Hvordan fjerne hud fra tomater?
 Tomater - en av de mest populære og mest brukte i oppskrifter ingredienser. Det er i stand til å gi mat som krydret sur og gjøre det søt og saftig. Og hvis noen retter det er fullt mulig å legge til med hud, tilstedeværelse av andre hud høyst uønsket eller helt uakseptabelt. Men klart tomat, spesielt moden, med en kniv - en oppgave ganske vanskelig. Fjern skinnet fra tomater hjelper vanlig vann, første du trenger kokende vann og deretter kaldt, eller til og med is vann fra springen. Prosedyrer for å håndtere dette veldig enkelt:
 1.  Ta tomater og en kniv, lage to kutt på tvers i sin base. Prøv ikke å røre kjøttet: det er nødvendig å kutte bare selve huden.
   Koke vann i en liten kasserolle og slippe det tomater i noen minutter. Deretter tappe vannet. Hvis tomater, hard, så gjerne holde dem i kokende vann i 5-7 minutter. Hvis du er bruker modne tomater, som er veldig myk, de er ganske lett å dyppe i vannet, så det bør umiddelbart hell. Når du velger tomater for et måltid, husk at bedre å beholde formen, solide resultater. Hva de er mykere, jo mer vil falle fra hverandre etter at du fjerner dem fra huden.
   Sett tomatene i kaldt vann, ferdiglaget. Hold dem i vann i omtrent et minutt, og deretter sette på en tallerken.
   Treffer kniv kuttet kant kan skrelle. Du vil bli overrasket over hvor enkelt det bort. Fremfor alt, ikke ta kanten skarpe siden av kniven, men heller kjedelig.
   Etter å ha mestret disse enkle trinn, kan du legge mat tomater skrelles, uten å bekymre deg for utseendet på din favoritt salat eller sensitiv mage av din gjest, og prosessen med matlaging med tomater vil bli enklere og morsommere.  
Hvordan å brygge te med rose hofter?
 Rosa - den virkelige kilden til gunstige vitaminer og mineraler. På grunn av sin unike sammensetning infusjoner og decoctions av hoftene har en positiv effekt på kroppen - styrke immunforsvaret, hodepine tilbaketrekning profylakse av virusinfeksjoner. Nype er rik på vitaminer C, A, B, K, pektin, organiske syrer. Ordentlig brygget te med rose hofter fullt bevarer alle egenskapene til frukten. Brew frukt kan være forskjellige oppskrifter, observere teknologi. Te med frisk rose hofter
 Først fjerne alle frukt hår, kutte av dem. Skyll i kaldt vann, Velg modne bær. Til riktig brygge te med dem, trenger du følgende:
 termos eller krukke, innpakket et håndkle;
 sitron;
 honning.
 Alle kuttet modne bær, fjern frøene, vaske frukt igjen. Satt i en termos eller bank bær, hell kokende vann, tilsett en spiseskje honning til 1 liter vann, til et par skiver av sitron smak. Under panseret forlate i 12 timer i et mørkt og varmt sted. Nastoyavshyysya brygget te kan og bør fortynnes med kokende vann når det brukes. Denne oppskriften kan du fullt bevare alle vitaminer og næringsstoffer fra bærene uten å ødelegge dem. Hvis fersk rose hofter lage mat, hele vitamin C slett fordampe som andre vitaminer.
 En annen oppskrift av fersk te med rose hofter:
 fjern eventuelle hår med bær;
 Skyll bærene;
 riv gjennom en fin sil stampe;
 slurry ble satt i en termos;
 helle kokende vann til 1/4 av den totale;
 argumentere for 15 minutter;
 Tilsett sukker etter smak;
 helle kokende vann i flasken;
 la for en time.
 Klar nastoyavshyysya te og ønskelig press gjennom cheesecloth å få rent produkt. Infusjons hofter sur smak, så du må legge litt sukker enn vanlig svart eller grønn te.
