Hvordan å be om hjelp fra Gud?
 Menneskelig sivilisasjon har alltid tilbedt guder. En eller flere, men absolutt kraftig. Vanligvis alle guder skapt av menneskelig fantasi, og har hatt en kraftig karakter, og deres forhold til mennesker avhenger ikke bare av sin oppførsel, men stemningen i de fleste av gudene. Derfor søke hjelp på Gud, stole på sin plassering - er den eldste universell tradisjon som kom inn i bevisstløs vane. Selv klar over illusoriske håp, folk visdom testamenterte oss håp i Gud, ikke halsen og dermed ønsket om vern og beskyttelse over bevart i vår underbevissthet selv i dag, i en alder av vitenskapelige eksperimenter og teknologiske bragdene. Forresten, denne kognitiv fremgang ikke bare nektet, men bekreftet antakelsen om eksistensen av en høyere makt som kan påvirke hva som skjer i den fysiske verden. Og styrket troen på dem for hvem tro på guddommelig støtte har alltid vært unektelig. For tusenvis av år har de trukket sine forespørsler til Gud og fikk svar i form av tips symbolske, åndelig opplysning og selv håndgripelig hjelp. Forklare mekanismen av denne prosessen i fysikk og psykologer kan ikke selv i dag, på det nåværende nivået av vitenskap. Og folk som vet hvordan å søke hjelp fra Gud, med godmodig vilje til å opplyse forståsegpåere. 
 Hvordan og hvorfor søker Gud
 Å appellere til den Allmektige, det er en bærebjelke i en for alle religioner og kulturer - en bønn. Den starter fra indre monolog av appell til høyere makter og blir verbale uttrykk, ytret eller prohovorennoe i tankene. Skjema som mål bønn settes, men de fleste av dem er strengt regulert, og på linje med tradisjoner en religion. Og hvis vi tar bønn rent som et middel til å vende seg til Gud, kommunikasjon og forbindelse med ham, er det rimelig å vurdere det et resultat av utviklingen av magiske staver og kommunikasjon med gudene.
 Men til tross for avstanden til dette tiltaleform til Gud, ikke alle mennesker som oppriktig tror på guddommelige krefter og selv delta i kirken, ber kan korrigere. Og det er ikke som hørte "feil" bønn, fornærmet Gud eller sint. Og det faktum at visse ordlyden og språk formler at du kan konsentrere aller beste molyaschemusya person stykke sammen hans mentale og emosjonelle krefter og fokusere sin energi bare liker å få tilbakemelding. I århundrer perfeksjonert disse språkkonstruksjoner underordnet dette målet.
 Dermed bønn - er først og fremst et internt ønske og tro, og bare da - uttrykk for disse følelsene i ord og gjerninger. Dette ønsket av sjelen, støttet av grunn. I praksis tar denne behandlingen forskjellige former, avhengig av den religiøse konteksten av situasjonen og den enkelte troende:
 1.  Offentlig eller privat, avhengig av om de stiger til liturgien i kirken, med deltakelse av mange sognebarn, rådgivende ordene hørt fra leppene til en prest, eller lese mann alene, uten hjelp.
  Hvordan å be om hjelp fra Gud?

   Verbal eller imaginære, avhengig av hvordan uttales ord bønn i stemmen (høyt hviske stille eller helt) eller i fantasien, lesing indre stemme hørtes i mitt hode troende.
   Bedende, takk eller ros, avhengig av deres innhold og mål for den personen som ber. Og moderne psykologer og sosiologer mener at alle religioner ble laget spesielt for å be om og motta. En kirke har en annen mening: først, minst formelt, sette bønn av ros, da - takk, og bare som en siste utvei lar sognebarn til å vende seg til Gud for å få hjelp.
   Enhver teori tørr og ufruktbar uten praksis. Og spesielt beskriver slike subtile følelsesmessige utbrudd, som en appell til Gud. Derfor, bønn, for all deres harmoni, som fastsatt i bønn og kontrollert prester, var og er fortsatt et fenomen rent personlig, selv intime. Og fordi ingen har rett til å forby eller begrense bønn i en form som er nærmere, mer komfortabel og mer produktiv for deg.
   Hvordan å be til Gud om hjelp
   Oppriktig kommer fra dypet av sjelen bønn virkelig har mirakuløse krefter. Religiøse folk kaller det guddommelige nærvær, psykologer praksis - visualisering og gjennomføring. Men, være at siden det kan, til denne mekanismen til å fungere, må du be etter visse regler. De er veldig overfladisk og lede tankens kraft heller enn å gi spesifikke instruksjoner. Basert på dem, vil du se at du har bedt til dato og om nødvendig justere sin stil appell til Gud:
  1.  Sann bønn begynner med den indre følelsen av behovet for å kommunisere med Gud. Du kan oppleve denne følelsen når som helst: når de opplever problemer eller livet i fulle velstand. Det viktigste er ikke å ignorere dine ønsker og føler det helt.
