Hvordan du slår manuelt opp buksene?
 Du plukket opp buksene i butikken, og at de ikke passer den lengden du? Ikke noe problem: de ikke skru opp vanskelig. Selvfølgelig, hvis du vet ikke hvilken ende av nål og hold i hennes øre vsylyaty tråden, bedre kontakt med studio. Og mindre stresset, og resultatet er bedre. Men hvis du ikke er redd for vanskeligheter, kan vi håndtere på egenhånd. Tråd, nål (symaskin - hvis tilgjengelig), 30 - 40 minutter ledig tid, og problemet er løst. For å hjelpe deg - en kort guide og noen nyttige anbefalinger.
 Her er fremgangsmåten for å podshyvu bukser
 1.  Bestem buksene ønsket lengde. Ta på bukser eier, med eller uten belte (avhengig av hvordan det vil ha dem). Hvis beslaget er utført uten sko, bør den nedre grense bryuchynы 5 mm fra gulvet. Hvis den målte lengde bukser i sko, er et land benet skal plasseres mellom hælen og hældelen. På rett sted, lage et merke på stoffet Tailor kritt eller et stykke tørt såpe.
  Fjern buksene innsiden ut. Tegn to linjer: ved skjærelinjen og linje pidhynu. Merk at jo tynnere stoff, jo mer du trenger å gjøre pidhyn. Optimal pidhynu bredde - 15 cm.
  Etter merke kutte overflødig stoff. Hvis du podshyvaete jeans, også må du kutte den ekstra materiale på tilkobling sømmer for å gjøre det lettere.
  Å lage den første pidhynu kontakt med cut-off line pidhynu. Fest stoffet skreddersy nålene. Vel være ekstra flash pidhyn enkel prikkete søm (stoffet er ikke "walking" under drift)
  Pidihnit stoff med 15 cm. Således linjen ble kuttet inne pidhynu. Fjern forsiden av bukser og pidshyyte på en skrivemaskin eller for hånd (egnet korssting "back nål"). Detaljerte instruksjoner for den type hånd masker kan lett finnes på ethvert nettsted dedikert håndarbeid.
  Den siste delen av papiret - behandling linje pidhynu jern. Bare proprasuyte sted søm med en front gjennom fuktig cheesecloth.
  Ikke glem at før pidhyn og firmware må-vasket bukser. Du kan jobbe kun med en tørr klut.  
Hvordan lage saus klar av?
 Kjøttsausen er det perfekte supplement til ethvert måltid. Og viktigst av alt, kan du lage mat med noe kjøtt av ditt valg. Det finnes flere oppskrifter som selv en nybegynner styrke i matlaging. Det eneste negative saus som det bør være tilberedt lang nok tid. Men ingrediensene er bare begrenset av fantasi og smakspreferanser. Kjøttsaus, takket være sin sytnosti, kan fungere som et selvstendig kurs. For eksempel under lunsjpausen på jobben. Oppskrift saus
 Å forberede krydret kjøtt saus trenger følgende produkter:
 alle vasket kjøtt;
 sennep;
 hvitløk;
 gulrøtter;
 løk;
 dufter;
 mel;
 kokt vann.
 Kjøtt velge til din smak. Merk at saus med kylling eller kanin er forberedt raskt blir saftig og mykere. Svinekjøtt og oksekjøtt også nødt til å sette i en kjele på prosedyren lenger.
 1.  Fremstilling av kjøtt. Favoritt kjøtt skåret i små biter, bland med sennep og hvitløk prodavlenyy. I seks fulle porsjoner med saus (for 120-140 gram) vil trenge minst 500 gram kjøtt, to spiseskjeer med sennep og bitre fem fedd hvitløk. Obkachani biter Surr pan til dannelsen av jordskorpen. Vel, hvis viljen panne eller keramisk non-stick belegg. Olje i dette tilfellet, trenger du ikke. Uten det, vil sausen stuet i sin egen juice, som er mye sunnere for kroppen.
   Forberede grønnsaker. I en annen panne stek løken til den er gyllen brun, tilsett revet gulrot. Bland i en tykk vegger pot kjøtt, løk og gulrøtter. Ikke bruk aluminiumsbeholdere på grunn av skadelige stoffer under den lange oppvarming. Legg alle krydder og bland. Hell så vannet slik at det dekket helt grønnsaker og kjøtt, men ikke mer enn et par centimeter.
