Hvordan fikse ikke frosset gelé?
 Aspic kan med rette kalles kongen av russiske snacks. På noen ferie tabellen selv blant gourmet salater og narizok han aldri forlatt uten tilsyn, særlig gitt det faktum at ikke alle husmødre vet hvordan å lage gelé. Til tross for en ganske enkel oppskrift parabolen er ganske lunefull, og mange som prøver å lage mat ofte står overfor det samme problemet: etter alle forhold møtte oppskrift kommende mesterverk settes i kjøleskapet, og en glad kokk er påvente av resultatet, som plutselig blir gelé - ikke frosset! Hva gjør du i denne situasjonen? La ting som de er og akseptere det faktum at tid og krefter bortkastet, eller fortsatt ikke forsøke å fikse frosne gelé? Som et alternativ kan du bruke denne kjøttkraft å koke grøt. Heldigvis kombinert med bokhvete og bygg fundament. Hvis du uansett hva, vi ønsker fortsatt å forbedre og få et dårlig måltid til slutt det ble gelé, prøv å gå frem som følger:
 1.  Drenere all gelé i en kjele, legg på en langsom brann og koke.
   I en bolle plassere gelatin, fyll den med vann og bland godt. Følg som brukte vannet var varmt og ikke for kaldt. La blandingen i en time til gelatin hoven.
   Ta med vann til en byll med gelatin, men ikke på en åpen ild og et vannbad eller i mikrobølgeovn, og hell denne væsken inn i den varme gelé og bland godt tatt.
   Spill på gelé containere, vente til den er avkjølt, fjerne og avkjøl.
   Å stadig gå til "gjenoppliving" aspic, bør du vite årsakene til at mat ikke kan fryses. Ta vedtatt, og kan oppleve følgende din forberedelse av snacks vil bli mer vellykket. Dermed er det to hovedgrunner for at gelé væske går:
  1.  For mye vann. For å unngå dette, koker strengt av resept og prøve så mulig å avvike fra de foreskrevne proporsjonene.
    Utilstrekkelig steketiden. Husk at for å gelé zahus, ikke koke det i en halv time. Prøv neste gang reduser varmen, men for å øke koketiden aspic. For å bestemme vilje til å bare plassere en stor suppe fingrene hvis de holder sammen, er det lett å sovne gelé.
    Også, husk dette forbeholdet: mens matlaging gelé er bedre å ikke salt. Tilsett salt helt på slutten.
    Sviktende ønsket resultat for første gang, ikke mist motet. Hvis du er fast bestemt på å lære å lage mat gelé, være sikker på at før eller senere vil du være sikker på å gelé som vil imponere selv den mest captious gourmet.  
Hvor fort marinate grillspyd?
 Picnic sesongen nærmer seg raskt, og dermed kan være vanskelig å gjestebud på saftig kebab med gylden brun og røyk smak. For første gang noen grill, klassisk svine og oksekjøtt diett, "kvinnelige" kylling og selv "vegetarianer" grønnsak, for ikke å nevne den klassiske fårekjøtt virker deilig rett. Men været i de første varme dager kan være veldig ustabil, og noen ganger må ta vыdavshyysya varm dag. Og forberede mat for måltider utendørs bokstavelig talt på rømmen til ved ankomst umiddelbart ta matlaging kebab. Vanligvis er kjøtt marinering, i beste fall, så lenge det tar å samle venner og ri til rasteplass. Som marinade bør være like effektivt, gjelder rask til kjøttfibrene og består av produkter tilgjengelig på fingertuppene. Tradisjonelt, når et land ferie planlagt på forhånd, grill begynne å marinere før, så om kvelden før du forlater kjøttet ordentlig så la krydret blanding ble elastisitet og krydret skygge. Oppskrifter av pickles hver kvinne kjenner på lager, i henhold til smak, humør og diettbehov av de tilstedeværende ved bordet. Men hvis det er et spørsmål om tid før du desperat trenger grillspyd og mariner i minutter, krever helt forskjellige krydder varehus stand ASAP kunne ikke være verre enn langvarig og dyp beising. Men ikke engang tenke på industri blandinger og intense kunstige midler. Vi foreslår at du velger en enkel, lett å tilberede og viktigste natur oppskrifter for grilling marinade. 