    En annen viktig forutsetning tale og / eller forespørsler om bistand er eksistensen av tro. Gud vil ikke hjelpe noen som tviler på sin eksistens. Men dette betyr ikke at du ikke vil få støtte. Tross alt, tar Gud mange ansikter og dermed det samme for alle. En måte som er det i ikonene liker ikke formen oppfatning skeptikere og forskere. De anerkjenner Gud som sentrum for fine tekstiler og derfor forstå motta tilbakemeldinger. Du kan heller ikke trenger å være en sognebarn av en kirke for å ha en sjel egen idé fra den Gud som omsorg du stoler på og som har troens kraft.
    Avhengig av hvilken Gud lever i ditt indre univers, skape forutsetninger for bønn. Kom til kirken under gudstjenesten eller på et annet tidspunkt, tenne et lys i front av huset og blitt ikoner eller usamitnitsya i et stille rom og lukke øynene. Dette bare ytre miljø, som imidlertid lar deg stille inn den riktige måten, å sette til side alle verdslige ting, og innser viktigheten av øyeblikket, konsentrere seg om bønn. Yoga før du koble ideer med en høyere makt ta Lotus holdning eller asana gjøre vestlige religioner foreskrive innlegg. Selv bønn uttalt mentalt når du reiser for å jobbe i undergrunnen, har makt. Måten hjernen din til Gud og hans hjelp er ikke avhengig av interiøret eller dybden av hulen - men direkte relatert til din indre stemning for bønn.
    Før du spør om hjelp fra Gud, takke ham. Du definitivt har noe å fortelle ham "takk": for god helse, for en ny dag for fred i staten og din familie. Ikke upodibnyuytesya bortskjemte barn som bare gjør det de krever foreldrene til å møte sine luner. Behage Creator til sin takknemlighet. Den vil starte monolog og skape den rette stemningen, impregnert respekt og ydmykhet.
    Etter Thanksgiving, be Gud om tilgivelse for sine synder. Ikke prøv å unngå eller skjule noen av dem. Snakker av Gud, åpner du din sjel til ham og lar ham i det, det er din feil det åpenbare. Bedre ren samvittighet oppriktig anger og tjene Hans tjeneste og din egen sjelefred. Han vil forplikte seg selv og ikke å gjenta tidligere feilgrep.
    Gjelde for Gud du kan, slik at du kan se og føle det. Mest kristen bønn kaller det "Gud" og / eller "Herre", og kanskje du også vil føle deg komfortabel å kalle det det.
   Hvordan å be om hjelp fra Gud?

    Under bønnen er for deg å være i en posisjon som gjør at du kan helt glemme det. Kirkens folk flest be Gud om hjelp mens du står, noen sitter eller knelte ned. På denne kontoen geistlige rådet: "Bønn stillesittende person som tenker på Gud, er bønn den beste mannen som tenker på hans føtter." Betydning, har du sannsynligvis forstått, guidet av sin egen styrke, helse og vaner for å maksimere fokus er på å kommunisere med Gud.
    Stille pusten, gjør dype åndedrag målt. Før du slår til Gud puste dypt inn og starte en samtale med ham.
    Konsentrere seg om en av de viktigste ønske og ringe for gjennomføring. Det er ikke nødvendig å liste opp alle de tingene du ønsker og hva du ikke ville ha nektet. Vær sterk, tydelig og konkret. Tenker på det, tenk hva det har gjort.
    Tekst bønner på forhånd se en spesiell bønnebøker og notat om ikke perfekt, så den hovedinnhold. Individuelle forespørsler kan formulere sine egne ord, det viktigste oppriktig ønsker og tror på ønsket oppføring. Ber på, uttrykt i sine egne ord, Gud vil nå ikke verre enn en lært fra bøker.
    Under bønnen ikke bare erfaring, men gjenspeiler også på ønske. Ditt sinn har til å forstå teksten bønner analysere det.
    Snakker anmodning om hjelp, gjør det klart. Når du ber om tilgivelse - skru ned tone når takke - fylle det med glede. Snakke med Gud som om han er foran deg og høre dine ord med omhu.
    Etter bønnene prøver å holde stemningen på hjertet, har hun skapt. Ta deg tid til å dykke inn i det hektiske livet, gi deg selv i alle fall litt tid til å reflektere og styrke troen på guddommelig hjelp. Fullfør foten av kirken, hevder ingen ikke krangle.
    Du kan be Gud om hjelp, støtte og styrke. Men husk at i de fleste tilfeller er det ikke korrespondere direkte og indirekte. Han vil gi deg ikke ønskelig, muligheten for gjennomføringen av den. Men hvis den tror at du ønsker at du ikke går i favør kan nekte hjelp. Så ikke spør om det materielle og det åndelige. Be for levering av utholdenhet, selvtillit og optimisme. Ikke gå glipp av muligheten til å oppfylle sine egne ønsker, men husk at dette vil skje med Guds hjelp.  
Hvordan koke grønnsaker Aldeno?
