Hvordan lage en Lagman multyvartsi?
 Lagman - varm tallerken er utbredt i Sentral-Asia. Men på grunn av sin smak og enkel tilberedning det har vunnet popularitet blant russiske husmødre. Dens viktigste komponenter - spesielt forberedt lahmannaya nudler, friske grønnsaker og syltet pepper. I prosessen med tilpasning til lokale forhold lært retter husmødre å lykkes med å erstatte lahmannuyu nudler, salt og pepper - frisk, og selv da Lagman kommer overraskende velsmakende og smakfull!
Spesielt deilig Lagman kommer utarbeidet i multyvartsi. Som en tallerken som vil bli hans tjene - første eller andre - vil avhenge av mengden av væske som benyttes i dens fremstilling. Så, for å glede en du er glad nyhet ved middagsbordet, forberede følgende ingredienser:
nepostnoe kjøtt (svin, lam, er greit gås eller and bryst med Zhirkov) - 1/2 kg;
gulrøtter - 3stk. medium størrelse;
løk - 3-4 hoder;
Poteter - 3-4 mellom poteter;
pepper - 2 stk. rød eller gul;
grønn reddik - 1/2 mellomstore poteter (kan erstatte selleri);
tomater - 2 stk. (Eller 2 ss ss tomatpuré.;
Hvitløk - 3-4 fedd;
sort pepper - 8-10 nøtter;
vegetabilsk olje - 100 g;
dill og persille - 50 g;
koriander - på vilje.
salt - etter smak.
Teknologi for fremstilling:
 1.  Hell olje i en panne og legg kuttet i små biter (ca 3 cm 3) kjøtt. Plasser på bakemodus for en halv time.
  Skjær løk ringer, gulrot og reddik - små terninger. Legg kjøttet og stek i ytterligere 5 minutter.
  Sett i en gryte terninger poteter, skiver av tomat og paprika halm. Alle bland godt og fortsette å koke 7 minutter.
  Fint crumble og hvitløk med salt og pepper, erter Put in dampede grønnsaker.
  Hell over i en bolle med vann; sin beløpet avhenger av hvilke retter som (første eller andre) du har tenkt å sende Lagman. Grønnsaker stuet i timevis.
  Kok nudler (hvis ingen lahmannoy, kan du bruke en vanlig hjem, spaghetti eller makaroni "reir".
  Når grønnsakene er kokt, kan fatet bringe til bordet!
  Hvis du er matlaging en tykk Lagman, kan du lage mat ham en spesiell saus. Generelt er mengden saus oppskrift for denne tallerken enn 160, men spesielt godt krem ​​og sopp. Du vil trenge:
  fersk sopp - 200 g;
  Løk - 1 middels hode;
  buljong - 1/2 l;
  rømme - 100 g;
  mel - 3 ss. skje;
  salt, urter og krydder - etter smak.
  Forbereder sausen:
  1.  Stek finhakket sopp med hakket løk.
   Legge nøye melet under omrøring og unngå å få klumper.
   Hell suppen og la det småkoke i ca en halv time.
   Når suppen tykner, legg den i rømme, salt og persille, rør og kok ytterligere 3-4 minutter.
   Lagman Cooking tid kan reduseres med nesten halvparten så lette tillatt nedovarenist grønnsaker. Lagman like gode i både varmt og kaldt. Men i alle fall, slår ingenting bare tilberedes måltider arkivert under varmt, dampende, duftende saus! Bon appetit!  
Mest deilig høstgryte
 Høst - en tid til vitaminer fra hagen. Selv de som ikke har en avling, vil det være enkelt å kjøpe grønnsaker i butikken. Jeg ønsker å bruke denne tiden til det maksimale. Denne berømte fatet - en lapskaus. Det kom til oss fra Frankrike og er skåret i terninger aubergine, squash, paprika, gulrøtter, poteter og tomater. Denne første stekt og deretter slukket. Stew serveres som en siderett eller forbereder blandet med biter av kjøtt, og da er det et komplett måltid. Man kan også endre kjøtt for pølser og koketiden redusert til 20 minutter.
 Det er flere grunnleggende typer stuinger. Hver av disse oppskriftene vil bli en favoritt av husmødre, fordi forberede rask, enkel, og aller viktigst - få deilig. Dette er den mest kjente av dem.