   Den siste finpussen. Under panseret vil vansmekte måltid ca en og en halv time. Til en tykk saus, tilsett mel fortynnet i vann. Forutsatt: to spiseskjeer mel med et lysbilde - en halv kopp vann. Blandingen bør ikke være noen klumper. Når matlaging grundig og ofte blande rett som det ikke blir brent. Kok over svak varme. I 5-10 minutter tilsett salt etter smak, og legge til noen av dine favoritt greener.
   Naturligvis kan formuleringen variere avhengig av din preferanse. Ja, kjøtt saus tilberedt med tomatpuré hvorfor maten blir mettet spesiell farge og smak. Du kan legge finhakket paprika, som legger friskhet saus. Dersom det under matlaging ikke tilsett mel, deretter rett ut litt vassen. I dette tilfellet, kjøttet skjæres opp i mindre forhånd bedre at det er god og rask razvarylos.  
Hvordan å lage mat Glassnudler?
 Interesser eksotiske, inkludert Øst, kjøkken, nylig utviklet seg til en kjærlighet for landet alene og gikk til neste nivå. Nå ikke bare nyte restauranter tilbyr mer komplekse og uvanlige retter, men vertinne villig til å lære avanserte nye produkter i sine hjemmekjøkken. Matlaging sjømat, grønnsaker lagring og multi-prosessering - er allerede passert stadiet for mange av dem. Men den mystiske ordet "Glassnudler" og den opprinnelige utseende av asiatisk noodle fortsatt rart. Og hvis ja, så er det på tide å lære mer om det, og reglene for bruken. Hva Cellofan nudler
 Glassnudler - en tradisjonell rett i Japan, Kina og Korea, samt råvarer til sin forberedelse. Oftere enn uvanlig for å høre slaviske navn å referere til det å bruke uttrykket "glass nudler", "ris nudler" og bare "kinesiske nudler". Faktisk, overfører den, og struktur og utseende av produktet. I Cellofan nudler tørke som en ball av tett sammenvevde tynne hvite fibre, runde i seksjon, mer eller mindre tynne i diameter. Når varmebehandling de er gjennomskinnelige og / eller skaffe farge saus.
 Dette er den funksjonen - evnen til å absorbere alle smaker og smak av andre produkter - Glassnudler gjør en universell basis for salater, supper, hovedretter og snacks. Dine preferanser glassnudler ikke, men når du steker, stekepanne, steke i olje, blir det lett, næringsrik og velsmakende supplement til kjøtt, fisk, grønnsaker og sopp. Som oftest er det servert i stedet for syltet paprika, løk og ingefær salat bestående av varm, tradisjonell asiatisk mat.
 Klassiske kinesiske nudler laget av ris mel, tilberedt blir som en melkehvit italienske spaghetti. Mer enn det tittelen "glass" nudler kokt stivelse-basert, bønne, potet, eller yamsovoho billigere og fordelaktig for industriell produksjon av mais. Stivelse Glassnudler mer elastiske, og dens fiber er ikke kokt myk, holde sin form og struktur. Ifølge legenden, det var prototypen på den moderne pasta etter at det har blitt brakt til Italia i bagasjen av en reisende Marco Polo.
 Matlaging funchozы
 Som du kan se, Glassnudler litt forskjellige fra andre pasta, så matlaging regler har også sine egne nyanser. For salg er tørket og vanligvis inne i pakken er vevd inn avlange baller lang vermyshelynы. Før bruk, og tillegg av andre ingredienser Glassnudler kokte eller kokte på følgende måter:
 1.  Plasser de tørre nudler i en dyp skål eller bolle salat og helle kokende vann, slik at vannet er fullstendig dekket fiberdeksel. Etter 3-4 minutter, drenere vannet og dampende nudler for videre bruk som en del av forberedelsen av komplekse retter til bordet eller tjene som en siderett. Denne metoden for brygging funchozы ikke egnet for alle varianter, men bare for svært tynne glassnudler med en diameter mindre enn en halv millimeter. Tykkere fibre krever matlaging, er beskrevet i neste avsnitt.
   Forberede tilstrekkelig volum pot (hastigheten på 100 g funchozы krever 1 liter væske), bringe den til en byll i saltet vann og lavere glassnudler, akkurat som om det var en vanlig nudler eller spaghetti. Men Glassnudler koker bør ikke være lenger enn 3-4 minutter, eller det kokt myk og zlypnetsya til en ball. Den nøyaktige koketiden avhenger av mengden av nudler og dens diameter, som etableres empirisk.
