Hvordan lage gulrot juice?
 En sunn livsstil, som er en integrert del av god ernæring, går av moten for mange tiår. Og hvis så, har menneskeheten samlet mye kunnskap og ferdigheter som vil bidra til å implementere det i livet. Selv om det fortsatt noen spørsmål gjenstår: for eksempel fordelene med fersk juice. Kjennere sier at det ikke er bedre å drikke i morgen for å få en del av vitaminer og kreve en god stemning. Gastroenterolog nekte og nekte å erstatte målene for frukt og grønnsaker fersk juice konsentrerte. Og sannheten er, som alltid, er et sted i mellom. Og det er i at glass juice i alle fall være mer nyttig enn hermetisk mat og kosttilskudd med syntetisk narkotika butikker. Berikende din diett naturlig juice, se etter gulrøtter. Mango og grapefrukt sikkert virke attraktivt, spesielt til barn. Men hvis vi glemmer de quirks og tenke på den beste verdi og smake godt, gulrot i en avstand foran eksotiske konkurrenter. Det faktum at de fleste frukter inneholder for mye sukker og sitrus også aggressivt påvirke mageslimhinnen. Siden klemme og drikke juice tatt om morgenen, kan fordøyelsessystemet få mer stress enn nytte av en slik godbit. Mens gulrot juice gunstig effekt på magen, bukspyttkjertelen, tarm og har en rekke andre verdifulle kvaliteter. 
 Funksjoner og fordeler med gulrot juice
 Alle grønnsaker er bra på sin egen måte, og står høyt på menyen riktig brettet, men det er gulrøtter nyter stor respekt ernæringsfysiologer. Juice du kan drikke det daglig, antall par briller til 3,4 liter, og det vil ikke skade. Tvert imot - forbedre fordøyelsen, bryte en sunn appetitt og styrke immunforsvaret. På grunn av det høye innholdet av vitaminer, mineraler, sukker og organiske syrer, det har en positiv innvirkning på nesten alle organer og systemer, interne og eksterne. Men hoved berømmelse brakte ham karoten, eller provitamin en fettløselig vitamin, rik og tilgjengelig kilde som han er.
 Men hvis karoten finnes i andre lyse frukt og grønnsaker, er effekten av gulrot juice ikke begrenset til sin antioxidant evner. Sammen med dem, drikke orange renser kroppen for giftstoffer og beskytter leveren og hjelper reparasjonsceller og vev. Han er kjent for å forverre visjon og evne til å fukte huden, men ikke alle vet sin kreft egenskaper. I tillegg regelmessig inntak av gulrot juice bidrar til å stabilisere de nervøse og endokrine systemer og normalisere blodtrykket. Det er en naturlig energi og en kraftig antiseptisk.
 Gulrot juice under graviditet og breastfeeds i perioder med å svekke de beskyttende evner av kroppen. Tradisjonelt det som gulrøtter generelt anbefalt å bruke i kombinasjon med fløte, rømme eller vegetabilsk olje for riktig absorpsjon av fettløselige vitaminer. Men alle disse rosende karakteristikker knyttet hovedsakelig av fersk gulrot juice, drikke umiddelbart etter tilberedning. Langtidslagring er ikke forbudt, men betydelig reduserer strøm alle fordelene ved produktet. Derfor er det viktig å finne en måte å fremstille gulrotsaft som kreves.
 Utarbeidelse av gulrot juice
 Kanskje eierne av moderne squeezers overrasket over å høre om problemet med å produsere fersk juice av gulrøtter eller noe annet materiale. For dem er det et spørsmål om noen få minutter. Men, likevel, selv behagelig å bruke elektriske apparater krever riktig tilnærming til juicing, ellers alle sine fordeler kan komme til intet. Først og fremst er det viktig å velge riktige materialer.
 Gå til butikken eller marked for gulrot juice, velger fullt moden og store prøver. Som for variasjon, kan du ta noen grønnsaker former: lang og tynn, kort og lubben. Hvis gulrot er lyst og ikke kjedelig, nesten helt sikkert ut av det får en god drink som ikke vil smake bittert. Den eneste råd som gir avanserte amatører juice, foretrekker morkovynam med en butt ende og la for genital suppe. Men de grunnleggende teknikker for transformasjon saftige gulrøtter deilig drikke:
 1.  Med juicers gulrot juice er utarbeidet raskt og i noen mengde, men råvarene må være skikkelig forberedt for behandling. Skyll med gulrot rester land (det er praktisk å gjøre en ren skum svamp) og fjern den tynne hudlaget. Unngå vidskribaty for mye, fordi mange næringsstoffer er konsentrert i massen i nærheten av overflaten. Avhengig av størrelsen på hver grønnsak, kuttet i flere biter og legg dem en etter en i en spesialdesignet for dette hullet. Sørg for å vurdere effekt og volum måling teknikk for å unngå skade på juicer. Ellers er du garantert størst mulig mengde juice og tørr kake.
