Slik blir du eier av en fil eller mappe?
 I vår forrige artikkel om hvordan du logger på som administrator, vi sa at i noen tilfeller kan dette ikke være nok til å gjøre en mappe eller fil noen planlagte handlinger (endring, endrer eller sletter). I dette tilfellet, kan resultatet bli funnet til å være i systemet med administratorrettigheter for å utføre de nødvendige tiltak og å bli eier av en fil eller en mappe.
Eierskifte av en fil eller en mappe i Windows-systemer vil få tilgang til dem i alle tilfeller der sikkerhetstillatelsene, først opprettet eller endret senere, forbyr deg å produsere trinnene.
 For å få full tilgang til og bli eier av en fil eller en mappe.
For dette må du gjøre følgende:
 1.  Logge deg på operativsystemet som administrator.
  Høyreklikk på filen eller mappen som eide du ønsker å være og velge Properties-menyen.
  Klikk for å vise kategorien Sikkerhet.
  Slik blir du eier av en fil eller mappe?

  Nederst til høyre i kategorien Sikkerhet, klikk Advanced vil bli plassert. Klikk på den.
  Slik blir du eier av en fil eller mappe?

  Et nytt vindu "Avanserte sikkerhetsinnstillinger for." I stedet for tre poeng vil du navnet valgte filen eller mappen.
  I dette vinduet du ønsker å slå på "eier". I denne fanen i "Nåværende eier:" vil du se hvem som eier filen for tiden.
  Slik blir du eier av en fil eller mappe?

  Å endre eier klikk "Rediger". Hvis Sikkerhet og Brukerkontokontroll Windows trenger tillatelse til å fortsette, klikk på "Fortsett".
  Slik blir du eier av en fil eller mappe?

  I velge av den foreslåtte nye eieren i "Endre eier til:" og klikk OK.
  Slik blir du eier av en fil eller mappe?

  Informasjonsvinduet følgende linjer (kan variere i forskjellige versjoner av Windows): «Du har nettopp blitt eier av objektet. Du må lukke og re-åpne egenskapene for objektet å se eller endre tillatelser. " Vi herved og lån.
  Slik blir du eier av en fil eller mappe?

  Klikk OK tre ganger for å lukke alle åpne vinduer.
  Igjen, ikke sant museklikk åpne Egenskaper for filen og klikk kategorien Sikkerhet, som beskrevet i detalj i avsnitt 2 og 3 litt høyere.
  I grupper og brukere velger brukeren gruppe "Administratorer", som han er nå eier av en fil eller mappe og kan utføre handlinger med dem og klikk "Rediger".
  Slik blir du eier av en fil eller mappe?

  Åpner "Tillatelse til [filnavn eller mappe]."
  I denne dialogboksen til grupper og brukere velge igjen brukeren gruppe "Administratorer" i boksen under tittelen Tillatelser for Administratorer sette daw ble aktiv i feltet "Full kontroll". Trykk på knappen "Apply".
  Slik blir du eier av en fil eller mappe?

  Å lukke vinduene var åpne, og klikk OK OK igjen i den første åpne vinduet.
  Slik blir du eier av en fil eller mappe?

