktig så du ikke presser dem for dypt inn i ørekanalen. Dette kan føre til skade og intern kanal og trommehinne.
 Hvordan fjerne vann fra mellomøret?
Kontakt med væske i mellomøret er vanligvis preget av smertefulle symptomer. Hvis du har betennelse kan oppstå "skyting" smerter. Vanligvis de indikerer mellomørebetennelse (mellomøret betennelse) som oppstår under påvirkning av vann inkludert smittsomme mikrober.
Løsne de ubehagelige symptomene ved hjelp av hyppige svelge bevegelser. Fjerne vann fra mellomøret og bidrar til å lindre betennelser begynner pakke med borsyre alkohol. Det er dette: en passende størrelse bomullspinne fuktet prohrivalnym vann og lagt i øret, litt å ta tak i ytre øregang, øre og deretter ytterligere innpakket varm ull skjerf eller sjal. Mot "skyting" smerter vel hjelpe klassiske smertestillende - aspirin, Analgin og lignende.  
Hvordan p-piller?
 P-piller - den mest pålitelige alternativet prevensjon som p-piller (p-piller) beskytter mot uønsket graviditet med 99%. Graviditet kan oppstå bare i 01% av tilfellene. Det er spekulasjoner om at mens du tar p-piller kan bli gravid hvis stoffet regelmessig drikker, å glemme å ta den neste pillen til rett tid. I tillegg inntak av prevensjons narkotika på kroppen har ikke noen skadelig effekt med mindre det er en kontraindikasjon for bruk av p-piller. P-piller inneholder hormoner spesiell dose å hindre tilbaketrekking modne egg fra hårsekken, som resulterer i eggløsning forekommer ikke. Også disse stoffer endrer strukturen av slim i cervix område, noe som gjør det merkede mer tett, slik at sæden var vanskeligere å trenge inn i egget. I tillegg, mens du tar p-piller livmorveggen blir tynnere enn normalt. Selv om befruktning finner sted, vil embryoet ikke være i stand til å feste seg i livmoren for normal vekst og utvikling. 
 Opptak pille har mange fordeler:
 Pålitelighet.
 Redusert uttrykk for premenstruelt syndrom (irritabilitet, slapphet, magesmerter og korsryggen før utbruddet av menstruasjon).
 Du kan enkelt plukke opp en pille for hver aldersgruppe, fordi det er ca 50 arter av denne typen prevensjon.
 Hvis du bestemmer deg for å bli gravid, rett og slett slutte å ta narkotika, menstruasjonssyklus raskt gjenopprettet.
 Orale prevensjons normaliserer hormonelle kvinner reduserer risikoen for mange sykdommer i kvinnelige kjønnsorganer.
 De fleste p-piller er foreskrevet for terapeutiske formål.
 Orale prevensjonsmidler er delt inn i tre typer, avhengig av sammensetning og prinsippet om drift på kvinnekroppen:
 1.  Kombinasjon p-piller. Preparatet inneholder to hormoner - østrogen og progestin. Disse pillene regulere produksjonen эstrahena, og dermed hindre eggløsning hos kvinner. Også, komponenter som er del av det orale prevensjons gjør slim i livmorhalsen er meget tykk, noe som er grunnen til at sæden ikke kan trenge inn i livmoren for å møte egget.
   Mini drikke. Navnet ("minimum dose") sier at denne gruppen av legemidler som inneholder lav dose hormon. Derfor, de ansette kvinner som ikke kan ta helsen av hormonet østrogen. Mini drakk inneholder bare gestagen. Fordelen av å ta denne pillen er at den kan brukes selv mens du ammer babyen. I tillegg er ikke-drikking veksten beskytte mot betennelse og kreft i eggstokkene og livmoren.
   Narkotika for nødprevensjon inneholder bare ett hormon - levonorgestrel, som påvirker eggløsningen kvinner, men ikke på noen måte påvirke allerede befruktet egg. Dette stoffet må tas senest 120 timer etter ubeskyttet samleie.
