Hvordan å lage et bilde i Photoshop lysere?
 Svært ofte uerfarne fotografer som ønsker bilder laget med et digitalt kamera er frustrert over det faktum at en god mange planer snapshot vises brutt dårlig lys hoved sammensetning eller zataennostyu. Heldigvis, i de fleste tilfeller, kan bildekvaliteten være nok til å dekke om egen teknikk på hvordan å gjøre bildet lysere ved hjelp av Photoshop. Som mange andre i håndteringen av denne grafikk editor, er fotolys en kreativ prosess som er individuell for hvert bilde.
Vi vil snakke om flere mulige teknikker.
 1.  I det enkleste tilfellet, for å gjøre bildet lysere i Photoshop, kan du bruke funksjonen "Auto Contrast" og noen ganger også "Avtoton." Verktøy "Auto Contrast" og "Avtoton" ligger i "Image" hovedmenyen og kan være forårsaket av en kombinasjon av taster Alt + Shift + Ctrl + L og Shift + Ctrl + L hhv. Til tross for automatisk behandling, Photoshop meget godt takle foto oppgave belysning. Hvis noen av disse verktøyene gir tilfredsstillende resultater, kan det angre handlingen ved å velge "gå tilbake" fra "Edit" hovedmenyen eller ved å trykke hurtigtasten Alt + Ctrl + Z.
  Det er også en enkel måte å justere lysstyrken manuelt. Å gå til hovedmenyen på vei "Image" - "Korreksjon" - "Levels" eller bruke hurtigtasten Ctrl + L.
  I nivået skift igjen glidere lett til middels tone lenge til du får ønsket belysning. Klikk "OK" for å lagre innstillingene.
  Avhengig av det originale bildet, kan de beste resultatene oppnås ved å justere lysstyrke og kontrast vindu som er forårsaket av måten "Image" - "Korreksjon" - "Brightness / Contrast".
  I vinduet lysstyrke og kontrast glidere satt til null. De kan bevege seg i riktig område av positive verdier og til venstre med negative verdier, og dermed endre verdiene for disse parametrene.
  Hvis flåtten er satt i "profil", kan du i sanntid overvåke endringen av bildene, noe som er svært praktisk for valg av optimale parametre.
  Når vil bli økt lysstyrke må kanskje justere fargetone eller metning. Du kan åpne ved å gå til "Image" - "Korreksjon" - "Hue / Saturation" eller trykke på hurtigtasten Ctrl + U.
  I de bevegelige glidebryteren, kan du endre og justere alle farger, og separate kanaler: rød, gul, grønn, cyan, blå og lilla.
  I begynnelsen av artikkelen snakket vi om det faktum at lyse bilder i Photoshop er en kreativ prosess. For gode resultater noen ganger trenger du å bruke en betydelig mengde tid til å eksperimentere. Derfor utviklet ulike tredjeparts plug-ins for Photoshop, som i betydelig grad kan forenkle prosessen med å forbedre utseendet på bildene dine. Et eksempel på slike er Perfectly Clear Plugin fra selskapet Athentech. Den lar deg tilbringe kvalitetstid Auto Photo Fix ett klikk på mer enn ti mest problematiske områdene.  
Hvor vakkert kutte frukt? (Foto)
 Frisk, saftig, lyse og veldig nyttig frukt er en dekorasjon for ethvert bord. Lys oransje-rødt, rosa eple, "Sun" ananas, fint druer, og andre av sine "kolleger" i seg selv bedre humør og appetittvekkende. Og hvis vi pent kutte frukt, vil de se på ferie bordet helt fint.
Kunst slicing frukt (carving) er nå svært populære mestere i dette feltet skape virkelige mesterverk, regelmessige konkurranser og publikum bare fanger ånden av hva sangen kan være de mest konvensjonelle frukt og bær. Et annet problem som kan gjenskape dette hjemme ikke alle: å skape magi frukt, krever spesielle ferdigheter og et sett med profesjonelle verktøy.
 Hjem carving
Men for amatører kan skape interessant frukt komposisjon. Det er nok til å kjøpe et sett med kniver for frukt (de er solgt i jernvareforretninger og markeder, og vanligvis kommer med instruksjoner om hvor vakker kutt frukt på bordet deres hjelp). Selv med et minimalt sett med kniver etter litt trening kan du allerede finne ut flere pounds av epler og appelsiner noe interessant.
Hvor vakkert kutte frukt? (Foto)

Vakre og originale vil se ut blomster frukt. Bare tror ikke at det er svært vanskelig: å kutte blomster og "grønne" samtale om hjelp og tannpirkere sandwich "grillspyd", legg til litt fantasi - og buketten er klar!
Hvor vakkert kutte frukt? (Foto)

