Som vidipraty hvite sokker?
 Iført hvite sokker som mye, og dette er forståelig: i kombinasjon med jeans eller lette bukser, de ser veldig harmonisk. I tillegg bærer en person hvite sokker ofte forbinder andre med renslighet og ryddighet. De som pleide å se dette elementet i sin garderobe, et kjent problem Bleking. I vaske hvite sokker så lune at det er et ønske om å kaste dem og bare kjøpe et nytt par virker ganske naturlig og berettiget. Men denne typen avfall ikke alle har råd til, så pliktoppfyllende vertinne (og noen ganger sparer menn) gjør en stor innsats og bruker mye tid på å prøve å gjenopprette sin opprinnelige utseende Sokker. Mange også de som rett og slett nekter hvite sokker, foretrakk produkter mindre krevende nyanser. Faktisk er ikke vidipraty hvite sokker så vanskelig som det kan virke ved første øyekast. Moderne vaske- og har lenge vært kjent for tradisjonelle metoder vil hjelpe deg å glemme vanskelighetene bleking, spare tid og holde nervene. 
 1.  Den grunnleggende regelen av omsorgs sokker hvit - vask etter hvert slitasje. Bruk dem gjentatte ganger ikke: bli kvitt støv og flekker i dette tilfellet ville være svært vanskelig, om ikke umulig.
   Hver gang før du sender sokker i vaskemaskinen, dyppet dem i en spesielt forberedt løsning. I vann ved romtemperatur ved tilsetning av borsyre i en mengde av en spiseskje pr liter vann og satt sokker der i flere timer. Etter en soaking skylling sokk kan starte en normal vask.
   Kraftig Stain, som nå florerer i butikkene kan også brukes til å bleke hvite sokker. Det viktigste som du bør huske på: instruksjon på etiketten er skrevet for ikke å overse det. Øke dosen av penger du kommer til et bedre resultat, så klart følg instruksjonene. Det eneste som du kan legge til: hvis den beskrevne metoden for søknad innebærer soaking, du foretrekker varmt vann for bedre penetrasjon inn i fibrene i stoffet melkepulver.
   Ikke kast kontoer gode gamle såpe å velge en som er merket "Stain". Etter sokker negasjon forurenset grunn såpe og bløt i varmt (varmt) vann over natten. Etter en soaking sokker tendens til å bli hvit. Men hvis flekkene ikke helt borte, Lather sokker igjen og gni med en børste, og deretter, om nødvendig, vaske den i vaskemaskinen.
   En blanding av vaskemiddel og oppvaskmiddel vil også bidra til å takle gjørme på hvite sokker. Denne metoden er allerede setter pris på mange husmødre. Men bestemmer seg for å prøve sin egen erfaring, husk at denne blandingen bør være svært forsiktig. Unngå for mye av sin konsentrasjon i vann, eller risikere å ikke bleke sokker, og mister dem som et verktøy er veldig sterk og kan spise bort på stoffet.
   Se til kjøkkenet. Sannsynligvis en av de skapene du mest om ikke å vite, holde et utmerket verktøy for å fjerne skitt fra hvite sokker. Dette er sennep. Legg det til vaskeriet i trommelen (ca 50 gram), eller hvis det er svært skitne sokker, søke direkte til problemområder. Det viktigste - ikke vaske på høy temperatur. Maksimum - 40 grader. Ellers sennepspulver tilberedt, og effekten av disse manipulasjoner vil ikke være noen.
   Hvis du foretrekker bomull, ikke syntetiske hvite sokker, kan du bruke den metoden som er brukt i generasjoner av våre bestemødre. I kokende vann, legg et par skiver av sitron og vaskemiddel, og deretter sette i en løsning sokker og kok i 15 minutter. Ved alvorlig forurensning kan legge til vannet flekkfjerner. Etter koking sokker skyll med varmt vann. Ullsokker, samt syntetisk, ikke bleke bedre på denne måten - i dette tilfellet den beste passform vanlig såpe.
   Som du kan se, helt tilbake undertøy sokker det er ganske mye, så hvis du ønsker å se ryddig er ikke vanskelig. Ta Metodene vedtatt, og du trenger ikke å bruke dyrebare timer i smertefull kamp for renheten av sokker, som i sin tur vil vare lenge.  
Hvordan lage eple juice?