 Te med tørkede bær hofter
 Tørkede nyper fullt beholder alle sine eiendommer, og det er mulig å lage te i offseason, da risikoen for forkjølelse høye. Te med tørkede bær hofter forbereder enkel:
 fold bærene i en gasbind pose i skrutyvshy;
 kjevle eller klubbe bryte alle fruktene på Hayseed;
 helle kokende vann termos eller bank;
 helle drept bær på bunnen;
 helle en liten mengde kokende vann;
 la stå 10 minutter;
 helle kokende vann ennå, lukke lokket;
 insistere i ytterligere 5-6 timer.
 Bratt te med rose hofter kan føre til avslapping av tarmen, anbefales det å bruke det som sveising, ikke selvstendig drikking. Filtrert infusjon nøye før du drikker. Hår som ikke ble fjernet før zasushyvanyem bær kan forårsake halsbrann eller kolikk. Te, sitron og honning til smak legges direkte til resepsjonen.
 Før brygging bær du ikke kan slå, og sette dem helt. I dette tilfelle er det nødvendig å insisterer te på et varmt sted over natten. Fortynne drikke brygget fra hoftene bør frekvensen av 1: 1 i et halvt glass teblader - en halv kopp med kokende vann. Før bruk, infusjon av hele tørkede bær og filtrert.
 Til Briar beholdt sin sammensetning er nyttig, det trenger ikke bare å brygge, men tørr. Det er bedre å gjøre det selv i stedet for å kjøpe produktet er tørt. Først, som du ser at du lar bær, moden eller mynte. For det andre kan du fjerne alle hår fra frukten, så stille drikke te, selv dårlig anstrengt. Under graviditet og amming gynekologer ofte foreskrevet for kvinner rose hofter te som en ekstra naturlig kilde til jern.  
Hvordan lage ekte ukrainsk borsch?
 Ekte ukrainsk borsjtsj er kjent verden over for sin unike smak og aroma. Den første regelen ukrainske borsjtsj - det skal være tykk og nærende. For det andre gir det en reell oppskrift som base kjøttkraft. I dagene av fasten eller for vegetarianere, det er en annen basis - bønnesuppe. Men også nærende. Å lage en skikkelig berømt ukrainsk borsjtsj behov for å vite noen enkle regler. Matlaging suppe
 Den klassiske oppskriften for borsjtsj, som er utarbeidet i Ukraina, gir kjøttkraft med biff fett. Gjerne med hjerne bein. I enkelte deler av landet foretrekker å gjøre suppe med flere typer kjøtt. For eksempel, svinekjøtt og oksekjøtt, kylling, biff eller svinekjøtt, og selv Rabbit med biff. Så saftig og går basis navarystee.
 Bein for kjøttkraft kuttet i små biter, mest kjøtt kjøtt skåret i mellomstykker. Alle disse ingrediensene er kokt, tilsett vann, kok i 10 minutter, deretter tappe primordial suppe. Skyll kjøttet under rennende vann og kok på vanlig måte. Hvorfor gjøre det? Å ikke dannet skum kjøtt, og det trengte ikke å stadig skyte. Salt må også umiddelbart for å få mest nærende suppe kom, ikke på slutten av matlaging.
 Når vannet koker, tilsett paprika og noen erter sort pepper, og med 10 minutter en renset løk. Når kjøttet er kokt, fjerne paprika og løk, de er ikke lenger nødvendig. Grunnlag for ukrainsk borsjtsj er klar.
 Nødvendige ingrediensene
 Den viktigste ingrediensen av borsjtsj - Burak (rødbeter i russisk). Det er forberedt på en spesiell måte:
 Burak ren, gni på et rivjern ene delen, den andre kutt i små biter;
 panorere med vegetabilsk olje stek de revne rødbeter for 2 minutter;
 legge litt eddik 9%, en klype sitronsyre, sukker, suppe øse;
 potushkuyte rødbeter i 15 minutter med lokket på.
