Hvordan koke melk pudding?
 Barn gastronomiske minner - det er ikke bare sukkerspinn, men kakao skum. Selv med alderen, selv disse tingene begynner å bli verdsatt og såra og vonbrotne noensinne nevnt produkter med behagelig nostalgi. For eksempel, en tradisjonell "bestemors dessert" som en melk pudding. I dag kan det ikke bli funnet selv i kafeer og restauranter som bygger sitt konsept i en vennlig og hjem stil. Fruktdrikker, fruktdrikker - vennligst pudding, men er fortsatt bare én: melk pudding lage mat selv. Jeg prøver å gjøre det ut samme deilig, som min bestemor i landsbyen! Sammensetning og fordelene av melk gelé
 Kissel - en tradisjonell rett for de slaviske folkeslag. Siden oldtiden, ble det forberedt med korn og frukt, gelé og i begynnelsen var ikke søte retter, og bare over tid blitt delikatesse når kokt begynte med tillegg av bær, frukt, syltetøy og melk. Nå kan dette dessert bli betraktet som en av de få som ikke skader og forbedre helse. Melk gelé er laget med stivelse, så nok kalorier. Men de er nyttige både barn og voksne, spesielt i perioder med intens fysisk og psykisk stress, stress, utvinning fra sykdom og bare ønsker å skjemme bort deg selv med noe velsmakende og med kvalitet. I alle disse tilfellene, melk pudding - ideelt fordi det har følgende egenskaper:
 Myk podschelachyvayut handling, spesielt gunstig for personer som lider av hyperacidity, magekatarr, magesår eller duodenalsår.
 Det høye innhold av vitaminer og mineraler, som korrelerer med spesifikk gress og / eller frukt ingredienser gelé.
 Aktivering av intestinal motilitet og forebygging av dysbiosis.
 Økt immun egenskaper, aktivering av stoffskiftet og overordnede organ tone.
 Dette pudding, tilberedt med naturlige produkter, nesten ingen kontraindikasjoner, unntatt i sjeldne tilfeller av intoleranse for en komponent. Men i dette tilfellet kan vi finne en måte, fordi det er så mange oppskrifter på gelé, søt og frisk, tykke og flytende, frukt og frokostblandinger, melk, havre og kombinert. Hver av dem vil bringe felles gode og deres individuelle egenskaper. Men virkelig velsmakende pudding ut bare hvis du kjenne egenskapene til sine forberedelser.
 Oppskrifter melk gelé
 Ikke engang nevne den tørre løselig gelé og andre semi. Mellom dem og dette nyttig melk suppe omtrent like mye til felles. Som mellom friske moreller og kirsebær smak av godteri. Til tross for sin sysselsetting og dynamisk rytme av livet vil finne en måte å lage en deilig pudding laget av naturlige ingredienser. Videre vil det ta ganske lang tid, og vi vil hjelpe med hånden flere vellykkede oppskriften:
 1.  Flytende melk pudding. Ta en liter melk, 4 ss sukker, 2 ss potet eller 4 ss maisenna, en dråpe vanilje ekstrakt eller vanilje klype. Oppløse stivelsen i et glass melk og resten av melken kok. Tilsett kokende melk sukker, rør til det er oppløst. Hell så i en bolle med søt melk og stivelse melk, vanilje og mix. Ikke stoppe å røre, koke gelé over svak varme i 2 minutter hvis du bruker potetstivelse, eller fem minutter hvis du bruker maismel. Årsaken til denne forskjellen er at potetstivelse - fortykningsmiddel sterkere enn potetstivelse. Klar gelé hell i kopper og server varm med honning, syltetøy eller en annen søt saus. Melk pudding svinger blek hvit, men du kan male det en fin krem ​​skygge, og legger en spiseskje med kald melk fersk gulrot juice før du blander det med stivelse. 
  Hvordan koke melk pudding?

   En tykk melk pudding. Ta en liter melk, 4 ss sukker 4 ss av potet eller 8 spiseskjeer cornstarch klype naturlig vanilje eller vanilje klype (kan erstatte en halv pose med vaniljesukker). Oppløse stivelsen i et glass melk, slik at det ikke var noen klumper. Annen melk kok opp i kovshyke. Sukker satt i kokende melk, rør godt til det er helt oppløst. Melk og stivelse hell i et krus med kokende melk, sette vanilje og bland. Ikke stoppe å røre, koke gelé over svak varme i 2 minutter hvis du bruker potetstivelse, eller fem minutter hvis du bruker maismel. Således avhenger konsistens Kissel i stor grad av mengden av stivelse, men ikke da dets koke. I kulinariske nettsteder og litteratur du kan finne en anbefaling lagt til mel pudding. Men stivelse takler oppgaven med å lage en tyktflytende konsistens og uten. Klar gelé kopper løst i lav eller kremanki og tjene litt ostyvshim, dekorere din preferanse nøtter, bær, honning og / eller revet sjokolade. 