  Hvordan lage gulrot juice?
   Hånd juicer som kan forbli, og brukes i mange hjem siden sovjettiden, mindre praktisk å bruke, men mange kokker finne dem mer egnet til pressing det med gulrøtter. Så hvis du har en slik enhet, ikke rush å endre den til elektrisk. Avskårne gulrøtter for slike juicers har en liten, men saften fra det inneholder mer fiber, noe som betyr at hele er mer nyttig.
   Med blender kokk gulrot juice med fruktkjøtt, kan erstatte en lett frokost på grunn av sin næringsverdi. Bare fylle hakket gulrøtter kopp ren enhet og konvertere grønnsaker til en puré. Så oversette dette slurry i et glass til halve volum, og den resterende plassen, tilsett friskt vann og bland. Konsistens og temperatur av drikken kan justeres etter ønske.
   Du kan komplisere denne teknologien, skiftende gulrot puré med en blender i et gasbind pose eller sil og klem til vydavylasya all væske i en flaske, og inni stoffet var bare tørr kake. Antall saft i dette tilfellet er avhengig av styrken av trykket. De mindre hull i gasbind, den "renere" vil juice, masse, men hvis du vil kan du legge til eller brukes i andre kulinariske formål.
   Med flottøren - den mest tidskrevende fremgangsmåte for fremstilling av gulrotjuice. Derfor er det bedre å bruke når du trenger en svært liten mengde drikke - for eksempel barne ernæring spedbarn. Da vil du være sikker på å gi den et rent produkt. Revet gulrot bør presse gjennom cheesecloth eller kloakk dannet i ferd med å knuse saften i en liten kopp.
   Husker at maksimalt utbytte er å bringe fersk gulrot juice, drukket umiddelbart etter tilberedning. Mens noen av hans elskerinne frosset og lagres slik hjelp etter behov. Noen ganger er hermetisk gulrotjuice, men bare i sterile krukker og med i det minste en liten mengde sukker. Men det er bedre å ikke være lat og hver gang for å forberede en liten del av juicen. Men ikke til hans smak nabrydav blande gulrot juice med melk (så det vil bli enda mer nyttig) og / eller andre juice (spesielt deilig - med eple og appelsin). Sommeren bringer utrolig glede gulrot juice med is eller is og vinter - med gresskar og banan. Generelt eksperiment helse!  
Hvordan å vokse mugg på brød?
 Vanligvis prøver å bli kvitt mugg og generelt fremme for å forhindre forekomst. Men tørst etter kunnskap kan presse ganske modne og unge naturforskere uventede eksperimenter. For eksempel, vokser mugg i hjemmet. Selv om denne ideen kommer ofte ikke til dem alene, og er en praktisk utfordring i biologi, kjemi eller andre realfag. Da elever og studenter som er tatt for denne erfaringen til å innse at, generelt, er ikke vanskelig. Det er bare nødvendig å ha relevant materiale og minst en grunnleggende idé om hva som skjer prosess. Plassering på brød mold
 Mould - et generisk navn slekter av sopp fruiting organer som kan utvikle seg i nesten enhver kultur medium. I hverdagen vi ofte støter muggsopp på etterbehandling materialer og mat. For eksempel, på badet eller restene av middagen kastet på kjøkkenbordet i morgen. Noen mennesker har lært å underordne sine behov og brukes i produksjon av legemidler (penicillin, streptomycin), produkter (ost Roquefort, Camembert, Brie) og drikkevarer (sherry). Andre forble giftige plantevernmidler, giftige landbruks forsyninger og forårsake sykdom hos mennesker.
