Hvordan vaske det av leker?
 Det er alle kosedyr i dag der! Pelsdyr og plysj liten mus av en løve i full størrelse; Tekstil marionett, sette på hans hånd; spille matter og madrasser for barn i ulike materialer. Med alle mangfoldet, er alle disse lekene forent av en felles problem - behovet for rettidig rengjøring eller vask. Dette er spesielt viktig i tilfelle når det gjelder leker for barn i grunnskolealder.
Barn og voksne elsker de myke leker for sin uttrykksfullhet og behagelige følelser som leverer kontakt med dem. Barna spille og villig til å sove med dem. Og vi sjelden tenker over hva kosedyr krever spesiell omsorg. Hvis harde leker i en familie der ser hygiene, nok til å vaske med såpe en gang i uken, bør utstoppede dyr utsettes for rengjøring oftere.
Velour, plysj, fuskepels og tekstiler, som vanligvis er laget av kosedyr, har en tendens til å hope seg opp store mengder støv og ulike mikrober. Dersom barnet leker med dem på teppet eller palass, der ofte for å få leker og teppe midd er usynlig for øyet. Derfor bør minst to ganger i uken grundig rydde rommet der barnet spiller, og enda nærmere - kosedyr.
Den enkleste måten å rengjøre - vanlig tørk med en fuktig klut eller bruke en støvsuger. Tørk kan bare leker, stoff med liten haug, og ganske homogen i struktur. Dette gjelder barnas tepper og leker, dukker og noen små dyr med glatte tekstiler. I dette tilfellet, nok til å tørke 2-3 ganger leketøy over overflaten hver gang propoliskuyuchy klut i rennende vann og vred det vel ikke å suge leketøy.
 Vask utstoppede leker
Hvis leken er laget av et materiale med en lur, er tørke ikke nok. Mens leken er ren, kan du begrense vanlig - 2-3 ganger i uken - bruk en støvsuger. Hvis attributtet er ikke et leketøy for interiør barnet, og barnet blir stadig brukt aktivt i spill, før eller senere spørsmålet om hennes vask. Lese nøye etiketten. Vanligvis vaske kosedyr kan være manuelt eller i vaskemaskinen og sette den i vaske delikat modus ved en temperatur på ikke mer enn 30 grader. Det er best å vaske på samme måte som du bruker for å vaske barnas klær. Vaskes forsiktig klem leketøy trenger hender og henge til tørk i et godt ventilert varmt rom. Når den leken tørr, gå over den med en stiv børste, og det vil løsne og myk som før vasking.
Dersom du vaske farget leketøy misfarget, er det et tegn på dårlig kvalitet bruk av fargestoffer. Slike fargestoffer inneholder vanligvis farlige stoffer og derfor av leker, der de ble brukt, skal være forlatt.
 Alternative metoder for rengjøring
Men vaskbar utstoppede leker kan ikke alltid. Musikk og mekaniske leker vanligvis ikke vasker, for ikke å ødelegge deres elektromekaniske deler. De ble utsatt for vakuum behandling, og i vinter "send" på natten på balkongen for å bli kvitt støvmidd og bakterier som bygger opp lo. Før du svinger leketøy hjem, slo det vel på gaten.
Hvis leken er veldig skittent, og det er vanskelig å rengjøre selv, kan du ty til renseri. Eksperter vet nøyaktig hvordan andre bedre egnet for alle typer vev. Men tørr kontraindisert i tilfeller når det gjelder leker for barn under tre år og barn med allergi.
Hvis du trenger å oppdatere utseendet på leker og rent hår, kan du bruke tørr rengjøring. Plasser leketøy i en plastpose. Sett tilbake glass natron eller høy salt. Lukk posen riste den godt, prøver å få mest mulig ut av pulver inngått mellom fibrene. Trekk leketøy og godt slå den på gaten.  
Hvordan lage te?
 Hvor langt går ikke fremgang, men en person - et barn av naturen, det var og rester. Barn noen ganger opprør det og forsøker å flykte fra foreldreomsorgs klemmer til verden full av farer. Men når trusselen er virkelig merkbar - så skynde tilbake for å finne beskyttelse og redning i naturlige, naturlige måter og metoder. Hvis skyene fortykket løpet helse, de fleste av våre innbyggere håpet ikke bare til apotek som på naturlige urtemedisin. Ulike te, tinkturer, te - det virkelig bidrar til å lindre smerte, styrke immunforsvaret og selv for å bedre helse og rense kroppen. Urte behandling og drikke fra dem - en av de grunnleggende teknikker for naturmedisin. Du kan teste sine evner på sin egen erfaring ved å velge dette lette og sikreste måten. Ideal - te. Denne drinken fra plantemateriale som te kan kalles bare betinget (som til te busker, har han ingen sammenheng) er svært populær blant tilhengere av alternativ medisin og folk som foretrekker naturlig mat. 