  Som et resultat av trinnene du bli eier av en fil eller en mappe kan deretter bruke dem alle utestengt tidligere handling, endre navn på og slette posten.
   For flere tips.
  Før du endrer innholdet av de rettigheter og systemfiler og mapper, alltid med sikkerhetskopiering og systemgjenopprettingspunkter som tilsvarer kildefilene for at uventede resultater vil alltid være i stand til å gjenopprette operativsystemet uten sin fullstendig installere uten å miste viktig informasjon.
  Ikke endre eierne av systemmapper og filer som mindre absolutt nødvendig. Ett slikt tilfelle - å bli kvitt validering av konto og tilhørende redigerte filen verter. Ellers kan det øke sårbarheten i datamaskinens ulike typer virus og annen skadelig programvare.  
Hvordan å kutte om objekt i Photoshop?
 I behandling av digitale bilder og bilder ofte nødt til å løse problemet med å kutte et objekt fra et bilde til videre sette det inn i en annen. For å løse dette problemet kan brukes ulike verktøy i arsenal av kraftig grafisk editor kalt Photoshop. Valget av instrumentet primært være avhengig av den type av objektet og av bakgrunnen på hvilken den er plassert. I denne artikkelen ser vi på noen måter du kan kutte et objekt i Photoshop, gitt topografi av objektet og homogenitet plassert ham bakgrunn.
I de enkleste tilfellene, når objektet er vыrezaemыm ensartet bakgrunn kutt dette anlegget vil bestå av et utvalg av bakgrunnen ved hjelp av funksjonen "Quick Selection", etterfulgt av inversjon av det valgte området til å passe objekt for glatt skyggelegging og grenser direkte ekstraksjon (cut) anlegget. Men den virkelige bakgrunnsbilder nesten aldri jevn, slik at denne metoden ikke er akseptabelt for dem.
 En prøve av objektet i Photoshop Extract filter
Gjeld Avtrekksfilter tid var det viktigste verktøyet for å kutte komplekse konturene av stedene. De nyeste versjonene av den grafiske editor han ble utvist fra standard leveranse Photoshop, men det er fortsatt tilgjengelig for nedlasting på den offisielle nettsiden, og kan kobles til programmet som en plugin. Å bruke den til å motta et element, følger du disse trinnene.
 1.  Åpne bildet i Photoshop som vil bli kuttet objekt.
  I hovedmenyen velger du "Filter» - «Extract» (utdrag).
  I driften av filteret verktøy aktivere "Highlighter, som ligger øverst til venstre på verktøylinjen vindu Extract. For en umiddelbar samtale, kan du trykke på B-knappen på et engelsk tastatur.
  Sirkel markør data hentet av contour området ved å dra musen fra venstre-fastklemt. Prøv å holde tildeling for å begrense utdraget regionen var i midten linje, som er en markør.
  Hvordan å kutte om objekt i Photoshop?

  For nøyaktig gjennomføre valget, kan du bruke skalaen ved å trykke på forstørrelsesglasset (Zoom Tool) og flytte til områder av bildet, bruker hånden (Hand Tool). Disse instrumentene kan raskt kalt ved å trykke på Z og H (engelsk) på tastaturet.
  For å gjøre din del av bildet er hentet ønsker å aktivere verktøyet Fyll Tool, klikk på ikonet med symbol helte en bøtte med vann eller trykk G på tastaturet. Deretter klikker du på et bestemt område. Som et resultat av denne virkning, bør det være dekket med lyseblå skyggelegging.
  Hvordan å kutte om objekt i Photoshop?

  Klikk "OK" til behandling.
  Hentet objekt kan ha defekter i form av "hull" - feilaktig slettede elementer. Med et svært enkelt verktøy for å gjenopprette hvis aktivert "Art History Brush" for å velge ønsket diameter på hånden og gå med hennes problemområder. På dette stadiet ekstraktet kan anses fullført.
   Hvordan å skjære et objekt i Photoshop nye versjoner
  De nyeste versjonene av Photoshop var en annen, kraftigere verktøy for å trekke gjenstander fra bilder. Det fungerer på denne måten. Markere en måte du pakket hovedkretsen området. Klikk på "angir. Land ", som ligger rett under hovedmenyen. For enkle veier på dette stadiet kan du få bedre resultater.
  På mer komplekse saker og videre arbeid med verktøyet "Finjuster kant" når du må kutte ut objekter fra svært komplekse kretser (f.eks utvikle hår eller pels) vi vil dekke i en egen artikkel viet helt til dette instrumentet.  
Den klassiske oppskriften for en deilig kylling tobakk

 Kylling tobakk - georgiske retter. Riktig kaller det "tapaka" (fra "tapa" - pan for matlaging). Denne enkle retten kan gjøre hvem som helst, selv folk vanligvis bare i stand til å steke poteter og egg. Så, la oss starte.