   Bortsett fra p-piller har fordeler og flere ulemper:
   Når administreres antimikrobielle effekten av p-piller kan redusere.
   Noen ganger etter å ha tatt p-piller hos kvinner kan miste menstruasjonen.
   For første gang tar p-piller hos kvinner kan vises spotting, vil som til slutt passere.
   Mens du tar p-piller bør være oppmerksomme på kostholdet sitt, siden p-piller kan øke appetitten og beholde væske i kroppen.
   Aksept av p-piller kan gi bivirkninger, så sørg for å konsultere en gynekolog, som vil gi deg et stoff som er perfekt for kroppen din.  
Hvordan lære å danse Tecktonik hjem?
 I de siste årene mer og mer populære blant moderne unge mennesker som har hatt dansestil Tecktonik (electrodance). Tecktonik dans stil er en blanding. Grunnlaget for stilen beveger seg opp hip-hop, techno, lokkynha, poppynha. Youth Tecktonik danser overalt: på gata, i klubber, ved universiteter, hjemme. Unge mennesker lidenskapelig om moderne trender, nå i sin utforskning større og større resultater. Å lære tektonikk, er det to måter: For å lære hjemme eller besøke en spesiell dansestudio. Imidlertid er det siste alternativet ganske dyrt, ikke alltid egnet for unge mennesker, ofte før den nådde et stabilt nivå av inntekt (for eksempel studenter). Lær å danse Tecktonik hjem er mulig. Du må forberede og utføre en rekke enkle regler.
 Hva som er nødvendig for sysselsetting tektonikk huset.
 1.  Mirror. I rommet hvor du vil tilbringe hjemme trening bør monteres speil. Det er bedre at det var noen speil installert i ulike anslag. Så, gjør dansetrinn, kan du justere dem ved hjelp av sitt eget speilbilde. Du vil bli mer synlige engasjerte feil og utelatelser bevegelser fra forskjellige vinkler. Det er bedre at du er fullt ut reflektert i speilet.
   Mat. For enkelhets skyld er det nødvendig å sette på gulvmatten. Det vil også bidra til å unngå påstander av naboene, hindrer du dem i sine studier. Bedre sette et par matter, gummibelagt mulig.
   Pedagogiske videoer. I dag presenterer Internett en rekke pedagogiske video stil tektonikk. Du kan finne online Tecktonik leksjoner ved hjelp av faglige råd fra spesialiserte fora. Du kan også kjøpe instruksjonsvideo. For nybegynnere egnet "base rate" tektonikk.
   Musikk. Du kan ikke lære å danse Tecktonik uten å ha for hånden de gode spor. Du må velge to eller tre kvalitetslåter. Neste må du lære å skille musikk rytmeseksjon. Du kan lytte til en rekke låter, prøver å identifisere seg med henne rytme. Du kan klappe eller trampe takten. Når du umiddelbart kan markere en rytme i harmoni, så kan du begynne å studere tektonikk.
   Desire. Fritiden. Gjør tektonikk krever ikke bare fremragende fysisk anstrengelse, men den oppmerksomhet og tid. Å lære å danse selv grunnleggende bevegelser tektonikk, for å tilbringe mange timer hjemme trening. Det viktigste - å bestemme selv om du Hoti håndtere denne dansen? I så fall bør saken tas på alvor. Betale øvelse i flere timer om dagen, og en måned senere vil du oppnå visse resultater.
   Den første trening.
   Før du tar fatt på kurset, er det nødvendig for to-tre uker for å trene kroppen din. Grunnleggende ferdigheter i klasse tektonikk er koordinering og fleksibilitet. Potrenuyte hver av disse kvalitetene ved enkle øvelser.