 Som for "kjøtt" av mold, er det en direkte artens relative 'bare penicillin sopp. For reproduksjon de velger sine varme, fuktige miljøer rik på karbohydrater. Derfor, frukt, poteter og brød - det ideelle valget for utvikling av mugg. De raskt dannet et hvitt, grønt, grå, rosa eller til og med svart belegg - avhengig av typen av sopp. For å hindre mat forringende ved hjelp forsvarlig oppbevaring og rettidig bruk før utløpsdatoen. Det er også viktig å unngå overdreven fuktighet og lufte ut rommet for å observere renslighet - som hindrer utvikling av mugg. Men i dette tilfelle vil virke som en tids "tvert imot" og skape optimale forhold hvor formene lett vil formere seg.
 Vokser mugg på brød
 Laboratoriestudier blir brukt som et kulturmedium for mugg agar. Men, som i vårt problem er gitt brød, den vi vil bruke. Det er ikke nødvendig å gå til bakeriet for noen spesiell form for - du kan bruke alle tilgjengelige i hjemmet brød binger. Er det i forbindelse med fullstendighet eksperiment kan ta og hvete brød og rugbrød, og sammen med muffins, og legger til et sett av utstillinger usyrede lavash brød. Men i løpet av eksperimentet er nesten ingen effekt, så bare komme til saken:
 1.  Ta et stykke brød, bestående av skorpe og smule, zbryzkayte vann og legg i en plastpose (det er bedre å velge for dette formålet klart, der vil det være lett å se endringene). I utgangspunktet, brød og så nok fuktighet, men ytterligere fuktighet akselerere utviklingen av mugg. Fast knytte posen og satt i et mørkt sted (kjøkkenskap eller plast breadbaskets passer perfekt). Etter et par dager vil du merke de første tegn på brød mold. Til å begynne med vil det være hvitaktige og / eller lys grå flekker på overflaten, så vil de bli mer og gradvis dekker hele overflaten av produktet. Ikke avbryt eksperiment og vente et par dager. Mould pozeleniye og deretter mørkere og til slutt bli helt svart. Dette betyr at sopp livet er så god og rolig, bestemte de seg for å øke sin kolonidannende mycel mikroskopiske pigger på boksen som inneholder sporer. Modning, er de avslørt og soppsporer spredt rundt dem, og dermed fortsetter familien "sopp. Så hvis din erfaring i mold utviklet til dette stadiet, kan du stolt anser meg selv en erfaren natura. Eller, i det minste, for å gi praktisk arbeid som "utmerket". 
   Du kan komplisere en oppgave samtidig som eksperiment mer tydelig. For å gjøre dette, akkurat som i det første tilfellet, ta et stykke brød. Deretter fukter tekstil eller tykt papir håndkle, vri den godt (det var ikke våt, bare fuktig) og legg den på bunnen av glasset med et lokk. På toppen av serviett og sette brød på tett. Tilstedeværelsen av våt vev akselerere utviklingen av mugg og glassvegger banker lar deg observere denne prosessen. Snarere vil synlige endringer skje noe tidligere enn det andre eller tredje dag opplevelse. Men så hendelser vil utvikle raskere. Muggsoppsporer vokse og øke i størrelse, endre farge (fra hvit-grå til grønn-gul). Gradvis vil det dekke hele stykke brød og bli svart.
   Legg merke til at det er lettere å observere formen av hvitt brød, fordi på overflaten av sopp fargede flekker avsatt mer kontrast og dermed synlig øyeblikkelig etter utseendet. Hvis du ønsker å øke hastigheten på flyten av eksperimentet - Sikre fuktighet og varme, hvis treg - tvert imot. Alt dette kan beskrives som en følgesvenn tekst til den praktiske problem som krevde en positiv innvirkning på sin vurdering.
   Interessant, fabrikk brød brakt fra butikken, dekket med mold raskere enn hjemme bakt i ovn eller hlibopichtsi. Sjekk ut dette er ikke vanskelig, men kan forklares av flere grunner. Men det mest sannsynlige av dem - et brød mold forurensning under produksjonen i fabrikk eller verksted under transport. Med andre ord, har mikrofloraen i næringsmiddelindustrien ikke alltid i samsvar med sanitære forhold.
   Forresten, ferskt brød Moldy raskere enn muffins og andre søte bakverk. Kanskje ting konserveringsmidler og smakstilsetninger lagt til bakverk. Men faktum er at formene er motvillige til å bruke dem som et næringsmedium. Vi håper at denne informasjonen er tilstrekkelig til å utvikle grunnleggende forskning ferdigheter og tilegne seg verdifull erfaring. I hverdagen, kan det være nyttig å starte fra opplysninger som er mottatt, til å lagre og spise bare frisk, ikke forurenset med mugg, produkter.  
Яндекс.Метрика