 Nødvendige ingrediensene


 •  kyllinger - 2 enheter eller ca 600-800 g

 •  Olive Oil - 50 ml

 •  koriander (koriander tørket.) - 1 time l.

 •  Tørket basilikum -. 1 time l.

 •  tørr rødvin - 150 ml

 •  bakken sort pepper -. 1/2 h l.

 •  Hvitløk - 1 fedd

 •  rømme - 100g

 •  Havsalt -. 3/4 h l.

 • Den klassiske oppskriften for en deilig kylling tobakk

   Forberedelse


 •  Ta små kyllingslakt vыpotroshym, skyll med vann og obsushym. Deretter razrezhem langs midten av brystet.

 •  Slå opp kadaveret hud, kjøtt hammer slå av for å gi en flat form. Det er nødvendig å mykne kjøttet og for å obsmazhuvalosya det jevnt.

 •  Deretter fortsetter å forberede marinade. Til tross for sitt store mangfold, er det bedre å velge for den klassiske versjonen av vin og krydder. For å gjøre dette, bland sammen vin, basilikum, koriander, pepper og en halv teskje salt.

 •  Kyllinger benyttet i en pose, hell marinaden på toppen og la stå 15-2 timer.

 •  Litt varm panne, helle olje i den. Kylling hud bør settes ned. Deretter toppen nødvendigvis trenger å flate kjøttet noen last og stek over middels varme i 15 minutter.

 •  Når huden er brunet, snu kjøttet og stek den andre siden i ytterligere 10-15 minutter. Husk varer og en liten brann.

 •  Etter koking av kjøttet ned i en fløtesaus. For dette roztolochymo hvitløk i en morter med resten av havsalt, tilsett rømme og bland disse komponentene.

 •  Deilig kylling tobakk klar for servering!

 • Den klassiske oppskriften for en deilig kylling tobakk

   Anbefalinger


 •  Husk at stek kyllingen over middels varme behov. Deretter kjøttet inni er stekt.

 •  For fløtesaus, servert til kyllinger, det er best å velge lettrømme. Få flott kombinasjon med sin milde og kosttilskudd fjærfe.

 •  I saus med rømme kan legge finhakket dill og persille. Dish flørter med nye nyanser!

 •  De som ikke liker vin smaken, kan du velge et annet alternativ marinade. For eksempel, marinade av balsamicoeddik, olivenolje, sitronskall, svart pepper, salt, korianderfrø.

 •  For å få en smak, kan sort pepper fresing være seg selv.

 •  Hvis du ikke ønsker å rote med marinade, kan du velge din favoritt krydder og gni dem, presset hvitløk og salt kyllingslakt fra begge sider.

 •  Parabolen kan serveres på bordet som en egen rett eller siderett med. Som en siderett ofte forberedt poteter, minst - Fig.

 •  Kyllinger tobakk kan forberede seg på forhånd og før servering, varme opp i ovnen.

 •  Parabolen er georgisk, og sende det som en klassisk versjon må være hensiktsmessig - med adzhika, hvitløk saus, skiver sitron, pitabrød, masse grønne og friske grønnsaker.

 •  Noen gourmeter si at gni hvitløk kylling etter steking er nødvendig, men ikke til henne.

 •  Hvis du ikke har min kylling og kylling kan brukes opp til to kilo, trenger bare å øke steketiden.

 •  Hvis ingen spesielle pan, såkalte tapaka, Wick laget fra pannen, eller vannkoker krukker med varmt vann for å unngå ekstreme temperaturer.

 •  For å bevare den skarpe kjøtt er ikke nødvendig å vanne den flytende saus. I dette tilfellet er det bedre å sende inn separat saus i en bolle eller stikkontakt.

 • Den klassiske oppskriften for en deilig kylling tobakk

   Nyt matlaging og appetitt!

  Яндекс.Метрика