 Hva er te Kudin
 Kudin - det etterlater busk heter bredbladet kristtorn fordelt i subtropiske blandingsskog. Anlegget er ganske kraftig og høy, med mørk bark og lyse røde bær, men å forberede drikke ved hjelp av bare bladene året rundt beholde rik mørk grønn farge. De høstes for hånd og deretter gi en av flere former: rullet inn i et rør og spiral forent i bånd presset. Som sådan Kudin tørket og blir råstoff for å lage den berømte "tea".
 Det eksportert over hele verden og brukes som et tilsetningsstoff zahalnoukriplyuyuchoyi. De viktigste funksjoner inkluderer muligheten Kudina normalisere blodtrykket ved å ta betennelse, lindre bakrus aktivere fordøyelse og metabolisme generelt. Selv etter den første smaksprøver kan føle munterhet, en bølge av styrke og redusere smerte hvis de var. Regelmessig inntak av drikke hindrer svulster, øker motstanden mot smittsomme sykdommer, fjerner giftstoffer og stråling eliminerer overflødig vekt bidrar til å slutte å røyke og gjøre fans Kudina mer energisk, initiativrik og positiv tenkende mennesker.
 Ordet "Kudin" i kinesisk betyr "bitre urter". Men faktisk smaken av suppen kan beskrives som ganske syrlig med en lang søt smak, som er spesielt verdsatt av kjennere. Snarere Kudin elskere mate, spesielt som opprinnelsen til sine råvarer har nære bånd arter. Farge nytraktet drikke - lys grønn, uten gul hue karakteristisk for grønn te. Beskrive med ord Kudina smaken ikke fornuftig til du ikke føler det zavaryvshy noen nåler tørre blader.
 Hvordan å brygge te Kudin
 De viktigste og nesten den eneste feilen som utføres ved første brygging Kudina - bruk av for mye forbruk. Too - kan betraktes som et beløp som overstiger en, maks to, "nål" på Kudina krus avhengig av sin størrelse. Nåler, fordi denne formen er den vanligste typen av valset blader - så tett kveilet tynne pinner, pekte på den ene enden. Ikke å følge doseringen, har du mest sannsynlig ikke vil være i stand til å drikke den resulterende utdrag fra hans uutholdelig bitterhet forårsaket av høy konsentrasjon av essensielle oljer og tanniner.
Hvordan lage te?
 1.  Prøv å begynne å brygge Kudin a la carte retter, for én person til å bli kjent med smaken av drikken før tilbyr sine gjester. Ta et glass eller en kopp, sette bunnen en pinne sveising. Når du lager te ikke bare som en person stole på halv pinner på hver stede ved bordet.
   Varme opp vannet til 80 ° C, eller vente til kokt vann avkjøles i det minste til denne temperatur. Brygget med kokende vann infusjon Kudin gir all sin bitterhet og gjør det smaker nesten hjelpeløs. Spesielt delikat smak og ettersmak iboende edel drikke, brygget på 50 ° C, slik at du kan eksperimentere med vanntemperatur.
   Fyll Kudin vann og dekke for ikke lenger enn 20 sekunder. Så du får den første brygg, skal helles uten anger: det er bare "teknisk" step-up rullet ark og mitigation smak.
   Den andre sveising dampet Kudina varer ikke lenger enn den første, med den eneste forskjellen at nå ikke er fratatt infusjonen, og helles i individuelle kopper.
   Hvordan å drikke te Kudin
  1.  Kudin drikke uten sukker og andre smaks smaker. I ekstreme tilfeller, når bruken er vist medisinsk utstyr, ren smak og upassende, kan du legge en klype stevia.
    Kudin egnet for gjentatt brygging, og det forener ham med kinesiske te. Hver påfølgende tid kan lett øke tiden av infusjon. I alle fall, ledet av deres smak og følelse, tildele antallet og varigheten av alle drikke te.
    Ikke misbruk altfor hyppig bruk Kudina: optimal kontakte ham to eller tre ganger i uken. Dette er tilstrekkelig til å støtte den generelle tonen og stabilisering av stoffskiftet, men ekskluderer overdose biologisk aktive komponenter.