 Saftig frukt og fargerike eksotiske gleder øynene og smaksløkene, men for noen grunn ikke kan erstatte smak, venner og favoritt barndommen. Det er interessant å prøve mango, papaya eller aromatisk smak er ganske kjent med bananer. Men ved tanken på min bestemors hage Antonivtsi av munnen fylt med spytt og knase liker å ta en bit av hennes rosenrød glanset fat. Ikke rart, fordi inntrykkene fikk på et tidlig alder, er det umulig å løsne selv de smarteste fremtid for gledene i livet. Så, vi alltid vil trekke opp en enkel, men likevel så velsmakende og sunn frukt, som er forbundet med glade barndomsminner. Moderne industribedrifter av mat er godt klar over disse funksjonene i menneskelig psykologi og gjorde dem fokus i sine reklamekampanjer. Men selv den kvalitative og pakket i en fargerik eske juice industrielle beats som gjorde det forsiktig hendene på mor eller bestemor for hans husstand. Det er mer smakfull, sunnere og sannsynligvis inneholder ingen kunstige ingredienser uten noe som ikke kan gjøre i produksjonsprosessen av fabrikken. Fordi alle hjem hvor barnet vokser opp eller nært knyttet til kosthold valg, må være i stand til å lage juice fra friske epler. 
 Eplejuice: Fordeler og funksjoner
 Apple har ikke tilfeldigvis blitt den vanligste spiselige frukter i verden og inspirert mange kunstnere og forfattere til å lage udødelige kunstverk. Selv folk visdom kan ikke ignorere, på ulike språk og hevder at «selv et eple om dagen vil glemme om sykdommen og legene." Hva er så glad i epler menneskeheten? Først sin robusthet i vekst og reproduksjon, som en voksen epler regelmessig gir en rik høst saftig og deilig frukt. Sekund, udiskutabel fordel så lenge, og bekreftet av moderne vitenskapelig forskning.
 Som alle planteføde, epler - en naturlig kilde til fiber som er nødvendig for spaltning og assimilasjon av næringsstoffer i kroppen. Men sjelden frukt skryte av den samme som i eple, et sett av næringsstoffer og sjenerøst plassert på høye konsentrasjoner natur. Frukter av omsorg - et mellomnavn opptjent takket være epler av sine saftig fruktkjøtt vitaminer (C, D, E, B), mineraler (kalium, mangan, jod, fosfor, fluor, jern i optimal for læring form), pektin, organiske syrer, enzymer, stivelse og fruktsukker.
 Epler - gode antioksidanter og stimulerer stoffskiftet, hindrer dannelsen av svulster og for tidlig aldring av celler, er alle disse uvurderlige egenskaper holdt frisk frukt og kompotter, syltetøy, syltetøy, tørket frukt og chips med dem. Likevel den mest nyttige, trygge og enkle å bruke skjemaet er juice. Han villig drikke selv de mest kresne gourmeter små, som kan være vanskelig å overtale spise en hel eple. Ferskpresset juice, drukket så snart som mulig etter at matlagingen er et helt sett av komponenter av frisk frukt, som er litt forskjellig avhengig av variasjon av epler. Selv eplejuice, høstet i vinter, er mye sunnere og bedre enn noen vitaminer fra apoteket.
 Hva er eplejuice å gjøre
 Saften kan være laget av epler av noe variasjon, ofte brukt til dette formålet en blanding av mange forskjellige arter som vokser i hytte hagen eller nesъedennыmy venstre for det store antallet eller "livsopphold" utseende. Bare ren utseende epler er ofte den mest saftig og velduftende, fordi ikke blitt behandlet kjemiske beskyttende stoffer og moden alle naturlovene. Men hvis du får valget av epler til pressing system, må du ta hensyn til de viktigste parametrene i dette tilfellet, smak (søt / sur), mengde av det ferdige produktet, og kostnaden av råvarer.
 Det er ønskelig at innholdet av fruktose og andre naturlige søtningsmidler lov til å bruke så lite raffinert sukker i bruk og bevaring av eplesaft. Og best oppfyller disse kravene epler vinteren varianter: Antonovka, løype, snø Calleville. De kan brukes alene eller blandes til din smak, og hver gang juice vil kjøpe de nye notater. Interessant, kommer den mest delikate eplejuice fra innenlandsk produksjon hage. Europeiske og amerikanske frukt ser vakker som på bildet, men etter en lang transport løs mesteparten av sin smak og ernæringsmessige egenskaper.