 Den enkleste marinade for grilling
 Som mange andre nyttige og velsmakende ting marinade og tilnærming til prekondisjonering kjøtt før steking eller baking fikk oss en arv fra de gamle grekerne. Disse fans av naturkatastrofer i alle sine manifestasjoner marynuvaly skrotter av dyr beregnet på anlegg i sjøvann. Faktisk, derav ordet "pickle", som betyr noe mer enn "marina", dvs. bølgene. Den nåværende tilstand av åpent vann etterlater oss til å bruke den gamle teknikken, men det gir en idé egnet for tilpasning.
 Ta et par flasker med svært mineralvann - så mye at volumet fullt ut kunne dekke mengden kjøtt du cookie cutter. Mark og sammensetning av vann kan være noe av ditt valg (spisestue, behandlingsbenk og selv terapeutisk), men prøv å finne naturlig, ikke bare å drikke vann, kunstig beriket med mineraler. Hell kjøttet i en kjele med vann og husk hendene. Dekk med et tett lokk og gå til rasteplass. Ved ankomst tid til karbondioksid påvirker kjøttfibrene, mineraler propytayut kjøtt og humping veien pickling prosess katalysert fremtiden grill.
 Hurtig marinade for grilling
 Hastighet innvirkning marinade for kjøtt avhenger i hovedsak av hvor mye syre i sine ingredienser. Derfor ikke om frekvensen av beising er avgjørende angre sure komponenter: sitronsaft, tørr vin, meieriprodukter. Hvis du trenger å ta hensyn til flere krav marinade oppskrift, nemlig:
 lette forberedelse;
 tilgjengeligheten av ingredienser;
 naturlighet av ingredienser;
 universell smak, behagelig for de fleste forbrukere;
 hastigheten på forberedelse og eksponering for kjøtt;
 effektiv i nedtoningen kjøtt.
 Ukvalifiserte fører, forlater bak konkurrenter, klassisk marinade som består av yoghurt, løk og sort pepper. For å gjøre det tar i gjennomsnitt to liter fett yoghurt, to store løk og en raus klype pepper (svart kan erstatte chili, paprika og hvite ikke egnet - de er altfor mild smak, intens nok for en rask marinade). Ren og skjær løkringer vilkårlig tykkelse, må du huske å markere juice. I en stor gryte eller salat bolle med lokk, bland kjøttet med løk juice og papirmasse, krydre med pepper og hell over yoghurt. Bland godt, dekk og la stå i en time, og du kan begynne å lage mat grill.
 For de nøtteaktig smak og krydret aroma av stekt kjøtt setter mer enn ønsket om harmoni, kan yoghurt erstatte majones. Det kan ta omtrent halvparten mindre enn yoghurt å belegge bare kjøttstykker. I tillegg er majones raskere enn yoghurt, slik at mer egnet for svin eller okse, mens kyllingen kan gjøre usøtet yoghurt. Pepper kan erstatte og / eller supplere hode hvitløk, skrelt, delt inn i tenner og knust i grøt. Men smaken av hvitløk foretrekker ikke alle, slik at muligheten for pepper kan betraktes som mer allsidig, og det krever mindre manipulering.
 Andre oppskrifter på grill marinader