 En enkel lapskaus.
 Ingredienser:
 Tomater - 3-4 stykker;
 Aubergine - 1-2 stykker;
 Gulrøtter - to deler;
 Squash - 1-2 stykker;
 Løk - et par hoder;
 Bulgarsk pepper - 2-3 stykker;
 Persille, salt, pepper, krydder etter smak.

Mest deilig høstgryte


 Forberedelse:
 Første du trenger å koke grønnsaker. Aubergine kuttet i lengderetningen, gni med salt og la stå i 20 minutter (for å gå bitterhet). Når vil 20 minutter, vask av salt må klippe hver halvdel igjen på langs, deretter kuttet tvers i strimler. Tomater skåret et kryss i bunnen og dyppet i varmt vann for å skrelle lett skutt. Deretter tomater skåret i stykker. Gulrøtter kuttet i sirkler. Squash skåret på langs og fjern frøene. Når ganske unge zucchini, så fjern frøene er valgfrie. Deretter terninger zucchini. I pepper kutt cap, trekke ut alle frøene og skjær den i biter. Løk bør kutte halve ringer og persille finhakket.
 Varm oljen i en stekepanne og stek over høy varme i 2-3 minutter aubergine. Del dem i en kjele, tilsett salt og pepper. Deretter samme prosedyre må gjøres fra skiver av gulrot, skiver paprika, squash, samt løk og tomater. Alle lære lag, hver med lettsaltet og poperchyv.
 Til lapskaus var ikke altfor fett, ikke tappe oljen fra steke alle slags grønnsaker. Å krydre du kan legge til et par av nellik og kanel kvister. La lokket slukket ca 30 minutter. Vannet trenger ikke å fylles opp, grønnsaker gi nok juice.
 Lapskaus med kylling.
 For denne parabolen yngel grønnsaker ikke trenger, vil det bake i ovnen.
 Ingredienser:
 Kylling lår eller bryster - 2-3 stykker;
 Aubergine - 1 stk;
 Pepper - 1 stk;
 Poteter - 2-3 stykker;
 Tomater - 2-3 stykker;
 Løk - et par hoder;
 Hvitløk - 4 fedd;
 Smaken kan legges akutt Adjika.

Mest deilig høstgryte

 Forberedelse:
 Alle grønnsaker er vasket, renset for frø ikke kutte huden hvis grønnsakene er ikke ung lenger. Deretter kuttet i biter eller skiver. Del skillet eller gryte lag i en hvilken som helst rekkefølge. Hver gang grønnsaker bør legge til salt og pepper. Kjøtt skåret i porsjoner stykker, spre Adjika eller dryss med hakket hvitløk. Del kyllingen på det øverste laget av grønnsaker, dekker dem helt. Sett i ovnen i 40 minutter. Kjøtt ovenfra vil bake og grønnsaker slukkes på egen, så vel som i kylling juice.
 Vegetabilsk lapskaus med pølser (for late husmødre).
 Ingredienser:
 Poteter - 3-4 stykker;
 Squash - 2 stk;
 Pølser - 4-5 stykker;
 Tomater - 3-4 stykker;
 Løk - et par hoder;
 Gulrøtter - 1-2 stykker;
 4 fedd hvitløk;
 Salt og pepper.