 Frukt "stripete"
Men å plassere en skål med frukt, du trenger ikke å engasjere seg i "cutting kunst." Løs problemet kan være mye enklere, for eksempel, skåret i tykke skiver frukt 1-1,5 cm sirkel og bytte plass. Få appelsiner, epler og eple-pære. Og du kan mikse og to epler - rød og grønn, for eksempel.
Hvor vakkert kutte frukt? (Foto)

Et annet alternativ behandling frukt - stressede biter av frukt og bær på spidd, deilige vegetariske spydene ut. Kombinere alternerende mellom sommer som forskjellige farger, kan du oppnå ulike effekter.
Hvor vakkert kutte frukt? (Foto)

 Bilde frukt
Med fargerike frukter kan skape hele lerretet. Men hvis du søker på laurbærene av kunstneren, kan du se gjennom historiene enklere: Hjerter, blomster, sol og palmetre på øya. I alle fall vil denne kreative ser imponerende.
Hvor vakkert kutte frukt? (Foto)

 Nyttige tips
Til pent og pent kutte frukt, trenger du å vite noen detaljer og å observere visse regler.
 1.  Før du skjærer frukt bør vaskes. For noen ikke en hemmelighet at transport og lagre dem dekket med en spesiell forbindelse som ikke er bortskjemt. Men bruker det i mat er ikke verdt det. Så formelen "Clean - garantien for helse" mer aktuell enn noensinne.
  Velg den mest skarp kniv - så cutting er mer subtil og vakker
  Skjær frukt umiddelbart før servering. Til slutt skiver frukt blir mindre attraktivt.
  For å holde utseendet mer enn mat, kan frukt smøre et tynt lag med gjennomsiktig gelé.
  Legge sangene litt bær (jordbær, druer) eller granateplefrø - så skjære frukt bli enda mer levende og deilig.
  Ikke vær redd for å eksperimentere: ved alle mulige kombinasjoner av farger og smaker av frukt er svært vanskelig å gjøre en feil: det er i alle fall ville være velsmakende.
  Bananer og epler raskt mørkere i cut tilstand. Hvis du planlegger å bruke dem i deres spor, deretter skjære disse produktene i det minste.
  Med en rik fantasi vil du ikke ha problemer med hvor vakkert kutte frukt. Men hvis du har lyst igjen på verst tenkelige tidspunkt, håper at noen ideer fra denne artikkelen, vil du være svært nyttig.  
Oppskrift foie gras. Hvordan å lage mat foie gras

 Oppskrift foie gras tidligere anses sjeldne, men med utviklingen av Internett kan bli funnet uten problem. Som navnet tilsier, foie gras - fransk rett. Foie gras er veldig nyttig, men i sin tur, og kalorier (500 kcal / 100 g). I dag vil vi fortelle deg oppskriften for foie gras.
 Den viktigste ingrediensen retter, spesielt gåselever - ganske fet mat - gåsa skal fôres en spesiell måte, for eksempel valnøtter, fiken og mel for å maksimere fett gåselever.

 Ingredienser for matlaging foie gras


Oppskrift foie gras. Hvordan å lage mat foie gras

 1) gås eller and leveren (100-300 gram, etter smak);
 2) gås fett eller vegetabilsk olje;

 3) salt;
 4) pepper;
 5) frukt, alkohol, krydder, melk, honning, nøtter (valgfritt).
 For foie gras oppskrift er ganske enkel. Foie gras kan lett gjøres hjemme, og trenger ikke nødvendigvis gå til en restaurant. Først må leveren kutte antall brikker som du trenger. Varm panne og dryss den med salt. Gåselever bør pepper, salt og krydret med krydder, og deretter sette bitene i pannen.
Oppskrift foie gras. Hvordan å lage mat foie gras

 Fordelen med matlaging foie gras er at retten er forberedt raskt, er nok i 10-15 minutter. Antent på den ene siden i 5 minutter, flip, sette foie gras på en plate etter 10 minutter.
 Utarbeidelse av gås foie gras oppskrift # 2: kutte leveren etter kalsinering, helst varm kniv. Mange kokker si at leveren skal steke i samme gås fett. Du kan også melk og honning. Praktisert selv steking i vin.

 Matlaging saus foie gras


 Bra sted å lage mat foie gras saus tar. Den er laget med forskjellige ingredienser og forskjellige måter. De fleste foretrekker alkohol som vin, brandy, cognac eller whisky med tillegg av sitrus og druer.
Oppskrift foie gras. Hvordan å lage mat foie gras

 Frukt kuttet, spredt på en varm panne og hell alkohol, noen ganger legge appelsinjuice. Det er også en "myk" sauser, melk og sjokolade.
 Foie gras oppskrift som du kan finne en høyere spread på en tallerken og hell saus, dryss med urter, nøtter, salat dekorert. Oftest spiser denne retten eller myk hvitt brød, eller med ristede krutonger. Nå vet du oppskriften for foie gras. Bon appetit!

 Foie gras oppskrift video


 Denne videoen oppskrift for foie gras fra fagfolk.
Яндекс.Метрика