    Riktig brygget ved lav temperatur Kudin lagrer sammensatt av mange vitaminer og kalium, slik at det er fornuftig problemer bryggeprosessen for å få en drikk, som er nyttig for å støtte funksjonen av hjertemuskelen.
    Opptak Kudina kombinasjon antiviral behandling og forenkler flyten av influensa og akselererer utvinning. Men ikke drikk på tom mage Kudin å unngå mulig negativ reaksjon fra leveren.
    Etter å ha prøvd dette interessant te, vil du sikkert legge merke til de behagelige følelser som ligner på et glass god vin. Mentale tilstand blir mer lett og bekymringsløs, men kjødet er borte og all spenningen klemmer.  
Hvordan lage jeans sitte?
 Jeans umulig ikke å like, inkludert alle sine fordeler. De passer i de fleste situasjoner, behagelig å bære, universelt kombineres med andre klær og perfekt understreker figuren. Selv om noen ganger siste punktet er skuffende. Høy kvalitet, riktig tilpasset jeans sitte perfekt, med vekt på kurvene i kroppen hele. Men de forblir en eiendom bare første gang etter kjøp. Intrigue er at de bedre sittende jeans - jo mer de ønsker å bruke, og jo mer du olabukser - jo raskere de er strukket. Og nå et par ganger for å plante forskjellig fra den opprinnelige, og bukser er ikke så stramt grep om hoftene. Faktisk, stretching - er det en normal funksjon i denim og andre bomull stoffer. De er ganske elastiske fibre for å forlenge med vanlig spenning. Av denne grunn, klær produsenter og erfaren shopperы rådes til å kjøpe jeans en størrelse mindre din. Hvis bandasjen du knapt klarte å feste glidelåsen på shyrintsi mens det tok hardt trekke magen din, bare for å puste, så et par dager, maks en uke, vil disse buksene sitte nær deg, ingen hengende, men ingen begrensning bevegelser. Jeans, har nettopp kjøpt i størrelse, etter samme tid stretch og aldri vil glede deg med smal silhuett. 
 Hvordan du kan redusere jeans
 Jeans, Ugyldige eller strukket i ferd med sokker, ikke rush å gi fyldigere kjæreste. Det sannsynligvis vil være fornøyd med å presentere dette, men du selv kan bære dem. Spesielt når det kommer til ting som ikke billige, noe som generelt fornøyd alle, men større enn nødvendig størrelse. Juster figuren kan det være en av de følgende måter:
 1.  Vasket jeans - Dette er den enkleste metoden har de som vi alle sjekke jevnlig i praksis. Kanskje du lagt merke til at svezhevыstyrannuyu klær og trekke hardere knappen. I jeans er vanligvis manifestert spesielt tydelig. Vaskeri i stand til å fjerne strekk knær, hofter strukket - men bare midlertidig. Et par dager aktive Skjørt tilbake sin tidligere utseende. Å fortsette "umenshytelnыy" effekt vask, bruk varmt vann. Håndvask i ytelse skiller seg lite fra maskinen, fordi dens hovedeffekt er å fukte fibrene. Men praltsi du kan sette temperaturen opp til 90 grader og den høye hastigheten rotasjon av trommelen, som i vårt tilfelle er å foretrekke. Etter intensive presset jeans vil bli mindre en eller to dimensjoner, kanskje enda mindre enn kjøp. Men vær oppmerksom på at det snart må vaske igjen, igjen fordi de strekke raskere enn tid å bli skitten. 
   "Cook" jeans på samme teknologi som våre bestemødre oppvarmet undertøy. Sett deg buksene i volum pot eller metall bolle med lokk, dekk med vann og løse opp vaskemiddel i det. Pulver bør være nok til å få en løsning konsentrert. Ting som var en slik prosedyre i 20-30 minutter, vanligvis et par av samme størrelse. Men det er tydelig bivirkning jeans uregelmessig bleke flekker ved å kjøpe fasjonable "kokt" utseende. Hvis du liker det, og deretter vurdere bonus å krympe, hvis ikke - da velge en annen metode for å redusere bukser.