Mest deilig høstgryte

 Forberedelse:
 Vask squash, fjern frøene og skjær i huden hvis de er unge. Løk, gulrøtter og poteter også rent. Løk skåret i halve ringer og stek i stekepanne i olje til de er gyllenbrune. Squash kuttet i små terninger (1cm * 1cm) og legge til løk. Yngel alt sammen, samtidig røring slikkepott. Skjær potetene i små terninger og tilsett i pannen og stek over middels varme. Du kan dekke pannen lokket til å gi raskere zucchini juice.
 Tomater skåret i terninger (eller skiver) og legge alle grønnsakene. All pepper, salt og dekke. Pølser skjære skiver og stek i solsikkeolje alene. Deretter legge til grønnsaker og røre. Nylig lagt finhakket hvitløk. Alt blandes og slukkes under lokket i 3-5 minutter.  
Rengjøring pels hjemme

 Hvordan du rengjør pels alene hjemme


 Pelsen med lange haug tidvis anbefales flytende kam kam. Hvis pels imponerte spist, bør det kam, tørr, dunke og gni white spirit, som tennene på kammen bør vinden bomullsdotter med det.
 Renset pels bør strø borsyre og banke noen timer. Pelsen må først forsiktig, men ikke for mye til spissen, og deretter fjerne pensel dyppet white spirit.
 Å ikke zhovtilo hvit pels, tørk den med en løsning av hydrogenperoksid (1. L. Til 1 liter vann). Gulnet pels forsiktig for ikke å skade huden, ren litt mer konsentrert løsning av hydrogenperoksid.
 For å fjerne flekker fra fett og svette gjelder ett av følgende måter:
 • en del white spirit og ammoniakk;
 • ammoniakk - en del salt -
 3 deler vann - 50 deler.
 For å beskytte mot gulning hvit pels om sommeren må den holdes i en pose eller en pose med blått.
 Saueskinn inne ren vekt, som er utarbeidet av knuste kritt blandet med white spirit og fettete toppen - ren white spirit. Semsket øvre ganske ren hard børste.  
Hvordan lage kokt kondensert melk?
 Hver person har godbiter favoritt siden barndommen. Kanskje de egentlig ikke bringer mye glede, mange år siden, men hver gang minner om lykkelige år. Kondensert kokt melk - er forherligelsen av den lille gourmet glede. De foretrekker å ha sine skjeer. Vel, voksne ta over som krem ​​dessert. I dag er det en godbit du kan kjøpe i hvilken som helst butikk, men hennes smak er ikke det samme. Eller kanskje bedre å gjøre med hendene kokt kondensert melk? Forresten, i tidligere år ikke selge den ferdig kokt kondensert melk, laget av hennes mor. Hvorfor ikke vi prøve en delikatesse, kokt i ditt eget kjøkken? Videre oppskriften er nok.
 Den klassiske måten
Husk - dette er den mest kjente, men også den farligste oppskriften. Den minste forglemmelse - og banken med kondensert melk eksplodere. Så vær forsiktig.
For dette alternativet bør Tin fabrikken melk. Hun satt i en gryte, hell vann til banken druknet i den. Vær vann til å koke, reduser varmen og la det koke i 3 timer - 4. Nivået på vann bør overvåke periodisk legge til mye koking. Tiden er ute, ta ut pannen med banken, som gir muligheten til å melke kul, åpen - og nyte den milde brune fudge!
 Kondensert kokt melk med sine egne hender
Vær forberedt på det faktum at denne metoden tar mye tid og arbeid, krever spesiell omsorg. Imidlertid er resultatet at du ikke vil angre din beslutning om å gjøre hjemmelaget kondensert melk. Etter å ha åpnet en bank bygge en annen favoritt godbit, vi sukk, og ikke smaken, og hvem vet, det er kosttilskudd. Så gjøre alt selv.
Ta to liter 3% av frisk melk (i det minste i poser eller flasker). Fortsatt trenger 05 kg sukker, litt vanilje (hvis du liker det) og en teskje natron. Cook fortrinnsvis i et basseng av messing, med mindre det er slik, kan du bruke en panne med en tykk bunn. Skjenker melk i en bolle, tilsett vanilje. Sett melk på bålet, kok opp og hell sukker og natron blandet med litt vann.