 Sunt å spise sakte men sikkert kommer på moten. Det er ikke overraskende at det er flere områder kulinariske oppskrifter ikke bare deilig, men også sunne retter. De for hvem fordel for mat ikke på sisteplass, prøver å lære italiensk opplevelse. Den italienske måte å tilberede grønnsaker, pasta og andre retter som kalles Aldeno og tillater deg å spare verdifulle egenskaper av produkter under varmebehandling. Aldeno: detaljer
 Begrepet "Aldeno" brukes vanligvis til å referere risotto (italiensk rett med ris) og pasta (pasta). Pasta laget av durumhvete - hvete i en mer protein, gluten og ikke mye stivelse, og derfor utenfor klar pasta i sentrum er litt elastisk. Oversatt aldente middel "til tannen", "bite", hvilket betyr at produktet er klart, men hjerte bokstavelig talt nesten bringes til beredskap. Merk at dette ikke betyr at produktet er inne rå.
 For Aldeno passe noen grønnsaker, fersk og fryst - både hjemme og industriell frysing (f.eks du kan få i en hvilken som helst supermarked).
 Tilberede måltider på denne måten kan ikke uerfaren kokk. Det eneste problemet - å forutsi slutten av steketiden, men det er et spørsmål om praksis. Hva gjør få grønnsaker til ufullstendig beredskap "? Ta en pakke med frosne grønnsaker. Se koketid angitt på pakken, og kok litt mindre. Deretter prøver å sørge for at produktet er mer elastisk innsiden, men utsiden og myk uten "rå" smak.
 Forresten, på samme måte behandlet grønnsaker koreanere. Å lage vegetabilske snacks, for eksempel blomkål, kål parboiled de blomsterstand, deretter umiddelbart legge salat dressing.
 Aldeno Grønnsaker er bra for forskjellige retter. Tilberedt mat så egentlig beholde flere næringsstoffer i tillegg til deres behagelig tekstur.
 Anbefalinger og oppskrifter
 For grønnsaker Aldeno, etter en kort matlaging dem å helle kaldt vann, og i tillegg legge is til det. En interessant tips: Hvis vannet der grønnsaker er kokt, tilsett litt sukker, vil deres vakre lyse farger fortsette.
 Grønnsaker Aldeno kan ikke bare bli kokt, men dampet og stekt. I tillegg, basert på disse deilige supper kommer. Vurdere noen forskjellige oppskrifter.
 1.  Kokte grønnsaker. Hvis du har flere typer grønnsaker, blir de anbefalt å håndtere separat fordi de har forskjellig tidsbruk (f.eks, 7 minutter nok for blomkål, grønne bønner kokt lenger). Men du kan sveise dem sammen. Etter matlaging, ta et dypt bolle med isvann, hell den i grønnsakene og tilsett is. Etter noen minutter, avløp og tjene frukt til bordet.
   Grønnsaker i en panne. Skjær squash skiver store, løk og paprika - store stykker. Sett grønnsakene i pannen (det bør være litt vegetabilsk olje), koke under omrøring to eller tre minutter. Pepper, salt, hell litt balsamicoeddik og kok i ytterligere to minutter. Grønnsaker forbli litt sprøtt, men på samme tid ikke som frisk.
   Dampede grønnsaker. Denne uvanlige retten kan være en god siderett til kjøtt, fisk og sjømat. 300 gram brokkoli hell i kokende saltet vann, kok kål tar bare noen få minutter. I vegetabilsk olje stek sesamfrø (etter smak), hakket hvitløk (3 fedd) og hakket ingefær - alle oppvarmet til lys spraking. Satt i samme panne, brokkoli, grønne bønner (100 g) og la det småkoke 7-10 minutter på svak varme. Legg din favoritt krydder - spisskummen godt egnet. Etter brannen, legge til litt tid hvis du vil lett stekt blanding.
   Suppe med grønnsaker Aldeno på italiensk. Du trenger en frisk blomkål og løk, andre grønnsaker du kan kjøpe frosne (for eksempel en blanding av erter, mais, paprika og asparges eller grønne bønner). Frosne grønnsaker før matlaging forsiktig avriming. Kål skillet på blomsterstanden, mindre, vil kutte løken i små terninger. Sammen med frosne grønnsaker senke dem til å koke vann, kok i 5 minutter. Kokte grønnsaker i et dørslag sette, skyll med rent, rennende kaldt vann, fylle en bolle med isvann med is. Når isen smelter, avløp. Heat klar til kjøtt (kylling) eller grønnsaksbuljong, hell den på tallerkener og i hvert nedre del av grønnsaker. Serve denne suppen trenger bare å grønnsaker i kjøttkraft er ikke "zvarylysya."
   Italienerne mener at utenlandske retter Aldeno få mennesker vet hvordan de skal lage mat. Ennå å mestre denne teknikken er det mulig. Etter litt trening vil du kunne lykkes anvende metoden Aldeno ikke bare for grønnsaksretter.  
Яндекс.Метрика