 Eplejuice hjemme
 Saften fra epler - er ikke den vanligste hjemmelaget. Hun gjorde og gjorde mange familier gjennom juicer enkel design. Moderne apparater er raskere, mer stillegående og mer effektive, men essensen av prosessen og stadier av matlaging innenriks eplejuice forbli den samme:
 1.  Vel Vask eplene stor rennende vann. Tar over dem, trimme de skadede områdene (råtten, knust, traff). Fjern stilkene og bladene. Selv om du kommer til å sette på Wilding juice eller blande varianter av epler, prøv å gjøre alle av dem var ganske moden.
   Skrell eplene fra huden med en skarp kniv som lar deg kutte så mye som mulig et tynt lag med hud - rett under den konsentrert et stort antall nyttige komponenter av eple masse. Fjern frøene fra midtveis.
   Skjær eplene i like store biter. Deres verdi vil avhenge av de tekniske kravene for din juicer: Noen modeller tillater store biter og skjær dem ganske mellomstore epler i halvparten. Andre enheter bare takle hakkede rå, epler og deretter kuttet i små terninger bedre.
   Når du planlegger en rekke produkter, forventer at 10 kg av friske epler går fra 3 til 5 liter juice, avhengig av variasjon og rikdom av frukt modenhet.
  Hvordan lage eple juice?

   Sett å tut juicer egnet i form av flaske, krukke eller annen beholder uten svært vid hals for å redusere tiden og areal av kontakt med luft juice. Velg glass eller keramiske kan selv plast (for lett bedervelige juice), men ikke metall (okyslyayuschuyusya) retter.
   Plasser epleskiver i forberedt halsen designet for å motta frukt juicer og slå. Satsen for produksjon av juice i forskjellige modeller av hvitevarer er annerledes, men i gjennomsnitt er det ganske høy fordi epler (i motsetning til for eksempel gulrøtter) inneholder mye væske, og er ca 3-4 liter 5 minutter.
   Graden av rensing av saften fra massen avhenger også av de tekniske egenskapene til juicers. Og på din smak preferanse bestemmer hvordan du oppfatter. Vanligvis kommer i en flaske en liten mengde eplejuice zhmyhu gulvet. Du kan blande alt sammen og gjøre det samme juice med fruktkjøtt. Eller ytterligere filtrere fiber del gjennom cheesecloth eller en fin sil.
   Voldtekt-prosessering av epler har vanligvis ikke lenger nyttige egenskaper og behagelig smak, så det kan bli kastet eller brukt til kosmetiske eller andre kommersielle formål. Ikke glem å skylle juicer etter jobb og alle tilhørende deler tørr før du skrur.
   Uten juicers også mulig å forberede eplejuice, men det vil inneholde mer masse og trenger mer innsats på sin produksjon. Vanligvis er disse alternative metodene som brukes når du ønsker å gjøre en liten mengde juice for et lite barn eller en del av en voksen. Vel, hvis du gjør sjelden juice, du kan ikke komplisere livet trenger en spesiell hjem apparatet og gjøre eplejuice med:
  1.  Flyte. Skrelte epler rist på et grovt rivjern til å komme puré. Mashed Wrap i cheesecloth, brettet i flere lag og presse tett over et glass eller bolle. Juice sølt, og du vil forbli i hendene på en pose med måltid.
    Blender. Lag en blender kopp hakket skrelles og kjerne eplene og hogge inn grøt. Deretter gjennom cheesecloth eller sil tømme juice og masse i en blender permisjon.
    Sokovarky. Fordelen med denne metoden er at man ikke trenger å være til stede for å styre prosessen. Men det tar lengre tid. Imidlertid kommer saften ut en gang belyst og egnet for lagring. Rens og del eplene med den hudfolden den øvre pan sokovarky. Dekk og satt i brann i en time. Deretter blande innholdet sokovarky, åpne ventilen på sin nese og la saften renne dannet en substituert eller flaske bank.
    Eplejuice hjemmelaget sammenligner gunstig for store: Den består garantert bare rå frukt uten overflødig vann og sukker sirup. Men det naturlighet eplejuice har en ulempe: det er kontraindisert for personer med høy surhet i magen og andre sykdommer i mage-tarmkanalen med lignende symptomer. I noen tilfeller er eplejuice bedre å unngå allergier eller drikker bare juice laget av visse varianter av epler (for eksempel hvis en allergi er det røde pigmentet). Men for folk flest er ikke mer nyttig, velsmakende og favoritt måte å spise sammen og bedre helse enn å drikke et glass søt, sur, søt, naturlig eplejuice.  
Яндекс.Метрика