Milk fortsetter å koke, og vår oppgave - hans intense omrøring. Cook vil ha en lang tid - minst to timer. Når merke til at melken blir tykkere og endrer farge, redusere brann. Når tidsbestemt matlaging, bør retter av melk bli plassert i en stor container fylt med kaldt vann og hold den i ti minutter under omrøring.
Det er alt. Endelig kjølig kokt kondensert melk, og kan ta en prøve av den unike duftende delikatesse som ikke kan kjøpes i butikken! Jerv sannsynligvis vil spise det rent, vel, med konditorer nødvendigvis brukes som krem ​​vaffel kake eller bakverk.
 Stek i ovnen kondensert melk
Hvordan lage kokt kondensert melk?
 Også svært vanlig måte. Bank of butikken kondensert melk helles i en varmebestandig gryte. Så høy eller en stor stekeplate skjemaet, fyll med vann og legg den i en beholder med melk. Vannet skal nå omtrent halvparten av kondensert melk.
Dekk pannen med folie og sette det hele bygging i ovn forvarmet til 200 grader. Venter 2-3 timer. Tiden avhenger av hvor mørk du vil se godbitene klar. Periodisk sjekke om vannet kokte bort. Hvis det er nødvendig, må du legge til. Tidsur prosyhnalyv slutten av prosessen - vi får brødformen ut av ovnen, fjern folie og røre melk forsyning. Når det er avkjølt - du kan starte en fest.
 Kondensert kokt melk fra mikrobølgeovn
Spesielt utålmodig kan gjøre kokt kondensert melk hjemme mye raskere. Men dette vil kreve en mikrobølgeovn.
Åpne en bank med kondensert melk, hell det i en bolle for mikrohvylovok. Sett pannen i ovnen og stek i ca 15 minutter ved hjelp av gjennomsnittlig effektmodus. Jeg må si at butikken kondensert melk kvalitet det er annerledes, slik at koketiden "Varenkov" ikke kan være det samme, kan det hende du må legge til et par minutter. Definere hva du trenger for å farge kokt kondensert melk. Videre, som i andre oppskrifter - og nyter kule godbiter.
 Ved hjelp av en trykkoker
Denne metoden vil tiltrekke seg de som ikke ønsker å kontinuerlig overvåke tilberedningsprosessen.
Trykkokere fylle med kaldt vann, slippe tilbake Bank of kondensert melk. Vannet bør helt lukke det. Lukk komfyr og sette på en sterk brann. Siden det kokende vannet må passere 12 minutter. Slå av maskinen. Gi vann for å kjøle anledning. Så ut bank åpen - og spise sammen.
 Du kan forberede kondensert melk og multyvartsi
Du må ta bredden av butikken melk er best med en "gjest". Å åpne den, helle innholdet i en glasskrukke og lukke lokket. Bunnen av pannen skal være dekket klut klut for å unngå å skrape bunnen. Vi satt i Trykkokere Bank, helle vann til omtrent halvparten av melken. Lukk lokket og velg program "Dimming" eller "Milk grøt" med 4 timer. Klikk "Start". Prosessen har startet, men ikke rask, men er eiendommen av apparater. Det kreves åpne lokket og tilsett vann - med Trykkokere det ikke fordamper. Det var en klar signal - forsiktig ta ut bank, avkjølt, og deretter, som i tidligere oppskrifter.
 Dersom resultatet du skuffet
Sjelden, men det skjer som gjør hjemmelaget kondensert melk kan ikke av god kvalitet. Og det skjer to grunner. Du har kjøpt en kvalitet ikke kondensert melk, en del av dem var for mye urenheter. God må bestå av en melkefettinnhold på ikke mindre enn 8 prosent og sukker, eller du bare ikke dovaryly kondensert melk, utgitt på prosessen for lite tid. Her dette mønsteret: jo lenger kokt kondensert melk, så det er tykkere, mørkere og dermed bedre.  
Яндекс.Метрика