 Alternativet må være selv om i basen oppskriften du er fornøyd. Bare i tilfelle du gi noen mer vellykkede og utprøvde oppskrifter for rask behandling marinade grill. Hver av dem kommer fra 30 minutter til en time å suge grillspyd og forberede det ikke verre enn de klassiske "lange" pickling teknikker.
 1.  Den tørre marinade å foretrekke å kylling enn rødt kjøtt. På vei ut av byen gå til hvilken som helst butikk og kjøpe en pakke blanding av krydder for kjøtt. Føl deg fri til å øse ut alt innholdet i en pakke med hakket kjøtt, fast binde pakken og intensivt riste krydder jevnt fordelt inne. Nå setter en pakke med kjøtt i bagasjerommet, det zamarynuyetsya til du doesh sted å raste. Før grilling riste ekstra krydder eller sende kjøtt på spidd.
   Tomat marinade. Kjøttstykkene i en bolle, hell en tilstrekkelig mengde tomatjuice. I stedet juice kan ta litt tomatpuré og salt. Hvis du finner tomatsaus som "Krasnodar" I Epler og krydder i en del, og deretter vurdere selv heldig to ganger. Og hvis vi kan bruke i stedet for tomatpuré Adjika - kjøttet i en halv time vil få et perfekt stand for grill.
   Vinen marinade - En flaske tørr rød (for svinekjøtt, storfekjøtt, lam) eller hvit (for kylling) vin sølt i en bolle med kjøttspyd for en time før steking.
   Frukt marinade - Sannelig ekstrem metode for fremstilling av kjøtt ved feilaktig bruk kan resultere i tap av alle råvarer til grill. Ta noen moden kiwi, skåret i skiver og oversette dem kjøtt. Se nøye for fremtiden, på grunn av konsentrert fruktsyrer i 10 minutter selv tøffe kjøtt blir myk og smidig, og 20 vil bli ubrukelig i å lage brikker sklyzkoy biomasse.
   En eller flere av disse oppskriftene sannsynligvis redde situasjonen når marinert kebab er svært liten tid. Vanligvis i slike situasjoner ikke noe valg, men hvis du fortsatt befinner deg i et stort supermarked eller markedet, kan du prøve å velge den best mulige "ung" kjøtt. Dette er en generell retningslinje når du velger materialer for grilling, men i dette tilfellet tar det en spesiell grunn: en grill marinert raskere. Mens vi ikke vil prevaricate og erkjenner at ekte grill utarbeidet i godt vær i vennlig selskapet rett og slett ikke kan mislykkes. Derfor ønsker vi deg et godt opphold og en deilig piknik.  
Hvordan sjekke nøyaktigheten av kalkulatoren?
 Å feile er menneskelig. Han liker ikke å innrømme dette offentlig, men vel klar. Det er derfor menneskeheten har skapt mange tekniske innretninger, som har som formål - å legge til rette, akselerere og sikre nøyaktigheten av ulike populære prosesser. Men hva hvis maskinene begynner å unngå feil? I teorien er dette ikke mulig, fordi den elektroniske "mind" er ikke gjenstand for følelser, distraksjoner og tretthet. I praksis, nei, nei, og krype tvile på ektheten av dataene. Derfor tar hensyn til at elektronikken er ingen mirakler, og det er bare dårlige kontakter, la oss feile og lære å kontrollere for nøyaktighet minst kalkulator.
 Funksjonene på enheten og kalkulator
 Elektronisk datautstyr eller mer rett og slett, kalkulator, perfekt kjent for de fleste av dagens studenter som spenner fra elementære karakterer. Selv med sine foreldre bare kunne drømme om en slik praktisk "ledeteksten" og alle aritmetiske operasjoner som utføres i sinnet eller "i en kolonne" på et stykke papir. Livs studenter og husmødre som regnskap familiebudsjett var enklere på begynnelsen av 1970-tallet, da relativt kompakte kalkulatorer (de kunne holde i en hånd) mottok på salg.

