Hvordan ta vare på lakksko?
 Lakkerte sko skylder sin opptreden på amerikanske Seth Boyden verden. Han først kom opp, og snart sin patenterte teknologi for behandlingen lær. Siden da beina på menn og kvinner dukket lakksko, støvler, ankelstøvletter, Lofer, sko. Nesten hver garderobe er i det minste ett par av lakkerte sko. Kvinner ofte slitasje lakksko i teater, kino eller en tur. Menn foretrekker sko med glitter når du besøker en bestemt hendelse som bryllup og banketter. Som alle ting lakkerte sko krever forsiktighet. For å forstå hvordan behovet for å ta vare på denne type fottøy, pre oppdage de viktigste funksjonene. Har patent sko
 Hvordan lakkert sko laget? Først tar veiviseren fulle krom hud og setter på henne dekning. Denne dekningen gir krom lær spesielle egenskaper. Det er glatt og skinnende. Det viser lakkerte sko. Men kommer skjønnheten til en pris. Derfor lakkerte sko er ganske sårbar.
 Først, ikke lakkert overflate liker ikke verken kald eller varmt vær. Når temperaturen faller under minus 10 grader, er lakk film på skoen svært skjør og sårbar. Hvis gate er varmt vær (ca 25 grader og oppover), lakk sko smeltet. Dette kan føre til sprekker i overflaten av støvelen.
 Lakkerte sko er svært lunefull til værforhold. Hun "liker" ingen støv eller fuktighet, skitt eller gate. I tillegg lakken på sko forstyrrer normal hud svette på føttene. Ben, rett og slett, "ikke puste." Derfor lakksko eller støvler ofte referert til som fest sko som slites ved spesielle anledninger. Hvordan å opprettholde det opprinnelige utseendet på din favoritt par moteriktige sko eller støvler kjær? Først må du gjennomføre alle anbefalingene for hudpleie.
 De viktigste anbefalingene for omsorg av lakksko
 1.  Når du går hjem, lakkerte sko må umiddelbart klart fra gate støv, skitt fast. Dette bør gjøres umiddelbart til farer ikke ødelegge lakk film sko. Klar lakk belegg av sko eller støvler kan være fuktig klut, myk svamp eller bomullspinne. I noe tilfelle ikke kan rengjøres sko børste. Ellers vil det skade overflaten og maling riper og sprekker dannes. Etter rengjøring hennes sko bør gjelde spesialiserte verktøy.
  Hvordan ta vare på lakksko?

   Alle pleieprodukter med lakksko overflaten kan deles inn i to grupper. Den første gruppen vil danne de du kan kjøpe i butikken. Kvalitet omsorg betyr patent lær fottøy er vannbasert. Når du velger pleieprodukter bør forlate den kombinerte kremer. De inneholder ofte de stoffer som bidrar til ødeleggelse av lakk film. Gylden regel når du velger kvalitet omsorg fottøy er nøye studere sammensetningen av sine bestanddeler.
   En annen gruppe av verktøy for å rydde opp i de som du kan tilberede hjemme. Første rene sko fra støv og skitt ved å bruke en vanlig såpe løsning. Etter vask lakkert par sko bør tørk av med en myk klut til å tørke. Deretter polske sko noen stoff med en fløyelsaktig overflate.
   Å skinne sko oppbevares så lenge det er nødvendig for å gjøre huden "fuktighetsgivende maske." Toppen periodisk tørke huden kan bli dynket i melk myk pad. En perfekt avl verktøyet er lakserolje eller olje. Det er brukt på huden med et tynt lag, kan en halv time ekstra glans tørk med en myk klut.
   Til lakkert paret vil tjene sin herre eller elskerinne så lenge som mulig bør være riktig og raskt ta vare på det og holde lagring sko. Hovedregelen er mangel på lagringsplass berøring lakken boot.
   Hvis du mener at du ikke vil bruke sko i lang tid, er det best å pakke hver støvel eller sko i en egen veske eller bag. Cover kan gjøres, for eksempel ved hjelp av gamle tights. Alternativt kan du bare legge papiret. Bedre ikke holde lakkerte sko i gangen eller på en skohylle, hvor det vil akkumulere store mengder støv. Den beste tiden å rense hvert par i en egen boks.