   Tørre jeans etter vask kan også være slik at de sitter. Den første måten er at etter en sterk strek, knapt retting, jeans henge på tau ved en fontene av varm luft. Under fordampning av gjenværende fuktighet i stoff bukser vil avta og bli mindre. Andre metoden: dosushyty presse jeans på et håndkle eller annet stoff absorberer vann. Den tredje måten er å bruke automatiske tørkemaskin. Denne enheten er i stand til å gjøre stoffet overlapping og samtidig opprettholde kjole. Finne en enhet i vaskerier eller kan kjøpes på jernvarehandel.
   Tegne jeans - En radikal måte som nøyaktig hjelpe hvis forrige feilet. Den enkleste ting å inkludere i verkstedet, men du kan klare på egen hånd, hvis du har minst en grunnleggende sy ferdigheter. Konkrete handlinger avhenger av stil bukser og har din figur. For eksempel, er det nok vidporoty ganger, forkorte og sy den tilbake til jeans igjen velholdte i midjen. Men hvis buksene er for store og merk mister du må remake dem helt. For alt dette thrust sidesømmene og, om nødvendig, stepping søm. Slett tråd igjen fra de tidligere masker og mottatt detaljer proutyuzhte. Av sine egne standarder eller feste passende jeans du gjør en spesiell tusjpenn eller skredder kritt. Scola detaljer om hverandre. Ikke rush å gjøre en sterk posisjon i utgangspunktet redusert feie forsiktig prøver på jeans og deres. Hvis den nye størrelsen er riktig for deg, føler gratis forfallen frist Jeans. Imidlertid kan mange vanlige husholdning symaskiner ikke gjøre en spesiell "denim" søm som oppdateres ting er ikke så mye jeans i bokstavelig forstand, som med denim bukser. Men slik at du kan justere dem sammen stil, smale ben bunn, skjær dem og / eller kvitte seg med fakkelen. 
   Sydd Du kan ikke noen jeans, men heller laget av tynn denim. Som i den forrige saken, er det bedre å bruke en symaskin, slik at selv de mest delikate denim veving forskjellig tetthet. Avhengig av hvor det er dannet tomrom og overflødig stoff valgt metode for å redusere bukser. Hvis de henger på baken - det bør kutte skrittet søm. Dersom tomt på hoftene - har trang på sidesømmene. Hvis ekstra plass er dannet langs hele lengden bukser, til den mest effektive måten å gjøre en ny stepping søm. Men i alle fall, hvor og hvor mye du ville ikke prostrachyvaly jeans, ikke hastverk med å trimme kvote vev. Dette skal bare prøve på nye ting sømmer, og det vil passe størrelse. Men ikke glem at ushyvka ikke bare kan redusere jeans, men også forvrenge deres stil. Vær forberedt på det faktum at de nye sømmer ellers bukser vil ikke bare se på nivået av individuell tilpasning, men også i form. 
   Tips og triks
   Passe dags jeans som var for stor, ikke vanskelig. Men obmanuvshys tilsynelatende enkelhet av denne prosessen, kan du ved et uhell ødelegge håpløse ting. Så vurdere følgende detaljer:
  1.  Når du vasker, koking, pressing og tørking jeans redusere ikke bare i volum, men også i lengde. Fordi disse metodene er egnet for krymping slacks, men anbefales ikke for de med ikke mye lavere leggbena ved anklene. Ellers kan du ta bilen ikke bare smal, men for kort bukser som vil gi et barn eller yngre søster.
    Vask i varmt vann kan bare brukes hvis stoffet er helt din jeans bomull, som inneholder minst 70% av bomull i sammensetningen og / eller strukket for mye. Syntetiske fibre, inkludert Lycra, kan ved oppvarming i veldig varmt vann kan oppføre seg uforutsigbart, bule, strekk, etc.
    Hvis du ikke ønsker å vaske jeans for ofte, ikke bære dem hver dag og gi en mulighet til å "hvile", så de er ikke så raske trekk. Generelt, hvis du liker å sitte i buksa "i oblypku" foretrekker mer tett, men samtidig lastichnoe vev. Løs denim med hull strukket og slitt effekt sammenlignet med dem mye raskere, som unnfanget produsenter.
    Del med dine favoritt jeans hvis du merkbart tynnere eller spre dem i det hele tatt distriktet nødvendig. Men etter å ha prøvd alle måter å redusere ting, ikke bekymre deg hvis ingen hjalp slå sine bukser opprinnelige utseende. Først litt stretch jeans mye enklere smal og er nå høyden av moten. Sekund, deformasjon av gamle ting - det er en god unnskyldning for å gå til butikken for en ny.  
Яндекс.Метрика