   Meieri berry pudding. Ta en liter melk, 4 ss sukker 4 ss kirsebær ferdig sirup (du kan kjøpe en flaske eller tømme glass syltetøy), 2 ss potet eller 4 ss maisenna klype malt kanel eller muskat. Helt oppløse stivelsen i et glass melk, tilsett smak. Annen melk kok opp med sukkeret. Deretter kombinere all melken i en kjele, bland godt og fortsatt omrøring, kok gelé over svak varme i 2 minutter, hvis du potetstivelse, eller fem minutter hvis du bruker maismel. Legg sirup per minutt til de er møre og jevnt i kysilnoyu masse. Berry pudding med melk tjene en del krus og pynt med frisk mynte og / eller hele bær. Dette kan være den samme frukt, noe som gjorde sirup, eller andre. De fleste sirup også velge på egen hånd.
  Hvordan koke melk pudding?

   Melkesjokoladepudding. Ta en liter melk, 4 ss sukker 4 ss kakaopulver, 100 gram sjokolade (en flis), 2 ss potet eller 4 ss maisstivelse, naturlig vanilje klype (kan erstatte en halv pose med vaniljesukker eller vanilje klype ). Stivelse oppløses i en kopp melk og rør til klumper forsvinning. Kakaopulver løses i et halvt glass melk. Half polomayte sjokolade, satt i et halvt glass melk og smelte i mikrobølgeovn eller i vannbad. Andre hell melken i et krus, satte sukker og kok opp. Deretter legge den til melk og stivelse, melk og sjokolademelk med kakao, sette vanilje, og rør jevnt under omrøring, kok over svak varme i 2 minutter, hvis du potetstivelse, eller fem minutter hvis du bruker maismel. Klar gelé hell i kopper og pynt med resterende sjokolade, snu den til chips bruker float. 
   Melk og egg pudding. Ta en liter melk, 4 ss sukker 3 eggeplommer eller 3, 2 ss hvetemel, 1 ss smør. Skill eggeplommene fra protein og gni dem med sukker og mel til hvit glatt. Hell melken i et krus og sette på lav varme. Umiddelbart plassere eggeplomme blandingen i melken og rør sakte begynne. Stek til tykk gelé, gradvis oppvarming, men ikke slik at prosessen for å begynne koking. Etter ca 3-5 minutter, når den pudding vil få ønsket konsistens, sette den i varmt smør, bland godt og fjern fra varmen. Sett pudding i kremanki og serverer varm. Denne oppskriften innebærer bruk av noen smaks av ditt valg (vanilje, kakao, kanel, etc.). Slik stivelse-fortykningsmiddel erstatte egg i den, noe som endrer den ernæringsmessige verdien Kissel for protein og fett, noe som reduserer mengden av karbohydrater.
   Enkel å tilberede melk gelé er ikke villedende, koker det egentlig er veldig enkelt. Hvis du foretrekker det, kan du komplisere oppskriften, tilsett smaks fyllstoff, smaker, dekorasjoner, etc. I tillegg, ressurs husmor liker å eksperimentere med tekstur gelé, snu den til en flavored drink, den tette dessert. Forresten, den italienske melk gelé pannakota nylig svært populær blant gourmeter. Selv tykk melk pudding dekorert med bær, sjokolade chips og kjeks smuler ikke ga ham ingen smak eller estetikk. Så ikke se på andres hjemland profeter - melk pudding lage mat for seg selv og sine kjære med glede og fiksjon. Bon appetit!  
Sea parfymert barnas kosmetikk
 Hva er fremtiden og ikke ung mor zadyvlyalasya et stort utvalg av krukker, flasker, vesker, designet for å ta vare på babyen din! Hvor mange hel masse, og den ønsker å ha en baby, var det hele bare best! Ikke rush for å kjøpe hva valg, til slutt, være din lille (eller rettere sagt, hans milde skall) og din lommebok. Nå kan du velge mellom en rekke betyr nøyaktig hva som passer ditt barn, og du for prisen (som ikke er uviktig, siden brukt alt veldig fort). Forresten, kan ikke veldig dyrt omsorg være ganske grei kvalitet: i min baby, som for eksempel allergisk mot kamille, så dyre «Bubchen», «Johnson baby» vi måtte gi opp, men svært godt kom en serie av "verdens historier» russisk firma "Helios". Ikke stole på reklame, vil jeg si at du nå kan finne barnas kosmetikk for enhver situasjon og problem hud. Valget er ditt!
 Hvor kan jeg kjøpe? Apotek (vanligvis - kommersielle) i barnas varehus, markeder har et nettverk av barns butikker "Baby" og selv kosmetiske avdelinger av supermarkeder (i dette denne ting - stort stativ). Hva er de verktøyene som oftest brukes til å bry seg? Har du en kort oversikt over varianter av kosmetikk som finnes i vårt marked.