   Det er viktig for å unngå ikke bare fordøyelsen, men nedovaryvanyya funchozы. Fordi i begge tilfeller er det ødelagt, forblir tyktflytende og vil holde seg til tennene eller rozkysne og mister formen.
   Spissfindigheter matlaging funchozы
  Hvordan å lage mat Glassnudler?
   Bare Glassnudler kokte riktig viser alle sine fordeler og egenskaper. Så den første i sitt forberedelse for uerfarne kokker ofte blir til skuffelse. For å unngå feil og nyte fordelene av dette fantastiske produktet, vennligst bruk våre tips:
  1.  For å unngå klumper garantert funchozы fibrene under matlaging, legge til pannen med kokende olje. En spiseskje per gallon av vann vil være nok.
    Umiddelbart etter slutten av matlaging, skyll under rennende kaldt vann Glassnudler. En slik "douche" vil ikke zlypnutysya nudler til en ball.
    Tørr tråden funchozы - skjør og sprø, men det kan sveises på tvers i stykker egnede.
    Glassnudler ikke forberede for fremtiden og ikke forbli etter koking, så koker nudler så mye som du trenger for matlaging og / eller hvor mye som er spist på en gang.
    Noen ganger funchozы å pakke gir veiledning for utarbeidelse av denne typen nudler. Det er verdt å betale oppmerksomhet til dem, som de vanligvis tar hensyn og tykkelsen og tettheten av filamenter.
    Bestem beredskap funchozы kan øyet: den karakteristiske åpenhet og litt gråaktig farge. Riktig kokte nudler er myk, men fast og litt sprø.
    Du kan variere kokeprosessen funchozы moro ritual. For å gjøre dette, ta en ball av tørre nudler og nanizhite det på tykk tråd eller fiskesnøre. Senk design i kokende vann, kok 4 minutter til kokt, snu i et dørslag og pellet med kaldt vann. Så en netthendt gest gripe tråden nudler og riste. Flytt floke på et skjærebrett og skjær med en skarp kniv, etter fjerning av tre.
    Søknad funchozы
    Allsidighet og nøytral smak stivelsesholdige nudler kan du bruke den med nesten ingen begrensninger for å lage næringsrik og sunn mat som er rik på fiber og mikronæringsstoffer. Til å begynne med det og gjøre den beste delen av din diett med enkle men deilige oppskrifter med orientalsk smak:
   1.  Cellofan nudler med biff. Utarbeidet med 300g oksefilet 300g forberedt (kokte) nudler, 2 gulrøtter, 1 løk, 1 grønn reddik, 2 fedd hvitløk og 2 ss soyasaus. Stek tynne skiver av kjøtt i en panne eller wok, og når de får en gyllen nyanse, legge strimler av gulrot og reddik og løkringer. Etter 10 minutter, rør, tilsett stekt kjøtt og grønnsaker hakket hvitløk, soyasaus og pepper etter smak. Reduser varmen til et minimum, sette i pan kokte nudler og rør forsiktig-varmen alle sammen for et par minutter. Når du sender til bordet vil være hensiktsmessige friske grønnsaker og / eller saftig salat.
     Suppe funchozoy. Du kan koke en liter av lav-fett kylling buljong, 200 gram kokte nudler, modne squash, egg, 1 ss soyasaus og sesam (mulig annen vegetabilsk) olje, hvitløksfedd, 100 gram kylling. Skjær squash i terninger og knust med hvitløk stek i smør til gjennomsiktig med soyasaus. Tilsett buljong og hakket kjøtt og pepper etter smak (chili egnet i dette tilfellet bedre enn svart), kok i 10 minutter. Pisk egg og tilsett i suppen småkoke i ytterligere 10 minutter, noe som reduserer brannen. Deretter skar Glassnudler, satt i suppe og-varme i 4 minutter. Fylling del på tallerkener, dryss med suppe funchozoy hakket vårløk.
     Etter samme prinsipp med å forberede retter fra de fleste andre funchozoy. Denne cheesy nudler, slik at du kan eksperimentere selv og inkludere det i sine kulinariske improvisasjoner forutsatt at vil være i stand til å koke riktig Glassnudler.  
Яндекс.Метрика