 Dressing for den ukrainske borsjtsj er klar. Grunn eddik og sitronsyre root ikke mister sin farge, selv om retten vil bli re-koke.
 Legg potetene, den klassiske oppskriften to ganger. Første gang, fint skiver poteter lå i kjøttkraft i 15 minutter til de er møre, så husk å legge den borsjtsj tetthet. Andre - direkte når du legger alle ingrediensene. Poteter er alltid lagt etter kuttet Burak.
 Løk og gulrøtter for ukrainsk borsch stekt separat. Første revet gulrot i smeltet smult eller olje, deretter løk. Tomatpuré er lagt til forvarming suppe i pannen med buljong.
 Kål, den klassiske oppskriften, legge friske, pre-mashed og finhakket. Noen ukrainske hjem preferanse surkål, opprinnelig varme i en panne med kjøttkraft.
 Den siste finpussen ukrainske borsch - fett. Han introduserte siste pre rozshtovhavshy pepper, salt, urter og hvitløk.
 Fremgangsmåten for tilsetning av ingredienser
 Ingrediensene i suppen i Ukraina blir tilsatt som følger:
 1.  Fint skiver poteter i buljong halvfabrikata.
   Burak kuber.
   Potetterninger.
   Stuet revet Burak.
   Kål.
   Gulrøtter.
   Løk.
   Tomat Lim inn.
   Salo.
   Oppskrifter ukrainsk borsch så mye og familier i Ukraina. Men klassisk ser denne teknologien forberedelse. Til klar borsch vanligvis legge en skje med tykk landlig rømme, hakkede friske urter, stekt loff uten skorpe med hvitløk (donuts). Spesielt, er deilig suppe på den andre dagen etter tilberedning, da tilført helt.  
Hvordan brygge De Kuan Yin?
 Eksotiske økologisk te blir stadig mer populært. Selv om det er for oss europeere er eksotisk, og beboere i asiatiske land har lang, lang selv finne sin basis dietten. Regelmessig bruk av naturlig te, spesielt gjæret - en av grunnene til den berømte Oriental levetid. Selv om ingen overdrivelse at det ikke har vært, er det unektelig at den kinesiske te veldig gunstig effekt på metabolismen, derfor - og alle uten unntak system organer. Orientalsk tradisjon, som fullt ut gjelder te, sjelden komplett uten medfølgende ritualer. Tilslutning til spesifikke sekvenser av handlinger, hvorav mange ble senere forenklet og tilpasset vestlige tilhengere kan føle betydningen og rituelle betydningen av hva som skjer. I dag kan vi se og ta del i en te seremoni, og tilbyr nesten alle trendy kafeer og restauranter. Men, faktisk, det er ingenting så vanskelig, hvis du ønsker å være i stand til å lære og ikke gjenta deg selv. Nok til å kjøpe en kvalitet te, nødvendige attributter og lære de riktige trekkene. 
 Hva er Ti Kuan Yin
 Når kvalitet menes en av de naturlige te utarbeidet hovedsakelig i Kina og eksporteres verden over. Produsenter skille grønn, turkis, rød og napivfermentovani gjæret te. Blant dem, den såkalte Oolong er en mellomting mellom mørk rød og lys grønn og delvis gjæret.
 Hva Kuan Yin er også klassifisert som Oolong og kombinerer egenskapene til rike grønne og duftende rød te. Dette er mest vanlig med slabofermentyrovannыh te, så kjennskap til seremonien for brygging tilrådelig å starte med det.
 Ordentlig brygget Ti Kuan Yin annerledes intens smak med subtile toner av gode frukter og krydder. Det avhenger av essensielle oljer som er lagret i bladet under ufullstendig gjæring. Det antas at de Kuan Yin har gradvis avslører fasetter av hans fem smaker: søt, bitter, sur og skarphet. En femte fasett er bare en følelse av opplyste mestere. Imidlertid er ingen av legenden sier at hver enkelt av oss kan bli en slik mester.