 Siden det ble spesialisert ingeniør ("vitenskapelig" støtte beregningen av elementære funksjoner, numeriske og symbolske), regnskap (med økt antall og numerisk evne til å automatisk beregne skatt ta hensyn til valutakonverteringer), økonomisk (kan forvente kontantstrømmer rabatter innbetalinger på utlån i banksektoren), og til og med grafikk (viser bilder og grafikk). Enkle aritmetiske kalkulatorer er ganske liten og innebygd i mobiltelefoner og klokker. Men den typiske utformingen av kompakt elektronisk kalkulator forble det samme i essens.

 Utsiden av formfaktorer i ulike varianter avledet skjerm og tastatur for datainput og minnebrikker og prosessor av forskjellige makt skjult inne. De er klare og krypterer folk trenger numeriske data som binær-desimal maskinkode og bruke dem til å aritmetikk. Vanligvis disse matematiske problemer løses på en av tre måter logiske operasjoner. Denne standarden algebraisk logikk, regning, logikk og såkalte logikk beregning Reverse Polish Notation. Men de fleste brukere nok til å vite i hvilken rekkefølge for å angi oppgjørsvilkår og hvordan å få deres resultat.

 For eksempel, for å se hvor mange "30 * 5 + 45" vil konsekvent presse knapp tastatur, "3", "0», «x», «5", "+", "4", "5", og deretter " = ". I henhold til lovene i aritmetikk, når du utfører multiplikasjon pluss 30 til 5. På dette punktet, viser displayet et mellomresultat for eksempel "150", og bare etter å ha trykket på en knapp på tastaturet med likhetstegnet vises det endelige resultatet av beregninger "195". Som for påliteligheten av denne informasjonen, det tror fortsatt elektronisk hjerne "eller sjekk om din kalkulator, og dermed bekrefte eller benekte nøyaktigheten av sine beregninger.

 Kontroll av nøyaktigheten kalkulator
 Sjekke nøyaktigheten av kalkulatoren når som helst når du vil ha et ønske eller tviler på det fungerer som det skal. Fordi det krever ikke at du eventuelt annet utstyr og kan bare gjøres av den mest forsket enhet. På grunn av populariteten og utbredelsen på verdensbasis kalkulatorer, ressurssterke brukerne selv industribedrifter har kommet opp med flere måter å kontrollere riktigheten av elektroniske betalinger:
 1.  Når kvadrering nummer 111111111 i kalkulatoren skjermen må utledes verdi 12345678987654321.Takoy antall "palindrom" indikerer service databehandling.

   Når multiplisere tall 12345679 9 skjerm presisjon kalkulator vises ni enheter: 111 111 111.

   Når du skriver forholdene i Eksempel 100 * 10/16 * 2 + 4 sammendrag beregning må være lik 564. Hvis kalkulatoren takle det uten feil, så med hans algebraisk logikk alt er i orden.

   Men det finnes situasjoner hvor en slik forholdsvis enkel beregning nok. For eksempel når det kommer til noen vitenskapelige eller tekniske prosesser. I slike tilfeller bør du ikke rundt og avrundet, og nært som mulig til den sanne beregningen. Men erfaring viser at enkle husholdnings kalkulatorer kan gi feil fra den sanne verdi av flere titalls eller hundrevis av ganger (i lange sekvenser desimaler data). Under denne tilstanden, problemet ofte føre til nøyaktighet tallene opp til n tegn (i hvert fall).

   For å gjøre dette, det er en formel som er "for tøff" nesten ingen av de eksisterende kalkulatorer. Men med den kan du se hvor galt det er teknikken din. Spør kalkulatoren resultat feilberegning av formelen, men ikke skriv det i stykker, og en hel rekke:

  Hvordan sjekke nøyaktigheten av kalkulatoren?


   Svar tilsvarende ca minus en sier at du trygt kan stole på kalkulatoren selv de mest komplekse beregninger som krever høy nøyaktighet. Men vær oppmerksom på at selv de mest moderne teknisk kalkulatoren vil vise seg ikke noe bedre i denne testen. I dette tilfellet kan vi anbefale deg å bruke de såkalte emulatorer eller dataprogrammer som simulerer elektronisk utstyr, men skiller seg fra det mer minne, kompleksiteten i dataprosesser og dermed nøyaktige resultater.

   Hva annet skal se etter når du velger kalkulator
   Sjekke nøyaktigheten av kalkulatoren håndteres best i begynnelsen av sin bruk umiddelbart før du foretar et kjøp til umiddelbart å beskytte sitt arbeid fra mulige feil. Samtidig ta hensyn til de andre maskinkjennetegn påvirker beregningen nøyaktighet og mindre hvis prosessoren er fortsatt merkbar. Den størrelse, oppløsning og kontrast på skjermen må overholde oppgave kompleksitet og inneholde et tilstrekkelig antall tegn og vise dem tydelig. Bildet på tastene, bør kvaliteten på sin søknad, slitestyrke, og selve størrelsen og knappeplassering være komfortabel, praktisk og intuitiv. Ellers risikerer du igjen bortkommen dataregistrering og starte dette noen ganger møysommelige prosessen på nytt.

   Kvalitet utstyr må leveres merket emballasje og må ledsages av instruksjoner for bruk. Forresten, i denne håndboken samvittighet produsenter alltid indikere en måte å kontrollere riktigheten av kalkulatoren, en av de aritmetiske at vi betraktet ovenfor. Og, selvfølgelig, sjekk tilgjengelighet og samsvar med garantivilkårene fra både produsent og selger kalkulator. Fordi det i tilfelle funksjonsfeil og feil regelmessige beregninger bør du være i stand til å returnere den defekte enheten tilbake. Vi ønsker deg riktig valg og nøyaktige beregninger.  
Яндекс.Метрика