   Samsvar med reglene for omsorg av lakksko, vil bruk av spesialverktøy og forsvarlig oppbevaring gi deg et flott resultat. Du kan bære din favoritt sko, sko, støvler eller støvler for en lang tid, og de vil gnisten og glede deg med sin upåklagelige utseende.  
Hvordan du rengjør hvit hud?
 Tilbehør som er laget av hvitt skinn, populære blant jenter, spesielt om sommeren. Mote håndvesker, belter, strøk av hvit tendens til å bli skitten svært raskt. Tydelige spor av skitt med hvit hud som bruker vanlig vann er umulig. Tvert imot, jo mer vi strever for å slette og "bærekraftig" spot, jo mer det sprer seg i hvit hud. Gjorde hvite ting så upraktisk? Eller når vi trenger å referere til renseri? Faktisk, ting slites med hvit hud kan og bør være, og du kan rense dem hjemme. Du trenger å vite noen grunnleggende måter forurenset med hvit hud. De viktigste måtene å rengjøre hvitt skinn med hendene
 1.  Melk bad for huden. Denne metoden er den gamle velprøvd metode. I praksis, ikke egnet for svært vanskelig smuss. For å forberede løsningen visp eggehvite. Bland det med et halvt glass melk. I den resulterende løsningen forberedt brett med dip en ren, fuktig klut. Forsiktig klapp huden forurensning området. Fortsett å tørke skitt dannet på produktet til utryddelse. Etter tørk av med en myk klut produkt.
   Såpe løsning for hvit hud. Denne metoden for rengjøring hvitt skinn er ganske enkel, men det kommer også bare mindre forurensning. I beholderen, helle varmt vann. Legg væske eller vanlig såpe eller sjampo og forsiktig blande. I den resulterende såpe løsning dyppe forsiktig en myk klut eller svamp. Forsiktig gni skitten flekk på huden. Etter å fjerne flekker klapp huden behandling plassere en bomull håndkle tørrstoff ved romtemperatur.
   "Bulb" maske for huden. Klar hvit hud, kan du bruke den velkjente folk metode. Denne fremgangsmåte er egnet for middels forurenset ting. Ta en liten løk. Rengjør det fra skall og kutt i to halvdeler. Saftig partiet spot pære fett forurensning. Tørk deretter av med en fuktig klut og bearbeid en bomull håndkle. Det negative aspektet ved bruk av denne metoden er stabil lukten av løk lagret etter rengjøring ting. Å kvitte seg med lukt forurensning vaskeplass rennende vann, tørk av med en bomullshåndkle.
   Neglelakkfjerner for hvit hud. Hvit patent skinn er lett rengjøres med neglelakkfjerner eller bensin. Spesielt bra er et verktøy som brukes for gjenstridig smuss. En liten mengde væske for å sette på en bomullsdott og tørk forsiktig av sted for forurensning. Det negative aspektet ved bruk av denne metoden er en skarp lukt. Så etter å rense luften bedre ting for to eller tre dager utendørs. Vi anbefaler å bruke denne metoden for behandling i de mest ekstreme tilfellene.
   Oksygen blekemiddel for fet flekker på huden. Fettflekker på hvit hud lett rengjøres med oksygen blekemiddel. Bland en løsning bestående av varmt vann og oksygen blekemiddel. Følg strengt på instruksjonene som er trykket på etiketten. Unn dynket i en løsning med en fuktig klut forurenset hud. Etter rengjøring, tørk av med en bomullshåndkle.
   Vaskemaskin på ting fra en hvit hud. Du kan ta en sjanse og vasket ting i bilen. I denne modusen, sett delikat vask. Når maskinen jobbet syklus, forsiktig fjerne produktene av hvit hud og smøre deres fett krem ​​er fargeløs og luktfri. Denne metoden kan brukes hvis huden har alvorlig forurensning. I de fleste tilfeller, vidpyrayetsya ting og ser ut som ny. Men vaske bilen og kan ødelegge din jakke eller bag. Så vurdere på forhånd om du vil bruke denne metoden for rengjøring.
   Spesielle fasiliteter for rengjøring hvitt skinn. Du kan rengjøre ting med hvitt skinn med spesielle eiendeler ervervet i pels og skinn butikker, skobutikk. Aktive stoffer som utgjør disse funksjonene lett takle forurensning på den hvite huden.
