Hvordan lage brun ris?
 Brun ris er forskjellig fra den hvite fetter ikke bare farge, men også av fremstillingsmetoden, smak og sammensetning. Ja, som brun ris er mest nyttig, inneholder vitaminer og nyttige mineraler. Faktisk er brun ris enhver ikke polert ris, som ikke ble fjernet i behandlingen otrubnuyu skallet. Spesifikt funksjoner aldri behandlet. Som er montert og emballert produkt fullt ferdig til bruk. Fargen er brun ris kan være rød, og brun og lys brun. Folk som holder seg til et sunt kosthold, foretrekker ikke polert ris. Selv om det til tider koker lenger. Som vannet koke?
 Denne type av ris alltid tilsettes til den allerede kokt vann eller buljong. Dette salt og krydder må ved begynnelsen av prosessen, før ris. Sjy eller vann helles i følgende mengdeforhold: 1 kopp ris trenger 3-5 kopper væske. Brun ris sveller i matlaging er mye sterkere enn hvit. Og etter den tid hele prosessen tar 20 til 40 minutter i gjennomsnitt.
 Prosessen med matlaging brun ris
 Først av alt, skyll grundig bygg under rennende vann. Vannet skal renne allerede klart. Dette er nødvendig for å vaske bort all industriell smuss, støv og plantevernmidler. I tillegg vil den vasket ris ikke skum under matlaging.
 La risen i et dørslag slik at alt vannet glass. En gang i rent vann, la stå i en halv time brun ris for å gjøre det litt rozmoknuv. Så trenger ikke å lage mat for en lang tid, og resultatet vil ikke ta lang tid. Samtidig kan du sette på en langsom brann eller vann Kjøtt (vegetabilske) kjøttkraft til koking. Tilsett krydder etter smak, salt. Legg forsiktig hovne rumpe i kokende vann. Hvis risen er gjennomvåt før matlaging, så koker ikke polert ris har 15-20 minutter lenger.
 Pan velge en størrelse slik at risen med vann tok ikke mer enn 3/4 av den totale. Dette er for å sikre at dampen genereres under matlaging, forble i pannen. På grunn av denne dampprosessen er raskere.
 Når du har angitt bygg og kok i 20 minutter uten lokk. Ikke bland ris, og en hullsleiv fjerne skum hvis det dannes. Etter gang dekselet har et deksel, fjerne flammen og kok i minst 10-15 minutter med lokket på. Etter koking av ris må sette på gasbind eller sil til vann glass. Deretter slår gryn i en kjele, tilsett smør og la lokket på i 5-7 minutter. Rice er klar til bruk.
 Rask matlaging brun ris
 Skyll bygg på vanlig måte, suge den i kaldt vann i 20 minutter. Kok opp vann eller buljong inngå kokende væske hoven Fig. På høy varme koke i 5 minutter med lokket uten å fjerne det. Reduser varmen til middels og kok markere ytterligere 5 minutter. Når du kan redusere varmen til minimum og kok i 3 minutter. Alt under panseret til par går ingensteds. Du trenger ikke olje.
 Vannet fra risen ikke drenert, og pakk beholderen i et stort håndkle, og deretter sette på et varmt sted. Det kan være ovn, eller til og med batteri dyne. La den i pannen i 10 minutter til gryn "har kommet" well done. Selv da legge olje til din smak.
 Brun ris er viktig ikke bare for å lage mat, men også for å beholde. Således, på grunn av kli skall og det forringes raskt råtner. Oppbevares i kjøleskap må eksklusivt. Det er bemerkelsesverdig at brun ris er fordøyd saktere, noe som gir den høyeste metning i blodsukkeret forblir også på et nivå som ikke skader diabetespasienter. Det vil si, kontraindikasjoner mot bruk av brun ris der unntatt enkelte allergier.  
Hvordan å bære jeans på?
 Jeans for bare noen '50 klarte å vinne popularitet, korsetter og crinolines som søkt i århundrer. Dagens jeans kan trygt hevde å tittelen på den mest vanlige klær på planeten. Men den moderne verden er forskjellig fra den gamle: han ikke holder lenge engasjement, streve for nye stiler og følelser. Og jeans må svare. Klassiske blå denim bukser med lydig fulgt i kjølvannet av masse smak, er allerede blitt silhouette "bunner" og "banan", endre lengden og farge for å behage pirkete fashionistas. Selv liker dem mye enklere enn det ser ut. Pretty par uaktsom hull og lys for å bære jeans for å gjøre dem til en favoritt klesplagg. Funksjoner jeans
 Hver ny samling av fasjonable ungdom klesmerker ikke lenger klare seg uten flere modeller av jeans som i utgangspunktet ikke har dekning og åpninger. Nylig merker klassen "luksus" også plukket opp denne mani. Dette betyr at nivået av lette-hyppovoy klær bæres jeans flyttes til et høyere nivå, og var ikke bare vanlige, men ganske elegant ting. Så hvis du fortsatt tviler på om du trenger jeans med "frihetselskende" karakter, er det på tide å kaste bort tvilen og få minst ett par bukser.
 Jeans, grundig slitt kjent produsent i samsvar med alle motetrender, noen ganger står i butikken minst ekte pels. De er dekorert med paljetter og perler, appliques og lyn og skraper er strengt definert, unnfanget av en talentfull designer, fine. Men denim funksjoner som hver av dem hadde svært begavet designer. Med jeans er nesten umulig å unngå stilistiske feil, så det er absolutt ingen grunn til å betale mer for branded ting. I stedet kan du bruke litt tid til å vise fantasi og nøyaktighet - og slå de mest vanlige bukser stilige ting.