 Hvordan og hvorfor brygge De Kuan Yin
 Før du gå direkte til brygging og smaker te, forberede ingredienser og retter drikke:
 1.  Gaiwan (Pialat med lokk) kan erstattes av noen annen rose keramisk tekanne eller cup, men da forsvinner atmosfære av mystikk iboende i te-seremonien.
   Rent vann - og drikker musserende smaker og håndgripelig. Det bør være oppvarmet til 95 ° C, men ikke koke. Hva Kuan Yin brygget ved en temperatur mellom 90 og 98 ° C, så kokt vann mister sin struktur og vitalitet.
   Bolle med rettferdighet - en liten kar, som er en del av settene for te-seremonien. I ekstreme tilfeller, uten at det også kan gjøre eller erstatte pyaloy, omtrent tilsvarende i størrelse Gaiwan.
   Tea - 7 til 10 gram ville være nok til å zavarnik opp til 120 ml. Det nøyaktige beløpet for hver sveise setter for seg selv ved å prøve forskjellig konsentrasjon.
   Kopper - små dype boller som ligner porsjoner former for kaker eller syltetøy. Vanligvis, i en seremoni som involverer opp til fem personer, som hver er nødvendig for å forberede den samme koppen.
   I hvilken rekkefølge brygge De Kuan Yin
   Når alle forberedelser er fullført, og gjestene vil samles ved bordet, kan du begynne prosessen med å trakte te:
  Hvordan brygge De Kuan Yin?
  1.  Helle oppmålt mengde vridd blad te og inhalere aroma. Loop passere Gaiwan alle tilstede.
    Når hun kommer tilbake til deg, varme hender og varme pust, hell te vann forvarmet til ønsket temperatur.
    Etter ca 30-40 sekunder, men ikke mer enn et minutt helt tom vannet. Det var teknisk, eller ingen sveising, er ikke egnet for drikking ingen te. Det er "vekket" teblader og fjernet dem fra tilfeldige urenheter og forurensninger.
    Åpne Gaiwan og føler duften av te. Hvis mulig, husk dens nyanser, for å sammenligne følgende, otkroyuschymysya på andre stadier av brygging.
    Igjen forlater helle varmt vann og vente på 15-2 minutter. Ta en bolle og sette rettferdighet i hennes te infusjon til siste dråpe.
    Fra boller rettferdighet dele likt mellom te kopper publikum.
    Det neste parti av te vil ha en litt annen aroma og smak. Det vil skje hver gang opp til 10 sammenhengende zavarok.
    Te-seremonien er over når teblader helt utfolde seg og gi all smaken. Hvis te er ikke velsmakende - dette er et tegn på slutten te.
    Hvordan å drikke Ti Kuan Yin
    I brygging, slik som ved anvendelse av kinesisk te, spesielt de Guan Yin Oolong og andre, kan det være strenge regler. Formålet med te seremoni - nytelse smak og aroma av te i et rolig og hyggelig selskap. Det hjelper å slappe av, slappe av, forynge og styrke sinnet og kroppen. Så drikk De Kuan Yin bedre sakte, slurk, nyter alle notater av duft og smak nyanser.
    Kjære Oolong - en skikkelig godbit for smak og luktreseptorer. Kombiner det med mat - derav mister brorparten av glede medfølgende te. Derfor De Kuan Yin vanligvis drikker mellom måltidene eller i det minste som en aperitiff. Smak etter smake det tar lang tid og selv frisker pusten.
    Det er ikke anbefalt å sveise Ti Kuan Yin sent på kvelden før du sovner i det hele tatt, fordi nedofermentyrovannыh brev aktiverer koffein, som stimulerer nervesystemet. Men hvis målet ditt er bare å få munterhet og god humor, så du kan drikke Ti Kuan Yin når som helst. Det viktigste er at denne prosessen gi deg ekte glede.  
Яндекс.Метрика