   Kjøper et produkt fra en hvit hud bør umiddelbart tenke på hvordan du har tenkt å bry seg ting. Bedre rent lite forurensning umiddelbart. For svak forurensing kan søke metoder for rensing hjemme. I tung luft bedre å kjøpe et spesielt verktøy for rengjøring hvitt skinn ting eller passere til renseri.  
Hvordan koke blåskjell i skjell?
 Den milde, myk, søt med en behagelig smak av blåskjell, på grunn av sin lille pris kalt "østers for de fattige" - en kilde til mineraler og vitaminer. Det rike innholdet av disse søte bløtdyr fosfor, jern, sink, fettsyrer, flerumettet. Og for hvor mye protein blåskjell ikke fange noen fisk eller biff. Å spise riktig tilberedt skalldyr styrker immunforsvaret, normaliserer leveren, forbedrer stoffskifte. Tilstedeværelse av vitamin E hjelper huden ser sunn og strålende. Stuinger, stekt, kokt, røkt blåskjell er på kjøkkenet i mange land. Cooking Recipes - hundrevis! I løpet av året verden konsumert nesten 15 millioner tonn deilig musling. Av disse er mer enn halvparten - dyrket på gårder. Måten å avle blåskjell komme opp i XIII århundre irske sjømenn - de senket sjøen eik tabeller, som prykriplyuvalysya Warbler individer gjennom sine tråder bevilget spesielle kjertler. Knyttet til ulike stolper, steiner og hverandre, zrostayuchys i "Friends" - en favoritt modusen for eksistens blåskjell. 
 Canned, frosset, skrelt eller skall av skalldyr som selges i noen butikk. Ingenting slår heller ikke smak, og heller ikke på de nyttige egenskapene til fersk og tilberedt akkurat som blåskjell.
 Tre enkle oppskrift blåskjell kokt i skjell
 Blåskjell brukbare disse skodder er tett lukket. Ikke egnet for bruk og enkeltpersoner skjell er skadet. Men når kokt skjell har åpnet, hvis det ikke skjedde - blåskjell er syk, bør den kastes uten anger.
 Men først må du skylle blåskjell, renset for smuss, zatverdelыh biter av sand, alger, lime oppbygging. For å gjøre dette, de er nedsenket i svært kaldt vann i noen minutter, deretter forsiktig rense sløv kniv.
 1.  Blåskjell kokt. Den enkleste måten å tilberede blåskjell i skjell - de koke. I tillegg er dette alternativet en rask og nyttig - skalldyr mister ikke sine medisinske egenskaper.
   Liste over nødvendige ingredienser:
   blåskjell i skjell - 2 kg (frisk, godt vasket);
   salt - 1 ss. skje;
   saft av 1 sitron;
   Fremgangsmåten for fremstilling er som følger:
   koke 1 liter vann;
   i kokende vann, tilsett salt og sitronsaft;
   Senk blåskjell til pannen og dekker;
   5 minutter fjerne fra kokende vann disse muslinger, er skjell åpnet. To minutter kan vente. Hvis venstre uåpnede blåskjell, bør de kastes - total koketid bør ikke overstige 7 minutter!
   blåskjell gjøre parabolen og umiddelbart sende til bordet med hvitvin eller en kald øl.

   Blåskjell dampet i en saus. Blåskjell i skjell kan lage mat i litt vann, vin eller saus. En av de enkleste og mest populære oppskrifter - blåskjell dampet i hvitløk saus.
  Hvordan koke blåskjell i skjell?
   Nødvendige ingrediensene for:
   blåskjell i skjell - 1 kg (frisk, godt vasket);
   Hvitløk - 5 fedd;
   saften av en sitron;
   noen sprigs av persille;
   snev av svart pepper;
   salt;
   smør - 50 g;.
   krem - 1/2 c.
   Forberedelse:
   i en kjele med kaldt vann og oppvarmede lavere blåskjell over høy varme i noen minutter før det vil åpne blad (blåskjell bør ikke være helt i vann - et par åpne skjell);
   blåskjell, hvis skall har åpnet, oversette den stekepanne, å fjerne den øvre ramme - en musling vil ligge på bunnen av skallet. Avdekket prøver skal kastes;
   Legg en halv kopp vann, salt, legg smøret og rører innholdet i kjelen for et minutt;
   presse hvitløk, hell fløte og la det småkoke til sausen transformasjon i en kremet masse;
   så snart sausen tykner sette blåskjell fra pannen på et stort fat;
   legge til saus pepper, finhakket persille og hell dem blåskjell.