  1.  Øvelse koordinering. Stå på midten av rommet, bredde føttene skulder fra hverandre. Fjern alle knuselig og skjøre gjenstander. Ta i hver hånd et eple, appelsin eller tennisball. Fortynne hånd i hånd og lukke øynene. Prøv å konsentrere seg fullt ut. Tenk deg at du er mest definitivt i kontroll over kroppen din, føler fingrene til tips. Kast det valgte motivet eller frukt i luften og prøver å fange den. Gjenta forsøk hver dag til du kommer positive resultater.
    Øvelser for fleksibilitet. Du kan utføre et kurs som utvikler fleksibilitet, som finner på nettet. De grunnleggende bevegelsene er:
    vippe fremover uten å bøye knærne, prøv hendene berøre gulvet;
    vippe tilbake, prøve å berøre gulvet med hendene. Over tid, fra en stående posisjon gjør broen og gå tilbake til oppreist stilling uten å bruke hendene;
    vippes til siden;
    sirkulære bevegelser av hodet;
    varme føtter, hender.
    Grunnleggende bevegelser i armer og ben i tektonikk.
    Når du ser på et kurs tektonikk, vil du se at treneren viser alle øvelsene sakte. Start med å gjenta en lærer. Kontrollere hver bevegelse ved hjelp av et speil. Da treneren vil utføre raskere bevegelse, og bringer den til ønsket nivå og danne relasjoner. Prøv å huske kommunikasjon, gjenta det flere ganger. Den neste dag, siden klassene starter med repetisjon studert kommunikasjon. Først da fortsette å utforske nye bevegelser.
    Grunnleggende benbevegelser i tektonikk.
    Den viktigste bevegelser fot i tektonikk er mahi hæl og tå. Hovedpoenget med bevegelsen er klarhet meter av hver bevegelse. Gjør max tå, flytte hele kroppsvekten på hælen. Sokk gjør en skarp angrep på høyresiden hvis bevegelsen kommer på høyre fot og venstre hvis bevegelsen er med venstre fot. Gjør max hæl, må man pryvstat til tå, slik at hælen blir stående side.
    Ikke prøv å gjenta alle bevegelser nøyaktig av læreren. Improvisere, utføre alle bevegelser nøyaktig og tydelig. Du kan bare kaste bare hæl tå. Det viktigste - å lære å føle rytmen av musikken.
    Grunnleggende håndbevegelser i tektonikk.
    Utføre bevegelser armene må legges vekt på hastighet. Start med enkle bevegelser, gradvis øke hastigheten på utførelsen. Peremishayutsya hendene sakte opp og ned. Hender er den ene over den andre. Hands lage en sirkulær bevegelse, slik at børsten ikke kommer over. Med en så enkel bevegelse kan du improvisere. Vri armene over hodet, og andre. Grunnleggende bevegelse gjentas i mange dansekombinasjoner. Gradvis økende tempo, som kombinerer håndbevegelser med bevegelser av bena, vil du oppnå positive resultater fra trening.
    Komme tektonikk læring hjemme, bør du huske noen regler. Først må du forberede et sted for trening. For det andre må du plukke opp musikktimer og video kurs. Pedagogisk video bør velge, ved hjelp av råd fra fagfolk, som en nybegynner i starten være vanskelig å mestre kompliserte relasjoner. Tredje, lære å identifisere rytmeseksjonen til noen melodi. Så vil du enkelt lære bevegelsen. Fjerde, starte med det enkleste. Gjenta studert kommunikasjon hver dag. Ikke begynne å utforske nye bevegelser uten å oppnå klarhet i utførelsen før rozucheni.
    Et par måneder med trening vil du definitivt oppnå positive resultater. Men hvis du ønsker å engasjere seg i tektonikk på et høyere nivå, bør du melde deg på et dansestudio. Profesjonelle dansere vil sette deg på dine viktigste feilene justere dine bevegelser. Det viktigste - å være villig til å lære å danse Tecktonik!  
Яндекс.Метрика