 Baby kluter
 Fuktighetsgivende Wipes kan impregneres med aloe ekstrakt, smør lotion. Vel tørk yspachkavsheesya ansikt, knotter, og også pop. Uerstattelige ting hvis du ikke er hjemme og kan ikke pidmyty pokakavsheho babyen på sykehuset, en klinikk, på veien. Mens vi nyter dem hjemme og om natten når det er ingen varmt vann, og avfallsvarme vann og mas bassenget beklager. Det finnes en rekke av emballasje - 10 stykker per pose («Helen Harper», «Johnson baby») til glassene for 72 stykker. ("World of Childhood").

 Barn krem
 Funnet en vanlig fuktighetskrem krem ​​under bleie fløte og værbestandig "(gate)
 Barn kremen har fuktighetsgivende effekt, dens medlemmer ofte inneholder naturlige urteekstrakter (flokk, kamille, calendula), vitamin A, D, E, C, glyserin, mineralolje. Den brukes for behandling av en person som håndterer, folder, samt, utseendet av hudirritasjoner.
 Krem "pop under" inneholder antimikrobielle komponenter, og fremme healing og beroligende ingredienser: panthenol, sink oksid, glyserin, urteekstrakter og hindrer utvikling av bleie dermatitt. I vårt marked representerte en ganske dyre bedrifter: ".. Honning" «Johnson baby», «Bubchen» et al, dukket opp på vår hjemlige krem Personlig synes jeg at du kan bruke vanlig krem, og i tilfelle av bleie utslett bruke andre midler, men det er bare min mening.
 Krem gange inkluderer i sine medlems UV filtre som brukes på utsatte områder av kroppen i ca 30 minutter. Å gå. Det har solkrem egenskaper, beskytter babyens hud mot tørrhet og irritasjon forårsaket av vind og kulde.
 Baby Oil
 Ofte brukes etter bading å fylle tap av fuktighet og gir huden mykhet, elastisitet, behandles folder vanligvis. Sammensetning - vыsokoochyschennoe mineralolje kan være smak. Jeg ønsker å trekke oppmerksomheten din - i sammensetningen av noen oljer er alkoholer av denne oljen veldig ofte vises irritasjon, spesielt i svært små barn (vi bruker "Florenoy" (!) - En datter en måned tungt reddened inguinal folder, men jeg Massasje det kom perfekt). Forresten, tilgjengelig over disk konvensjonell olje eller vaselin for min bestemors måte, kokt grønnsak - fuktighetsgivende og beskyttende effekter er de samme.
 Dusting
 Den er laget av mineral talkum. Pulver absorberer overskudd av fuktighet, reduserer friksjonen innsiden av bleie folder, å hindre forekomst av bleieutslett. Sammensetningen kan tilsettes stivelse og maismel å forbedre hygroskopiske egenskaper og smaker. Pris og volum av forskjellige flasker - fra 1000 gni. etter '50 ukrainsk (russisk) pulver til nesten 7000 125 s. «Bubchen». Vi prøvde mye kvalitet, etter min mening, nesten det samme. Du kan også møte og flytende talkum.
 Melk og Lotion
 Det er vask og fuktighetsgivende - bruke lignende babyen krem. Jeg liksom nærmere babyen krem, og billigere.
 Bomull køller
 Kan brukes til å behandle mange synlige ører, nese, umbilical sårpleie (noen ganger anbefale dryppende grønn maling med en pipette) for påføring av krem, lotion på avsidesliggende steder. Det er 50 100 pakker med 300 og til og med pinner - for enhver smak.
 Vi slår til svømming: du trenger babyen såpe, sjampo, badeskum.
 Såpe for barn
 Den inneholder en minimal mengde alkali, således renser hud og ikke forårsaker overdreven tørrhet. Ofte sammensatt av mykgjørende tilsetningsstoffer: glyserin, lanolin, oljer, planteekstrakter. Du kan bruke fra fødselen.
 Barn Shampoo
 Renser, fukter og gir næring til håret og hodebunnen, dessuten ikke irritere slimhinnene i øynene og forårsaker tårer. Kan inneholde urteekstrakter. Du kan søke fra de første dagene av livet. De dyre bedrifter (det samme «Bubchen») er en sonde sjampo 1-2 ganger. Innenriks, heller, en russisk produsent fornøyd serien "Småen", "Dragon" Concern "Kalina" - de kommer til oss perfekt.
 Skumbad
 Brukes med hyppig bading og for barn med problematisk hud utsatt for tørrhet. Inneholder noen form for såpe ikke irritere øynene. Gir rikelig skum, spesielt hvis skum under rennende vann.
 Det er trolig de viktigste representantene for barnas kosmetikk, som forekommer i vårt marked.
 Irina Korzun, barnelege  
Яндекс.Метрика