   Blåskjell bakt i ovnen.
  Hvordan koke blåskjell i skjell?
   For å forberede denne oppskriften blåskjell trenger følgende ingredienser:
   blåskjell i skjell - 1 kg (fersk, godt rengjort);
   revet tomater - 2 stk;.
   tørt brød, rist - to stykker;
   olivenolje - 1 ss. skje;
   Hvitløk - 2 fedd;
   nellik - 1 stk;.
   salt og pepper;
   persille - 1 kvist.
   Kokeprosessen inkluderer følgende trinn:
   Hell over i pannen 2 kopper vann, legg den i blåskjell og sette på en sterk brann;
   gang åpnet vil synke raskt oversette blåskjell i en pre-forberedt retter, la dem avkjøles og deretter fjerne den øvre rammen;
   kjølig inntil blåskjell, finhakk persille, gni den med salt, pepper, nellik. Tilsett revet tomater, brødsmuler, olivenolje og bland godt. Hvis du føler deg tørr vekt kan være laget av flere spiseskjeer kaldt vann;
   på smurt stekeplate Legg halvparten skall av blåskjell, hver sette en halv teskje av blandingen;
   Stekes i forvarmet ovn i 10 gode minutter ved 190 C;
   bringe til bordet er bedre å endres på et stort fat. Du kan dryss med finhakket persille.
   Tips:
   Prøv å koke blåskjell i vann blandet med hvitvin (en kopp vann, en vin) - musling får en svak aroma og smak av vin, litt skiftende nyanser av retter;
   hvis du kjøpte ferske blåskjell, vasket, kan de pakkes inn i et fuktig kjøkkenhåndkle for å holde i kjøleskapet over natten. Eller fryse i tre måneder, å sette en plastbeholder og helles i renset vann synker litt.
   Advarsel
   Noen mennesker musling forårsake allergi. Kjøtt blåskjell spiser ikke mennesker med blødningsforstyrrelser. Ikke ferske blåskjell lett forgiftet! Parabolen bør spises med en gang - så det ikke kan lagres, varm, la "i morgen"!
   Blåskjell - deilig, rimelig, nyttig produkt. Og enklere fremgangsmåte for dets fremstilling, jo bedre blir resultatet. I Belgia, hvor blåskjell erklært en nasjonal rett, blir de servert varm, raskt kokt i svarte bowlerhatter med stekte poteter, kald øl eller en kald hvitvin.
   Interessante fakta om blåskjell
   blåskjell lever i oval vask, og nådde en lengde på 20 cm. Med skilsmisse på yttersiden av skallet finner blåskjell alder. Avhengig av bosted livs blåskjell varierte fra 5 til 30 år;
   oppgjør skalldyr noen ganger nå gigantiske proporsjoner akkumuleres i koloniene, danner de en hel haug av skjell, og nådde i noen tilfeller opp til titalls meter i diameter. Men i gjennomsnitt én meter 20 kg leve bløtdyr;
   blåskjell utmerket filtrerer sjøvannet. En voksen per dag er i stand til å passere gjennom seg selv til 80 liter ved å fjerne planteplankton, bakterier, detritus, utfører en viktig funksjon av rent sjøvann; deretter skjult forårsake forgiftning tilfeller blåskjell - mat for dem noen ganger faller giftige alger, noe som gjør musling utrygt for konsum;
   fant at en person spiser blåskjell fra neolittisk tid;
   ofte født i skjell perler er svært liten og grumsete farge. Den største diameter på 5 mm, ble funnet i en stor skilpadde eksemplarer fanget i Gulf of Feodosia. Totalt i vasken var 133 Stone (!);
   årlig i den belgiske byen Erseke Day holdt blåskjell. Ersek - verdens eneste utvekslings blåskjell, regnes som den uoffisielle hovedstaden i mollusk. I de endeløse tabeller som er ordnet langs kysten, gjester spise bare kokte blåskjell, plukke sine anbud hvitt kjøtt ett sash skallet på den andre, drikke øl og hvitvin.
Яндекс.Метрика