 Alle tilbehør som brukes i fabrikker klær, kan erstattes på hånden. Først av alt må du sandpapir og / eller grov pimpstein, saks, stoppenål, pakking blekemiddel. Smergel, strikking og krok blad også nødvendig. Hvis fantasi spilt mye - så ta en gammel tannbørste, maling og stoff penn. Alle disse elementene lett ødelegge den nye ting, men i vårt tilfelle - perfekt takle problemet med kunstig aldring vev. Som alle andre enheter med rufsete kanter.
 Hvordan lage jeans slitt
 Slites ut sin splitter nye jeans før tiden på ulike måter - og resultatet av din manipulasjon, henholdsvis, vil også være annerledes. Avhengig av kutt av bukser, er vevstetthet og smak av dine valg så stor at du kan eksperimentere uendelige. Enkelt sagt, kan noen jeans bli omdannet til loslitt, men ikke alle revet jeans ville se bra ut. For å få absolutt stilig og unik ting, bruker du én av følgende metoder:
 1.  Sandpapir. Det kan gjøre en veldig sterk, dype skrubbsår på jeans. Bedre å velge nazhdachka finkornet, og i det du vil trenge en liten brett (omtrent på størrelse med et kjøkken) eller et stykke kryssfiner. Jeans våt og vri mye vann at de var våte. Velg ønsket punkt på beinet og sette det i styret. Vel se slitt over kneet eller rett under den, kan du plassere dem bak ryggen din lomme direkte under eller direkte på dem. Men prøv å ikke berøre sømmen, for da får scuffed med uplanlagte hull. Ikke gni den lange, bedre stopp, evaluere resultatet av sitt arbeid, og bare da fortsette. Merk at shabby sted slutt bli foreldet seg sterkere, så bedre forlate dem litt mer helhet enn i slutten du vil se. Rene jeans, tørre og slitasje. Vurdere slitasje og hvis du vil ha dem til å svekkes på samme måte som første gang.
   Pimpstein. Med pimpstein er mer delikat og mindre i størrelse slitasje. Generelt er bruken av fremgangsmåten den samme som med sandpapir. Men pimpstein tillate deg å oppnå mer estetisk effekt, men interessant bare et resultat av en kombinasjon av to av slipemidler. En pimpstein gir Denis slitt utseende, hvis gned hennes ben jevnt utover. Og så på noen steder forsterke effekten Emery. Men i dette tilfellet, en høy risiko for å ikke beregne krefter og få ikke bare overfladiske skrubbsår og gjennomgående hull. Det er for ille, hvis du er fornøyd med effekten.
   Krok eller spesiell skreddersøm rozporyuvach. Dataverktøy kan simulere hull jeans fabrikk. For moro og samle informasjon gå til butikken og å vurdere slitasje branded jeans: de er dannet på grunn av fravær av kryss-tråd stoff. Dette er guiden for deg. Bygningene ta jeans, penn eller kritt og merk plasseringen av fremtidige skraper og ekstrakter hekte tverrgående fibre, være forsiktig så du ikke skader the buck. Funksjoner veving denim gjøre denne prosessen er svært tidkrevende, men aller viktigst - å plukke opp tråden fra den første og alle påfølgende allerede kjøres enkelt.
  Hvordan å bære jeans på?

   Bleach. Gir den siste fasen av en mer kompleks, men også mer interessant skapelse prosedyre slitt på jeans. Først må du finne egnede steder og behandle dem på noe slip. Du kan bruke det velkjente sandpapir og pimpstein eller øve med kjøkken rivjern og neglefil. Det kommer helt an på ditt ønske og størrelse og type av de planlagte hull. De bør forlate merkbar, men ikke krysse den holdt seg ganske tykt lag med tverrgående tråder. De fleste denymovыh bukser er lettere enn den langsgående. Etter en lys blå tråd bart, behandle disse områdene med blekemiddel, og ikke være redd for å bruke den rimeligste og aggressive, som inneholder en del av klor. Hans innflytelse ikke bare skinne klut, men også gjøre det mykt, nesten gammel. Ved første vil det se saftig, og videre bidra til ødeleggelse av naturfiber og danner en liten, veldig naturlige hull slitt i steder. 
   Maling for stoff. Dette er neste nivå etter bleking dekorasjon slitt jeans. Alle eller noen tente skrubbsår kan males i alle farger eller lage multi-farget. Den beste måten å blå og lys blå aske-Denis-looking rosa og gul litt slitt, men du kan gjøre dem noe, avhengig av preferansene til klær og som du har tenkt å bære disse jeans.
   Blonder. Utmerket for simulering av slitasje jeans og / eller utfyller. Fragment tilsvarende i størrelse nashyvayutsya inne slik at de så på hullet i utdanning. Hvis du sy blonder på toppen, så vil det virke langt bort pent skjære gjennom scuffed, bevare vev opasitet. Samtidig blonder inserts holde skadet vev og ikke gi den til å spre videre, bryte størrelse skraper og dermed dine designer ideer.
   Tannbørste. Det er et verktøy for elskere av sofistikerte loslitt dzhynsov.Prymenyayte på samme måte som for skoletimer arbeid: suge i hvitt (eller noen annen maling) eller blekemiddel og zbryzkayte etappe med det. Presisjon kontakt med vev spesifikke områder du ikke nå, men resultatet er veldig realistisk. Som om disse jeans virkelig sett arter, og bære dem alle - resultatet av utvidet slitasje.
   Skrubbsår på jeans kan gi dem slurvete, bohem, luksuriøse, selv elegant. Det hele avhenger av størrelsen, antall og plassering av hull. Jo mer du vasker behandlet og zistareni jeans, de lyse flekkene er synlige på dem. Eventuelle ekstra smykker som forteller deg fantasy av jeans vil se hensiktsmessig. Dette er en annen fordel med jeans, som rett og slett ikke kan bruke.  
Яндекс.Метрика